1526
-
kHares #365 No, most néztem meg a demo-t, bár még csak 5 percet nyomtam. Elsőre feltűnően ronda és szaggat, pedig nem kéne. Az első részt végignyomtam rip verzióban és milyen jó volt. Erősen kétlem hogy ez egyáltalán eléri azt a színvonalt. Azért pár óra játék után gondolom tájékoztattok megéri e letölteni. -
#364 1,3GHz Cel, GF3Ti200 392MB SD Azt hiszem ennyi a lényeges dolog. -
#362 Annyit elárulhatok, hogy ha Gef4mx-ed van akkor felejtős.
De ha leírod, hogy milyen a konfigod, okoskodok egy kicsit. -
#361 Adatokat szeretnék, mert jó előre tudni, hogyha nálam nem megy. -
#360 Mindenki aki telepíti, óhatatlanul látni fogja sajnos, mert elég nagy méretűek, így sokáig láthatóak.
Sajnos kiszúrja az ember szemét!!! -
#359 Mondom, hogy a gépigény nagy!
Igen elírtam: (Deus Ex) machinálni. -
#357 Mármint mahinálni. Nem?
Egyébként, ha tudod mit tesz fel, akkor meg kell, hogy legyen neked a Readme.txt. És abban benne van a gépigény. -
#356 Még egy kis "okoskodás":
A telepítő (sok egyéb fájl közt) ezeket telepítette:
EndgameIlluminati.bik
EndgameJC.bik
EndgameStranger.bik
EndgameTemplar.bik
Tessék, lehet hachinálni!!! Sőt aki szereti lelőni a poénokat, akár meg is nézheti mind a 4-et!!! -
#355 A gépigény szerintem nagy. -
#354 -
#353 Kandurex: a #321-est olvastad? Le ne maradj róluk! -
#352 A témához még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a helyzet szifilisztikája úgy orientálódik, hogy a bakorbináció pacifikáció globális, ezért indominációs véleményem nem fér össze a morális egzisztenciával. -
#351 Julius fucko Caesar megmondja, hogy a fórumon, miről és milyen mélységekban folyhat a vita...
Amúgy tényleg izzadtam, tegnap este, de az influenza miatt
A játékba meg mindjárt belenézek... -
#350 Scire aliquid, laus est, culpa est nil discere velle
-
kHares #349 Whoa, minő arogancia. Nem hinném, ha valaki gondolkodik vagy értelmezni akar dolgokat az problémát jelenteni. A problémát inkább azok jelentik, akik nem akarnak/mernek gondolkodni -
fucko #348 Egyebkent probalta mar valaki?A gepigeny erdekelne leginkabb,mer a tobbi tudom hogy jo. -
#347 Okoskodás -
fucko #346 Ugyvan nyomjad csak magad tovabb,hatha csinalnak veled kapcsolatban egy fansiteot. -
fucko #345 Pont az elottemlevő 2 hozzaszolohoz. -
#343 Ezt kinek címezted? -
fucko #342 Sztem ez az erőltetetett okoskodás nagyon nem kéne,ahogy olvasom a hozzászolasokat,es eljutok 1-2 ilyenhez,mindig elmegy a kedvem a forumozgatastol.Kar hogy manapsag mar ez a menő.Érződik egyszeruen rajtuk hogy megizzadnak hogy vmi nagyon okosat (szerintuk) irjanak,es ez inkabb szánalmas mint korrekt;)Kövezzetek meg vagy akar mondjatok ram hogy ez is csak okoskodás;) -
#341 Na mindjárt belekukkantok, már csak pár fájl...
Az elejéből talán kiderül, hogy mit folytatnak. -
#340 Rendben, vita lezárva. Kösz a jókivánságot. -
#339 Aztmondták a készítők, hogy semmi köze nemlesz az előző rész végéhez nem? -
#338 Honnan lehet letölteni? -
gonosz #337 jc nem olvad eggye a heliossal. az egy masik febejezes. ez azt az endinget folytatja mikor felrobbantotta a bazist, azert jott a vilagvege stb. helios sehol sincs a kepben. -
#335 Majd meglátjuk, ha kezünkben a játék...
Ellenindokok pedig sorban(röviden, és fáradtan, talán kicsit impulzívan is íly késői órán):
-az első immár (nálunk is használatos) közmondás lett - bár nálunk talán nem ismerik annyian az Elveszett Paradicsomot - s egy közmondás sosem egyes szám első személyben fogalmazódik, az inkább-bal szerintem sarkítottab és magyartalanabb a mondat, főleg ha nem egyes szám első személyben fogalmazzuk
-Isten -szerintem- inkább fogalom, mint személy, egyrészt, másrészt Voltaire, mint felvilágosult író-gondolkodó, művei jórészt egyfajta bírálatok, s sok esetben nem nélkülöznek iróniát és cinizmust, így ha úgy végződik a mondat, hogy "egyet" az sokkal inkább voltaire-ibb, és sokkal többet lehet szubjektíven is belehallani. Uralkodni amúgy nem csak egy személy tud. Isten-t különben sem egy személyként említik (a hívők), hanem háromnak!
