Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Idézet a PcGuru 2001/07-es számából, az E3 NWN prewiev-ból:
''A legnagyobb dobás a dologban, hogy a játékosnak egyszer kell csak megvenni a programot, és ettől kezdve ingyenesen, havidíj nélkül játszhat az Interplay által üzemeltetett szervereken.''
Mondjuk nem értem ebben mi a nagy dobás! A Blizzard már évek óta ezt csinálja a Battle.net-en, de a lényeg érthető!
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
CE? Csak nehogy paladinnel jöjek! 😊
Bármi is lesz a karim, ha sokat rendetlenkedsz akkor majd jól lerendezünk. Party-attack!!! 😉
Aztán lehet, hogy inkább cinkostársá válok...?

Ezt épeszű törpe nem terjeszti!!!
Hopp! Meg is nézem megvan-e mindenem...

Kéne valaki, aki lefordítja nekem az nwn híreit, ha érdemes.
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Azzal a kivétellel, hogy a cuccok nem arannyá, hanem használhatatlan lim-lommá válnak.

.A karim elég béketűrő, nem vérengzős fajta, de ha sokat b@szogatják, akkor bizony odavág
. Ellenben egy kicsit lopós
.Fighter/mage/thief, half-elf (esetleg half-orc
)."A BC a jobbik csapat jutalma."
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Nekem kb. egy évi füvezés után újra piálni kimondottan kiábrándító volt...
>>>Petty
Droghoz ne nyúlj!!!
felüdülés lesz..😄DD
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Má' most nem azé', de kurva offtopic ez az egész...
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Sajna én a súlyos alkoholizmus talajára léptem mostanában, de azért EZEN a híren én is rajta vagyok, bár nem nagyon kapcsolom be a gépet mostanában! 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
hehe csak teszteltem az idegzeteteket 😄 nagyon lapos volt a hangulat hat valamival felkellett dobnom 😊
HCGAMER
2001/09/11 23:42 - Ch00ler
NWN riport
Az NWN Stratics tolt be egy riportot a Bioware progijáról, a Neverwinter Nights-ról. A kérdezett személy természetesen Trent Oster.
Sajnos a riport nem mond valami sok új dolgot, de az máris kiderül, hogy a mukálatok még messze vannak a befejezéstől. Azonban már most lehet tudni, hogy terveznek kiegészítőt is a játékhoz. Ezt talán már úgy is elképzelhetjük, mint a mostani kalandmodulokat, amiket szerepjáték-boltokban lehet kapni. Remélem, a netes hagyományokhoz híven nem csak hivatalos verziók látnak majd napvilágot, hanem a szerkesztő segítségével megalkotott jobbnál-jobb modulok is.
Gondolom , hogy a Motor City Online játék topic volt a célpnt , csak félresikerült egy kissé a dolog .
mostmár kezd dühíteni...
na visszatérve a bétára, ic csak azt áruld el tényleg töltöd e vagy sem?
nekem már az is kielégülés lenne ha tudnám hogy létezik..
plsssssssssss
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
a te Chaotic Evil Half Orc-odat!