Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Akkor jó 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok. <#wave>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ok<#wave>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Zomil
Most csak trollkodsz vagy ennyire buta vagy?
Senki nem kiváncsi az "elméleti maximumra", a lényeg hogy heti kb. 10-15 itemet kapsz, ami akkor resetelödik, mikor a droprender megváltozása után elöször beléptél a játékba. Ez a legtöbb embernek csütörtök. Ha pedig sokáig nem lépsz be akkor is csak 1heti drop halmozodik fel.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Így van, hagyjuk, baromságokat beszélsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
"elméleti maximum"

sonic syndicate
legegyszerûbb: ne puboljá', vagy legyen a favoritban 4-5 szerver,és járj azokra

legjobb a premium szerverek... mindenki 100al fut, nem fogy ki a lõszerük és minden ölés után gyógyulnak😄😄

lolSL
nincs vmi über TF2 blacklistje vkinek amiben az összes nyomorék botos idle trade stb retard serverek bennevannak? nemigaz hogy 10bõl 8x bemegyek vhova és fogyatékos társ medic botok lõnek syringe gunnal akármerre megyek

jajj...
hagyjuk... baromságokat beszélsz😞

Viktor99
Szerintem akkor is aki az itemekért játszik az kinyalhatja a hátsómat! Köszi bb!
NEOreg3
de hogy ne csak a levegõbe beszéljek, elolvashatod a Current System bekezdés alatt

ezzel 44 item az elméleti maximum, de gyakorlatban tapasztaltakhoz köze nincs

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
és mik a tények? mert ha fejre állsz, akkor sem fogsz 56 itemet kapni hetente, mivel a heti maximum 12 körül van

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sadist
Senkit semmirõl. Csak gondoltam páran fogékonyak a tényekre is.

Kit akarsz meggyõzni és mirõl?😄😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sadist
Nem éppen, olvasd el még egyszer.

deszar

Jim Morrison
VERSENY:

Aki elõször megveszi nekem a Gmodot, kap 8 ládát + 1 refit !!!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
ERRE gondolhatott szerintem.
Ez annyi hogy elindítja a játékot ablakba min felbontássssal min beállítással, és egy általad megadott szerverlistára csatlakozik (egyszerre 1-re 😄), ha kifagy a szerver vagy valami, akk automatán kapcsolódik magától.

Bár nekem a csapatba nem állt be magától (vagy csak nem vártam eleget 😊)
Jim Morrison
Ennek a parancssoros idlenek utana nezek 😄

Boldog Karácsonyt !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
Boldogot és sok sapit nekem! Na jó...mindenkinek :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Viktor99
Boldogot mindenkinek! 😊
Boldog karácsonyt!😊

Most ugyan azt írtad le, amit én mondtam...
Thank you Mr. Whothefuckareyou...

Rage47
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Sadist
"The drop rate was also increased, but now players have a limited playtime per week when they can receive drops. Playing beyond that amount won't find any more items, but some of the unused time will rollover to the following week"

But thank you Mr. Obvious.

Zomil
a bonusz csak 2heti dropp mennyiségig megy el, vagyis csak 1heti bonusz marad meg.

lolSL
meg van olyan is mint a wowban a rested bonus, ha nem játszol egy ideig akkor utána többet kapsz

Ez sztem nem így van... egy idõ után szimplán nem ad semmit... csak a következõ csütörtöktõl.

kifli
aha, meglássuk akkor ad-e valamit...
Sadist
Napi 8, hetente 56. De ez csak elméleti maximum.

nem hetente???

Egyébként én most kaptam egy ilyet karira a Valvetõl! Köszönjük😄

hámhúsz
kifli
jaa, és ez mennyi?
lolSL
drop cap van, naponta meghatározott mennyiségû cuccot kapsz csak

kifli
az mitöl van hogy mostanába nem kapok semmit? De annyira semmit, hogy 3 órája vagyok egy szerveren, a többiek kapnak cuccot, mert látom chatbe, de én szó szerint semmit.

Jött valam update, lehet azért? Érzékeli hogy lent van asztalon vagy mi?
Viktor99
n1 valve

Viktor99
Megvettem volna neki karácsonyra de most már nem teszem mert elrontottad a meglepit! Jimmy Tónit edd meg nem az én hibám!
csokalaci
Mondom, hogy bolond vagy. Egy szóval nem mondtam, hogy mérges vagyok.
#24412: Neked nincs is meg a gmod 😄

http://facebook.com/musicleander

Viktor99
Na... Végre eladtam minden ingóságomat és az összes szervemet. Hogy miért nem adtam nektek? Ha! Mert nem kértétek MUHAHAHA!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tauni ne legyél morci, csak viccelek 😛 Karácsony van szóval nem lehetsz rám mérges ^^
Jim Morrison
alap hogy kértem, csak nem figyeltélbizots. Ezek után nem próbálom ki a játékotokat.

csokalaci
mert nem kérted

Jim Morrison
de miert nem nekem?

csokalaci
Na elajándékoztam a cuccaimat, mivel már úgy sem játszom, erre látom, hogy kaptam egy új itemet, azonban az öröm nem tartott sokáig:
-<W.U.W>- TóNi @ GMOD.hu has found: The Axtinguisher
FUCK csak 6 db volt belõle

csiter
nem is warez!
A szerver nem lett frissitve :S

lolSL
itt nincs warez

csiter
Hali!
Hogy tudom a játékot frissíteni?? Egyszer már automatikusan megcsinálta de egy hiba miatt nem másolta a helyére. Most meg mikor a szerverre belépnék ezt írja: older version of the game.

kifli
ha asztalon van:
vga load: 0%
cpu load: max 10% /mag (kettõt kevésbé használ ezek 6% körül mennek, úgy hogy a szorzót visszaveszi közben magától a gép.)

de ha megmondod parancssorból hogy kell, szívesen kipróbálom úgy is...

De mondjuk így néha-néha 1-2 másik acsit is begyûjtök, mikor megnézem a frissen szerzett cuccokat 😊

statom:
129 kill 850halál és ez növekszik 😄

Amúgy a kill-t úgy értem el, hogy egy admin adott noclipet, úgyhogy betettem a másik csapat kezdõjére egy sentry-t 😄
tudjuk, te 9 karakterrel 30külömbözõ szerveren nyomod😄