8396
-
#2529 A harcosok tényleg nagyon táposak. A 12. szintű barbárom előtt semmi nem áll meg és ez így nem túl jó mert túl könnyű :(( -
#2528 OK. Közben rájöttem, köszi. -
#2526 Van valakinek eredeti manual-ja? (Persze még nem jött ki a játék, de...) Ha igen, légyszíves küldd át a mailcímemre. (A magyar oldalon olvastam a leírásokat.) -
#2525 thx -
TneX #2523 A vudu3mad a gond szerintem... -
sid123 #2520 http://neverwinter.uw.hu/
http://morpheus.hq.hu/
http://gothicoldala.uw.hu/ -
#2519 egy hülye kérdés
honnan lehet még letölteni? -
TneX #2518 Firewalll
bocsi,de nemtudom máshogy átjuttatni a másik gépemre,ugyhogy nézzétek eezt el nekem:))))
-
#2516 elvileg ahany varazslatod van az adott teremtmenybol be memorizalva annyit tudsz idezni! ha itt csak egyet lehet az elut a dnd szabalyoktol! -
#2510 a fighter ugy el vannak tapolva ebben a jatekban mint anno a diablo 2-ben az amazonok :(((( kegyetlen durvak mindenkit leutnek egy ket utesbol :( nem akartam ezzel bantani senkit de ez a tomor igazsag :) -
#2507 aha ez viszont moka hogy ilyet raktak a jatekba! -
#2505 :)))) a jellem a cselekedeteidtol fugguoen valtozik? -
Xenon #2502 Van 1-2 brutalis csapda;nameg a pokok ... Brrrrr -
Xenon #2501 En 1bol oda mentem es lehet hogy megbantam. -
Xenon #2500 Itt senki nem jart meg a dokkban? -
Devla #2498 Hasznald a beepitett server keresot, sajat tapasztalat szerint kb. minden negyedik server ellenorzi a cdkeyt. Enyhen tobbsegben vagyunk mi warezosok :D -
Jaan #2496 Holnap (ma), hétfőn du./este 7 körül indítok szervert, úgy készüljetek.
Max. 6 ember, lehetőleg lev 3-4 alatt ne, Chapter 2 ben.
Részletek majd akkor. :) -
Jaan #2495 Torin hullája valahol a temető fele van. A gyűrűjét vidd el a tesókának. -
#2494 800x600 win2ksp2 alatt, grafika alaposan csokkentett modban, hangnál pár dolog kikapcsolva, elfut aránylag szépen olyan konfigon.. -
#2493 Lenne néhány kérdésem:
- a Beggar's Nest-ben van északon egy Warehouse, abban pedig egy ajtó, amit egy ilyen energiapajzs szerűség vég. Itt hogyan lehet átjutni?
- ugyanitt a Nest-ben egy Jemanie nevű faszi keresi a testvérét, akit Torin-nak hívnak. A journal szerint észak-nyugaton találom a faszit. Na most ott egyedül azt a "különös" épületet találom, ami a temetőbe vezet és ott nincs senki. Hol találom meg Torin-t? -
#2492 tenyleg ez fel se tunt nekem hogy nincsen ablak belul :)))) eleg durva :)) ezert volt jo az arcanum ott be is lehetett menni az ablakon :)) -
#2491 anozotropi... ja anizo
:PPP -
#2486 Ano gyökér kivágva.
Van vki 700 mhz környéki proci+tnt2 vel? Hogy megy ezen? -
#2479 ha en csinalok egy modul es multiplayerben leakarom tesztelni es a masik embernek nincsen meg ez a modul akkor mi tortenik??? sima beloadolja vagy hogy? -
#2478 hat enyhen :)) -
#2477 Haverod, és 1000ftért írja a cd-ket? Ez pofátlanság bocs.... -
#2476 Ok koszi, szerintem megiratom (3 rongyot meger az bizt!) csak iratos haverom gorogbe nyaral, 30-adikan jon... ugyhogy az meg messze van! meg warc3 is kene iratni. -
#2475 A másik jó dolog benne, hogy a szerkezete miatt marha könnyű csinálni egy modult (jó egy komolyabbhoz már kell fejtörés), de a készítőknek is jóval könyebb addonokat csinálni ám!! Azaz lesznek hozzá bőven kiegészítők, stb...(eleve így tervezték, hogy több évig tudjanak hozzá kiadni) -
#2474 Van hangulata, szerintem jó lett :)
De, ha nem lenne hozzá single sztory, akkor is jó lenne :))
-
#2472 Nem indít valaki egy szervert ahol a 2. chapter megy? Mert az első nekem nagyon nem tetszett... -
#2469 es ez hogy jon ide???? :)) -
#2466 bocsi a lama, es talan most mar egy kicsit off kerdeser is: hany cd-s, es eleg jo lett-e? mert mas topicokban olyan dolgokat hallottam hogy az nwn-nak semmi hangulata nincs, es el van cseszve. De nem hiszek neki :D. Egyebkent ez az Ano (aki itt baszakodott) a warcraft 3 forumban bevallotta, hogy kb 2 hete van szamitogepe... egyebkent nem tudom mit kepzel ugy kitiltjak innen mint a sz*rt.
Aquli -
#2464 tok magatol szo nelkul indul ujra :( -
#2463 SEgitsetek pls a palyaszerkesztovel szorakozom mostanaban de valamiert (winxp-m van) egy ido utan magatol ujraindul a gepem :(( miert lehet ez??? -
Jaan #2462 Ismét él a szerver, aki akar jöjjön:
level 6 ig chapter 1 felenel kb.
IP: 62.112.220.121:5121
kod:hungary -
TneX #2459 Ha kiválasztod azt hogy már meglévő karikkal akarsz játszani,elméletileg ott kell lennie a többi között... -
TneX #2457 Szerintem előbb olvasd el amit mondtam,mert lehet hogy még nem csináltál meg 1-2 dolgot amit meg kell csinálni... -
Jaan #2456 Multiplayer/lan game/direct connection -
TneX #2455 Ezt olvasd el,az egész oldalt,innen mindent megtudsz,remélem. -
Jaan #2453 IP: 62.112.220.121:5121
bocs, a portot kihagytam