Deus Ex 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett

Nyüüüüsz Gef4mx440.. tegyek le róla? 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

640-nel nem mertem feljebbkapcsolni 😊 de jatszhatoan megy.
hykao
Végignyomtam a demót.

Az új inventory rendszer szerintem kevésbé átlátható, mint a régi, de meg lehet szokni.
A grafika érdekes... valahogy nem az igazi, a fény-árnyék hatások tényleg jók, de a már említett szögletes felületek zavaróak. A karakterek pedig - nekem - olyan komolytalanok (az elsõ rész után mindenképp).

Elõkerült egy Harrier vadászgép is, amire - ha nem írták volna ki a nevét - tutira nem ismertem volna rá, olyan szögletes volt.

Kiváncsian várom a FULL-t, remélve, hogy nem pont azokon a dolgokon változtattak, amik jók voltak az elõdben...
hykao
Hát azt neked kell tudni, hogy hogy állsz anyagilag.
Nekem mindenesetre valahogy szimpatikusabb az ATI.

De talán, ha a mostanit eladod, és veszel egy 8500-öst, arra nem kell túl sokat rádobni, és azzal már biztos elindul.
Köszi a választ,a qrva égbe..most vegyek egy ati radeont?
hykao
Engem eléggé idegesítenek ezek a szögletes felületek.
U2, NOLF2, Chrome után fõleg.

Ha ez volt az ára ezeknek a fény-árnyék hatásoknak, biztos, hogy megérte?
hykao
Szerintem is a videokártyával lesz a gond valószínûleg.
hykao
Kösz.
Már kiderült, hogy csak az elején, amikor bejön a menü, akkor az alap, de betöltés után már jó.
gf4 mx egy dx7 -es kartya.
sehogy nem fog vele futni
Nektek benne vannak a system könyvtárban a dll-filek?
Hali!Nem tudnátok segíteni?Már 3 demo-t szedtem le,de egy sem akar menni.Pixel shader 1.1 v. nagyobb verziót ír ki,a kari gef440mx 64mb-s.Nem bírná ezt?Ja és a dll-fileok változatlanul nincsenek ott a system könyvtárba.
read only atributumod vedd le az ini fileokrol
rakd vsyncet ON ra

hykao
AMDXp2000+ - 512MB333DDR - 128ATI9500@9800.

1024x768 32bit 4xFSAA 8xAniso, a játékban minden maxon.

Ja, az op.r. XP.
mien géped van, és mien felbontáson jáccod?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

hykao
Nálam nincs, van viszont sok minden más: elmosott-homályos textúrák, FSAA problémák, minden egyes újraindításnál újra kell konfigolni mindent: a felbontástól az irányításig...stb.
Hááát, ha így fog megjelenni dec.3-án, az fasza lesz...

Lehet, hogy a fejlesztõket elküldik melegebb éghajlatra:

Kandurex
"640kb ought to be ENOUGH for ANYBODY" - 1981"

😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Bazzeg, én ezt nem értem: némyelyik tárgy annyira szögletes, mint még az elsõ részben sem.
Pl.: hordók, autógumik, poharak.

A hordók, autógumik például szabályos nyolcszögek felülnézetbõl. Megalol.
Kandurex
Túl gyors 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nálatok nincs mouselag? vagy mi lehet nálam a probléma ien konfigon?

Nektek nincs gondotok a gépigénnyel? Nekem egy amd 3000esen, GFTI4600al, 800x600-on Vsync-et KInyomva, minden maxon állatira belassul, meg mouselag lesz.. vagyis ha az egeret huzom, a game-ben késõbb fordul..

