1526
-
#257 tisztában vagyok vel hidd el. -
#256 Ühüm, lásd #227 második fele -
#255 USA-ban :( -
#254 Hmm, akkor ezek tényleg kiadják 3-án... -
#253 gold -
#252 Ez a játék - már az első rész - azon kevesek egyike volt (unreal motor), amik használták az s3 saját api-ját, a MeTal-t.
Még a Savage3d-n is igen szép és gyors volt (vagy a Savage4-en, már összefolynak az emlékeimben az események), ellentétben a D3d, és OpenGl-es módokkal.
De azért szerintem sokan játszottak vele. -
#249 Jövő héten minden-ki-derül... -
#248 Azt mondják ez egy "különösen" jó sikerült második rész :p -
#247 Érdekes, hogy mennyire nincs mozgás a topic-ban.
Ennyire nem érdekli ez a játék az emberkéket? -
#245 Mondjuk a legkisebb baj az alacsony láthatóság lenne a demóban, mert nincsenek hatalmas terek... -
#244 látoszog foka -
#242 Na megnéztem, én nem vettem észre változást.
Egérgondom nem volt eleve, mondjuk, de ezek szögletes tárgyak...
A Bloom-ot mindenesetre nem érdemes bepipálni, mert nem tudom mit akartak vele, de bepipálás után elmosott-homályos lett a kép. Mondjuk lehet, hogy egy kicsit gyorsabb volt úgy, de nem lényegesen, hogy megérje cserébe a csulos képminőség.
Mi az a FOV? -
#241 a 68-as FOV is siralmasan kevés :P -
#239 A FOV_d nekem eleve 68 volt.
A többit átállítottam, mindjárt megnézem... -
#238 Na mindjárt megnézem. -
#236 Ja, és ráadásul elég lassú is!!!
Bár annak idején amikor kijött a Deus Ex, DirectX, és OpenGl módokban az is szinte játszhatatlanul lassú volt.
Szerencsére én annakidején MeTal-lal játszottam, azon volt a legszebb és gyors is volt! -
#235 Nincs túl sok beállítási lehetőség, de minden max-on van!!!
De ha másnál nem ilyen jelezze már, ha lehet képekkel!!! -
#234 nem a volt egy kicsit nagyon lebutitva a grafika nálad? -
#233 Ez rendben van, de azért ettől a játéktól nem Quake2 szerű éleket várnék.
Már csak azért sem, mert az Unreal2 motorját használja!!!
Itt van még a Harrier is:
-
kev #232 Első látásra nem tetszett, de ahogy játszani kezdtem vele, a fények, a sokféle implant, fegyverek ,a mozgatható tárgyak, a több irányból megközelíthető feladatok hangulatod adnak neki. Szerintem jó lesz ez a game.
Én mindig az összhatást nézem, nem azt, hogy a gumi kerék kerek e vagy szögletes.. -
#231 Akkor beszúrok pár képet ebből a szép új gömbölyű világból:
És pár szereplő:
-
#230 Bár úgy lenne... -
#229 Sajnos ugy látom, az EIDOS idén csak bukott játékokat produkál!
Hiába no, a folytatásoktól mindig többet vár az ember mint az előző részektől.
Nagyon sajnálom, mert az első rész sokáig a kedvencem volt.
Erről még masfél éve odákat zengtek, de most nem értem miért?
Utolsó rmeényünk, hogy ez egy évvel előtti verzóból való demó. -
#227 Igen, sajnos úgy tűnik.
100% Konzol fíling:
-Retina inventory, hogy a régebbi televízióval rendelkező csókák is jól lássák ezt a szart.
-Bazi nagy méretű betűk, gyógy font-tal.
El popularizálták az egészet.
Ne nagyon reménykedj, hogy a teljes játék más lesz, tekintve, hogy dec.3-án érkezik Észak-Amerikába (hivatalosan).
Én még mindíg értetlenül állok a negyedévvel későbbi európai megjelenés előtt (főleg a karácsonyi szezonban). Lehet, hogy némiképp más lesz az európai kiadás? (volt már rá példa) -
#225 Azért, ha sikerül elindítanotok, írjatok már véleményt majd, illetve, hogy nálatok vannak-e "grafikai érdekességek", mint nálam. -
#224 ATI Radeon 8500-asokat tizenezer forintokért láttam az aproneten. A 9000-es is jó, kb. ugyanaz. -
#223 hát nemtudom melyik a legolcsóbb kari amibe vagy ilyen pixarséder? :P -
cold_fire #222 De nagy deus ex fan vagyok,úgyhogy megteszem..:) -
cold_fire #221 Jövő héten valószínűleg kártyacsere lesz,bár elég lesújtó véleménnyel van a játékról a nagy többség. -
cold_fire #220 Dettó...:(( -
Nyüüüüsz Gef4mx440.. tegyek le róla? :P -
gonosz #218 640-nel nem mertem feljebbkapcsolni :) de jatszhatoan megy. -
#217 Végignyomtam a demót.
Az új inventory rendszer szerintem kevésbé átlátható, mint a régi, de meg lehet szokni.
A grafika érdekes... valahogy nem az igazi, a fény-árnyék hatások tényleg jók, de a már említett szögletes felületek zavaróak. A karakterek pedig - nekem - olyan komolytalanok (az első rész után mindenképp).
Előkerült egy Harrier vadászgép is, amire - ha nem írták volna ki a nevét - tutira nem ismertem volna rá, olyan szögletes volt.
Kiváncsian várom a FULL-t, remélve, hogy nem pont azokon a dolgokon változtattak, amik jók voltak az elődben... -
#216 Hát azt neked kell tudni, hogy hogy állsz anyagilag.
Nekem mindenesetre valahogy szimpatikusabb az ATI.
De talán, ha a mostanit eladod, és veszel egy 8500-öst, arra nem kell túl sokat rádobni, és azzal már biztos elindul. -
cold_fire #215 Köszi a választ,a qrva égbe..most vegyek egy ati radeont? -
#214 Engem eléggé idegesítenek ezek a szögletes felületek.
U2, NOLF2, Chrome után főleg.
Ha ez volt az ára ezeknek a fény-árnyék hatásoknak, biztos, hogy megérte? -
#213 Szerintem is a videokártyával lesz a gond valószínűleg. -
#212 Kösz.
Már kiderült, hogy csak az elején, amikor bejön a menü, akkor az alap, de betöltés után már jó. -
gonosz #211 gf4 mx egy dx7 -es kartya.
sehogy nem fog vele futni -
cold_fire #210 Nektek benne vannak a system könyvtárban a dll-filek?