30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#5293 épp
ezt
mondtam
én
is
:) -
#5292 nem volt ott, de már megoldottam. azért köszi. -
#5291 Akkor próbáld azt, hogy ctrl+alt+del : folyamatok és ha ott van a Steam.exe akkor zárd be (feladat befejezése) és szerintem műxik :D -
#5290 amikor hibernálom a laptopom, akkor de nagyon néha van hogy nem akar válaszolni, nem tudok kiépni meg elindítani semmit, aztán a szentháromsággal kell leállítanom, és utána újra elindíthatom -
#5289 -
#5288 nem megy a steamem. kész... elindítom a gépet, alapértelmezettben mennie kéne. nem megy. sztart menü, rákatt, tölt 1 pillanatra és semmi. érdekes. -
#5287 XD -
#5286 xD -
#5285 Nem, de leszbikus. Csak a csajokat szeretem:D -
#5284 Te is lány vagy?
-
#5283 lol -
#5282 :DD -
Klánozni nem akartam sohasem a tf2-ben, de ha ilyen lányokból álló klán lenne, akkor belépnék, mint a huzat.:D -
#5280 -
#5279 The method that is used, is a demo is started then stopped immediately, allowing the video to re-sync and the models will all become correct.
tehát gondolom az amit mondasz (csak figyelmesen kell olvasni :p ) -
#5278 15 millisec vagy 15 frame vagy valami ilyesmi a wait 15, az a 15 sec sztem hosszú lenne (aztán lehet hogy mégis... rég olvastam már :D) -
#5277 és akkor nem jobb 1 sec-re állítani? -
PunkZoli #5276 ennek a lényege gyakorlatilag, hogy nyomsz egy F9 et és elkezd demot venni majd leállítja 15 sec múlva
recordra lehet betölti újra a modelleket a gyorsítótárba ez lehetséges viszont nem hiszem, hogy ez olyan dolgokat mint, hogy textúrarózsaszinesedés megold, és a wireframeses dolgokat...
plusz cssében van mikor nincs textura a földön, azt fix nem oldja meg..viszont jól kifagy majd a game, mint tf2ben -
#5275 azért van ott a wait 15 sztem... bár ha belegondolok... csben tiltva van a wait parancs... itt nincs? -
#5274 Javítja, igen, nem kell hosszú demot venni. Kipróbáltam már, azt is javítja, amikor goldrushon eltűnik a HUDon a kocsi + pontok jelzőkéje. -
#5273 ja a linket nem is néztem na mind1 :p
ja és elfelejtetted mondani hogy utána meg is kell nyomni az F9-et :p :) -
#5272 látom a google is egyetért hogy van ilyen (meg ez a javítása) :p akkor beírom vagy mi -
#5271 nadehát én nem is alttabolok (mégis van :p ) -
#5270 Igen. -
#5269 demofelvétel megjavítaná az alttab bugot? O.o (meeehogy a record parancs arra jó...) -
#5268 mi kamu? mi nem kamu? -
#5267 Nem kamu -.-' -
#5266 Látom értesz hozzá...
Jani21: Írtam már. -
#5265 Írj levelet a Steam support-nak, ők meg tudják oldani a problémát. -
PunkZoli #5264 ez mekkora kamu:D -
#5263 AZ ilyen és ehhez hasonló problémákra létezik egy ALT+TAB hotfix ami tulajdonképpen csak egy bind. Nem mondom, hogy minden hibát kijavít, de pl. az eltűnő embereket, fegyvereket és egyéb hibákat orvosolja!
Itt a bind linkje
De akinek nem világos, hogy mit kell tenni annak leírom:
A legtöbb bindet és egyéb finomságot érdemes egy erre a célra létrehozott külön cfg-ben tárolni! A létrehozandó cfg-nk neve: autoexec.cfg amit a: Steam\steamapps\felhasználónév\team fortress 2\tf\cfg\ mappába kell tenni!
Bind:
Alias altabfix "record bugfix; wait 15; stop"
bind "F9" "altabfix"
-
#5262 de amikor nem nyomtam alt tabot akkor is volt
tehát mittudomén csak szervert váltok és néha wireframmel jön be :| -
#5261 nekem is szokott ilyen lenni, általában alt-tab okozza. de ezt a sok alt-tab bakit patchelhetnék, mert már szterrszelk az alttabolás után, h melyik modellek hiányoznak... -
#5260 az miért van hogy néha wireframe-ben jelenik meg az ajtó meg a víz? olyankor ki kell lépnem csak akkor szűnik meg! és azt nem szeretem :( -
#5259 az enginek, esetleg a soldiernek az egyik update fegyvere lehetne ilyesmi a shotgun helyett:
http://www.youtube.com/watch?v=p4ebtj1jR7c (nyugi, nem rick roll, esküszöm!)
mondjuk felet sebezne, de a no reload meg a tűzgyorsaság elég brutál. -
#5258 Vagy mondjuk innen. Itt több van sztem. -
#5257 Hoppá nem láttam hogy te is írtál
bocsi -
#5256 Innen pl -
Dizson #5255 Itt van egy csomó spray : LINK -
koni016 #5254 Tudtok mondani olyan oldalt ahonnan lelehetne tölteni spréket?