hykao
Az istallációs fájlok nevei alapján, úgy tûnik ez is DVD-n fog kijönni.
Akkor viszont ez se 2 cd-s lesz.
hykao
Akkó szedd le a gh-ról...az amcsi extreme west coast szervert ajánlom, amennyiben Flashget-et v.valami effélét használsz.
hykao
Hmmm...
Nem mert ez exe.Elõször a temp-be kicsomaglja a telepítõfile-okat utána onnan telepít.És semmi hibaüzi simán lemegy a telepítés.Indítás után kifagy ctrl+alt+del-el bezárom akkor adja ki,hogy az unreal .dll-ek nincsenek meg,és valóban nincs ott a system könyvtárban.😞
hykao
Az hogy lehet?
Nem lehet, hogy nem jól tömörítetted ki?
Na leszedem a gamershell-rõl a demót ez hátha jó.A Fileplanetosból hiányzik a sok dll(core,d3ddrv,ipdrv,etc..).
hykao
Off: a férje asszem valami szlovák fickó, a régi edzõje vagy mi...
hykao
De én igen:
Fociztam a bádogemberrel.
Azaz a csapossal a kocsmában.
Bementem a pult mögé, felkaptam egy méretes fémhordót, és "passzoltam" a pultosnak, aki szépen annak rendje és módja szerint "levette", melkassal - közben szinte meg sem rebbent - miközben két fémhenger találkozásával ekvivalens hangot hallatott (a mellkasa és a hordó).
G. Joe
Nos ettõl nem estem hasra. Mindenki jobban járna ha még fél évet dolgoznának rajta. A fény-árnyék hatásokon kivül semmit nem tudok mondani ami emlitésreméltó lene benne.

http://deathfellows.hu/

hykao
És még valami kiderült a demóból - ha eddig nem tudtuk volna: Thief3 csak valamikor 2004-ben, semmi közelebbi...
hykao
Kipróbáltam én is.

Hát elsõre fura. De szerintem megszokjuk majd.
A fények-árnyékok faszák, de - nálam legalábbis - a textúrák közelrõl nem túl részletesek, pedig minden high-on volt.

Mindenesetre az interface-t azonnal minimumra, és láthatatlanra tettem, így csak akkor jön elõ, ha fegyvert váltok, v. valami ilyesmi.
Amúgy nekem kibaszott zavaró volt körbe a fegyverek, implantok stb. - túl sokat takar!
Davidus
Ki a férje? Halott ember 😄

V9ykn8_TZL0

Nekem meg el sem indul,a unreal dll-ek valahol elvesztek..😞
hykao
Amíg lecsurog a demo, és úgysincs újabb hír, még egy kis OFF:

The Garrett
HYPE HYPE Már csorog is lefele a cucc!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hykao
OFF: Sajnos a hölgy már foglalt. Szlovákiában született, de magyar, jelenleg az USA-ban él (és most ment férjhez). A neve: Timea Majorova (alias Major Tímea)
Davidus
tyû

V9ykn8_TZL0

hykao
Köszi, de inkább leszedem innen a GAMERSHELL-rõl, itt regisztrálni sem kell!!!
És elõ sem fizettem😊
Hykao regisztrálj a fileplanetre és máris töltheted..😊Nekem már jön,ráadásul egyik free szerver sincs most tele..😊
hykao
OFF: Bocs, csak kipróbáltam Lazarus képfeltöltõjét.
hykao
hykao
No a Demo mindenesetre megérkezett a FilePlanet-re, így holnap este már a nem elõfizetõk is hozzájuthatnak.

Méret: 224,1 MB

hykao
Na az lesz még a jó móka, ha ez is feltörhetetlen lesz (legalábbis egyelõre), mint a XIII.
És ugye megvenni se lehet, mert az eu megjelenés 2004 március...
Gondolom az USA-ból senki sem fogja behozatni.
Csak nem jut a demó sorsára..reméljük a december 2-3 az fix lesz.Már szeretném a jövõ héten az nforce-on látni,ha lehet kérni inkább razor1911 v. deviances töréssel..😊)
hykao
Már 21.-e van és még nem került aranyra.
Nem fog vajon csúszni?
Valószínû a jövõ hét hétfõ v. kedd.Bár tévednék..😊
Még egyenlõre ott sincs.
Hivatalos forrásból származó információk szerint a FilePlanet által használt Ez Pad szoftver okozta a problémát (ez a program megakadályozza, hogy más lapokra mirrorozzák az anyagot), ergo mégis csak miattuk késik a demo.

576.hu