30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#5614 Vannak, de elrontja a játék élményt. Nem véletlen találták ki,h a játék folyamán szerezd meg őket... :/
Bár heavynél én is csináltam :) Szóval hallgatok xD -
#5613 szerver, ahol külön az achievementek megoldásához van kialakítva a pálya
map neve általában:
achievementbox_
és a milestone-ok kasztonként 10-16 és 22. achi után kapható -
#5612 azért nem annyira:) -
#5611 achibox az meg mi? Oo -
#5610 Nekem mindenem megvan, medicnél achiboxoztam párat, majd azután a nap után h meglett az összes achi boxszal, kiadták a patchet amivel csak 24-et kell összegyűjteni a 3 milestonehoz. -
#5609 Medic achievmentek kurva nehezek :S
Pyro megvan a 3 milestone
Heavyből 2
Medicből még csak 1 :S -
#5608 1 kaszton belül kell megcsinálni egy milestone-nyit. Aztán még kettőt -
#5607 van 21 achi...és nincs ilyen milestone-om...szal akkor az van hogy kasztonként kell a 10-11achi h kapjak 1 stone-t...akkor az nem most lesz még ^^ -
#5606 ja igen, régen én is azt hittem hogy még x db. achi kell és nem vettem figyelembe hogy a milestone is beletartozik :) -
#5605 Én azt mondom, hogy addig örülj, amíg nincsenek meg az új fegyvereid, mert akkor van egy plusz kihívás a játék során, amit én nagyon szerettem :) -
#5604 Hát nem egészen
Ez úgy van hogy ugyebár voltak a kaszt updatek(Medic,Pyro,Heavy) És mindegyik kapott azt hiszem 39 új achievementet.
Ha például a Medic achievementjeiből megcsinálsz 10-et akkor megkapod a medic Milestone 1-et ekkor kapsz egy új fegyvert és ezzel együtt 11 achievemented lesz mivel a Milestone is egy achievement.
ha még csinálsz 5-öt vagy is 16 achievemented lesz a Medicből akkor kapsz Milestone2-t és megint kapsz fegyvert.
A lvl-eknek semmi értelme nincs hogy hányas egy fegyver az cxsak dísznek van -
#5603 A levellel nem kell foglalkoznod, az mellékes, nem fejlődik a fegyver. Csak kapsz egy újat és kész, és amikor megkapod, ottvan egy szint (level), de hogy mit jelöl azt én sem tudom, hiszen van ahol csak a critical damage változik
de viszonylag könnyen meg lehet csinálni őket, a legtöbbje úgy is megy hogy nem feltétlenül figyelsz oda rájuk csak játszol. De persze gyorsabban meglesz ha célirányosan csinálsz egyet-egyet néha. De több achi van mint amennyi kell a 3 milestone-hoz, szal nem is kell mindnek meglennie, és amelyikekkel jobban haladsz azokból fognak úgyis összegyűlni a milestone-ok -
#5602 hmm ok, akkor keresgélek a játékon belül...és 1 milestone-al mindent tudok mondjuk lvl2-re fejleszteni?? vagy minden fejlesztéshez kell külön 1 stone?? az nagyon sok achievment lenne -
#5601 TF2 játékmenüben ott vannak az achievementek. Mindegyik kasztnak amiknek lecserélhetőek a fegyverei, vannak achievementjei. asszem 12-nként elérsz egy MILESTONE-nt.
Ekkor egyetlen fegyvert lecserélhetsz egy másikra, utána megint megcsinálsz 12-őt, és megint cserélhetsz egy másik fegyvert ugyanannál a kasztnál.
és a beállításokban tudod az egyik menüpontban lecserélni a fegyvert. ennyi. 1 fegyvert csak egyetelenegy féle másikra tudsz lecserélni. És csak a következőknél: Pyro, Heavy, Medic -
#5600 ha sok fraget akarsz :p -
#5599 Estét!
