Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Twetr0x

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Aquir
😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Viktor99
FAIL!
Jim Morrison
komolyan, valaki dobjon egy linket, hogy mirol van szo 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dobtam neki egy demo frot, adott egy festéket, megvette a gamet adtam a többi sapkát...

persze benne volt, hogy átbasz,de ekkora kockázatot vállalhattam 😄
NEOreg3
hát ezek a kincses sapkák nem valami jók

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rage47
sztem semmi gond, próbáld ki
Zomil
Amugy ezt a trade-et hogy sikerült összehozni? Mert engem is érdekelne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csak 1 accountom van és azon úgy 40 játék😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Nemhiszem, de azért olyan accounton ne próbáld ki amelyiken sok játékod van 😛
Tényleg... mi van akkor, ha achievement unlockerrel feloldanánk azokat az acsikat, amiket kér a pályázat?
Nagyon megbaszna a valve???😄😄

most megint egy év lesz mire kapok ingyen egy gamet a sapkákért 😞(
Serpa
elkur*ult a játék az biztos 😊

Király... akkor most gyorsan megveszem az összes játékot, amiben meg kell csinálni a feladatokatXD

Amúgy faszom kivan már... mekkora kurva ez a TF2... már minden akciónál/játékhoz/levegõvételhez adnak ajándékba satyikat... dejó

Lehet, hogy nekik a szabadidõ szûkebb keresztmetszet, mint a pénz.
Én ezért nem nézném le õket, sõt, talán még irigykednék is bizonyos helyzetekben... 😊

Amúgy kössz a Minecraft dícséreteket, haverokkal játszottunk, marha jól el lehet lenni vele.
Zomil
Miért az elözön volt? 😄

Lotto megnyerésére kb. hasonlo esélyed van 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szerintetek ezen a treasure hunton esélyünk is van nyerni?😄

Viktor99
Gondolom elõbb elküldöd a sapit, és ha nem küldi a pénzt/játékot akkor felhívod Gabe haverod és elpanaszolod hogy az a mocsok behuzta a sapid, õk meg mint a mcdonalds-ban szépen a seggeb kinyalva visszaszolgáltatják és még õk kérnek elnézést. Sztem szánalom amit a külföldiek mûvelnek de, hát ha ennyi eszük van akkor sapiért én is vennék HON-t 😛
Jim Morrison
nekem sitty sutty meglett <#circling>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Serpa
ez a sapka <----> játékért hogy mûködik?
nem tudnak átverni?

Zomil
Hát a ruse kivételével a többi megvan 😄
Pedig a ruse érdekelne, de tul drága 😞

azt ne mondt, hogy ebbõl az elsõ 4esbõl megvolt minden?!
Zomil
Azt irtam, h ha olyan játékokhoz lesznek amik már megvannak 😄

az lenne a király, ha pl olyan acsívmentek lennének amik kibasznak a játékosokkal, ,mint pl css ben 500 kill a parával acsívment, vagy tf ben legyél a sniperrel top 1 10szer(ami nekem ezer éve bugos és be van ragadva 4-re... soha nem lesz meg)

hja hogy így nyomod, hogy most megveszed majd mindet ami nincs meg?😄

van ilyen ember 😄

mellesleg én nemrég cseréltem el 11sapimat a batmanért, kb 4 perc volt egy uk szerveren, és baromira megérte nekem
Zomil
Hát, ha pont olyan játékokat dobnak be ami már megvan akkor van rá esély 😄

28 öcsis sapi meglesz? 😄
Zomil
Bassza meg a steam, csak rá vettek, h megvegyem a poker nights-ot, mert 5objective-et meg kell csinálni a sapihoz 😄

Rage47
Aquir
... a Google

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
ez 😄

Aquir
tudod, a barátod

kakaoskalacs
Mi aza Minecraft?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Jim Morrison
hu, ez baro

Rage47
😄
Viktor99
ON: on

Zomil
Eszméletlen hangulatos jópofa játék haverokkal föleg 😊
Jól el lehet vele ütni az idöt, persze vannak bugok benne, mert még alfa verzio, de már igy is elég jól össze van rakva. Nézegess YT-n videokat rola hátha megtetszik 😊

csokalaci
nagyon hangulatos kis játék, fõleg ha haverokkal játszol multiban, igaz még bugos néha, dehát rendszeresen frissítik

http://facebook.com/musicleander

NEOreg3
olyan 3 embernél tapasztaltam eddig, egyiket megkérdeztem, hogy mégis mi a szar ez, azt írta, hogy bug

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rage47
hm errõl nem tudok, egyelõre nem tapasztaltam
NEOreg3
van valami új soldier bug? úgy lesprintelnek amikor spy-al vagyok, hogy csak pislogok és nem equalizer volt a kezükben

Rage47
én megnéztem és irtó hangulatos sztem. de már nem játszom vele, mert vmiért mindig kifagy - eléggé alpha szegényke még😄
Mi a jó ebben a minecraftban? Elsõ ránézésre valami bugyuta, végtelenül timesink lakberendezõ-szimulátor, de annyian dicsérik, hogy még a végén le fogom szedni megnézni... 😊
csokalaci
<#eljen>

http://facebook.com/musicleander

Viktor99
én... ismerek egy jó kis idler szervert. bevágódunk oda aztán mehet a minecraft
Rage47
na akkor megyek gémelni, ki tart velem?
Aquir
igazából ha nem szerzel 10 itemet hetente, törlik az accountodat

Zomil
Mostmár a killekért sapka jár.