Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MuERTe
-Kisfiam, ugorj le a henteshez és hozz egy kis hurkát, de ne véreset!!
-Denevéreset ??!!?

Csak az alapjatekot lehet ott nyomni, vagy idonkent toltenek fel uj palyakat is a hivatalos szerverre?
Azert a blizzard se foglalkozik tobbet a b.nettel mint a BKV a buszaival. 😊
Mar reg kesz van, ott a Death Knights of Krynn (C64).
Rincewind
>>>MZ/X

Idézet a PcGuru 2001/07-es számából, az E3 NWN prewiev-ból:

''A legnagyobb dobás a dologban, hogy a játékosnak egyszer kell csak megvenni a programot, és ettől kezdve ingyenesen, havidíj nélkül játszhat az Interplay által üzemeltetett szervereken.''

Mondjuk nem értem ebben mi a nagy dobás! A Blizzard már évek óta ezt csinálja a Battle.net-en, de a lényeg érthető!
Rincewind
Off topic, de nem tudtok róla, hogy esetleg valami véletlen folytán nem-e fejlesztenek Dragon Lance játékot???
MuERTe
Kötözködj csak, majd jól nyakon csördítelek az Ages of Flailommal!!
urrrah! 😊

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Muerte:
CE? Csak nehogy paladinnel jöjek! 😊
Bármi is lesz a karim, ha sokat rendetlenkedsz akkor majd jól lerendezünk. Party-attack!!! 😉
Aztán lehet, hogy inkább cinkostársá válok...?

Rincewind
Egy partyban egy surranóval???
Ezt épeszű törpe nem terjeszti!!!
Hopp! Meg is nézem megvan-e mindenem...
MuERTe
Egye fene, legyen akkor surranó, de ne terjeszd !
marlowe
Kwish: Felraktam a jellemeket, meg a tulajdonságokat...na jó megkésve rendesen 😞(

Kéne valaki, aki lefordítja nekem az nwn híreit, ha érdemes.

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

Rincewind
Tehát surranó!
Azzal a kivétellel, hogy a cuccok nem arannyá, hanem használhatatlan lim-lommá válnak.
MuERTe
Csak kiváncsi és mindent ki kell hogy nyisson és meg kell hogy nézzen 😊)) Aztán többnyire nála maradnak a cuccok, és arannyá vagy jobb cuccokká változnak .
Rincewind
Csak nem surranó?
MuERTe
😊)
A karim elég béketűrő, nem vérengzős fajta, de ha sokat b@szogatják, akkor bizony odavág. Ellenben egy kicsit lopós.
Rincewind
Majd az én Neutral Good, Dwarf, Cleric-em jól a te Chaotic Evil Half Orc-odat!
MuERTe
Jut eszembe. Én általában chaotic evil karakterrel játszom (skandi forever😊, zavar ez valakit a leendő partitagok közül?
Fighter/mage/thief, half-elf (esetleg half-orc).
MuERTe
Újabb hírek?
skorpio7
MuERTe csak próbálta szemlélteni az előtted álló szép??? jövő következő fokozatát ! 😊))

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Rincewind
Szerintem a csöves rész azért kicsit erős. Egy kis bulizástól még nem lesz senki hajléktalan, de az elejét már kipróbáltam és kurva nagy poén 😄
MuERTe
Menj el haverokkal bulizni, egész este ne igyál semmi szeszt csak figyeld őket, és gondolj bele; TE IS ILYEN VAGY! 😊) Aztán nézz meg magadnak jól néhány szakadt csövest és abba is gondolj bele; ILYEN LESZEL! 😊) Tuti kiábrándulás 😊))
skorpio7
Van egy olyan érzésem , hogy az én hozzászólásom is igencsak OFFtopic lesz , akár csak az előttem levő 19 is . 😊

I.C.ram
reszeges fuves banda 😊))
Rincewind
hmmm...
Nekem kb. egy évi füvezés után újra piálni kimondottan kiábrándító volt...

