8396
-
Al-Ashrad #2669 Na megy most valami game ahová beszállhat egy 3/2-es Harcos pap? -
Gabo #2668 Emberek miez tápolás vagy szerepjáték? -
gwalker #2666 Keen Vorpal scimitar az igazán táp improved criticallal :) 14-től fejez :))))) Mondjuk még a Whirlwind feattel :))) -
gwalker #2664 Biztos így van :) Holnapra megnézem :) -
Gabo #2662 gwalker:
Szerintem egy-egy jól szervezett kalandozó csapatnak több értelme lenne most az elején.
Előre kiosztott feladatkörök, jól kialakított taktikák, csapatmunka. Az igazi az lenne, amikor a játékosok között kezdenek el szállingózni a "legendák" egy-egy ilyen csapat cselekedeteiről.
Persze érdekes lenne egy-egy céhet, klánt, rendet alapítani. De ennek akkor lenne igazán értelme, ha végre beindul a http://www.neverwinternights.hu/ -n emlegetett magyar online project. Egy állandó szerveren, állandó környezetben, saját, a klán számára fenntartott területtel tényleg érdekes színt vinne a játékba. Pl. érdekes kis háború alakulhatna ki, amikor két konkurens tolvaj banda a város valamelyik szaftosabb területéért harcba szállna a másikkal. -
#2661 Csak nehogy elszálljon magától a DM és akkor majd nézünk hogy hogy került oda az az ancient black dragon a sikátorba -
gwalker #2660 Kellene Newerwinter Klánokat csinálni. Én gondolkodom egy Varázsló Klánon. Igény lenne rá ? -
gwalker #2659 Treb : Asszem a papír DND játékban sincs a double weaponokra negatív támadás módosító - viszont mindenképpen fel kell venni az exotic weapons feat-et, hogy használni tudd őket. És ami az igazi nagy kicseszés, hogy baromi nehéz varázsfegyverben megtalálni őket. -
TneX #2657 Megcsináltam...menjünk át oda szerintem -
Al-Ashrad #2655 jaja local ip-t néztem én meg...de hol tudom megnézni akkor a sajátomat? :)) Amugy a DM partyra én is vevő vagyok! :) majd ha tudom kezelni azt a mesegenerálót készítek én is egy mesét. -
Gabo #2654 Alapvetően az a probléma, hogy mivel nem állandó szerverekről van szó, ezért két hónap múlva már nem lesz semmi információ tartalma, hogy ki, hol, miért, milyen szervert indított. Ha viszont valaki érdemi információkat keres, akkor át kell túrnia 20-30 haszontalan hozzászólás, mire talán ráakad.
IRC-n ez még mindig könnyebben megoldható. Valaki mindig lesz, aki az újonnan belépőnek átadja a szükséges infokat. Nem véletlen, hogy pl. UT-ban szinte minden klánnak van saját IRC csatija... -
TneX #2651 Mert 10+ karim nincs speciel... -
TneX #2650 Na én benne lennék a saját mesédben 1. szintű karimmal!:))) -
Jaan #2649 High level party (10+), Chapter 3+.
62.112.219.137
kód:hungary
Ha van rá kereslet szívesen kipróbálnám a DM módot is 1. szintű partynak...Lassan kész az első mesém aztán kiváncsi lennék... :) -
Xenon #2648 Te mindig nagyon megaszondod:)) -
TneX #2647 És ezt most megaszontam.... -
TneX #2646 Jaja,ez örök emlék marad évek mulva is!:)))) -
Xenon #2645 De itt barmikor elolvashatod ,hogy inditottak ott meg nem:)) -
TneX #2644 Miért?topicflood rulz.... -
Gabo #2642 Emberek egy költői kérdés:
Mi lenne, ha az aktuális játékot inkább IRC-n beszélnétek meg?
Nem kellene haszontalan infokkal szétfloodolni a topikot! -
TneX #2639 Valamit elnéztél szerintem...:))) -
TneX #2638 Ez a netes ip-d???? -
Xenon #2637 Ez nem local IP veletlenul?? -
Al-Ashrad #2636 na sikerált!
Ip: 127.0.0.1:5121
Jelszó: magyar
Próbáljatok csatlakozni 1 chapter csak. 5. szint a korlát azthiszem -
Xenon #2635 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
TneX #2634 LOL:))) -
Xenon #2632 Allitsd be ,hogy lehessen LOCAL karikat valasztani az Advanced optionsban. -
Al-Ashrad #2631 ha siekrülne kiexportálni lehet hogy csinálnék egy game-t mondjuk 1-2 óra mulva. -
TneX #2630 Használható...mi elég sokat használtuk már pl. Dark ages of Camelot beta közben,meg mittomén...és tényleg nagyban megkönnnyíti a kommunikációt -
Xenon #2629 Hat nemtudom... Mert azzal az a baj ,hogy bemondod gyorsan ,hogy "CSAPDA":mindenki "MI?"-zik es belemaszik a csapdaba:)) -
Al-Ashrad #2628 Na azt irta ki nekem hogy kiexportálta...ennek ellenére kipróbáltam hogy csinálok egy szervert és majd játszom a karival egy kicsit,de amikor "select a premade character" nincs ott, így nem tudom kiválasztani. Eh nem értem hogy működik ez... -
Xenon #2625 Ijjasz vagyok:DDDDD -
Xenon #2623 Inditson ma valaki most lecci. -
#2622 Pedig úgy mentem volna 13-assal :DDD -
#2620 Akkor visszatöltök egy állást ahol még 5. szintű voltam és majd azzal megyek úgy jó lesz? -
Xenon #2618 Most mivan? -
Xenon #2617 Nemsokara 8-as vagyok. -
TneX #2616 Jóvan...IQ -
Xenon #2615 Es en mehetek? -
#2613 Ma este én is be szeretnék szállni. Nekem speciel egy 13. szintű barbárom van :))) De majd akkor megyek utánatok és ha gond van akkor segitek a harcban :)