30108
  • Aquir
    épp
    ezt
    mondtam
    én
    is
    :)
  • jozing
    nem volt ott, de már megoldottam. azért köszi.
  • Jim Morrison
    Akkor próbáld azt, hogy ctrl+alt+del : folyamatok és ha ott van a Steam.exe akkor zárd be (feladat befejezése) és szerintem műxik :D
  • Aquir
    amikor hibernálom a laptopom, akkor de nagyon néha van hogy nem akar válaszolni, nem tudok kiépni meg elindítani semmit, aztán a szentháromsággal kell leállítanom, és utána újra elindíthatom
  • Narxis
  • jozing
    nem megy a steamem. kész... elindítom a gépet, alapértelmezettben mennie kéne. nem megy. sztart menü, rákatt, tölt 1 pillanatra és semmi. érdekes.
  • Jim Morrison
    XD
  • Nitramk
    xD
  • trident
    Nem, de leszbikus. Csak a csajokat szeretem:D
  • Blacksheep333
    Te is lány vagy?
  • Aquir
    lol
  • Aquir
    :DD
  • trident

Klánozni nem akartam sohasem a tf2-ben, de ha ilyen lányokból álló klán lenne, akkor belépnék, mint a huzat.:D
  • trident
  • Aquir
    The method that is used, is a demo is started then stopped immediately, allowing the video to re-sync and the models will all become correct.
    tehát gondolom az amit mondasz (csak figyelmesen kell olvasni :p )
  • armageddon666
    15 millisec vagy 15 frame vagy valami ilyesmi a wait 15, az a 15 sec sztem hosszú lenne (aztán lehet hogy mégis... rég olvastam már :D)
  • Aquir
    és akkor nem jobb 1 sec-re állítani?
  • PunkZoli
    ennek a lényege gyakorlatilag, hogy nyomsz egy F9 et és elkezd demot venni majd leállítja 15 sec múlva

recordra lehet betölti újra a modelleket a gyorsítótárba ez lehetséges viszont nem hiszem, hogy ez olyan dolgokat mint, hogy textúrarózsaszinesedés megold, és a wireframeses dolgokat...
    plusz cssében van mikor nincs textura a földön, azt fix nem oldja meg..viszont jól kifagy majd a game, mint tf2ben
  • armageddon666
    azért van ott a wait 15 sztem... bár ha belegondolok... csben tiltva van a wait parancs... itt nincs?
  • Twetr0x
    Javítja, igen, nem kell hosszú demot venni. Kipróbáltam már, azt is javítja, amikor goldrushon eltűnik a HUDon a kocsi + pontok jelzőkéje.
  • Aquir
    ja a linket nem is néztem na mind1 :p
    ja és elfelejtetted mondani hogy utána meg is kell nyomni az F9-et :p :)
  • Aquir
    látom a google is egyetért hogy van ilyen (meg ez a javítása) :p akkor beírom vagy mi
  • Aquir
    nadehát én nem is alttabolok (mégis van :p )
  • sparrow35
    Igen.
  • armageddon666
    demofelvétel megjavítaná az alttab bugot? O.o (meeehogy a record parancs arra jó...)
  • jozing
    mi kamu? mi nem kamu?
  • Twetr0x
    Nem kamu -.-'
  • sparrow35
    Látom értesz hozzá...

Jani21: Írtam már.
  • Jani21
    Írj levelet a Steam support-nak, ők meg tudják oldani a problémát.
  • PunkZoli
    ez mekkora kamu:D
  • DJ bigpapa
    AZ ilyen és ehhez hasonló problémákra létezik egy ALT+TAB hotfix ami tulajdonképpen csak egy bind. Nem mondom, hogy minden hibát kijavít, de pl. az eltűnő embereket, fegyvereket és egyéb hibákat orvosolja!
    Itt a bind linkje
    De akinek nem világos, hogy mit kell tenni annak leírom:
    A legtöbb bindet és egyéb finomságot érdemes egy erre a célra létrehozott külön cfg-ben tárolni! A létrehozandó cfg-nk neve: autoexec.cfg amit a: Steam\steamapps\felhasználónév\team fortress 2\tf\cfg\ mappába kell tenni!

Bind:
    Alias altabfix "record bugfix; wait 15; stop"
    bind "F9" "altabfix"

• Aquir
    de amikor nem nyomtam alt tabot akkor is volt
    tehát mittudomén csak szervert váltok és néha wireframmel jön be :|
  • jozing
    nekem is szokott ilyen lenni, általában alt-tab okozza. de ezt a sok alt-tab bakit patchelhetnék, mert már szterrszelk az alttabolás után, h melyik modellek hiányoznak...
  • Aquir
    az miért van hogy néha wireframe-ben jelenik meg az ajtó meg a víz? olyankor ki kell lépnem csak akkor szűnik meg! és azt nem szeretem :(
  • jozing
    az enginek, esetleg a soldiernek az egyik update fegyvere lehetne ilyesmi a shotgun helyett:
    http://www.youtube.com/watch?v=p4ebtj1jR7c (nyugi, nem rick roll, esküszöm!)

mondjuk felet sebezne, de a no reload meg a tűzgyorsaság elég brutál.
  • Nitramk
    Vagy mondjuk innen. Itt több van sztem.
  • csokalaci
    Hoppá nem láttam hogy te is írtál
    bocsi
  • csokalaci
    Innen pl
  • Dizson
    Itt van egy csomó spray : LINK
  • koni016
    Tudtok mondani olyan oldalt ahonnan lelehetne tölteni spréket?