30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#5574 -Jut eszembe, nem feltétlen kardoskodok a norespawntime mellett, az is pörgetni tudja a játkot, ha csak csökkentve van az újraéledési idő.
-Személy szerint az orange mapokat ki nem állhatom. Egyrészt hiába tükörpálya, a legtöbb esetben kemp, egy rakat félszemű csipává válik a csapat, megreked a küzdelem.
-Mondjuk ami nálam igényes, az pl. dbheights, pl_cave, vagy például a warpath. de ha most otthon lennék, keresnék szivesen párat csak ötletelés szinten.
Ti tudjátok, pontosabban a szervert üzemeltetők.
-
#5573 és a norespawntime eleve halott ötlet, értelmetlen öldöklés, TDM-be fullana a CP,PL játékmódok, mivel nincs, olyan, hogy elfogy az ellenfél amikor lehetne támadni, folyamatosan jönnének
winlimittel sem értek egyet, túl hamar vége lenne a mapnak, maradjon csak timelimit, 30 perc kb - vagy ha túl gyorsan foglalják, el kéne kezdeni a csapatmunkát, vagy bevezetni a votescramble-t..
32férőhelyes szerver sem lenne igazán jó szvsz, akkor meg már a játéknak is vége, csak lőni kell, aztán vagy talál, vagy nem alapon, mint soldier/demo nerf előtt, túl sokan lennének a szerveren, káosz lenne(mellesleg még kisebb lenne az aránya a medicnek) -
#5572 Én klánozok, és olykor inkább no respawn-os (nem instant respawnos) szerverekre megyek. Szóval ki lehetne próbálni esetleg a no respawn-t, azt hiszem az első ilyen magyar szerver lenne.:) Lehet, hogy az embereknek több kedve lenne ott játszani, mivel nem kell várni fél perceket a respawn-ra. Jah, és a crit damage is maradjon, ez is hozzátartozik a TF2-höz.:) -
#5571 re Ice Tee, Zseniálisteknős:
-nem voltam még a szerveren sajnos, bepótlom.:)
-nem, ne surf, meg orange, helyette tisztességes, jól kidolgozott, igényes, kialakított pályákat, mint anno a badland, vagy dbheight. Van azért jópár, ki lehet azt válogatni, megnézni.
A retek, kiegyensúlyozatlan, kemp mapokat hagyjuk (ilyen tud lenni a bedrooms, ami jól kidolgozott lenne, de gyakran kempbe fullad).
Most -ha lenne rá igény- szerintem hamar összejönne elég igényes map ajánlásokkal.
-birthday. Ízlések és pofonok, nekem csak azért tetszik, mert egy norespawn, custom map szerveren ez még egy csavar, amitől nem egy "hagyományos" szerveren érzed magad.
-Norespawntime / csökkentett respawn idő. Igen bizony, más a játékélmény, pörgősebb, bizonyos helyzeteken nehezebb egy feladatot megcsinálni. De pont arra utaltam, hogy lehetne egy szerver, ahol nem a szokásos, megszokott dolgok és ritmus van. Nagylétszámú pörgős, kissé hentes szerver, miért ne lehetne jó kikapcsolódásnak?
-A hagyományos klánozók/warozó közegnek sem feltétlen rossz egy ilyen szerver, de természetesen megértem, hogy pont nekik lesz a legtöbb ellenvetésük, ez érthető, de több értelmét látom.
-SLot. Mivel pub, itt nem a warokon megszokott létszából indulnék ki, marha nagy csatákat lehet vívni 32 fős szerveren...
-Adminok: na ha korrektek, akkor bizony jól jönnek, okádék amikor valaki nem érti meg, hogy nem, huszonhatodjára a fos south park-os szövege már nem humoros és vesződni kell a mute-tal.
-Minden csupán a saját véleményem volt. Nem klánozom, nem warozom, a tf2 számomra kikapcsolódás, nem attól érzem jól magam, ha a 2fort-on becsukott szemmel közlekedem és csak a saját taktikámat játszom, nekem a tf2 szórakozás, nem munka (nem bántás ez másokra nézve), és bizony egy jó alacsony újraéledési idővel futó szervert preferálok, az igényes, kidolgozott nem unalmas pályák csak hab a tortán.
Respect mindenkinek.:)
-
#5570 igazából TF2nél nálam egy pályánál nagyon számít a hangulat... szal CSSben inkább a Layout fontos nekem, itt meg a hangulat... és ez nem feltétlen a textúrán múlik... szal a hivatalos mapok annyira televannak részletekkel és mégis egyszerűek... ezzel szemben a custom mapok nagyrésze elnagyolt :S -
#5569 cycleből vedd ki sztem
bár az eggyiknek teccet a layoutja attol még a kinézete nem :) -
#5568 ha engem kérdezel igen... de az egyik (asszem orange_x) az sok embernek tetszik, szal nemtom :S -
#5567 Forest
Alpha -
#5566 http://www.fpsbanana.com/maps/screens/46051?img=http://image.hazardstrip.com/ss/maps/98842.jpg
Ez milyen ? -
#5565 Akkor szedjem le a 2 orange mapot? azt mondjátok ? -
#5564 Nem akartok feljönni a szeróra ? :D
Nagyon unalmas egyedül -
#5563 ez így... ezzel teljesen egyetértek (Y)
-
#5562 Winlimt :) -
#5561 Konkrétan pl. a cp_granary, cp_well, cp_badlands, cp_fastlane típusú pályáknál található pontozásra gondoltam, amikor akkor kapsz 1 pontot, ha mind az öt kontroll pontot elfoglalja a csapat.
A többinél persze marad a beállított szerver idő.
