8396
  • Lacc
    A harcosok tényleg nagyon táposak. A 12. szintű barbárom előtt semmi nem áll meg és ez így nem túl jó mert túl könnyű :((
  • Gyengus
    OK. Közben rájöttem, köszi.
  • Gyengus
    Van valakinek eredeti manual-ja? (Persze még nem jött ki a játék, de...) Ha igen, légyszíves küldd át a mailcímemre. (A magyar oldalon olvastam a leírásokat.)
  • magus
    thx
  • TneX
    A vudu3mad a gond szerintem...
  • sid123
    http://neverwinter.uw.hu/
    http://morpheus.hq.hu/
    http://gothicoldala.uw.hu/
  • magus
    egy hülye kérdés

honnan lehet még letölteni?
  • TneX
    Firewalll

bocsi,de nemtudom máshogy átjuttatni a másik gépemre,ugyhogy nézzétek eezt el nekem:))))

• I.C.ram
    elvileg ahany varazslatod van az adott teremtmenybol be memorizalva annyit tudsz idezni! ha itt csak egyet lehet az elut a dnd szabalyoktol!
  • I.C.ram
    a fighter ugy el vannak tapolva ebben a jatekban mint anno a diablo 2-ben az amazonok :(((( kegyetlen durvak mindenkit leutnek egy ket utesbol :( nem akartam ezzel bantani senkit de ez a tomor igazsag :)
  • I.C.ram
    aha ez viszont moka hogy ilyet raktak a jatekba!
  • I.C.ram
    :)))) a jellem a cselekedeteidtol fugguoen valtozik?
  • Xenon
    Van 1-2 brutalis csapda;nameg a pokok ... Brrrrr
  • Xenon
    En 1bol oda mentem es lehet hogy megbantam.
  • Xenon
    Itt senki nem jart meg a dokkban?
  • Devla
    Hasznald a beepitett server keresot, sajat tapasztalat szerint kb. minden negyedik server ellenorzi a cdkeyt. Enyhen tobbsegben vagyunk mi warezosok :D
  • Jaan
    Holnap (ma), hétfőn du./este 7 körül indítok szervert, úgy készüljetek.
    Max. 6 ember, lehetőleg lev 3-4 alatt ne, Chapter 2 ben.
    Részletek majd akkor. :)
  • Jaan
    Torin hullája valahol a temető fele van. A gyűrűjét vidd el a tesókának.
  • EqUiNooX
    800x600 win2ksp2 alatt, grafika alaposan csokkentett modban, hangnál pár dolog kikapcsolva, elfut aránylag szépen olyan konfigon..
  • mazsa
    Lenne néhány kérdésem:
    - a Beggar's Nest-ben van északon egy Warehouse, abban pedig egy ajtó, amit egy ilyen energiapajzs szerűség vég. Itt hogyan lehet átjutni?
    - ugyanitt a Nest-ben egy Jemanie nevű faszi keresi a testvérét, akit Torin-nak hívnak. A journal szerint észak-nyugaton találom a faszit. Na most ott egyedül azt a "különös" épületet találom, ami a temetőbe vezet és ott nincs senki. Hol találom meg Torin-t?
  • I.C.ram
    tenyleg ez fel se tunt nekem hogy nincsen ablak belul :)))) eleg durva :)) ezert volt jo az arcanum ott be is lehetett menni az ablakon :))
  • Dikkma
    anozotropi... ja anizo

:PPP
  • Dikkma
    Ano gyökér kivágva.

Van vki 700 mhz környéki proci+tnt2 vel? Hogy megy ezen?
  • I.C.ram
    ha en csinalok egy modul es multiplayerben leakarom tesztelni es a masik embernek nincsen meg ez a modul akkor mi tortenik??? sima beloadolja vagy hogy?
  • I.C.ram
    hat enyhen :))
  • marlowe
    Haverod, és 1000ftért írja a cd-ket? Ez pofátlanság bocs....
  • Aquli
    Ok koszi, szerintem megiratom (3 rongyot meger az bizt!) csak iratos haverom gorogbe nyaral, 30-adikan jon... ugyhogy az meg messze van! meg warc3 is kene iratni.
  • marlowe
    A másik jó dolog benne, hogy a szerkezete miatt marha könnyű csinálni egy modult (jó egy komolyabbhoz már kell fejtörés), de a készítőknek is jóval könyebb addonokat csinálni ám!! Azaz lesznek hozzá bőven kiegészítők, stb...(eleve így tervezték, hogy több évig tudjanak hozzá kiadni)
  • marlowe
    Van hangulata, szerintem jó lett :)
    De, ha nem lenne hozzá single sztory, akkor is jó lenne :))
  • Lacc
    Nem indít valaki egy szervert ahol a 2. chapter megy? Mert az első nekem nagyon nem tetszett...
  • I.C.ram
    es ez hogy jon ide???? :))
  • Aquli
    bocsi a lama, es talan most mar egy kicsit off kerdeser is: hany cd-s, es eleg jo lett-e? mert mas topicokban olyan dolgokat hallottam hogy az nwn-nak semmi hangulata nincs, es el van cseszve. De nem hiszek neki :D. Egyebkent ez az Ano (aki itt baszakodott) a warcraft 3 forumban bevallotta, hogy kb 2 hete van szamitogepe... egyebkent nem tudom mit kepzel ugy kitiltjak innen mint a sz*rt.
    Aquli
  • I.C.ram
    tok magatol szo nelkul indul ujra :(
  • I.C.ram
    SEgitsetek pls a palyaszerkesztovel szorakozom mostanaban de valamiert (winxp-m van) egy ido utan magatol ujraindul a gepem :(( miert lehet ez???
  • Jaan
    Ismét él a szerver, aki akar jöjjön:

level 6 ig chapter 1 felenel kb.
    IP: 62.112.220.121:5121
    kod:hungary
  • TneX
    Ha kiválasztod azt hogy már meglévő karikkal akarsz játszani,elméletileg ott kell lennie a többi között...
  • TneX
    Szerintem előbb olvasd el amit mondtam,mert lehet hogy még nem csináltál meg 1-2 dolgot amit meg kell csinálni...
  • Jaan
    Multiplayer/lan game/direct connection
  • TneX
    Ezt olvasd el,az egész oldalt,innen mindent megtudsz,remélem.
  • Jaan
    IP: 62.112.220.121:5121

bocs, a portot kihagytam