Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Connectios failed after 4 retries.
?
A fenti linkbõl válogatok szervereket, de sehova nem tudok belépni.
?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Team Fortress 2
Updated some files, for no reason whatsoever
wtf
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem a kezdetek óta ilyen szar a keresõ...néhány update-el ezelõtt jó volt aztán megint nem.Minden port jól van beállítva,próbáltam router és tûzfal nélkül is...ez van.Mivel a History rész is bugos, épp a kedvenc orosz szerverem akadt be,így kb csak ott játszom,de már fejbõl tudom azt a pár IP-t amikre járok szval nem olyan nagy gáz...el vagyok vele.Mondjuk azt nem igazán értem,hogy mostanában dívik ez a sapka mánia...szépen rakják be az új dolgokat,de ennyi év után miért nem tudnak egy kis figyelmet fordítani a szerver keresõ optimalizálására.<#confused>#confused>
(freeguns-os orosz szerverek jók nagyon
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
TCP 27015 (SRCDS Rcon port)
Oké, ezt engedélyeztem, de semmi változás. 2-3 szerver nagy nehezen megjelenik, néha olyan, amin vannak is népek, ott tudok játszani, de ez jellemzõen orosz szerver 😊.
..
Balvin: kösz a tippet, meglesem.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
2010. december 10.
16:46 - KARCSI <3 Vivim inaktiv ~1 héti: csá, ma 7kor nc, még van hely: http://cup.reload-esports.com/ , ne habozz xD (tudom szar szöveg😊 )
16:46 - -<W.U.W>- TóNi @ GMOD.hu: asd
http://facebook.com/musicleander
egy élvezetes Papírrepülõ 😊
Irányítás:    jobb és balnyíl (váltogatva=egyenes)    #    X,C - idõ    #    Enter - új kör    #    Space - szikrázásnál turbó
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Steam Client
UDP 27000 to 27015 inclusive (Game client traffic)
UDP 27015 to 27030 inclusive (Typically Matchmaking and HLTV)
TCP 27014 to 27050 inclusive (Steam downloads)
UDP 4380
Dedicated or Listen Servers
TCP 27015 (SRCDS Rcon port)
Steamworks P2P Networking and Steam Voice Chat
UDP 3478 (Outbound)
UDP 4379 (Outbound)
UDP 4380 (Outbound)
de minek kéne annyi? egyszerre úgyis csak 1-en lehetsz....mellesleg bõven elég 4-5 szerver, ahol folyamatosn játszasz, jó a társaság, és rendes játék megy magas szinten, nem pedig trade, illetve chatspam
Rég jártam erre és a játékban, de lett új gépem, és mostmár full grafikával tudnék játszani - de van egy apró gondom. Biztos én vagyok a láma, de hiába frissítem a szerver listát, nekem mindig 1-2 szervert dob csak fel, van amikor egyet sem. Ennyire kevesen játszanak TF2-t, vagy be kéne valamit még állítanom?
Steam-ben a server-list-ben csak a Team Fortress 2-re van szûrve, semmi másra, játékon belül próbáltam különbözõ beállításokkal (szûrés nélkül, stb.), de semmi változás.
Elõre is köszi a tanácsokat.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Jajjj ne adnak sapit, ha megvan mind a 2 játék, omg összedöl a világ 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
remélem tradelhetõ lesz a sapi😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(