Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért lesz munka az oldallal rendesen...mindent rendszerezni, meg átválogatni. Hogy a kis készül
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
KH: Teszem fel a híreket
Ha jól megcsinálják a Nwn-t, akkor egy új m?fajt fognak vele teremteni. Maybe.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

vagy ilyen 
2. 3 hónapon belül , ha tartják az igéretüket . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ezt én se értem, hogy miért az Interplayesek ömlengenek, hogy milyen jó... 😊
Na, bejelentem, túlestem a vizsgákon, úgyhogy Marlowe vagy KH -nem tudom ki a kompetens- dobhatnátok egy mailt, hogy mit kellene esetleg fordítani... 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Az INFOGRAMES lesz az új kiadó! (Titkon reméltem, kedvenc kiadóm 😄D)
Az eredeti hír itt olvasható:
Hír
Nem nagyon pörög a topik!
Marlowe, bocs az eltünésért, de otthon mostanában nincs netem, a suliban meg nem érek rá.
a játék kezd "kész lenni". Már az igazgatóhelyettes hazavitte egy hétvégére 😊))
Igaz talált is benne vagy 200 bugot ...😊)
Szóval ahogy megbecsülöm, erősen kicentizik azt a 2002 q1-et 😊)
Na, de nem ékeskedem itt Kwish tollaival, teszem fel az oldalra 😄
Beteszek néhány idézetet az oldalunkról.
Kérdés és Felelet TOP10
Ne felejtésetek el, hogy ezek a válaszok nem jelentenek majd túl nagy újdonságot, de úgy gondoltuk, inkább összegyûjtjük õket itt a message boardon, mintsem személyes üzenetekben küldözgessük õket mindenkinek…
1. Mikor adják ki a NWN-t? Lehetnék béta tesztelõ?
Nincs még meghatározott kiadási dátum. Nncs még idõbeosztásunk a Béta tesztre vonatkozólag sem, és jelenleg nem is keresünk Béta tesztereket. Ha ezek bármelyike változik, valószínûleg rászánjuk majd magunkat, hogy újabb infókat adjunk.
2. Kaphatunk új videót, vagy valami képet?
Az üzleti típusú közleményeink lenyûgözõen nagy száma miatt várnunk kell az ilyen típusú anyagokra. Higgyétek el, ez nekünk is nagyon kellemetlen…
3. Lehet majd lovagolni, vagy valamilyen más állatot megülni?
A lovaglással az a tényleges helyzet, hogy elképesztõ mennyiségû munkát kell elvégezni az animációban, a tervezésben és a programozásban egyaránt, hogy implementálhassunk egy ilyen dolgot. A lovaglás a játékmenet szinte minden részét érinti, és nem egyszerûen csak azt jelenti, hogy valaki eljut az A pontból a B pontba. Mert milyen hatása is lenne a lovaglásnak például a csatákra, az útvesztõkre, vagy a nyomkövetésre?
4. Van valami új info az úszás, mászás, álruha képeségek alkalmazásáról?
Az erdeti NWN játékban nem lesz úszás és mászás. Az álruha kit, és általában az álruha, megtévesztés témakörében még nem született meg a döntés, és pillanatnyilag nem is tudunk új információt közölni velük kapcsolatban. Azok a problémák, amelyek a lovaglással kapcsolatban felmerülnek, jelenkeznek az úszás, és mászás témájával kapcsolatban is.
5. Milyen fajok lesznek?
Félork, ember, elf, félelf, félszerzet, gnóm, törpe.
6. Létrehozhatom a saját fajomat, és ha igen, hogyan?
Mint Játékmester, vagy mint a modul elkészítõje létrehozhatsz alfajt a játékos karakternek, és speciális képességeket adhatsz ennek az alfajnak a module scriptjének megírásával.
7. Kaphatnánk egy listát a varázslatokról, a szakértelmekrõl és a hõsi képességekrõl?
Mivel senkit sem akarunk azzal elkeseríteni, hogy miket hagytunk ki a játékból, úgy döntöttünk nem adjuk közzé a teljes varázslat, szakértelem és hõsi képesség listát, fõleg mivel a lista még mindig változik, a fejlesztés során némelyik bekerül, némelyik pedig kikerül a játékból.
8. Mikor lesz a NWN elérhetõ Németországban, Oroszországban, Olaszországban, Spanyolországban stb. stb.? Mennyibe fog kerülni, hol lehet megvásárolni, vagy hol lehet leadni az elõrendelést?
Mivel még nem ismert a játék kiadásának idõpontja, nem akarunk azon spekulálni, hogy az egyes országokban mikor kerül a boltokba. Ráadásul, nem tudunk választ adni a vásárlással, elõrendeléssel és árral kapcsolatos kérdésekre sem, mivel ezek a kérdések a kiadók és nem a fejlesztõk illetékességébe tartoznak. Nem tehetünk semmilyen megállapítást a NWN kiadójával kapcsolatban.
9. Meg lehet majd szerezni az Eszköztárat (Toolset) a játéktól függetlenül, hogy elkezdhessem a modulom kialakítását?
Nem kapható külön példány az Eszköztárból, mert ahogy a játék áll a pillanatnyilag, ez annak az integrált része, s attól elválaszthatatlan.
10. Mi volt az oka az új információk hiányának?
Bár igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy válaszoljunk a játékkal kapcsolatos kérdésekre, tudnotok kell, hogy jelenleg igen szigorú szabályai vannak annak, hogy mit mondhatunk el, különféle kérdésekre nem válaszolhatunk, illetve nem hozhatunk nyilvánosságra nagyobb mennyiségû információt. Nem akarunk eltávolodni a rajongóktól, sõt, épp az ellenkezõje az igaz, de meg kell harcolnunk minden egyes kis információ morzsáért, hogy engedélyezzék a közlését.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az oldalon lévő "lmélkedésben" egyébként egész jól vázolják a helyzetet. A licenszjog az Infogrames-nek is megvan, ami pedig szintén elég nagy cég... a csődben lévő Interplay-t simán ki tudja fizetni... aztán nincs gond.
Az is sokmindent elárul, hogy nem hagyták abba sem a fejlesztést, se nem tolták el a megjelenés időpontját. Tehát fel a fejjel, és lehet készülni a játékra!
Persze egy kis esély van arra, hogy csúszik, de hogy ne jönne ki, arra szerintem semmi.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ezekből nagyon az tűnik ki.
Lényeg:
1. dolgoznak rajta.
2. kiadják a játékot
3. és ez az időpont lesz amit igértek.
4. ennél többet viszont nem mondanak, mert beindulnak a spekulációk.

