Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából a játékban meg halomra akrom őket írtani :o))
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Akik azt tartják, hogy rossz lesz a játék grafikája... azok nézhetnek... ettől a legújabb bogártól, majd eldobtam magam :o)
Másik: nagyon szép :o)
Amúgy van érdekes dolog... írj a progi is, hogy 32bitre optimalizált..és nekem a desktopom nem 32biten van... (nem baj, mondom jó nekem a 16bit is....) Hát nem volt valami szép , meg szaggatott... Aztán áttetem 32bitre és ég és föld...folyamatos mozgás minden. Szóval ennyit számít az optimalizálás...
Én már a játékban szeretném nézegetni őket.

Na jó valamit csak írok, a hivatalos oldalon megint kinnt van egy vagon új modell (bár akik nézegetik azoknak ez nem új ) Na mindegy szedem lefele, aztán kiteszem a magyar oldalra :o)))
Amikor a M.A.G.U.S. megjelent a konkurens kiadók némelyike jó magyar szokás szerint elkezdte a sárdobálás, kitalálták, hogy a játék az AD&D koppintása. Ezért a M.A.G.U.S. készítői (WP) felvették a kapcsolatot az AD&D gárdájával és kiadójával, ismertették velük a játékot, a plágium vádját így hárítva el.
)De tény, hogy sok ram nem árt soha
Nem lesz maximális felbontás :o))
De le lehet annyira butítani, hogy a minimum konfigokon is fusson...
Mert ott már elég régi a helyzet :o)
Dungeon Siege:
Szerintem is csodaszép, az engine-meg kisértetisesen hasonlít arra, ami az NWN lesz...
De az tény, hogy a DS engine-je nagyon el van cseszve, mármint az optimalizálást illetően...
(vagy egyszerűen kifelejtették ezt a fázist a játék készítésekor)
( MOHAA 2-4x annyi fps-t ad..., Summoner...brutálisan gyors engine, igaz nem ilyen szép, de cel 366@550, 128Mb ram, GF256 egyszer sem szaggatott be anno a végigjátszás alatt....
Amúgy az NWN... valami rengeteg fényforrást tud kezelni, kezedben fáklya lehet, nagyon szépek az elementálok és a varázslatok (lásd modelviewer)
Az nwn t meg nemtom, szerintem juniusban sem adjak ki. Elolvastam a faq t, aztan az jott le, hogy meg sehol sem tartanak. Olyan mint a tavaly oszi megjelenes. Tul nagy faba vagtak a fejszet??
Dungeon Siege haverom p2-es 300-an 1024-ben akads nelkul futott igaza 768 RAM-ja van 😊) de akkor is nem hinnem hogy az NWN-nek nagyobb kell majd mert szerintem nem valami csodaszep a grafekja a mai vilaghoz kepest de legalabb nem szaggat
Processor Pentium II 300 MHz or AMD K6-2 350 MHz
RAM 96 MB
Video Card 16 Meg TNT2-class, OpenGL 1.2
Hat ja, ha valaki csak kepkockakat akar latni, akkor biztosan eleg ez a konfig. De en le nem ulnek vele 1Ghz 256ram 32gef2 alatt. Szerintem ez a MINIMUM. Amin MEG futni fog 😊))
Légyszi válaszolj a mailomra!
Mindenki másnak: Lehet küldeni bátran saját írásokat, fordításokat, saját képeket..
Van mit olvasni :o)
Letöltési rovat is kibővült, amint tudom a galéria is frissül, az anyagok már itt pihennek nálam.
Szóval nézzétek meg, várom a vélemyényeket!
http://www.neverwinternights.hu
na jó mondjuk NWN multiban ez természetesen nem "megengedett"😊))
Lassan már csak a hírek/cikkek régió nincs kész az új oldalból, szóval hamarosan kikerülnek.
Attól, hogy nagy cég szerintem nem szarja le a dolgokat....a Bioware az meg már bizonyított...
Mindegy, feleakkora a mérete így, majd kiteszem az oldalra is, hátha a modemeseknek kedvez.
Na, jó már fennt van az oldalon :o)
640x480 divx5 30Mb
354x288 divx5 15Mb
-Lécci ádjátok má' ki...
-Ok, kűdjétek a CD-t..
(pl. anno az NWN korábbi kiadója az interplay is csinált volna valamit a game-ban, meg fejlesztési segítséget is adott (volna), csak ugye nem sok minden lett belőle...)
(ja és infogrames, elírtam :o)

Mondjuk nem az elso jo, amibe belenyulnak, lasd Alone in the dark.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Megnyílt a játék hivatalos weboldala, a www.neverwinternights.com -on. És a másik jó hír, hogy a játékot előre lehe már renedelni!!!!