30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
evilscorpio #5333 eddig megvan dee rámegyek a my games ra, akitivate product o steam, mejek egy nextet a felugró ablakban elfogadom a feltételeket, és utána bedob egy olyanra, hogy:
PLEASE ENTER THE PRODUCT CODE YOU WISH TO ACTIVAte
product code
___________<- ide kell beirni
key looks like the following. alatta meg van 3 sor szám.
ezeket probáltam beirni de az egyik ien 1111-22222-3333 a másik AAAAA-BBBBB....
a harmadik egy ien vegyes számsor 15 karakter szóköz és 01. ezeket igy ahogy van beirtam és semmi... léci akinek van ötlete segítsen, me nem megy -
#5332 sokan játszanak vele :) -
#5331 nosza, akkor kövhéten ha megjött a kártyám a banktól megis veszem gyorsan, bár most tökjól elvagyok L4D-el is.
sokan játszanak a TF2vel?? mondjuk még fél-1évig lesz szerver bőven nem? -
#5330 Termék aktiválása Steam-en -
evilscorpio #5329 valaki lééci segítsen! megvettem a gémet elsö steames játékom... valaki naaagyon részletesen el tudná magyaráni ezt a franc cd kulcsot a steamon belül hogy lehet kérni avgy mia fene adisc melett enm volt semmien cd kulcs, éss valamit ir hogy iennek kéne lennie és irjam be ezt a steam menüböl dee nem megy sehogy semakarja elfogadni... pls HELP -
#5328 Meg egyébként érdekes nézni az egyes publikációkat
A példákat az ábrázolásban...
Folyamatokat...
Megvilágítási képleteket =)
-
#5327 1 éve játszok vele :D -
#5326 megéri! -
Toszib #5325 Megéri ;) -
#5324 hi!
megéri megvenni a játékot? most tetszett meg, és nekem megérné azt a 20dollárt...ahogy elnézem elég kihalt v legalábbis ritkán látogatott a topik...
kérdésem h mennyire megunható?? mert jó sok kaszt van,meg a gameplay videokat elnézve elég izgalmasnak tűnik... -
#5323 -
bazz.... :D
-
Neoncsoves #5321 Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht -
#5320 nekem párszor már kiirta, de ujbúli indításnál már a játék jött be -
Shader #5319 hello! valaki találkozott már ezzel az üzenettel? "This game is currently unavailable. Please try again at another time."? Ezt akkor kapom amikor elakarom inditani a TF2-tőt. Ezt már pár napja csinálja. -
#5318 :D -
#5317 kösz :D -
#5316 Két néven is commenteltem:) -
#5315 You are Trio'd -
Neoncsoves #5314 You are... Da Da Da'd -
#5313 You are Rick... No, no this isn't :| -
Neoncsoves #5312 Civilian -
#5311 és Civiliannak is lesznek unlockolható cuccai? :D
+ kaszt meg játékmód helyett inkább a régi játékmódok mellé jöhetnének hivatalos mapok sztem, ill leginkább class updateknek örülnék :S spy, esetleg soldier... -
#5310 Riszpekt! :) -
#5309 TFC-vel én se játszottam, de külföldi fórumokon is mindenki ezt tartja a legvalószínűbbnek. Valami olyasmi amit írtál, amolyan vip mode csak TF2 stílusban.
Hunted mód bővebben
Civilian bővebben -
#5308 -
#5307 A civilian a TFC-be volt a VIP akit ki kellett menekíteni, és a karikatúrája látható a Meet the Sniper videóban.
-
#5306 és ha csak egy nem is oda vonatkozó rick roll szót talál? -
#5305 Én a tfc-t (se a cs-t) nem ismerem, dióhéjban leírod mi is az?
(lesz egy bot/játékos, akit az egyik csapat véd, a másik meg üt?) -
#5304 az a rick roll már sztem egyáltalán nem vicces... leszkriptelem h az az oldal amin az a szó található h "rick roll" azt tiltsa le... -
Neoncsoves #5303 jah -
#5302 tauntol egy ilyen csípőmozgást és már mindenki fekszik a páyán -
#5301 Civilian kaszt lesz és a régi Hunted játékmód. -
Neoncsoves #5300 jaja tök jó kaszt lesz! -
#5299 nagy esély van rá hogy valami ilyesmi lesz belőle -
#5298 Igen, igen meg több mindent is benyomtunk (Varsival), a vége fele már a fél szerver meleevel ment. -
#5297 Csak hogy valami értelmes is legyen:
10. TF2 kaszt? -
#5296 -
#5295 közbe hlss-ben nyomattad az eye of teh tigert?:D -
#5294 A Rocky már majdnem olyan erős mint a Rambó.