Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tesco : "twetrox +1"
v3ktor : "tesco +1" (vagyis +1+1)
és neked kellett volna : "v3ktor +1" (ami már +1+1+1) és ha kijön az 5 akkor Twtroxot polgármesterré választják.. :[

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amúgy azért akarom "eladni" mert nekem semmit nem jelentenek, és a plants meg egy kurvajó game
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
punkzoli: megveszem neked a pókeres játékot annyi sapiért! <#szeret>#szeret><#taps>#taps>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
frenc: punkzoli
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én a pub bátor és rendíthetetlen w+m1 pyroitól kapok agyvérzést!
#24007: a normális pluginolt szeroknal van. 400 pingnel meg mar mozogni se tudok. (tegnap 113al se)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
#24017: a spy igen is jó... aki nem figyel rá azt persze h mindig leszúrja...
#24018: a solly tényleg jó... ha én játszok vele. Ha ellenem van akkor csicska egy kaszt. Ellövi a picsába a raksit és a splashing dmg mindenhova elér. grat
(Am természetesen csak vicceltem én is minden kasztot szeretem :] )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
lololol...elõbb talán próbáld ki...a játékban ugyanis így mûködik, hála a zseniális source engine-nek
a játékban nincs beépített ping-checker, csak afk elleni van