30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#25624 tf2items-en megnézheted, hogy épp mit kaptál. A "The following items were found but not yet placed in the backpack:" alatti részen nézheted meg azt, amit droppolt, de még nincs a backpack-edben.
A cuccok meg akkor kerülnek be a hátizsákodba, ha a menüben levő figyelmeztetésre rákattintasz, ha belépsz a mannco store-ba, vagy meghalsz egy szerveren.
itt egy példa -
Cat 02 #25623
-
xxxpaulxxx #25622 Mekkora jó ez már!:D Ezer köszi! Eddig éjszaka, amikor a DSLem újracsatlakozott új IP miatt, reggelre egy Connection lost üzenet fogadott és annyi... no ez szépen újracsatlakozik a steamhez és megy tovább:D Király -
PunkZoli #25621 van egy messages üzid a menüben és annyi, de ahhoz be kell lépni a gameba,de játékba nem -
xxxpaulxxx #25620 Vagy csak rányom a shop for items gombra:D
Amúgy szerintem ez a cucc nem assignol be egy csapatba, így nem is tud meghalni a kedves idler:D -
#25619 belépsz, meghalsz, megkapod :) -
xxxpaulxxx #25618 Sztem semmibe nem telik elindítani és megnézni:) -
#25617 Ki is írja ha kapsz valamit, vagy csak akkor tudod meg, ha rendesen is indítasz TF2-t? -
xxxpaulxxx #25616 ;D -
#25615 tenlyeg, koszi -
xxxpaulxxx #25614 Sőt... futtasd azt is a nappaliból logmeinnel -
#25613 nah, kiprobaltam a parancssori idlet es kaptam orange festeket ! :D ezentul nem is inditom el a tf et, mert ket backburnert es ket tribalms shivet kaptam csak a szokasos lada melle :D -
#25612 csak túlélem valahogy -
xxxpaulxxx #25611 Promo sapkákat nem lehet craftolni:) -
#25610 meg a sapkák is voltak , csak a promo itemeknek más volt a színe :D -
xxxpaulxxx #25609 Múltkor? Amikor fegyvereket adtak? Hát még szép, hogy a stattal rendelkező fegyverek nem csak promóban lesznek:D -
#25608 Mounts and Blades and Hats and Fires and Hats and Swords múltkor azért rendesebbek voltak , ez nem nagyon lesz dropban vagy craftban -
xxxpaulxxx #25607 Hmm... akkor ez új dolog (vagy nem:D), mert én régebben próbáltam saját idle szervert csinálni, de nem jött össze:D -
#25606 De, de akkor is működik a drop rendszer. Emlékszem, én még a Soldier tutorialja alatt kaptam egy Direct Hit-et. Úgyhogy elvileg az is elég, ha valamelyik training mapot indítod el. -
PunkZoli #25605 de, ez a lényege
van vac is rajta -
xxxpaulxxx #25604 Jaja most utána olvastam:D Köszi szépen! Nincs több álmatlan éjszaka az 10000 rpm-en pörgő hűtőktőlXD -
#25603 nekem müködik :)
és teljesen legális,mert nem külsö program -
xxxpaulxxx #25602 Hmm... a parancssorból olvashatóan nem:D Köszi szépen! Remélem jól működik:)
és amúgy ez mennyire "legaláis"?:D -
xxxpaulxxx #25601 Ez nem localt csinál?:D -
#25600 csinálj egy ikont az asztalra: "C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 440 -textmode -nosound -nopreload -novid +map arena_badlands -
#25599 idk, de van rá vmi módszer... -
xxxpaulxxx #25598 Hogy lehet parancssorból idlézni?:D -
#25597 én a buds-omtol megszabadultam egy hot pursuit-ért +2sapkáért... :D -
#25596 baz mennyi sapid van. -
#25595 15-20 dollár környékén, kéretik beszámítani hogy NARANCSSÁRGA. :D
Legalábbis az általad linkelt lista és a metál árfolyama alapján olyan 18 dodó környékére jön ki a bills ára. -
#25594 hány forintért akarsz megválni a Bill-től? -
#25593 Na felpakoltam, hátha páran rákapnak, bár nem nagy a választék... :P
klekk
-
#25592 lol treasure hat ilyen sokat ér? :D
az a ronda szar? :D -
#25591 csak akkor éri meg komolyabban, ha több accountod van
és az is előfordulhat, hogy nincs kedved az adott héten játszani, de azért szeretnél cuccokat kapni, ilyenkor jön jól az idle -
#25590 ezek szerint egész jó áron el tudnám adni a bills hatem :D -
#25589 én úgy olvastam, hogy megvan a heti korlát a játékban, hogy mennyi tárgyat kaphatsz, akkor miért éri meg idle-zni? -
#25588 aktuális sapkaárfolyam -
PunkZoli #25587 sőt, csinálok saját szervert amire mind az összes acc felmegy spectának, és nem kell idlére menni se!:D -
PunkZoli #25586 csak menjen le a tf2 ára!:D veszek 3at! és commandból futtatom őket!:D -
xxxpaulxxx #25585 Hát szerinted én miért (is) idlézem?:D