30108
  • NEOreg3
    tf2items-en megnézheted, hogy épp mit kaptál. A "The following items were found but not yet placed in the backpack:" alatti részen nézheted meg azt, amit droppolt, de még nincs a backpack-edben.

A cuccok meg akkor kerülnek be a hátizsákodba, ha a menüben levő figyelmeztetésre rákattintasz, ha belépsz a mannco store-ba, vagy meghalsz egy szerveren.

itt egy példa
  • Cat 02 #25623

• xxxpaulxxx
    Mekkora jó ez már!:D Ezer köszi! Eddig éjszaka, amikor a DSLem újracsatlakozott új IP miatt, reggelre egy Connection lost üzenet fogadott és annyi... no ez szépen újracsatlakozik a steamhez és megy tovább:D Király
  • PunkZoli
    van egy messages üzid a menüben és annyi, de ahhoz be kell lépni a gameba,de játékba nem
  • xxxpaulxxx
    Vagy csak rányom a shop for items gombra:D
    Amúgy szerintem ez a cucc nem assignol be egy csapatba, így nem is tud meghalni a kedves idler:D
  • Zomil
    belépsz, meghalsz, megkapod :)
  • xxxpaulxxx
    Sztem semmibe nem telik elindítani és megnézni:)
  • Fabio Capello
    Ki is írja ha kapsz valamit, vagy csak akkor tudod meg, ha rendesen is indítasz TF2-t?
  • xxxpaulxxx
    ;D
  • Jim Morrison
    tenlyeg, koszi
  • xxxpaulxxx
    Sőt... futtasd azt is a nappaliból logmeinnel
  • Jim Morrison
    nah, kiprobaltam a parancssori idlet es kaptam orange festeket ! :D ezentul nem is inditom el a tf et, mert ket backburnert es ket tribalms shivet kaptam csak a szokasos lada melle :D
  • woy
    csak túlélem valahogy
  • xxxpaulxxx
    Promo sapkákat nem lehet craftolni:)
  • woy
    meg a sapkák is voltak , csak a promo itemeknek más volt a színe :D
  • xxxpaulxxx
    Múltkor? Amikor fegyvereket adtak? Hát még szép, hogy a stattal rendelkező fegyverek nem csak promóban lesznek:D
  • woy
    Mounts and Blades and Hats and Fires and Hats and Swords múltkor azért rendesebbek voltak , ez nem nagyon lesz dropban vagy craftban
  • xxxpaulxxx
    Hmm... akkor ez új dolog (vagy nem:D), mert én régebben próbáltam saját idle szervert csinálni, de nem jött össze:D
  • Sadist
    De, de akkor is működik a drop rendszer. Emlékszem, én még a Soldier tutorialja alatt kaptam egy Direct Hit-et. Úgyhogy elvileg az is elég, ha valamelyik training mapot indítod el.
  • PunkZoli
    de, ez a lényege
    van vac is rajta
  • xxxpaulxxx
    Jaja most utána olvastam:D Köszi szépen! Nincs több álmatlan éjszaka az 10000 rpm-en pörgő hűtőktőlXD
  • Zomil
    nekem müködik :)
    és teljesen legális,mert nem külsö program
  • xxxpaulxxx
    Hmm... a parancssorból olvashatóan nem:D Köszi szépen! Remélem jól működik:)
    és amúgy ez mennyire "legaláis"?:D
  • xxxpaulxxx
    Ez nem localt csinál?:D
  • Zomil
    csinálj egy ikont az asztalra: "C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 440 -textmode -nosound -nopreload -novid +map arena_badlands
  • Fabio Capello
    idk, de van rá vmi módszer...
  • xxxpaulxxx
    Hogy lehet parancssorból idlézni?:D
  • Zomil
    én a buds-omtol megszabadultam egy hot pursuit-ért +2sapkáért... :D
  • Jim Morrison
    baz mennyi sapid van.
  • Fabio Capello
    15-20 dollár környékén, kéretik beszámítani hogy NARANCSSÁRGA. :D

Legalábbis az általad linkelt lista és a metál árfolyama alapján olyan 18 dodó környékére jön ki a bills ára.
  • NEOreg3
    hány forintért akarsz megválni a Bill-től?
  • Fabio Capello
    Na felpakoltam, hátha páran rákapnak, bár nem nagy a választék... :P
    klekk
  • Zomil
    lol treasure hat ilyen sokat ér? :D
    az a ronda szar? :D
  • NEOreg3
    csak akkor éri meg komolyabban, ha több accountod van

és az is előfordulhat, hogy nincs kedved az adott héten játszani, de azért szeretnél cuccokat kapni, ilyenkor jön jól az idle
  • Fabio Capello
    ezek szerint egész jó áron el tudnám adni a bills hatem :D
  • FZoleee
    én úgy olvastam, hogy megvan a heti korlát a játékban, hogy mennyi tárgyat kaphatsz, akkor miért éri meg idle-zni?
  • NEOreg3
    aktuális sapkaárfolyam
  • PunkZoli
    sőt, csinálok saját szervert amire mind az összes acc felmegy spectának, és nem kell idlére menni se!:D
  • PunkZoli
    csak menjen le a tf2 ára!:D veszek 3at! és commandból futtatom őket!:D
  • xxxpaulxxx
    Hát szerinted én miért (is) idlézem?:D