Deus Ex 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen más a két engine, mindkettõ csúcs a maga nemében. A Doom III azért jobban néz ki szerintem. 😊
DX2 gépigénye szerintem valahol a Splinter Cell körül lesz - elég nagy, ha a nagy külsõ terepek/sok ellenfél lesz.
DX2 gépigénye szerintem valahol a Splinter Cell körül lesz - elég nagy, ha a nagy külsõ terepek/sok ellenfél lesz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Na ja, az ION STORM másik nagy üdvöskéje.. 😊 Nem nagyon emleghetik konkrátan, hogy az idén megjelenne.. mondjuk jobb lenne egy full Deus Ex 2 az idén, Thief 3 meg jövõre, és akkor egyik év se lenne ínséges. 😊)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
asszem majd kibuggyan pár csepp elõnedv, amikor kiadják az elsõ igazi Thief 3 shotokat 😊))
Riszpekk
attól függ
lehet, hogy poligonszámban nem éri utol, de amit a fényekkel mûvel, az könnyen überelheti, és ez fontosabb, lásd Thief 2.....
lehet, hogy poligonszámban nem éri utol, de amit a fényekkel mûvel, az könnyen überelheti, és ez fontosabb, lásd Thief 2.....
Riszpekk
mi köze az EAX-nak a kinézethez?
én anno minden peccs nélkül nyomtam és nagyon szép volt, bár low poly, de textúrákban tökéletes
én anno minden peccs nélkül nyomtam és nagyon szép volt, bár low poly, de textúrákban tökéletes
Riszpekk
Nagyon régóta nem játszok már számítógépen, de ezt a progit már én is várom.
Csak attól félek, hogy már gyenge lesz hozzá a vasam, mire megjön 😛
Csak attól félek, hogy már gyenge lesz hozzá a vasam, mire megjön 😛
hali!
Uraim, ha valaki netalán tudna segíteni a problémán! Megvettem a thief2-t.(taps..konfetti..)
Az elsõ inditás után riadtan konstatáltam, hogy a gama nem néz ki jól! Hmm, mondok, én ennél jobbra emlékszem és turkapiszka a cd-k közt. Rá is leltem egy 1999-es gamestar cd-re amelyenis bõszen virított a thief2 Demo!! Intall majd néz.
Áll leesik... Na, hát ez az! A demoban tudom használni a eax1 -et és tök jó. Persze, a teljes gamában ilyen lehetõség nincs is. Na ok. Thief2 Patch letöltve. Igen, igen - természetesen a patch nem megyen fel az eredei játékra és most itten vagyok megáldva.
Kéretik kisegíteni egy kis info alamizsnával!
Uraim, ha valaki netalán tudna segíteni a problémán! Megvettem a thief2-t.(taps..konfetti..)
Az elsõ inditás után riadtan konstatáltam, hogy a gama nem néz ki jól! Hmm, mondok, én ennél jobbra emlékszem és turkapiszka a cd-k közt. Rá is leltem egy 1999-es gamestar cd-re amelyenis bõszen virított a thief2 Demo!! Intall majd néz.
Áll leesik... Na, hát ez az! A demoban tudom használni a eax1 -et és tök jó. Persze, a teljes gamában ilyen lehetõség nincs is. Na ok. Thief2 Patch letöltve. Igen, igen - természetesen a patch nem megyen fel az eredei játékra és most itten vagyok megáldva.
Kéretik kisegíteni egy kis info alamizsnával!
az maga lenne a menyország.............
ott tartok, hogy asszem újra végignyomom a Thief 2-t
FÜGGÕ LETTEM
külön fan missiopnöket próbálta valaki?? én megnéztem párat, de a sztori nélkül szart se érnek
viszont asszem megjelent 3-4 ami egy történetbe illeszkedik, na ezt még megnézem
ott tartok, hogy asszem újra végignyomom a Thief 2-t
FÜGGÕ LETTEM
külön fan missiopnöket próbálta valaki?? én megnéztem párat, de a sztori nélkül szart se érnek
viszont asszem megjelent 3-4 ami egy történetbe illeszkedik, na ezt még megnézem
Riszpekk
jön jön
Thief: the circle of stone and fire!!!!!
