1526
-
#166 Miért, ott már fent van? -
#165 FilePlanetről lezuzzák v.hova magyar szerverre és máris tölthetjük... Kb 4-5 óra késéssel :) -
#164 Már több helyen is olvastam, hogy az Ion Storm egy bugra hivatkozik, de azt ígérik, hogy ma, de legkésőbb kedden fellövik. -
cold_fire #163 Már szvsz valóban csak a full verzióval fogunk játszani.Rohadt FilePlanet -
galocza #162 igaz. a szebbik oldalát kellene néznem (de így hajnali negyed ötkor még nehezebb 8). -
#161 Viszont ha megérkezel, már jön a FULL... -
galocza #160 basszus holnap hajnalban utazom. másfél hétig nuku demo 8(((( -
cold_fire #159 #157 a 576-ról származik. -
cold_fire #158 A Hardwired meg bugot ír,amit a demóban találtak,ezért csúszik.Na most ki kormol?:) -
cold_fire #157 Sajnos az utolsó pillanatban megint bekavart valami. Ezúttal a sokak által nem kedvelt FilePlanet szabta gátját a demo publikálásának, ugyanis az előjelek szerint nagyon úgy néz ki, hogy a bemutató mai megjelenését követő 24 órában csak ezen honlap előfizetői tölthetik le a várva-várt matériát. Nem tisztázott az sem, hogy vajh' csupán a fizetős account-tal rendelkezők számára lesz elérhető a Deus Ex 2 Demo az első napon, avagy a "mezei" FP felhasználók is letölthetik (ez lenne a jobbik eset) a demonstrációt. Utólagosan is elnézést kérnénk azoktól, akik már beleélték magukat a dologba, de sajnos úgy tűnik, hogy a letöltésekre specializálódott honlap továbbra is tartja magát nem éppen korrekt elveihez. -
cold_fire #156 Ehh nem lesz ma Deus Ex 2 demó..:(( -
cold_fire #155 jaja...majd jó lesz ez estére is..:) -
#154 Na jó, végül is az USA-ban még csak délelőtt 8-9h van. -
cold_fire #153 A Hardwireden is írták,sőt már az eidos fórumon is várják és a hivatalos honlapra is kikerült egy downloads/demo fülecske ami még két órája nem volt ott.Tehát bizakodjunk:) -
#152 A hír a HC Gamer-en olvasható.
De már kezdek egy kissé szkeptikus lenni, mert máshol nem találtam semmit erről. -
galocza #150 affene én meg megakartam kérdezni, hol találtad... 8((( -
cold_fire #149 Hú de marha vagyok..ez a egy demója volt,mellényomtam nagy izgalmamban..:))) -
cold_fire #148 Ejj elég pindurka ez a demó 32,6 MB ebbe nem sok minden fér:( -
#147 WÁÁÁÁÁÁÁÁ Holnap nemmegyek suliba
demodemodmeodmeodemodmeodmeodmeomdeomdeomdeomdemodemodmeodmeo!! -
galocza #146 11/13/03
less than a month away from release...
reméljük a legjobbakat -
#145 Hohó, holnapra, azaz Nov.20-ra ígérnek egy DEMO-t.
Erre kíváncsi leszek.
Ha tényleg holnap letölthető lesz, akkor talán nem csúszik az a Dec.3. -
#144 Ez így van, csupán furcsálkodásomnak adtam hangot, és remélem, hogy nem a 2004 március a "helyes" megjelenési időpont. -
gonosz #143 hat, ha igy is van akkor is mindegy. hogy vegigvidd letoltheted siman, nem kell kivarnod a 4 honapot. ha meg nagyon a szivedhez nott meg is veheted amikor itt is megjelenik. -
#142 Már elkezdték a Deus Ex 3 munkálatait! -
#141 Na újabb - 6db - in-game videóval lettünk gazdagabbak (GameStar) -
#140 Kijött egy új - bár elég szar minőségű - trailer, de a lényeg nem ez, hanem, hogy a végén azt írják: megjelenés 2003 december 3. Észak-Amerikában...
Lehetséges lenne 4 hónap különbség az európai és az amerikai megjelenés között a karácsonyi szezonban, az öreg kontinens kárára??? -
#139 Duke Nukem Forever óta tudjuk, semmi sem tuti... -
galocza #137 de a néni szerepe rajta van: virtuális tinisztár, úgyhogy mindent a szemnek, semmit a kéznek (bár monitoron át... hmpff 8) -
#136 illetve pontosítva lett... -
#135 Na megint változott a kiadás dátuma az angol oldalon: 2004 március, az amcsi oldal mintha nem frissült volna... -
galocza #134 ne reménykedj.
nincs gyakorlati jelentősége. hogy miért? olvasd el, ki is ő 8). -
galocza #133 http://www.deusex2.com
-
#132 Igen, érdekes, hogy az amcsi oldalon nem változott, viszont az angol oldalon igen!!! -
tom12x #131 Melyik a hivatalos oldal?
A www.dxinvisiblewar.com-on még mindig a dec. 3-i dátum szerepel.
-
Ez a csajszi vajon ki lesz?
Lehetne egy kicsit nagyobb didkója... -
Ilyen fószerek is lesznek a játékban? -
#128 Frissült a hivatalos oldal.
...és sajnos a kiadási dátum is: 2004 tavasz... -
#127 A hivatalos oldal elindult, és a kiírás szerint december 3-án jelenik meg a játék... -
antijedi #126 tényleg neked legyen igazad, de ez a beszólás nagyon rossz fényben tünteti fel a dologot, a másik fele meg az hogy hiszem ha látom, vadidegen emberben mért biznák meg csak azé mert cisnált már egy jó gamet? lehet hogy csak véletlen lett jó és nemis ilyenre akarta csinálni :PP -
galocza #125 neked legyen. de az az emberekneknincsidejükjátszanicsinálunkrövidgamét szöveg nekem is süketelésnek tűnt.