>>>Petty
Droghoz ne nyúlj!!!
Jockey
petyus az tanácsom: szokj át egy kicsit drogra aztán vissza az alkoholra..😊)))
felüdülés lesz..😄DD

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

skacok, mi újság az oldallal?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Rincewind
Igyá' többet! Nálam ez bejön! Má' nem mos' kez'tem.. 😊

Má' most nem azé', de kurva offtopic ez az egész...
marlowe
Májátültetés..

Petyus_
Ha valakinél 6-7 évig tartott, és kijött belőle, az tanácsoljon valamit! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Rincewind
Ezen mindenki átesik egyszer életében... 😊
Petyus_
Akit érdekel a public beta, az nézegesse a Black Isle oldalt. Egyébként biztosak lehettek benne, hogy ha lesz béta, tudni fogtok róla, lesz nagy csinnadratta vagy mi! 😊

Sajna én a súlyos alkoholizmus talajára léptem mostanában, de azért EZEN a híren én is rajta vagyok, bár nem nagyon kapcsolom be a gépet mostanában! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

I.C.ram
na latjatok 😊)))))
Rincewind
Száljatok le róla, legalább most volt pár hozzászólás a topichos
marlowe
Marlowe --o-> I.C.ram

I.C.ram
BOCSIKA 😊)))))
I.C.ram
na most lesztek ram kurva mergesek ! 😊
hehe csak teszteltem az idegzeteteket 😄 nagyon lapos volt a hangulat hat valamival felkellett dobnom 😊
Alundo? 😉
Rincewind
Rincewind
skorpio7
Tudom , mert benne van a Kedvencek-emben . 😊

skorpio7
Ez a legfrissebb hírek a játékról .

HCGAMER
2001/09/11 23:42 - Ch00ler
NWN riport

Az NWN Stratics tolt be egy riportot a Bioware progijáról, a Neverwinter Nights-ról. A kérdezett személy természetesen Trent Oster.
Sajnos a riport nem mond valami sok új dolgot, de az máris kiderül, hogy a mukálatok még messze vannak a befejezéstől. Azonban már most lehet tudni, hogy terveznek kiegészítőt is a játékhoz. Ezt talán már úgy is elképzelhetjük, mint a mostani kalandmodulokat, amiket szerepjáték-boltokban lehet kapni. Remélem, a netes hagyományokhoz híven nem csak hivatalos verziók látnak majd napvilágot, hanem a szerkesztő segítségével megalkotott jobbnál-jobb modulok is.

Rincewind
Le is tölthető az oldalamról meg a topicban is volt róla szó. De kussolok már mert ez off topic 😄
skorpio7
Gondolom már láttad egy párszor a SW Galaxies E3-as movie-t .Nagyon állat lesz a játék , úgy látom , hogy sajnos a birodalmat kell majd szolgálnom , mert minden vágyam lesz beleülni egy "Lépegetőbe" . 😊))

skorpio7
Szerintem csak rossz helyre írta a hozzászólást .
Gondolom , hogy a Motor City Online játék topic volt a célpnt , csak félresikerült egy kissé a dolog .

Rincewind
Erős a gyanúm, hogy csak az agyunkat szivatták... 😞
Jockey
hát a faxom ebbe a hülyegyerekbe, hogy a kib--ott baromsága miatt nemtom olvasgatni egik kedvenc topicom..
mostmár kezd dühíteni...
na visszatérve a bétára, ic csak azt áruld el tényleg töltöd e vagy sem?
nekem már az is kielégülés lenne ha tudnám hogy létezik..
plsssssssssss

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Remelem innentol tobb verzio/szajborg/GS buzigeci hozzaszolast nem latunk mar.
Verzio: te egy igazi tirpak cigany vagy. Apad szejjelkurta mar a 11 eves kis seggedet?
marlowe
És holnap délutánra hogy ki leszel bannolva a supergamezrõl kedves version...