8396
  • Jaan
    Editorral foglalkozik vki? Hogy lehet egy NPCnek custom modellt csinálni?
  • Jaan
    Azé multiban is megnézném. Hátha. :)
  • Jaan
    Háát érdekes a játék. A singli kampány egyelőre nem túl jó, kicsit összedobott. Alapnak kéne lennie az interaktív világnak, a karik éljenek, és szinte minden legyen "use"olható. Annó cca. 6 éve az Ultima VII. ezt megoldotta. A karik egyhelyben állnak, csak rám várnak. Ez valahogy nem túl hmmm. "korszerű"...
    Oda a BG-k, és az IWD szépsége. A festményszerűség, de ez érthető.
    Lehetne benne 50x ennyi portré. Úgy látszik a kitek nem működnek, pedig olyan karit akartam indítani. A kor nem számít... Ez furcsa, mert a 90 éves ember karim azért legyen már kissé lassú, meg szenilis.
    Másik oldal viszont az editor... Elkezdtem nézegetni, és hát nem semmi... Csak ide is kéne 1000x ennyi modell meg mindenféle felhasználható dolog. Viszont nem hiszem, hogy a közeljövőben a haverokkal a rendes "papíros" ADD helyett az NWN-t fogom játszani. Így ránézésre min. 30x annyi idő kell egy kaland megeditálásához, mint amennyi a kaland. Itt persze jó történetre és nem hentelésre gondoltam. :)
  • I.C.ram
    en lehet hogy hostolok majd este! hanyas szintu karakterek? bar nem valoszinu hogy tudok este hostolni de elkepzelheto
  • I.C.ram
    mindenkinek csak egy mercanary-a lehet egyidoben???? miert nem lehet egy 3-4 fos partyt epiteni??? mekkora suxxolas ez mar!
  • Viking
    Dehogyis... Csak csaladi perpatvar, ennyi az egesz!
  • verti.go
    Hostol valaki ma este?
    Ki akarom már próbálni multiban is... :)
  • sid123
    http://gothicoldala.uw.hu/
    http://morpheus.hq.hu/
  • TheZsenyka
    Tud valaki letöltőhelyet? Már két CD megvan, a harmadikról meg megvan dev-nwn3.r34-ig... please...
  • Veriel
    Fontos: Patcheles elott tegyetek vissza az eredeti exe-t, vagy installaljatok ujra a game-et!!
  • Hmuda
    Nos, most egy hétig nem fogom itt rontani a levegőt, mert hamarosan megyek táborba. Kár, hogy nem tudtam kipróbálni a multit. : (((
  • Majati
    nah, most akkor örülünk?
  • Jaan
    Tenx. :)
    Még hiányzik 10 file a 3. CDből. :(((
  • marlowe
    Ehh, de pihentek vagytok :)
  • TneX
    Nincs kedve valakinek hostolni?
  • TneX
    Huhh tuti hülyének néznek minket:))))
  • TneX
    Maradj nyugodtan:)))
  • Xenon
    Most menjek el?
  • Xenon
    :D
  • TneX
    Na jó igen,csak utban vagy:)))
  • TneX
    Én nem:))
  • Xenon
    Ti nem is jaccotok single.ban?:))
  • TneX
    Klick ide!

Amugy nézegessétek ezt az oldalt,itt minden kérdésetekre kaptok választ!

www.neverwinternights.hu
  • Jaan
    Peccs honnan szedhető, vagy kapható, mert Lazarus linkjére rossz felhasználó errort dobott vissza?
  • TneX
    Persze ez csak akkor van,hogyha olyan hülyék vagytok mint én,hogy hosszúkardal akartok feltörni 1 ládát:))))
  • TneX
    Szerintem az egy kicsit érdekes lett,hogyha nem tudosz kinyitni 1 ládát,akkor azt mondod hogy bash,és a karakterünk elkezdi élat-halál harcát vívni a ládával:)))Tök nevetséges ahogy ahogy felveszi a harci pózt,és elkezd ilyen kitérő-védekező manővereket 1 LÁDA ellen:))))
  • Hmuda
    Ezt a nwnmain.exe-nél írja. most reinstallálok, hátha az segít.
  • Hmuda
    Prob: peccselésnél kkirhja, hogy:

An incorrect version of the file was found on your system.
    The update was unable to complete, since the file contents were incorrect.
    The patch has been aborted.

Ezen hogyan segíthetek?
  • Mighty
    Hi!
    MX300-as hangkartyaval elinul a jatek valakinek? Nekem nem akar osszejonni...:(
    (C800, 512 RAM, WinXP, MX300, V7100)
  • Hmuda
    Vki elküldené nekem ICQ-n a krekkelt peccset?
  • Hmuda
    Nem jó. A firewall senkit nem engedne be. : (((
  • TneX
    Mondjuk te?
  • Hmuda
    Valaki csinál játékot???
  • Hmuda
    Laccc: most gyorsan csinálsz egy gamét???
  • TneX
    Lenne 1 kérdésem:Nézegettem ezt a toolsetet,és tetszik,mert nem túl bonyolult,de...nem tudtam rájönni,hogy hogy lehet 2 areát öszekapcsolni...csináltam 1 city exterior areát meg 1 forestet,és nem tudtam rájönn,hogy hogy csináljam azt hogy az egyikből át lehessen menni valamilyen úton-módon a másikba.Ha valaki tudja ossza már meg velem pls.
  • Lacc
    Np, majd találkozunk multiban :)).

Az a helyzet hogy eljutottam a második városig, és nekem eddig úgy tűnt hogy a multin kívül semmi különbség nincs az NWN és pl. a Dungeon Siege közt. Ettől még nagyon jó game, tetszik de én egy vérbeli, bonyolult történeti szálakkal, sok választási lehetőséggel felvértezett rpg-t kapok... Mondom, ettől még nagyon tetszik, de ti hogy vagytok ezzel?
  • Hmuda
    Lac: lent van és NAGYON KÖSZ! : )))
  • Hmuda
    Tényleg, csak egyszer akarja elküldeni az Acc-ot? Miután net nélkül Regisztráltam, békén hagy?
  • Hmuda
    Már csak 23 file van és 30k/s-al jön. Kösz a segtséget, de amúgy se akarnálak egész este terhelni.
  • Viking
    Vagy kirantod a neted a falbol es ugy utsz a multi menure, aztan kesobb a lan-ra utve visszadugod, vagy letiltod firewall-al a bioware ip-jet... (ld. lejjebb)