1526
-
#312 vagy a csalódottságot... -
#310 és fel is van rakva, és le is van töltve, és értékelve is van.
Sebességőrültek ezek az amerikaiak... -
#308 Azért milyen érdekes, hogy ezt ilyen kevesen várják.
Azt hittem nagyobb nyüzsgés lesz. -
#307 Affene, tényleg fellőtték!!! Jelenleg 6-on áll az értékelés. -
#303 Az Xbox-os verziót már fellőtték warezre! Bár még nem osztályozták sokan, 7-esre áll, ami konzolos értékelések közt elég jónak számít!!! -
#302 Egy olyan védelem, amit kb. egy hét után tudtak rendesen feltörni.
Végeredmény: 25mb-os crackfix... -
#301 mer mivolt az X3 ban? -
#300 Bótban már van :) Gamespot aszonta 8.0. -
#299 Ja, de mivel nem szivárgott előbb ki, így az időeltolódás miatt (USA-ban hajnali 3 körül van) átcsúszhat holnapra a warez, ha meg kell venniük.
Arra meg már gondolni sem merek, hogy esetleg ezt is a XIII-hoz hasonló trükkös védelemmel látják el. -
#298 UP.
Elvileg ma jön -
#297 Mostmár tényleg egy-két napon belül ki kell jönnie!!! -
#296 Úgy legyen, egy hét múlva okosabbak leszünk. -
#293 A menü alatti zene, az első rész (N.Gabrels szerzeményei) menüje alatti zene átdolgozott kiadása. Kb. Mint a Max Payne esetében.
Azért valahogy az elődben kevesebb hangulatrontó tényező volt. De aztán persze átírták konzolra, amiből ugye több a bevétel, mert egyrészt majdnem kétszer annyiba kerülnek a játékok, másrészt kevesebb a warez. Így a második részt - amint a mellékelt ábra mutatja - már inkább a konzolosok igényeihez igazították.
Pl: asszonta Warren Spector: "...tanultunk az előző rész hibáiból: az túl hosszú volt, ezért ez már rövidebb lesz."
De jó! -
#291 Szerintem jövő hétvégével bezárólag biztos!!! -
#290 egyébként a full kb. mikor lesz letölthető? -
#289 :(((
azzal is hibás -
#288 Én Winace 2.5-öt használok, magyar nyelvű, és ismeri az összes formátumot. -
#287 meg csináltam hibakeresést winrarral és akkor is kiírta a hibát -
#286 winrar 3.2-vel -
#285 Vagy nem megfelelő módon!!! -
#284 Akkor valószínűleg nem megfelelő progival akartad kicsomagolni!!!
Sőt majdnem 100%!!! -
#283 próbálkozok még, de lehet h inlább megvárom a fullt -
#282 én már leszedtem a hardwiredről, ausgamers-ről, gamestarról, meg volt még egy, de arra már nem eléxem
hykao: ATI-m van, és nekem kicsomagolásnál volt a hiba
-
#281 www.hardwired.hu -
#280 Na már elkezdődött a mentegetőzés W.S. által, hogy így, meg úgy, majd kiadnak egy új demót vagy majd egy patch-et, vagy mindkettőt, a PC-seknek!
forrás: Megagames.com -
#279 Én a GamerShell-ről szedtem le, de szerintem valami más lesz a baj.
Nem MX-es Nvidia kártyád van véletlenül? -
#278 hali!
tudtok adni linkeket a demó letöltéséhez, mert vagy 4x leszedtem és mindig CRC hibás a data2.cab, vagy tudjátok miért van ez?
thx
-
#277 Már volt róla szó egy kicsit lejjebb.
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek?
Jó, mert pár napon belül kézhez kapjuk, és Rossz, mert így biztos nem finomítanak a gagyiságokon... -
#276 ha volt mar, sorry:
Deus Ex 2 aranylemezen
Aranylemezre került Warren Spector klasszikussá vált programjának második epizódja. A Deus Ex 2: Invisible War szebb, összetettebb és rövidebb, mint elődje. Az Xbox-ra és PC-re egyaránt készülő programból hétvégén sajnos kaptunk egy igen kiábrándító demót. A konzolos verziónak köszönhetően jópár órányi buherálás után lehetett csak testre szabni a beállításokat, remélhetőleg ezt a problémát a végleges játékban kiküszöbölték. Az RPG elemekkel telitűzdelt cyberpunk FPS december 3-tól lesz megvásárolható.
hcgamer -
#275 Na jóvan mosmá a DE2-vel foglalkozzunk... -
#273 Az első része sokkal jobb volt. -
#271 Hát ez nagyon szomorú, mert nagyon jó játék (még ma is)!!! -
#269 Na jó, lehet:
-
#267 Piros -
#265 Pedig, ha akarnál a Deus Ex 2-ben is lehetnél cicababa, ha az elején ezt választod. -
#264 Erre nekünk sem sikerült rájönnünk. Ezek a "nagy" cégek úgy viselkednek, mintha nem létezne internet, és warez. Nem veszik figyelembe hogy a e téren már 100%-os a globalizáció, ami megjelenik USA-ban, azonnal felbukkan máshol is. Nem értik meg hogy a potenciális vásárlók nagy része nem bír várni fél évet, és leszedi a warezt, végigtolja, és amire megjelenik, már nem fog rááldozni annyit hogy megvegye azt amit már megunt! -
#262 Há ja -
#260 Szerinted mi lehet az oka annak, hogy európai megjelenést csak 2004 márciusra írják? -
#259 -
#258 Tudom, nem is arra írtam, hanem, hogy én is tudom, hogy csak Észak-amerikában.