Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csááá. Egyszer hallottam régen, hogy a NWN-ot több féle nézetbenlehet majd játszani, mit tudtok eről? mert nekem szar a gépem, és nem igazán mennek a 3D-s csudagamék....
marlowe
Feltettem a januári anyagokat, nagyon fel is csigáztak ... :o))

Azért lesz munka az oldallal rendesen...mindent rendszerezni, meg átválogatni. Hogy a kis készül

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

marlowe
Hát igen, a Pool of Radiance tényleg nagyon elcseszett egy játék lett...
KH: Teszem fel a híreket

Király lenne már nagyon ha kijönne a Nwn tavaszra. Remélem nem cseszik úgy el mint a Pool of Radiance II.-t. Akkora baklövés volt, hogy nem alkothattad meg tisztességesen a karijaidat, hogy kihagyták a Wizardot, a Bárdot és még sorolhatnám.
Ha jól megcsinálják a Nwn-t, akkor egy új m?fajt fognak vele teremteni. Maybe.
marlowe
Mi a franc van az SG-vel?

marlowe
Szóval első negyedév vége, márc 21-ig akarják kiadni, de hivatalos megjelenési dátum még nincs. Jelenleg dolgoznak rajta gőzerővel, engine optimalizálás, zene, modulok, stb...

marlowe
Szóval els

marlowe
Szóval els

marlowe
Hova lett az üzenetem vége????

marlowe
Mostanában a hivatalos fórumon is iszonyat nyaggatják

Én alig várom, hogy végre ilyen módon is kiélhessem mesélői hajlamaimat 😊

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Jah mint lászik nem tüntem el és továbbra is szemmel követem az NWN-t. Az igazság az, hogy a játék magyar oldalán olvasott infok méginkább felcsigázták a kíváncsiságom, kiéhezve várom a gamét.

Ha ez igaz, lehet hogy nyáron hétvégénként nem sokat fogok aludni. A végére pedig ilyen leszek: vagy ilyen

skorpio7
1. NEM SZAR !!!
2. 3 hónapon belül , ha tartják az igéretüket . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

I.C.ram
mikor adjak mar ki ezt a szart? 😊
Petyus_
Sziasztok!

Ezt én se értem, hogy miért az Interplayesek ömlengenek, hogy milyen jó... 😊

Na, bejelentem, túlestem a vizsgákon, úgyhogy Marlowe vagy KH -nem tudom ki a kompetens- dobhatnátok egy mailt, hogy mit kellene esetleg fordítani... 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Rincewind
Akkor mostmár tudsz mondani hiavatalos dátumot a kiadásra?
I.C.ram
talan azert mert ok adtak le a projectet! 😊
marlowe
Megszületett a megállapodás a játék kiadását illetően!!
Az INFOGRAMES lesz az új kiadó! (Titkon reméltem, kedvenc kiadóm 😄D)

Az eredeti hír itt olvasható:

Hír

MuERTe
Ja, és BUÉK mindenkinek!
MuERTe
Hola mujeres!
Nem nagyon pörög a topik!
Marlowe, bocs az eltünésért, de otthon mostanában nincs netem, a suliban meg nem érek rá.
marlowe
Kwish küldött nekem megint híreket, nemsokárra kikerülnek. A lényeg: egyre inkább érezhető, hogy
a játék kezd "kész lenni". Már az igazgatóhelyettes hazavitte egy hétvégére 😊))
Igaz talált is benne vagy 200 bugot ...😊)

Szóval ahogy megbecsülöm, erősen kicentizik azt a 2002 q1-et 😊)

Na, de nem ékeskedem itt Kwish tollaival, teszem fel az oldalra 😄

marlowe
Ja, és azt sem, hogy bővebben itt "művelődhettek".

Na és most már lelövöm magam

marlowe
Gondolom, mondanom sem kell, hogy Kwish-nek köszönhetitek ezt is 😊)

marlowe
Na egy kicsit ontopicolok

Beteszek néhány idézetet az oldalunkról.

Kérdés és Felelet TOP10
Ne felejtésetek el, hogy ezek a válaszok nem jelentenek majd túl nagy újdonságot, de úgy gondoltuk, inkább összegyûjtjük õket itt a message boardon, mintsem személyes üzenetekben küldözgessük õket mindenkinek…

1. Mikor adják ki a NWN-t? Lehetnék béta tesztelõ?
Nincs még meghatározott kiadási dátum. Nncs még idõbeosztásunk a Béta tesztre vonatkozólag sem, és jelenleg nem is keresünk Béta tesztereket. Ha ezek bármelyike változik, valószínûleg rászánjuk majd magunkat, hogy újabb infókat adjunk.

2. Kaphatunk új videót, vagy valami képet?
Az üzleti típusú közleményeink lenyûgözõen nagy száma miatt várnunk kell az ilyen típusú anyagokra. Higgyétek el, ez nekünk is nagyon kellemetlen…

3. Lehet majd lovagolni, vagy valamilyen más állatot megülni?
A lovaglással az a tényleges helyzet, hogy elképesztõ mennyiségû munkát kell elvégezni az animációban, a tervezésben és a programozásban egyaránt, hogy implementálhassunk egy ilyen dolgot. A lovaglás a játékmenet szinte minden részét érinti, és nem egyszerûen csak azt jelenti, hogy valaki eljut az A pontból a B pontba. Mert milyen hatása is lenne a lovaglásnak például a csatákra, az útvesztõkre, vagy a nyomkövetésre?

