1526
-
cold_fire #209 Hali!Nem tudnátok segíteni?Már 3 demo-t szedtem le,de egy sem akar menni.Pixel shader 1.1 v. nagyobb verziót ír ki,a kari gef440mx 64mb-s.Nem bírná ezt?Ja és a dll-fileok változatlanul nincsenek ott a system könyvtárba. -
gonosz #208 read only atributumod vedd le az ini fileokrol -
ShaiHulud #207 rakd vsyncet ON ra
-
#206 AMDXp2000+ - 512MB333DDR - 128ATI9500@9800.
1024x768 32bit 4xFSAA 8xAniso, a játékban minden maxon.
Ja, az op.r. XP. -
Corey #205 mien géped van, és mien felbontáson jáccod? -
#204 Nálam nincs, van viszont sok minden más: elmosott-homályos textúrák, FSAA problémák, minden egyes újraindításnál újra kell konfigolni mindent: a felbontástól az irányításig...stb.
Hááát, ha így fog megjelenni dec.3-án, az fasza lesz...
Lehet, hogy a fejlesztőket elküldik melegebb éghajlatra:
-
#203 "640kb ought to be ENOUGH for ANYBODY" - 1981"
:DD -
#202 Bazzeg, én ezt nem értem: némyelyik tárgy annyira szögletes, mint még az első részben sem.
Pl.: hordók, autógumik, poharak.
A hordók, autógumik például szabályos nyolcszögek felülnézetből. Megalol. -
#201 Túl gyors :D -
Corey #200 nálatok nincs mouselag? vagy mi lehet nálam a probléma ien konfigon? -
Corey #198 Nektek nincs gondotok a gépigénnyel? Nekem egy amd 3000esen, GFTI4600al, 800x600-on Vsync-et KInyomva, minden maxon állatira belassul, meg mouselag lesz.. vagyis ha az egeret huzom, a game-ben később fordul.. -
#197 Az istallációs fájlok nevei alapján, úgy tűnik ez is DVD-n fog kijönni.
Akkor viszont ez se 2 cd-s lesz. -
#195 Akkó szedd le a gh-ról...az amcsi extreme west coast szervert ajánlom, amennyiben Flashget-et v.valami effélét használsz. -
#194 Hmmm... -
cold_fire #193 Nem mert ez exe.Először a temp-be kicsomaglja a telepítőfile-okat utána onnan telepít.És semmi hibaüzi simán lemegy a telepítés.Indítás után kifagy ctrl+alt+del-el bezárom akkor adja ki,hogy az unreal .dll-ek nincsenek meg,és valóban nincs ott a system könyvtárban.:( -
#192 Az hogy lehet?
Nem lehet, hogy nem jól tömörítetted ki? -
cold_fire #191 Na leszedem a gamershell-ről a demót ez hátha jó.A Fileplanetosból hiányzik a sok dll(core,d3ddrv,ipdrv,etc..). -
#190 Off: a férje asszem valami szlovák fickó, a régi edzője vagy mi... -
#189 De én igen:
Fociztam a bádogemberrel.
Azaz a csapossal a kocsmában.
Bementem a pult mögé, felkaptam egy méretes fémhordót, és "passzoltam" a pultosnak, aki szépen annak rendje és módja szerint "levette", melkassal - közben szinte meg sem rebbent - miközben két fémhenger találkozásával ekvivalens hangot hallatott (a mellkasa és a hordó). -
#188 Nos ettől nem estem hasra. Mindenki jobban járna ha még fél évet dolgoznának rajta. A fény-árnyék hatásokon kivül semmit nem tudok mondani ami emlitésreméltó lene benne. -
#187 És még valami kiderült a demóból - ha eddig nem tudtuk volna: Thief3 csak valamikor 2004-ben, semmi közelebbi... -
#186 Kipróbáltam én is.
Hát elsőre fura. De szerintem megszokjuk majd.
A fények-árnyékok faszák, de - nálam legalábbis - a textúrák közelről nem túl részletesek, pedig minden high-on volt.
Mindenesetre az interface-t azonnal minimumra, és láthatatlanra tettem, így csak akkor jön elő, ha fegyvert váltok, v. valami ilyesmi.
Amúgy nekem kibaszott zavaró volt körbe a fegyverek, implantok stb. - túl sokat takar! -
#185 Ki a férje? Halott ember :D -
cold_fire #184 Nekem meg el sem indul,a unreal dll-ek valahol elvesztek..:( -
#182 Amíg lecsurog a demo, és úgysincs újabb hír, még egy kis OFF:
-
#181 HYPE HYPE Már csorog is lefele a cucc! -
#180 OFF: Sajnos a hölgy már foglalt. Szlovákiában született, de magyar, jelenleg az USA-ban él (és most ment férjhez). A neve: Timea Majorova (alias Major Tímea) -
#179 tyű -
#178 Köszi, de inkább leszedem innen a GAMERSHELL-ről, itt regisztrálni sem kell!!! -
cold_fire #177 És elő sem fizettem:) -
cold_fire #176 Hykao regisztrálj a fileplanetre és máris töltheted..:)Nekem már jön,ráadásul egyik free szerver sincs most tele..:) -
#175 OFF: Bocs, csak kipróbáltam Lazarus képfeltöltőjét. -
#174 -
#173 No a Demo mindenesetre megérkezett a FilePlanet-re, így holnap este már a nem előfizetők is hozzájuthatnak.
Méret: 224,1 MB
-
#172 Na az lesz még a jó móka, ha ez is feltörhetetlen lesz (legalábbis egyelőre), mint a XIII.
És ugye megvenni se lehet, mert az eu megjelenés 2004 március...
Gondolom az USA-ból senki sem fogja behozatni. -
cold_fire #171 Csak nem jut a demó sorsára..reméljük a december 2-3 az fix lesz.Már szeretném a jövő héten az nforce-on látni,ha lehet kérni inkább razor1911 v. deviances töréssel..:)) -
#170 Már 21.-e van és még nem került aranyra.
Nem fog vajon csúszni? -
cold_fire #169 Valószínű a jövő hét hétfő v. kedd.Bár tévednék..:) -
cold_fire #168 Még egyenlőre ott sincs. -
cold_fire #167 Hivatalos forrásból származó információk szerint a FilePlanet által használt Ez Pad szoftver okozta a problémát (ez a program megakadályozza, hogy más lapokra mirrorozzák az anyagot), ergo mégis csak miattuk késik a demo.
576.hu