8396
-
#2343 nah megvolt uninstall is :D
1.87 gbot rakott fel de nem ez a gond hanem hogy ment 3-4 fpst egy p3 700on. -
WiLDoR #2342 én csinálnék, (asszem' ki is próbálom) de nem hiszem, hogy a csumpi kis 366@413-as celeronom, túl sok mindenkit ki bírna szolgálni....na mindegy, meglátjuk mi sül ki belőle, leteszteljük :)
Itt a cím:
IP: 195.38.115.69:5121
pass: hungary
kb. 5 perc múlva lehet join-olni... -
Jaan #2341 Az "eredeti" CDn valahol rajta kell lennie. -
#2340 nekem az alap exe kell az nwnmain.exe hogy feltudjam peccselni!!! -
#2339 Pecs az egy varos :D
32 megás vidkártyával 32 megás packot telepítetek? Ez nem olyan hülye kérdés, mint látszólag látszik, gondolom 16-ossal gyorsabban menne nem..?
És mennyit rak fel a játék? -
TneX #2338 Pecs!
Szedd inenn -
#2337 nem kaptam meg :(( erre a cimre kuldted? [email protected] ???? -
#2336 nagyon szepen koszonom -
Jaan #2335 Vagy tkp. én most is jönnék már. :) -
Jaan #2334 Ha csinál valaki, jönnék én is. -
TheZsenyka #2333 Tudja valaki milyennek kell lennie pontosan a portrait-eknek? Én minden eddigi játékukban ugyanazokat használtam... arghhh... -
mejoe #2332 patch:
hittp://www.neverwinternights.hu/files/crk/devnw118.rar -
WiLDoR #2331 este csinál valaki szervert??? -
Jaan #2330 Párbeszédet a Tools/Conservation Editorral tudsz csinálni. A pontos működéséhez ajánlom, hogy töltsd be egyszer az editorba pl. a Prelude-ot a kampányból. Kicsit nehéz lenne elmagyarázni a párbeszédek írását. Érdemes átnézni az előre elkészített kampányokat, mert sokat lehet belőle tanulni.
Merchantot csinálhatsz simán egy merchant flag letevésével, ill. a wizards/merchant wizard al.
Ott be tudod állítani az árakat, azt, hogy lopott cuccokat vegyen-e, ill. a merchant inventoryját.
Eddig ugye okés is lenne még, de hogy kötöd össze egy NPC-vel, vagy tárggyal?
Háát kérem szépen ez csak scripttel megy.
Pl. ha azt szeretnéd, hogy a beszélgetés egyik pontja után tudj az illetővel kereskedni, akkor fogod, megcsinálod a párbeszédet, és ahhoz a ponthoz, ahol a kereskedés elkezdődne, oda a párbeszéd editorban beraksz egy akciót. (Action Taken) Az akció pl. ilyen lehet scripttel:
void main()
{
OpenStore(GetNearestObjectByTag("EZITTAKERESKEDOTAGJE"),GetPCSpeaker());
}
Ez tkp. annyit csinál, hogy megnyitja a legközelebbi megadott nevű "boltot", és hozzákapcsolja azt a PC-t, aki a társalgásban részt vett...
-
TheZsenyka #2329 Nem találom sehol a retek peccset... -
TheZsenyka #2328 Izé... tököm... tudja where is the peccccsss? -
TheZsenyka #2327 Tudja valaki where is the crack? -
#2325 Akinek gondja van a letöltésekkel.
Nálam most újra elérhető teljesen!
http://gothicoldala.uw.hu -
#2324 Nekem megvan a cd3 41 meg a 42 file föl is töltöm ha kell cserébe árulja el valaki miért nem indul nekem már az cd1-en a setup sem!(kiírv valami windows hibát) -
TneX #2323 Ne is foglalkozz vele,azt se tudja mit beszél,csak veri itt az edonkey-jére...Nehogy aszidd mindenki ezt gondolja,amit ez a s*ggfej irt!De nem ám!:))) -
#2321 crackre is fellehet patchelni??? vagy ha nem valaki kuldje el nekem pls az alap nem felkrekkelt nwnmain.exe -t -
#2320 en azt csinaltam hogy beloadoltam az alap campanyt es megneztem hogy hogy mukodik ez -
#2319 koszonjuk az erdekfeszito beszamolodat a morpheus szarsaga ugyeben de szerintem itt egy paran akik onnan szedtek nem tartjak annak! -
#2318 egy sajat topicban mar ajanlottam, de elmondom nektek is: menjetek a www.edonkey2000.com -ra, szedjetek le a progit es töltsetek kenyelmesen stressz nelkül az ISO-kat lefele :-) minden patchet is megtalaltok egy zip fajlban!
