30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#25544 kakajóskajács -
#25543 no, de majdnem. vagy is innen a topikbol valami. utobbi 80kommentben benne van. -
Neoncsoves #25542 te -
#25541 looool, na ki talalja ki, ki lajkolta gabe newellt facebookon? :D -
xxxpaulxxx #25540 10000000 fejlövés után kapsz egy macit, ami a legultimatebb tárgy a játékban!!! -
#25539 Random -
#25538 Ezeket a targyakat amiket talalok,csak ugy talalomra megy vagy bizonyos pontszam utan kapok vmit? -
#25537 nekem megvalamiert mindig elallitodik az erzekenyseg... :/ szoftyveres hiba lesz :/
-
#25536 nincs dolgom a stímen. esetleg felnézek 1-2 mw2 meccsre -
Neoncsoves #25535 tudom de én megszoktam az mx518at
szerencsére apám meg tudja csinálni szóval nem gáz :D
gyere stímre -
#25534 én komolyan mondtam -
Neoncsoves #25533 menj már :D inkább megcsináltatom apámmal az mx518at xD -
#25532 ilyet vettem és szuper
http://www.logitech.com/en-au/mice-pointers/mice/devices/6540 -
Neoncsoves #25531 ne röhögj. érintkezési hibás lett a pro egerem :@ -
#25530 -
Neoncsoves #25529 ilyet már mi is csináltuk Rage-el :D -
xxxpaulxxx #25528 Sőt! Családi csomag! -
#25527 lehet ts en osszebeszeltek. vagy mumblen. esetleg ventrilo. ne adj isten steam voicon. plane skypon. esetleg meg az msn is szoba joohetett. -
#25526 Rá lehet pakolni a sentryre, teleportra, dispenserre és tönkreteszi. És ezt lehet anélkül is, hogy eltűnne az álcád.
Múltkor volt egy hihetetlenül idióta medic, aki folyamatosan gyógyította az ellenség kémjét, aki ment és sappolta az egész bázist. Persze hiába próbáltuk már 3-an megölni, az a korlátolt majom csakazértis gyógyította. -
#25525 -
#25524 Es az az elektromos izeje a kemnek mit tud? -
#25523 azt nem mondtam , hogy csak szurkalni kell, de szerintem az benne a a moka. Na meg persze ambassadorral fejeseket adni :D -
#25522 Nem is a backstab a lényeg. Legtöbben azt hiszik, hogy a kémmel szúrkálni kell az ellenfeleket halomra, valójában csak a megfelelő ellenfeleket kell hátbadöfni. Egy hátbaszúrt 100% überes medic vagy egy teleportot cipelő engineer halála sokkal jobban visszaveti a csapatot, mint 5 másik ellenfél megölése.
A kémhez higgadtság és rengeteg türelem kell, ezért játsza 10-ből 9 játékos teljesen szarul. -
#25521 olyanokat kell backstabbelni, akik épp másokat lőnek
ezen kívül még az alacsony életű ellenfeleket lelőheted revolverrel, mivel látod az életüket
ezen kívül tényleg nem sok semmit csinálhatnak a kémek manapság, mindenki teljesen paranoiás lett tőlük :( -
#25520 az a baj a kemmel, hogy az csak akkor jo ha baromi hulye az ellen :D kulonben egy-kettonel nem tudsz tobbet backstabelni :/ -
#25519 Plants vs Zombies promo is lesz valamikor, a sapkák már a játékban -
#25518 Mar meglett de azer kosz.Most rakattantam a spy-ra nagyon utos :D. -
#25517 Szerver keresőnél kiszeded a pipát a simplified listből, és kikeresed a már sokkal jobban átlátható listából. Vagy itt rákeresel a szerver nevére és közvetlenül az IP-jét adod meg a favourites fülön. -
xxxpaulxxx #25516 Nahvégre már veszem is!:D -
#25515 -
#25514 Pre-Purchase Mount & Blade With Fire & Sword
Pre-Purchase today and get in game hats for Team Fortress 2! -
#25513 hehe ez jó -
Pio #25512 Lassan Mekdumálszban (bergerkirályban, káefcében, marikanéninél, teszkópizzázóban, nem ezen van a hangsúly) egy menüt nem kapsz ennyiért, ha azon is ennyit vacillálsz előbb-utóbb éhen fogsz halni... :) -
#25511 és nem bánod, ha steamen keresztül veszem meg? :P -
Neoncsoves #25510 rage aláírása minden pénzt megér -
#25509 ennyit nagyon megér ne is gondolkozz ezen. - persze ha szereted a csapat alapú FPSeket
magyar szerók talán már haldoklanak, nem nagyon járok azokra, de külföldiek még tele vannak
tele van új cuccokkal, achievementekkel, állandóan frissítik
kb. megunhatatlan -
#25508 nem mondom, hogy nem éri meg, igazából fogalmam sincs megéri-e, mert még nem játszottam vele :D -
#25507 Na azt látom. -
Neoncsoves #25506 elakadt a faszom a betonba :( -
#25505 Te rossz fiú. Elakadtál ?