Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy meg továbbra sem jelennek meg a szerverek, állandóan 1 vagy 2 szervert mutat csak a szerverkeresõ... Volt, hogy beállítottam a routert, engedélyeztem a portokat, volt hogy visszaállítottam defaultra, kikapcsoltam a Comodo-tûzfalat, a windows tûzfalat egy próba erejéig, vissza, mindegyik után újraindítás is volt, és semmi... nem értem. Aztán: hiába veszek fel szervert favorite-ba, mintha semmit nem csináltam volna, egyetlen egy maradt csak meg - az meg állandóan tele van.
Elég flusztráló így játékba bemenni, nem választhatom meg, hogy milyen játéktípust szeretnék, az van amit épp azon az egy szerveren játszanak...
Nincs is nagyon így kedvem sokszor játszani...
De azért szívesen mennék lõni 😊.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem csinálok semmit gépen, ugyhogy elindítottam, és letettem asztalra...
Most is megy, és egy ideje már nem néztem 😄
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nekem egy phantom esett ki a dobozból.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
azért köszi 😊
egy olyan problémám lenne, hogy már jó néhány hónapja nem játszottam, de most újra fel akarom tenni a tf2-t. telepíteném is de amint elinditom a telepítést a cd-rõl felmegy steam-re és onnan kezdi leszedni magát a játékot (nem az update-et). hogy lehet megcsinálni h a cd-rõl telepítse, mert így elég hosszadalmas lesz mire leszedi...?
elõre is köszi a választ!
- Added several crafting recipes for new weapons.
- Added a ton of items to the store.
- Added a ton of items to the random drop list.
Kérlek segítsetek! Eléggé kezdõ vagyok Team Fortressel és azt szeretném megkérdezni, hogy mi alapján kaphatunk/szerezhetünk cuccokat a játékban? Mert észre vettem, hogy rengeteg játékos valami õrült cuccban feszít, és már toltam egy rakat mecset, lett pár kiegészítõm, de nem tudom, hogy hogyan és mi alapján kapjuk õket. Eltudnátok ezt mondani?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n