Olyan kérdésem lenne, h olvasgattam kicsit, de nem leltem választ a kérdésemre...illetve azt mondták páran h ha achievment-eket megcsinálok akkor a fegyvereimet tudom upgradelni.Van már egy csomó achievment ami kész van, nemtom 15-20darab, de nem találom seholsem h hol lehetne fejleszteni a dolgokat. Sok ember már ilyen lvl 5ös meg nagyobb fegyverre rohangál, én meg mint újonc lvl1es mindenem...vki felvázolná nekem hogyan müködik ez a dolog?? thx (jah és FAQból ez a rész hiányzik, még nincs megírva vagy nemtudom) -
#5598 hát igen a 24 az ideális -
#5597 Több mind 32? -
Borg #5596 Nincs ezzel semmi gond. A HQ-n van mit fejleszteni, csak sosem ér rá senki :) -
#5595 Betettem, így, hogy mások is támogatják. Ha az SG Team-nek nem tetszik, akkor majd szól valaki, és kiveszem. Egyelőre kíváncsi leszek, hogy mennyivel jön több szavazat. -
Borg #5594 A szavazás megtalálása a beépített IQ teszt része :D -
#5593 jöhet:) -
#5592 Én sem találtam szavazást :D -
#5591 agree -
#5590 Szerintem is jobb ötlet. -
#5589 Jöhet. -
#5588 Nem akarok rosszmájúnak tűnni, de nem nagyon szavaznak az emberek. Sőt, őszintén, szerintem még megtalálni a szavazást sem olyan egyszerű, valahogy nekem az oldal felépítése nem olyan... letisztult. Arra gondoltam, hogy ide a topikba betehetném az én saját szavazóscriptemet -- ami már máskor volt bent, és sokan használták -- és sokkal többen nyomnának rá, hidd el. Tudom, hogy saját oldal, tudom hogy ott is meg akarjátok örökíteni az eredményt, de szerintem ha ide teszünk be egy szavazást, akkor sokkal többen fognak szavazni, és ha tényleg a közösség akarata érdekel, akkor több emberből hitelesebb eredmény jön ki. Vélemény? -
#5587 Szavazzatok a HQ-n a slot-os szavazásra.
Holnapi nappal új szavazás indul, mégpedig az újjászületéssel kapcsolatban ! (respawn) -
#5586 Csökkentett vagy no respawn faszság. nem véletlen van kitalálva -
#5585 en a respawn timeot pont nem bántanám
nem véletlen annyi amennyi -
#5584 Ez rendes tenisz pályán, olyan orvosi szekrény-el van megoldva -
#5583 jaja vicces volt a tenisz :D csak kár hogy nem volt engink és mindig rohangálni kellett a lőszeres doboz felé -
#5582 ez igazából nem mod, hanem kliensoldali skin, tehát aki akarja használni, az használhatja, csak lecseréli az alapskint
körlimitet még mindig hülyeségnek tartom, olyan mint nc-n a 7-es győzelem, pedig a war szabályok szerint 30 perc...azt a 4 pontot meg lehet szerezni 2 perc alatt is ha olyan a csapatelosztás... -
#5581 Ilyen modokat nem hiszem,h felrakunk... Egy ideig poénos meg minden, de aztán ?
Tenniseztünk ma :D poénos ;)
Felraktam respawn plugint ! - Most 10 sec után születsz újra
winlimit - 0
max.rounds - 4
timelimit - 35 -
#5580 http://www.fpsbanana.com/skins/46404 -
#5579 Ez zsír, ilyen CS-ben is van. -
#5578 Nem játszom sűrűn, ehez képest gyakran benézek egy angol 32 slot, only pl_badwater, fast respawn (1-4 mp.) szerverre
magyar publikon ne várja nagy csapatmunkát, örülni kell, hogy a medic megy előre, ha 3 ember betámad, vagy ha már tolják a kocsit és nem csavarognak - tehát szerintem nicns értelme, akkor még több menne egyéni fragvadászatra -
#5577 fun-mapok:
Foci
röplabda -
#5576 Nem játszom sűrűn, ehez képest gyakran benézek egy angol 32 slot, only pl_badwater, fast respawn (1-4 mp.) szerverre.
Igen. Nehezebb bizony. De a pálya nagysága kissé kompenzál illetve a csapatjáték, csapatmunka, célszerűen megválasztott kasztok nyerik a játékot.
De igazad van, ha egy kis pályáról beszélnénk, ott valóban a 32 fő gyors újraéledés mellett csak küszködés és vérhányás lenne.
Evidens módon az összhangot és hangulatot kell megtalálni, szerintem így kerek és jó egy szerver. -
Borg #5575 A kérdéses konfigurációkról majd lesznek szavazások, úgy mint a slot számról.
Ott majd eldől, hogy az itteniek többsége mit szeretne :)