Thief: the circle of stone and fire!!!!!
koszontem.
sjanos nem tarott 5-6 évig de régen ezezel teltek napjaim vártma zat a pár órát amikor ujra leülhetek a gép elé vajon mi van a következõ sarok mögött?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
azt ne mmnd hogy egy olyan hangulatos játkal nem jéátsznaál el 2400 órát persze ah végg megtudja trtni a hangulatot változatoság meg minden..
Én hajlandó vagyok várni ha a storya és a hangulata olyan lesz mint az egynek és modnjuk 200x hosszab akor akár 2 évet is hajlandó vagyok várni...
ez igaz
koszontem.
hát nem kapkodják el............. mondjuk talán nem is baj......... a 2 után nagyon magasan van a léc, és nem lenne érdemes levrni.....
Riszpekk
én azt hallottam, hogy a Thief 3 at már nem is erõltetik sajna...
koszontem.
hmm nekem bizti ez lesz A JÁTÉK a Thief 3 után 😊
koszontem.
Valami ujdonsag DE 2 ugyben? Mikor jon?
Galocza, kunyizhatok en is egy vegigjatszast az 1-hez?
Most ez kicsit off topic lesz de én nem várom a Duke-ot nem tom ki hogy van vele.. jó persze a Desu mániám is közre játszik de szerintem a Dukeot hagyni kéne
sajna az enyém sem teljes, de mail megy...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
a vészmadarakat kiszögezzük a templomkapura 8)
kivárjuk 8( tehetünk mást?
GAMESTAR ONLINE
"...a játék 2003 tavaszán jelenik majd meg!..."
A hír pontosabban ITT olvasható ... sajnos ... még 1 év legalább . 😞
"...a játék 2003 tavaszán jelenik majd meg!..."
A hír pontosabban ITT olvasható ... sajnos ... még 1 év legalább . 😞
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Csak SUNDER kedvéért hozom fel ezt a topic-ot , mert nem értem , hogy nem sikerült megtalálnia és nyitnia mégegy ilyet . 

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Galocza, a elozo hozzaszolasomban arra celoztam, hogy mi lenne, ha mondjuk a terep ugy nezne ki, mint a fallout, de belso nezetbol latnank az egeszet, es megmaradna a jo oreg Deus Ex feeling...
Ja, es kuldheted a Fallout 1-2 vegigjatszast... :-)
Ja, es kuldheted a Fallout 1-2 vegigjatszast... :-)
Meg valami: megerhetjuk, hogy nem a Fallout folytatasa legyen Deus Ex-szeru, hanem a Deus Ex folytatasa Fallout-szeru! (mint kornyezet) Attol fuggoen, melyik befejezest folytatjak!
Senki nem tudja meg, mikor lesz kesz... Ja, Galocza, egesz jo vegigjatszast csinaltal hozza! :-)
Ja, most kepzeld azt el, hogy egy masik karakterrel pl. azt kell megolnod, vagy valami hasonlo, akivel az egy vegen vilaghatalom lettel... Nagy poen lenne...
Heh, én csak azt a befejzést néztem meg, amiben egybeolvadok a szuperszámítógéppel. Éredekes lehet azt fojtatni. =)
Annyit tudok róla, hogy a Thief 3-at is ugyanaz a fejlesztõcsapat nyomatja. Ha ebbõl a 2 játékból összeszedik a jó dolgokat, akkor egy nagyon látványos, érdekes és izgalmas dolog fog kisülni.
Nekem a Thief, a Thief 2, és a Deus Ex is nagyon bejött, szerintem a DE2 is király lesz.
Nekem a Thief, a Thief 2, és a Deus Ex is nagyon bejött, szerintem a DE2 is király lesz.
Szerintetek milyen lesz majd a masodik resz? Jo poen lenne, ha az egy egyik befejezeset folytatjak, pl. a vilaghatalomra jutott fohost kell elintezni...