4. Van valami új info az úszás, mászás, álruha képeségek alkalmazásáról?
Az erdeti NWN játékban nem lesz úszás és mászás. Az álruha kit, és általában az álruha, megtévesztés témakörében még nem született meg a döntés, és pillanatnyilag nem is tudunk új információt közölni velük kapcsolatban. Azok a problémák, amelyek a lovaglással kapcsolatban felmerülnek, jelenkeznek az úszás, és mászás témájával kapcsolatban is.

5. Milyen fajok lesznek?
Félork, ember, elf, félelf, félszerzet, gnóm, törpe.

6. Létrehozhatom a saját fajomat, és ha igen, hogyan?
Mint Játékmester, vagy mint a modul elkészítõje létrehozhatsz alfajt a játékos karakternek, és speciális képességeket adhatsz ennek az alfajnak a module scriptjének megírásával.

7. Kaphatnánk egy listát a varázslatokról, a szakértelmekrõl és a hõsi képességekrõl?
Mivel senkit sem akarunk azzal elkeseríteni, hogy miket hagytunk ki a játékból, úgy döntöttünk nem adjuk közzé a teljes varázslat, szakértelem és hõsi képesség listát, fõleg mivel a lista még mindig változik, a fejlesztés során némelyik bekerül, némelyik pedig kikerül a játékból.

8. Mikor lesz a NWN elérhetõ Németországban, Oroszországban, Olaszországban, Spanyolországban stb. stb.? Mennyibe fog kerülni, hol lehet megvásárolni, vagy hol lehet leadni az elõrendelést?
Mivel még nem ismert a játék kiadásának idõpontja, nem akarunk azon spekulálni, hogy az egyes országokban mikor kerül a boltokba. Ráadásul, nem tudunk választ adni a vásárlással, elõrendeléssel és árral kapcsolatos kérdésekre sem, mivel ezek a kérdések a kiadók és nem a fejlesztõk illetékességébe tartoznak. Nem tehetünk semmilyen megállapítást a NWN kiadójával kapcsolatban.

9. Meg lehet majd szerezni az Eszköztárat (Toolset) a játéktól függetlenül, hogy elkezdhessem a modulom kialakítását?
Nem kapható külön példány az Eszköztárból, mert ahogy a játék áll a pillanatnyilag, ez annak az integrált része, s attól elválaszthatatlan.

10. Mi volt az oka az új információk hiányának?
Bár igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy válaszoljunk a játékkal kapcsolatos kérdésekre, tudnotok kell, hogy jelenleg igen szigorú szabályai vannak annak, hogy mit mondhatunk el, különféle kérdésekre nem válaszolhatunk, illetve nem hozhatunk nyilvánosságra nagyobb mennyiségû információt. Nem akarunk eltávolodni a rajongóktól, sõt, épp az ellenkezõje az igaz, de meg kell harcolnunk minden egyes kis információ morzsáért, hogy engedélyezzék a közlését.

marlowe

Hmuda
"Viasat 3...Minden lehetséges!"

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

marlowe
Azért azt nem hiszem, hogy egy ilyen cég egy ekkora fejlesztést csak a szemétbe dobott volna, ha nem lettek volna meg a tervei előre.

Az oldalon lévő "lmélkedésben" egyébként egész jól vázolják a helyzetet. A licenszjog az Infogrames-nek is megvan, ami pedig szintén elég nagy cég... a csődben lévő Interplay-t simán ki tudja fizetni... aztán nincs gond.

Az is sokmindent elárul, hogy nem hagyták abba sem a fejlesztést, se nem tolták el a megjelenés időpontját. Tehát fel a fejjel, és lehet készülni a játékra!

Persze egy kis esély van arra, hogy csúszik, de hogy ne jönne ki, arra szerintem semmi.

Hmuda
Hát remélem sikerül kiegyezni, mert ha nem, akkor valszeg itt is aláírásgyülytés lesz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

marlowe
Viszont így tuti ki akarnak egyezni az interplay-jel 😊
Ezekből nagyon az tűnik ki.

marlowe
Most az oldalra felkerült ( Kwish jóvoltából persze, akinél a szorgalom nem apadt ezekben az ínséges időkben semmit ) egy elmélkedés a licenszel kapcsolatban, valamint a BIOWARE nyilatkozata az ügyel kapcsolatban.

Lényeg:
1. dolgoznak rajta.
2. kiadják a játékot
3. és ez az időpont lesz amit igértek.
4. ennél többet viszont nem mondanak, mert beindulnak a spekulációk.

Hmuda
Ha tényleg megcsinálják az egész Forgotten Realms világot, akkor valszeg kell nekeik segítség is. Ha lehetne jelentkezni segítségnek, ki menne? Én tuti. Mondjuk szivesebben mennék Ravenloftot csinálni.

