30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#25384 van is annyi... most nezem, ahogy elkezdtem ugy ahogy neha idlezni, 4 ora es meglesz az 1000 ora :D (kb a negyede idle :D) -
xxxpaulxxx #25383 pfffXD
Max egy backpacknyiért kapsz annyit:D -
#25382 nemtom, de nagyon remelem. darabjat refiert adom :P xD -
xxxpaulxxx #25381 Még mindig van, aki vesz ládát?:P -
#25380 en igy is atlatom... 5 + 6 oldal a fegyok amiket nem tradelek soronkent vannak a kasztok, 4. oldalon a sapik, 3 oldalon a ladak meg a kulon speci cuccok lettek volna de most sok a lada, igy a masodikra kerultek a specik + par lada, 1,2 oldalon levoket meg majd eltuntetem es lesz belole sapi ! :D -
xxxpaulxxx #25379 No igen, csak annyi a szívás benne... de legalább átlátom és manapság kb ennyi az örömöm tf2ben:D -
#25378 nekem is ugy volt eloszor de mikor mindig talaltam valamit macera volt 5 oldallal arebb tenni... igy megforditottam, es amit tutira nem tradelek el azt teszem hatulra, igy craftolasnal is a foloslegesek jelennek meg eloszor. igy logikusabb :D -
xxxpaulxxx #25377 De az nem rendezi az én szám íze szerint:P -
#25376 bazátokmeg ott a kib*szot "sort by" gomb :D -
xxxpaulxxx #25375 De akkor azokat rakd hátulra, amik csak ideiglenesen vannak:P
Vagy téged ez nem érdekel? Engem sem érdekelt, aztán elkezdtem tradelni fórumon (abba is hagytam:D) és akkor így rendezgettem:D -
#25374 ELSO + masodik odlalon vannak amiket be fogok holnap craftolni.... 3. oldalam rendes, a tobbi is onanntol -
xxxpaulxxx #25373 Rendetlen vagy:P -
#25372 :p
jo kedve volt csavonak, adott ladat, fegyot ingyen :DD -
#25371 apu kártyájával könnyű -
#25370 243ITEM.
0$ -
#25369 ennyi pénzből inkább a portal 2t vetted volna meg -
#25368 lol 2perc alatt 197 itembol lett 227 :D -
xxxpaulxxx #25367 +1 -
Neoncsoves #25366 :DD -
#25365 en szeretem a fragmovikat csak mivel te linkelted ezert nem neztem meg meg. -
#25364 Nem is értem minek irogattok ide. Sohasem a tf2 a téma, ha mégis akkor is csak bugok meg a szarságos sapik...
#25363 - Igaza van! Amúgy meg akinek nem tetszik az a kibaszott fragmovie az ne nézze a kurva életbe már. Nem kell egyesével leírni h nem szeretitek. Örüljetek h nem én vagyok a házigazdi. -_- (Gondoljatok bele h ez bármi másra ugyanúgy elmondható.) -
#25363 egy normális fragmovie-n látszik, hogy tényleg tud a játékos és nem csak makkol. -
#25362 a "fragmoviek" egy része valoban azért készül, h pisitke megmutassa, h mekkorákat tud makkolni...
Viszont gyakran, a "pro" játékosok videoit nem is maguk a játékosok csinálják :)
Ezeknél már az a lényeg, h minél szebb lövéseket mutassanak, akár csak 1bajnokság alatt. Régebben szerettem cod2/4-es fragmovie-kat nézegetni. -
Neoncsoves #25361 ha fent lesz megyünk tradelni meg idlezni??? -
#25360 most nézem, nekem fent sincs a game:/ kéne csinálni helyet -
#25359 ennyierovel vegyenek fel engem programozonak, ugy szetganyolom a kodjukat, hogy evekig foltoztjak majd, en meg kapok egy csomo penzt, mert karakterenkent fizetnek... :D
btw: nem akar valaki jatszani? nem csak idle, pub -
#25358 csak egy roszabb van ennel, a l4d ingame videok. -
#25357 gondolom szétgányolták már a kódot, és foltozgatják mindig utólag -
PunkZoli #25356 Csak arra lennék kiváncsi, hogy mi váltja ki ezeket a hibákat, amikor pl csak tárgyakat adnak hozzá. -
#25355 na mit mondtam :D ("next update: - Fixed players unable to get access to their backpack")
mondjuk ez már elég húzós volt egyébként is :)
Fixed a server crash that could occur if TFBots were used across map changes
Fixed a client crash caused by weapons with attached models
Fixed a material system crash
Fixed a client crash with dynamic model loading
Fixed a few backpack images not drawing correctly
Fixed listen servers sometimes not authenticating with Steam (not being able to use Offline Practice)
Fixed the "itemtest" command
Fixed players not being able to access their backpack loadout
Updated the localization files -
#25354 ez egy ilyen műfaj, sokakat érdekel (persze nem az a bohóckodás ami youtubeon megy konzolos public cod videokkal meg ilyenek) hogy milyen szinten tolják a prok
ha nem érted akkor kezdj quake videokat nézni, ott jobban átjön hogy tényleg milyen sick skill kell 1-2 lövéshez -
#25353 Azt még hozzátenném, hogy biztos vagyok benne hogy szoktál focimeccset nézni. Na, én is szeretek focizni, kosarazni stb. De én meg képtelen vagyok végigülni azt a kurva műsort. Max 5 percet nézem aztán kikapcsolom! Csőő -
#25352 Hát először is senki nem kérdezte a véleményed, másodszor ez tf2 topik szóval valószínű hogy befogok még tenni pár ilyet. Ha neked jobban tetszenek az 5 éves kisfiúk által készített gmodos "vicces" videók akkor nézd azt. Cső!
Ne nézd meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lol owned -
Neoncsoves #25351 mi élvezhető egy fregmuviban? én sosem tudtam végignézni egyet se... én úgy tartom hogy aki ilyeneket csinál általában az feltűnési viszketettséggel küzd... nem értem mi a jó abban, hogy fél év - 1 év makkjait összefoglalja neked 1db 10 perces videóban és nézegetheted hogy HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de jó... de ha nem is makk hanem skill, akkoris miért jó nézni? valahogy amikor megnézek egy ilyen fregmuvit, nem érzek késztetést arra hogy HÚDEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ LÖVÉS VÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLT.
na mindegy :D -
Neoncsoves #25350 ja muszáj rászoknom :) -
#25349 Egy igazán igényes fragmovie :)
-
xxxpaulxxx #25348 Realeevel mostanság ez a téma:D -
#25347 -
PunkZoli #25346 Mert egészséges, mert fehérjétől jobban nő az izom :). Nekem is nagyobb örömet okoz egy finom étel mint bármennyi sapka:D -
PunkZoli #25345 valakinek ez okoz örömet vagy a teljesség érzetét, ami nem lebecsülendő. Megteheti, megéli. Szánalmas nem szánalmas, én nem foglalkozok vele, ha van sapkám eladom nekik. Mindenki boldog.