Egyébként szerintem ez a két mondat (a két befejezés okosságai) nem ennyire fókuszáltan az uralkodásról szól, ahogy ezt említed.
-Végül az igazság előtti főhajtásra, bár sokszor eszünk szerint nem tennénk, mégis kényszerít a lelkünk (lelkiismeretünk), de a lényeg: a "kell" ebben a mondatban nem a kötelező jellegre utal, hanem sokkal inkább az előző mondatrészre uta vissza, ellentétesen, azaz: eddig kénytelenek voltunk meghunyászkodni, de már nem kell, csak az igazságnak (azaz a lelkiismeretünk) tartozunk számadással.
Na szóval lehet, hogy kissé impulzív, néhol esetleg zagyva voltam, ezen a kései órán, de mindjárt elalszom a gép fölött, és ráadásul tombol a fejem, influenzás vagyok. -
Jacky #334 Már le lehet tölteni!!! -
#332 Hát Te tudod... mindenestre pont azokat a szavakat "változtattad" meg, amelyeket szándékoltan így fordítottam... -
#331 Semmiképp sem kompatibilis, mert a befejezések a következőek voltak (a képek sorrendjében):
-Csatlakozol az Illumunatihoz, és egyfajta "Társuralkodóként" teszed ugyanazt, amit előtted azok tettek, akiktől megszabadítottad a világot (a hatalom íze szindróma)
-Egybeolvad a tudatod Helios-szal, a Világot Irányító Központi Számítógéppel, és innentől a világ két lábon járó mindenható uraként folytatod pályafutásod (Helios-Ikaros: kettős személyiségű számítógép, jó mi?)
-Megsemmisíted a világot irányító központi számítógépet, melynek hatásaként a technika a középkor szintjére esik vissza (amolyan Mad Max feeling, mármint a végeredménye) -
#329 Valahogy így:
-Jobb uralkodni a pokolban, mint szolgálni a mennyben
John Milton: Az elveszett Paradicsom
-Ha Isten nem létezne, ki kellene találnunk egyet
Voltaire
-Tegnap szolgáltunk királyokat, s térdeltünk császárok előtt,
de Ma, csak az igazság előtt kell fejet hajtanunk
Kahlil Gibran -
#327 Azért kár, hogy az 1-hez képest kicsit elkomolytalanították a hangulatot (a demó alapján), de hát ugye vegye apuci-anyuci a fiatalabb korosztálynak is!
És már megint irreálisan nagy a gépigény - mint az 1-nél (bár nekem ezzel, ahogy írtam, a MeTal miatt nem volt gondom) - árnyék-fény hatások ide-oda, az Unreal2-ben én nem találkoztam se origami szerű harrierekkel, se STOP tábla felülnézetű hordókkal, kukákkal, poharakkal...
Kiváncsi leszek, hogyan kapcsolták össze a 2. részt az első rész végével, mert nekem valahogy egyik befejezéshez sem passzol igazán.
Emlékeztetőül a három féle befejezéshez tartozó "okosságok":
Join Illuminati:
Merge with Helios AI:
New Dark Age:
-
#325 Várjál még ezekkel a mondatokkal...
Nem tudhatjuk még,hogy csak az ásó,vagy a kapa és a nagy-harang is összeköti -e a gamát a játékosokkal.
Térjünk erre visza egy hét múlva.Ígérem,addig figyelni fogom a hozzászólásokat.
Egyébként nálam igenis sokat számít a kitűnő grafika,mert sokkal élvezetesebbé teszi a játékot.
Y -
#321 Kandurex: a tegnapi szülinapos témához kapcsolódóan ajánlanám még figyelmedbe a Deus Ex 2 topic #174-es és #182-es képeit! -
#320 Nem számolok én semmit, csak az NFOrce-on lévő aktuális értékelés/értékelők számát írtam le. -
Corey #319 whoa és megjelent:P DEVIANCE, mint mindig, nagyon OWN-olják a warez piacot.. szedem is kedvenc fps-em folytatását, nem csodálkoznék ha a közeli napokban már peccset is adnának ki hozzá:P -
#318 Ez egy fantasztikus játék lesz! Csak tudnám hogyan fogom megkülönböztetni egy Harrier -t egy TV-től.....esetleg egy fa ajtótól...nem is tudom....alig várom, hogy elkápráztason a 3-4 szögű kerekded formák a csak kizárólag 320X240 TV-re optimalizált látvány világ...isteni lesz...komolyan :P
Azt a hangulatot+játszhatóságot meg majd meglátjuk -
#317 Én nagyon örülök hogy végre itt van,csak most annyi a jó játék(KOTOR,Spellforce,NFs etc.)hogy nem tudok majd rá időt szakítani,persze azért valahogy csak sikerül majd
egyébként...
Miket számolsz???
Y -
#316 8/15 -
#313 Már 7 fölött van az értékelés, 10 ember átlaga.
Szerintem egynéhányan úgy értékelnek, hogy még le se húzták.