Petyus_
Rince hehe 😊

A játék körüli hype nagyon nagy volt abban az időszakban, amikor mindenki 4-edjére is végignyomta a Baldur's 2-t, az utóbbi időben sajna én is nagyon lusta voltam, nem fordítottam a cuccokat... de a vihar előtti csendnek tényleg vessünk véget, és folytassuk a hype-ot! 😊

Hmuda
Fujj...😛

Rincewind
Majd megoldják vagy esetleg ez lesz a címe:
Forgottel Reals _ Neverbinder Knights (Adidos és Filra után szabadon)
Hmuda
Mondjuk engem még mindig érdekel, hogy mi lesz a Forgotten Realms névvel, mert annak jogai kizárólag az előző kiadó kezében vannak.

marlowe
Hát az eddigi csúszásokhoz, igéretekhez képest meglehtõsen 😊

GAMECUBE
hat az telleg mindjart itt van.
marlowe
Te jó isten, hova süllyedtünk....
Felhozom már a topicot...
Tesség pezsegni! Mindjárt kijön a játék!
Márc végén legkésőbb....
Hogy ki fogja kiadni azt még nem tudom, de szerintem annyira hüje nincs a Bioware, hogy ne gondolkozzon előre..

marlowe
Úgy tudom a licensz a kiadónál van/volt..(?)
Helyesbítsetek...

attól függ hogy a licensz a kiadónál, v. a fejlesztőél van-e ....

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

marlowe
Szerintem is a licensz lesz a vészes 😞(

annyit azért, hogy nem csont hirtelen volt a döntés, hónapokkal ezelőtt közölték, hogy beperelték az Interplayt, gondoltam nem tudtak megegyezni, ezért így léptek

attól speciel nem félek, hogy nem találnak új kiadót, inkább ez a licensz dolog aggasztó...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

skorpio7
Kössz az infót , amúgy csak azért volt ilyen megjegyzésem hozzá , mert ha te is átgondolod , akkor a fejlesztő cég vajon ilyen rövid idő alatt ( mint írod te is , hogy március ) hogy talál másik kiadót !? Persze csak ha tartani akarják magukat az utolsónak elhangzott kiadási időponthoz .Én úgy látom , hogy megint mi isszuk meg a levét a dolognak és ha meg is jelenik ( az idén !? ), az is bizony csak jókora késéssel lesz .
Vagy nem így logikus ?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

marlowe
Én csak reménykedem, azaz bízom benne, hogy kiadják a game-t 😊

Viszont, hogy egy cég hüje legyen? Azt azért nem hiszem...nagyon is meg volt rá az okuk, hogy ezt tegyék..talán még hasznuk is lesz belőle...

Szóval mégegyszer: Csak legyenn kinnt a játék márciusban....ez az első game, amit meg akarok venni 😊

Ja, ezt, és az ehhez kapcsolódó híreket olvashatjátok az oldalunkon, immáron a www.neverwinternights.hu-n is 😊)

Szerintem aggodalomra semmi ok. Egy olyan cég mint a Bioware amelynek több sikeres progi is fűződik a nevéhez egészen biztosan talál kiadót. Vagy inkább a kiadók találják meg őt... Bár tényleg nem értem ezt a hirtelen döntést... Fura

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

I.C.ram
" BioWare csont hirtelen bejelentette, hogy felbontotta Neverwinter Nights kiádásáról szóló szerződést az Interplay-jel " tehat nem az interplay a hibas nem o dobta el magatol a gammat hanem a bioware mondta fel! es ez teljesen mas! eloszor is nem ertem hogy hogy lehet valaki ilyen hulye hogy az amugy is szarul allo Interplayt cserben haggya akinek a nevehez sok nagy jatek fuzodik mint pl a Carmageddon, Fallout, egy-ket Star Trek jatek! es meg folytathatnam!.. 😞( szerintem nem nagyon fog uj kiadot talalni ez a jatek! 😞((
Petyus_
Ja, érdekes ez a dolog, főleg, mivel Interplaynek van licensze 2003-ig, csak az a kérdés, milyen licensz... van aki szerint 3E AD&D, vagy FR, vagy csak a Sword Coast.

Ha bármelyik igaz az utolsót kivéve, akkor az nagy szívás, DE ha az utolsó igaz, akkor sem fog a játék Neverwinterben játszódni, mert az a Sword Coaston van...

A poolt az Ubisoft adta ki, de állítólag az egy nagyon régi SSI-os licensz alapján volt, ami arra vonatkozott, hogy az eredeti PoR-nek lehet folytatást csinálni.

Meg az Infogrames-nek is van valamilyen WoTC licensze...

Nem túl jól fest a helyzet, de csak nem fogják veszni hagyni a játékot, gondolom nem kevés pénzt/időt/energiát öltek a fejlesztésbe...

Legalább így kiderült miért költözött el az official board a Black Isle-től...

Hmuda
Reméljük nem jutunk odáig, mint sok esetben.