Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt nem is olyan rég valami animációs verseny. nem tudom gyõztes lett-e, de láttam egy olyan videót, aminek valami olyasmi a története, hogy egy emberkének lemészárolják a családját, aztán felnõ, megerõsödik, és elindul a rendszer ellen, kinyír mindenkit, végén ott a király és a királynõ, asszem a király ölte meg a családját, vagy neki volt köszönhetõ. Kinyírja õket, és utána mutatják a trón mögött a király fiát, és olyan érzésem volt, mintha a történelem ismételné önmagát, meg erõszak erõszakot szül, meg ilyesmi.
Háttérben ennek a zenének a remixelt változata ment, csak valami rapszöveg volt alatta, ami illett az egész animációhoz.
Annyiban nem off, hogy szerintem ebben a topicban láttam... mondjuk nem most volt 😄
@
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó kis ápdét (lásd feljebb)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Added Medieval Mode, a game mode where players are restricted to using olde weapons.
!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.