Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sonic syndicate
akinek van esze, parancssorból idlézik, és akkor még a gépet sem fogja...

sonic syndicate
elég kezdõk vagytok még idle terén...

kifli
ok legközelebb így fogom, most nem lépek ki 😊
Rage47
így indítsd:
-windowed -noborder
kifli
pont most vagyok 7 órája egy idle szerveren, de volt egy kifagyásom is, kb 3 óra után. Egyik alt+tab-nál nem akart visszajönni a kép -.-.
Jim Morrison
na,3 fegyo esett meg MEGINT EGY SZAROS LADA !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én is kaptam egy aranyszínû kulcsot az elõbb. Nekem teljesen kimaradt ez a craftos dolog eddig, és nem is nagyon tetszik, ezért kérdem, hogy ez mit nyit?

Amúgy meg továbbra sem jelennek meg a szerverek, állandóan 1 vagy 2 szervert mutat csak a szerverkeresõ... Volt, hogy beállítottam a routert, engedélyeztem a portokat, volt hogy visszaállítottam defaultra, kikapcsoltam a Comodo-tûzfalat, a windows tûzfalat egy próba erejéig, vissza, mindegyik után újraindítás is volt, és semmi... nem értem. Aztán: hiába veszek fel szervert favorite-ba, mintha semmit nem csináltam volna, egyetlen egy maradt csak meg - az meg állandóan tele van.
Elég flusztráló így játékba bemenni, nem választhatom meg, hogy milyen játéktípust szeretnék, az van amit épp azon az egy szerveren játszanak...

Nincs is nagyon így kedvem sokszor játszani...

De azért szívesen mennék lõni 😊.

Jim Morrison
azt hittem en mar a mindenkinek jaro kulcsot sem kapom meg... meg ezek az uj settek... hulyeseg

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
én aszem 6 vagy 7 cuccot szedtem be, achievement_idle mapon 😄

Nem csinálok semmit gépen, ugyhogy elindítottam, és letettem asztalra...
Most is megy, és egy ideje már nem néztem 😄
Morphin
jah és szerintem nagyon hangulatos...csak kicsi a pálya...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Jim Morrison
nah, megy a tf... mindenki kap valamit csak en nem... ezen a degootkeepen csak meeeleee van?

kifli
énis kaptam kulcsot, aztán meg mégegy ládát 😄
Amúgy egy vasölöl volt hevy-hez benne 😊
Rage47
nem szaroznak egyesek, képesek pár ezret is kiadni érte😄
Viktor99
Csak azalatt a 1-2 perc alatt amig az oldalt néztem mindössze 13-an vették meg 😊
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nocsak lehet visszarakom a játékot 😄D

Sadist
Én is pont néztem, hogy mondom lehet dropból szerezni téli kulcsot, vagy valaki ilyen jó fej volt 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Serpa
sztem karácsony alkalmából kaptuk; persze elképzelhetõ, h nagyon alacsony rátával dobálják majd a kulcsokat ezen drophéten.
nekem egy phantom esett ki a dobozból.

Morphin
Csak egyszer kapjuk vajon,vagy ezt is lehet droppolni? Tegnap esett egy fist of steel...eladtam, aztán ma pont az jött ki a dobozból.Akkor esett még egy téli dobozka,egy medic sityka, meg egy gereblye. <#idiota> Nagyon hajtok az Ol Snaggletooth-ra.Már csak egy refined kell ^^

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tud valaki egy jó idle szerót? 😄😄😄

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Viktor99
Na mehet az idle!
Rage47
na ez tetszik.D
lolSL
Double Drop Rate Week Starts for TF2

Jééé... kaptunk kulcsot a dobozhoz... mondjuk jobban örültem volna valami másnak az új demoman kard helyett😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

na igen csak azóta volt motor frissítés meg csomó class update, szinte az egészet lecserélték
rendben végül mostanra jött le...de emlékszem régen nem igy volt...felraktam cd-rõl és netrõl update-elt.
azért köszi 😊
Viktor99
Este hagyd bekapcsolva és hagyd tölteni. Vagy álíísd be hogy automatikusan kikapcsoljon. Máshogy nem lehet tudomásom szerint...
sziasztok!
egy olyan problémám lenne, hogy már jó néhány hónapja nem játszottam, de most újra fel akarom tenni a tf2-t. telepíteném is de amint elinditom a telepítést a cd-rõl felmegy steam-re és onnan kezdi leszedni magát a játékot (nem az update-et). hogy lehet megcsinálni h a cd-rõl telepítse, mert így elég hosszadalmas lesz mire leszedi...?
elõre is köszi a választ!
lolSL
Team Fortress 2
- Added several crafting recipes for new weapons.
- Added a ton of items to the store.
- Added a ton of items to the random drop list.

Viktor99
Ja hogy azt kell nézni... Elõször annál én is lestem hogy mi volt az. (ha én játszottam volna és utána ellõtt volna a scout akkor tuti ment volna az idióta sikitós rage)
Jim Morrison
chrome okos, nem olvasztja el a havt.

sonic syndicate
elõtte nézd, 1:23-nál, ne 1:25-nél

ahogy eldodge-olja

Viktor99
elpajpolni EGY scoutot? 😮 na ne... hallod háromszáz óra demo után én ilyet nemtok :/ taníccs'
Rage47
elolvad a böngészõ alján, szal fail.
Jim Morrison
jah, vagy 10centi le is esett

Rage47
én is ilyeneket szoktam (1:23):

Rage47
kaptatok hóesést, látszik e?
Narxis
jah

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
szar tf nem megy mert szar. akinek meg fent van, annak elindul?

Jim Morrison
nálad ez ilyen ritka? 😄 remélem az egész meccs alatt négy jött össze <#idiota>

Köszönöm!
lolSL
random dobja a gép, illetve minden kaszt 3 fegyverét feloldhatod az achievement milestone-ok teljesítésével

Kedves Fórumozók!
Kérlek segítsetek! Eléggé kezdõ vagyok Team Fortressel és azt szeretném megkérdezni, hogy mi alapján kaphatunk/szerezhetünk cuccokat a játékban? Mert észre vettem, hogy rengeteg játékos valami õrült cuccban feszít, és már toltam egy rakat mecset, lett pár kiegészítõm, de nem tudom, hogy hogyan és mi alapján kapjuk õket. Eltudnátok ezt mondani?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
<#idiota><#eljen>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Azért még nem cseszték el teljesen ezt a játékot... 😊 Az elõbb mentem egy lobbyt és baromi jó arcok voltak. Különös, de élveztem 😛 (Fõleg hogy nyomtam egy quad killt x) )
Rage47
<#nevetes1><#banplz>
Narxis
<#taps>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
lol

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Jim Morrison
5ször gyorsabb netem van, pingem a harmada, szóval reszkessetek <#ravasz1>
Már csak mûködnie kéne ennek a gány játéknak<#falbav>