8396
  • Zoidberg
    Ha szándékosan csinálták ilyenre, akkor az szerintem nagyon unfair...
    Legalább hívják fel a figyelmet rá, mert igy elköltöttem tizenvalahány pontot a semmire.
  • Zoidberg
    Tudatosan végigpróbálgattam az NPC típusokat /commoner,merchant,guard,hero stb../
  • Xenon
    Sz erintem ne a jarokrloket lopjad ,hanem akik jol eznek ki es remelhetoleg talalsz valamit.
  • Zoidberg
    Akkor egy kérdés tolvajoknak:
    Sikerült valakinek értelmes dolgot szereznie zsebmetszéssel ?
    Én eddig csak 2 aranyat találtam.
    Vagy én vagyok teljesen béna, vagy ezt nagyon elb***ták.
  • I.C.ram
    nincs tema
  • Jaan
    Ez a topik meg szinte meg is halt. :)))
  • Fikusz
    server : fikusz.d2g.hu
    pass : hungary
    prelude. LVL 1 töl. no local karakter
  • TneX
    http://neverwinter.uw.hu/
    http://morpheus.hq.hu/
    http://gothicoldala.uw.hu/

Nem ellenőriztem le
  • Daermond
    http://gothicoldala.uw.hu/
    Talán még fent van.
  • marlowe
    Igen, úgy néz ki, mintha előlről kéne kezddeni, de a szörnyek le vannak írtva, meg ami változást okoztál az ottvan... szóval elég kevert lesz. :(
  • Devla
    Hali!
    BoSA: igen, de elorol kell kezdened a chaptert.
  • BoSA
    Mondjuk ha játszok egy modult és ott szerzek valami tárgyat, akkor ezt így átvihetem a single kampányba?
  • marlowe
    Kicsit macerásan:
    Multiban: Save karakter.
    Multi: LOAD GAME--> ott betöltöd a fennt kimentett karaktert, de a single állást töltöd be.
    Kimented.
    Single: betöltöd...

Annyi , hogy a questek kicsit megkavarodnak, ezért a részek elején érdemes inkább.
  • Daermond
    Szerintem csak ha újrakezded a játékot.Ott elvileg lehet választani hogy új vagy localvaultból választasz karaktert és ha el van oda mentve a multiból akkor elvileg lehet.:)
  • BoSA
    Lehetséges a multiban használt karaktert átvninni single- ba?
  • Daermond
    Nekem semmi bajom az XP-vel simán megy vele minden game a NWN-is fut pöpecül.Eddigi legjobb op.rendszer.Október óta fent van és végre nem kell a rendszert újrarakni mert széthánnya magát.:)
    A w2k se rosz csak egy kicsit lassú,na meg az XP-ben egy kicsit jobba kompatibilitási mód.:)
  • Lacc
    Kösszépen!
  • Lacc
    Én nem bírom felrakni ezt a patch-t :( Nncs valami leírás valahol hogy kell?
  • I.C.ram
    ne haragudj nem bantas meg semmi ilyesmi de mi ez az idetlen smiley? :)) ez a ^.^ mi ez? egy roka fej? vagy mi? :)))
  • G. Joe
    Timber, Te amugyis otthon vagy a béták világában! ^.^
  • I.C.ram
    nekem eddig egyszer sem fagyott :)
  • Timber
    az egesz progi csak akkor indult el ha disable soundra raktam ... es mivel csak progin belul lehet allitani ...

szoval marad a hang nelkul.

Amugy ez a game ez tele van buggal ... pl. a hangkartya ... meg neha ha a spellbookba akarok lepni egyszeruen kifagy. olyan ez az egesz mint valami szar beta ^.^
  • I.C.ram
    ezt mar kerdezte mas is szoval tuti a hangkartyaval van a gondod :)) alitsd at a hangdriver a sound optionben es muxenik fog szerintem
  • Timber
    valakinek WinXP+Diamond MX300 eseten elindult hanggal? Nekem csak hang nelkul indul ... szoval tuti hangkari problema
  • Timber
    nekem nem akar elindulni.
    Felinstallalom (mar 2x) utana rarakom a crackelt exe-t (izeee) es mikor inditom semmi tortenik.

Windows XPvel volt masnak is ilyen gondja?
  • Hustler_hu
    ehhh kozben latom elkestem ... csak szokasom alurol olvasni a topicokat es 1bol segiteni akartam :))
  • Hustler_hu
    a box with neither hinges, key nor lid, yet inside is a golden treasure hid.

azaz ... SPOILEEER .... csak az olvassa aki tenyleg nem akarja picit torni rajta a fejet ...

TOJAS !!! talasz 1 tojast ... az kell a dobozba
  • WiLDoR
    valaki nem host-ol Jaan-on kivűl???
  • kHares
    A 3-as szinten van egy kristály golyó. Vagy pearl, már nem emlékszem.
  • Xenon
    Khmmmmmm!:)))))
  • Jaan
    amúgy a szerver:
    62.112.219.137:5121
    kód: hungary
  • Gabo
    Ne bántsátok már szegényt!
    A végén megsértődik, aztán az első adandó alkalommal multiplayerben pici-apró darabokra szeletel mindenkit a kedvenc barbárjával.
  • Jaan
    Mivel most fagyott a szerver, altalanos korkerdes:

1. lev 8+ chapter 3.
    2. lev 1 kezdo
    3. lev 1 kezdo DMmel probajatek menjen
  • Xenon
    Jaccal:)))
  • Hustler_hu
    en is rendes leszek ...jo ? megengedem ... jatsz ! :))
  • marlowe
    Kedves Kombájn!
    Megesett rajtad a szívem. Játszhatsz. Most jobb? :))
  • gwalker
    http://www.wizards.com/dnd/article1.asp?x=dnd/fc/fightclub,3

Na eeez....

• Gabo
    Az eszetlen tápolos mesék és játékok voltak azok, amiért anno a PnP-s AD&D-t abbahagytam. Van ez így...
  • gwalker
    Egyébként nekem csak halvány fogalmaim vannak a tápolásról - a fight klubb megtekintését javaslom a wizards.com-on. Ott vannak pld. Mind-Flayer/Half Dragon monkok, Fiendis/Half meduza Cleric/Blackguard/Sorcererek és még hasonló nyalánkságok :)
  • gwalker
    Gabo : Csak a lehetőségeket tárgyaljuk :)))) Egyébként ha a lehetőség adott, akkor miért ne ? :))