Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dögöljön meg az ilyen😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kifli
nolife meg sok pénz? 😄
Zomil
azért kiváncsi vagyok ilyeneket hogy hoznak össze 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jim Morrison
úgybizony 😄 azamenõ 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
nekem csak egyszer jött be félig, azóta a tf sem...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nah és most már a Robinomat is eladtam egy Chieftainért😄

Nah eladtam a Scotch Bonnetemet egy Spartanra... olyan szééép😄
Lassan kb az összes sapim és fegyverem Sollié lesz😄

Viktor99
igaza van, most már 10:9-es monitoron kell tolni 😄
sonic syndicate
meg hogy van-e olyan pajtásod, aki nyert ebben a hónapban, és mennyit

SL
dugulj el

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

lolSL
mieza kocka felbontás lol 2011van

Sadist
Szokott. Általában a pálya készítõje, és hogy kik vettek bélyegeket, amikkel közvetlenül támogatták a pálya készítõjét.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aquir
a jobb oldalon akar lenni majd valamikor kép/diagram is?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
ja, akkor jó

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zomil
neki

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Fantörpikus. Minth Cseh László odaadta volna neki az aranyérmet. Legalább inflálódik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Narxis
ez kinek ment? xd

Zomil
noob vagy

Jim Morrison
? 😄

szarkép
sonic syndicate
egyértelmû, hogy a jim által linkelt gyerekre céloztam, az a slinky

sonic syndicate
szövegértelmezés? ne mondd már, hogy ennyire nem tudsz gondolkodni :x

Rage47
ez most kinek ment?
sonic syndicate
ja hogy õ az osztálytársad...élõben is ilyen, hogy is mondjam, nagyképû? <#idiota>

Jim Morrison
fent vagyok

Viktor99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyere mar fel sztímre pocsomoccse 😄

Akkor eladom játékokért muhahaha
Jim Morrison
jah 😄 egyet már elkértem

Viktor99
Kérdezd meg hogy ad-e olyan medalt nekem egy demo koronáért.. Nem is, ugy kérdezd hogy: VEKTOR KORONÁJÁÉRT ad-e egy medalt?
Narxis
Üsd meg a nevemben is. 😄

Viktor99
Ezen mit kell nézni azt hogy a tradelésért él? Azt a 4 medalt?
Jim Morrison

Poker Night at the Inventoryt próbáltátok már?😄 Eszméletlen milyen dumák vannak benne😄

NEOreg3
ha nincs kedved sokat szarakodni vele, akkor a cfg mappán kívül az összeset (már ha arra szükséged van)

azt sok mappát meg fájlt mind a gcf fájlokból generálja

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sadist
Igen, erre lettem volna kíváncsi, hogy MELYIK mappákat szabad letörölni...

NEOreg3
a bétában olyan változtatások vannak, amiket majd csak késõbb raknak a sima verzióba a visszajelzések után (már ha belerakják)

de mivel nagyságrendileg kevesebben játsszák, mint a sima verziót, ezért a simát ajánlom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Azt valaki megmondaná nekem, hogy a beta és sima verzió között mi a diferencia?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

sonic syndicate
van erre külön program, tf2_materials_removal_program.exe, ezt lefuttatod, és semmi custom tartalom nem lesz

...

igen, kitörölsz mindent a játék könyvtáraiból

Rage47
simán letörlöd a játék könyvtárából gondolom
Sadist
A custom mapok, hangok, modellek, meg a többi szerverrõl letöltött szaroknak mi a szofisztikált eltávolítási módja?

Sadist
Nekem nem a Steam, hanem maga a TF2 szokott kifagyni. Kb. a karácsonyi patch óta. Kép megáll, hang beakad és ismétlõdik, és csak a reset gomb segít.

megvan a progiban ment simán köszi

Nem tudom, nem hiszem, mert mással nem csinál ilyet...

NEOreg3
Nekem tegnap gond nélkül ment a regisztráció, de az is igaz, hogy az akciók miatt most nagyon le vannak terhelve a szerverek, szóval lehetnek gondok. Regisztrálásnál captcha kódot jól beírtad? Böngészõbõl vagy steam kliensen keresztül próbáltál regisztrálni? Nekem tegnap böngészõbõl sikerült elsõre.

mellesleg itt is tedd fel a kérdésed

Your account creation request failed, please try again later.

ezt a hibaüzenetet kapjuk 3 napja nem tudja valaki mi lehet?

Mi regisztrálni nem tudunk állandóan azt mondja, hogy próbáld késõbb. Csajom öccsének vettem volna meg mert leárazták egy napra és én is beszereztem.Tegnap vettem meg ezt a játékot steamen és állandóan visszaesett a letöltési sebesség miközben szedtem, szóval lehetnek gondok.

Aki gondolja vegyen fel steamen még új vagyok ezt a counter strike source-t és a Battlefield B.C. 2-õt vettem meg vietnam-mal.
Steam name: Renato_Misak

Rage47
Hardverprobléma?
BUÉK.

Más:
Mintha olvastam volna, hogy voltak/vannak páran, akiknek gondja akadt a steam-mel. Tegnap telepítettem egy másik gépre, majd egy játékot akartam letölteni - rendszeresen kifagyott, de úgy, hogy totál kifagyasztotta a win7-et, még a ctrl+alt+del-re sem reagált. Kétszer uninstalláltam és raktam fel újra, midig más letöltési százalékoknál, de kifagyott.

Esetleg valami ötlet, trükk?

Aquir
! 😛 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

csokalaci
TF2 updatben kevés új évet 😊

http://facebook.com/musicleander

Rage47