Nem kell külön a 2386-ik zipet keresgelni mindenfele szar warez oldalakon ami csak halott linkekkel meg reklammal vannak tele. Ja es a morpheus meg egy rakas szar! ha mar mas, akkor kaZaa Lite! ott meg csak ki sem kemkednek titeket :-) -
#2317 Valaki plz mondja el nekem hogy hogy lehet készíteni egy npc-t akivel lehet boltolni? A másik kérdésem még az hogy mikor párbeszédet írok hogy kell a válaszlehetőségeket megadni? -
TheZsenyka #2316 Sajnos a 42-es itt sem elérhető.
http://neverwinter.uw.hu/
-
TneX #2313 Annyira rossz lenne nekünk?:)))) -
TneX #2312 Én hostolni nemtok,de benne lennék 1 játékban... -
TneX #2308 Na vazz ez értelmes lett:)))
Remélem érthető:))) -
TneX #2307 A zip fájlt tedd be abba a dirbe ahol az nwnmain.exe van,és utánna használd a menüben lévő update gombot,és majd ő felpeccseli magát.Utánna az exe-vel krekkeld meg és kész.Jah és kell hozzá az eredeti nwnmain.exe... -
TneX #2304 :))) -
#2303 Most én is elkezdtem foglalkozni az editorral. A vérborzok támadása c. projecten dolgozom, ezt plz ne lopja el senki :))) Veszett jól néznek ki a borzok ebben a gaméban -
Crag #2302 ezt próbáltad már?
http://neverwinter.uw.hu/ -
TheZsenyka #2300 Köszi, de sajnos a CD3 41 és 42 fájl sajnos nincs fent sem a
http://gothicoldala.uw.hu/
sem pedig a
http://morpheus.hq.hu/
oldalon.
Illetve Gothic oldalán fent van a link, de sajnos nem elérhető. Már csak ez a két fájl hiányzik. -
Jaan #2299 Download, És klikk morfeusz fejére középen. :) -
Jaan #2297 Ha érdekel, már azt is tudom, hogy különböző modulok között hogy lehet "utazni", de az már kis scriptelést is igényel. -
Jaan #2296 Ha online help kellene, keress rá az email címemre az ICQban, és addolj. :) -
Jaan #2295 Viszont pl. tök jól el lehet szórakozni az item, script és conversation editorral. Pl. a párbészedeket úgy megírni, hogy ha alacsony az IQja a playernek, akkor más megoldások közül választhat beszélgetés közben... -
Jaan #2294 Az viszonylag eccerű dolog. Csak annyit kell tenned, hogy az ajtóknak megfelelő taget adsz, aminek folyamata:
Kijelölöd az ajtót. Jobbgomb, properties.
Ott a basic fölet kijelölöd, és azon belül kitöltöd a tag mezőt. Utána ezt megcsinálod a másik ajtónál a másik areaban. Persze más legyen minden tárgy tagje.
Utána kiválasztod az area transition fület.
Ott beírod a destination taghez azt az ajtót, ahová kerüljön át a játékos. Értelemszerűen a két areaban lévő ajtóknak egymásra kell mutatniuk, hiszen belépsz 1iken, kilépsz másikon, és fordítva.
Ha mondjuk nyilt terepek között lenne az areaváltás, vagy pl. csinálsz egy szabadba teleportáló ajtót, akkor pedig door helyett waypointot is kijelölhetsz célként.
Ezen az area transition fülen belül van még egy setup area transition gomb is, itt az egészet gombokkal, egyfajta wizarddal megcsinálhatod.
A töltődés közben mutatandó képet beállítani pedig a loading screennél tudod ugyanitt...
Röviden ennyi. Nem bonyolult a szerkesztő, ha kell help szóljatok.
Én most éppen azt nem tudom megoldani, hogy pl. adott egy fél-ork börtönőr NPC, akire ruhát szeretnék húzni, sisakot, és azt elérni, hogy valamilyen tervszerűség szerint ne csak egy helyben álljon, és rám várjon. Ha ezt tudja vki. szóljon. :) -
TneX #2293 És hogy kell areákat összekapcsolni?