Payload mapokat én is kedvelem, csak ne orange legyen... XD -
#5560 Szerintem jó a szerver, nincs gond vele.
ték -
#5559 :DD -
#5558 jah igaz :S
-
#5557 De nem akarok úgy járni mint cs-be, hogy 6 évesek sikítoznak :S -
#5556 jah amúgy a surf sem rossz ötlet :) -
#5555 Egyébként a Payload, nagyon bejött az embereknek ! -
#5554 Pont szerzőknél 3 pont ?
Ha arra gondolok amire gondolsz, akkor az rossz mert ez volt a hibája a szervernek !
PL.: Payload mapokon, amikor tologatod azt a sz*tykot akkor a 3dik pontnál elváltotta a mapt... és ott maradt még a 2 másik...
Max. körök száma pedig 4.
24-nél feljebb már én se támogatnám, hisz vannak olyan emberek akik már a 24-nél is fps lagolnak !
Mondjuk itt nem is látszik annyira ha 160-as pingel játszól, vagy 20 fps-ed van :D (nagyon kemény css-hez képes). De működik fenn egy high ping kicker- -
#5553 orange map tetszett mi :D -
#5552 Leírnám én is a szeróval kapcsolatos véleményem, amelyet egy igen jó ötletnek tartok, és minden elismerésem és tiszteletem az üzemeltetőknek!
Szval röviden (szigorúan csak saját vélemény!):
- Birtday mód kuka. Paradicsomlét akarok nem színes lufikat :-)
- No respawn megöli a játékmenetet, nem véletlenül lett az kitalálva, hogy melyik csapat tagja, mennyi idő után éled fel....max. 20-25 mp-et pedig ki lehet várni szvsz...
- Orange mapokat már CS:S-ben sem tudtam nagyon elviselni (kivéve gg pályák), ehhez a játékhoz pedig egyáltalán nem illenek, ergo kuka
- Custom (nem orange) mapok jöhetnek, de én személy szerint igen nagyon megválogatnám őket. Valahogy úgy működne a dolog, hogy először főleg official mapok pörögnének, aztán lehetne színesíteni a palettát (lásd. OGC szerver, nem véletlenül volt az elején only dustbowl...)
- 24 slot max., afelett káoszba és tömegnyomorba fullad a játék
- pöröghetnének a pályák, ergo szerver time max 20-25 perc, pontszerzőknél összesen 3 pont
- vegyetek fel adminokat, kordában kell tartani a vérpistikéket (elég unalmas, amikor az ovis csoport tagjait vagy az önjejölt technoraveacidmix dj-ket egyenként le kell muteolgatni...)
Uff. -
#5551 én birthday módért nem vagyok oda...
no respawn time túlzás szerintem, viszont csökkenteni lehetne a respawn timet... (néha dúrván sok 20 sec van :S)
Custom pályákkal meg úgy vagyok hogy még nem játszottam annyit a rendeseken hogy nagy igényem lenne rá, szal ilyen erőteljesen custom pályás nem lenne jó, de szívesen látom az új mapokat, az "igényes, tf2-höz illő pályákat" :) (szal gusztustalan *orange* mapokat nem szeressem :S) -
#5550 Surf-öt ne rakjak fel ? :D - Bár mondjuk az csak cs-be jó.
Tribent kérdésedre válaszolva, custom pályák futnak !
De kiprobálhatjuk milyen a no respwan time
-
#5549 Úgy terveztem,h egy hétig lesz fenn abból 3 nap telt el -
#5548 Amúgy a birthday mód még meddig lesz fent a szerón?
Meg egy csomó tök jó cucc van amiét még nem láttam :D
-
#5547 Elveszett dolog, ötlet lenne, ha futna egy nem "hagyományos" szerver is?
Gondolok itt arra, hogy lehetne indítani egy 80%-ban custom pályákkal dolgozó szervert, no respawn time-mal, esetleg birthday móddal (<24 slot).
A magyar szerverek közt ott van 19 szerver, ha kivonjuk a zárt klánosokat, akkor is lényegében több, hasonló szerver versenyez, ugyanakkor nem egy bődült nagy közösségért, nekem szimpatikusabb jelenség lenne, ha publik szerverek közt kevesebb lenne, de az bejáratott, mindig lennének rajta
Természetesen csak igényes, tf2-höz illő pályákkal, ilyen pedig van szép számmal!
A norespawntime és a rengeteg igényes pálya pedig esetleg adhat új lendületet, talán még jobban szórakoztat, kikapcsolt.
Szerintem jól ki tudná egészíteni a hagyományos szervereket.
-
#5546 Nekem is nagyon tetszett, volt egy payload map, amit még sosem láttam, és érdekes volt :) -
#5545 lol -
#5544 -
#5543 nah kipróbáltam a szerót és nagyon bejött :) -
#5542 nekem is... hülye soldiert nem láttam XD de végül csak megöltem :P XDDD -
#5541 Ja ilyen nekem is volt, de idegesítő. -
#5540 Tudták,h van olyan bug, ha kilépsz folyton windowsba. Utána nem lehet látni néhány ellenséget :D -
#5539 Na, 3 hónap TF2 kihagyás után én is bementem a szerverre, hogy megnézzem milyen. Lehet újra elkezdek játszani... :P -
#5538 Ja, aszittem má megint a netem szarakodik. :D Amúgy jó volt, csak rengeteg külföldi lett. :D -
#5537 Tele lett a server :)
Csak sajna utána kifagyott de tele volt :D -
Borg #5536 Külön magon futnak. Semmi köze az egyik terhelésének a másikhoz. -
#5535 Amúgy ha CS-nél és TF2-nél is épp teltház van akkor azt bírja a szerver? Nem lesz laggos vagy ilyesmi?