A játék körüli hype nagyon nagy volt abban az időszakban, amikor mindenki 4-edjére is végignyomta a Baldur's 2-t, az utóbbi időben sajna én is nagyon lusta voltam, nem fordítottam a cuccokat... de a vihar előtti csendnek tényleg vessünk véget, és folytassuk a hype-ot! 😊
Forgottel Reals _ Neverbinder Knights (Adidos és Filra után szabadon)

Felhozom már a topicot...
Tesség pezsegni! Mindjárt kijön a játék!
Márc végén legkésőbb....
Hogy ki fogja kiadni azt még nem tudom, de szerintem annyira hüje nincs a Bioware, hogy ne gondolkozzon előre..
Helyesbítsetek...
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
attól speciel nem félek, hogy nem találnak új kiadót, inkább ez a licensz dolog aggasztó...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Vagy nem így logikus ?
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Viszont, hogy egy cég hüje legyen? Azt azért nem hiszem...nagyon is meg volt rá az okuk, hogy ezt tegyék..talán még hasznuk is lesz belőle...
Szóval mégegyszer: Csak legyenn kinnt a játék márciusban....ez az első game, amit meg akarok venni 😊
Ja, ezt, és az ehhez kapcsolódó híreket olvashatjátok az oldalunkon, immáron a www.neverwinternights.hu-n is 😊)

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Ha bármelyik igaz az utolsót kivéve, akkor az nagy szívás, DE ha az utolsó igaz, akkor sem fog a játék Neverwinterben játszódni, mert az a Sword Coaston van...
A poolt az Ubisoft adta ki, de állítólag az egy nagyon régi SSI-os licensz alapján volt, ami arra vonatkozott, hogy az eredeti PoR-nek lehet folytatást csinálni.
Meg az Infogrames-nek is van valamilyen WoTC licensze...
Nem túl jól fest a helyzet, de csak nem fogják veszni hagyni a játékot, gondolom nem kevés pénzt/időt/energiát öltek a fejlesztésbe...
Legalább így kiderült miért költözött el az official board a Black Isle-től...