Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marlowe
Ja, amúgy nagyon királyak az új modellek :o)
Igazából a játékban meg halomra akrom őket írtani :o))

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

marlowe
Szerintem érdemes megnézni őket, több okból is:
Akik azt tartják, hogy rossz lesz a játék grafikája... azok nézhetnek... ettől a legújabb bogártól, majd eldobtam magam :o)
Másik: nagyon szép :o)

Amúgy van érdekes dolog... írj a progi is, hogy 32bitre optimalizált..és nekem a desktopom nem 32biten van... (nem baj, mondom jó nekem a 16bit is....) Hát nem volt valami szép , meg szaggatott... Aztán áttetem 32bitre és ég és föld...folyamatos mozgás minden. Szóval ennyit számít az optimalizálás...

Én csak azért sem nézegetem a modelleket!
Én már a játékban szeretném nézegetni őket.

marlowe
Tök jól beindult a topic... ennek örömére semmi értelmeset nem szólok hozzá, csak felhozom megint! :o)

Na jó valamit csak írok, a hivatalos oldalon megint kinnt van egy vagon új modell (bár akik nézegetik azoknak ez nem új ) Na mindegy szedem lefele, aztán kiteszem a magyar oldalra :o)))

Ha ez alatt a 3rd edition érted, akkor azt kell mondjam ismerik a M.A.G.U.S.-t.
Amikor a M.A.G.U.S. megjelent a konkurens kiadók némelyike jó magyar szokás szerint elkezdte a sárdobálás, kitalálták, hogy a játék az AD&D koppintása. Ezért a M.A.G.U.S. készítői (WP) felvették a kapcsolatot az AD&D gárdájával és kiadójával, ismertették velük a játékot, a plágium vádját így hárítva el.

hun-ter
amúgy szerintem így is tök jó a rendszer meg minden de nagyon kezd M.A.G.U.S.-szerűvé válni... na jó hát azt ott kint nem ismerik
marlowe
Ez csak az ismeretleneknek van, amolyan rövidebb üzenetkre, linkekre stb. Szerinte te meradj a jól bevált mailnál egyenlőre

marlowe
Egyenlőre eljön nekem mailban, később a tagoknak lesz egy olyan is, ami dirrekt az oldalra teszi ki

hun-ter
bár az NWN textúrái nem túl nagy felbontásúak első ránézésre de még így is szebb a DS-nél (szerintem...), azt viszont nem hinném hogy nagyobb gép kellene neki (ramot kell vennem)
marlowe
Mondjuk a 800Mega RAM nem túl tipikus :o))
De tény, hogy sok ram nem árt soha

I.C.ram
szerintem mindig tulertekelik a konfigot szerintem sima megy 300-ason 800 rammal a DS is ment
marlowe
Mindenesetre Megindult itt az élet....egyébként rengetegszer nyilatkoztak úgy a gépigényről, hogy:
Nem lesz maximális felbontás :o))
De le lehet annyira butítani, hogy a minimum konfigokon is fusson...

marlowe
És még ki sem jött a játék :o)) Mi lesz, ha megjelenik? :o))

I.C.ram
ja es 900. !!! 😊)
I.C.ram
NWN-t jobban varom mondjuk mint az eddigieket osszesen mert a multi-mese-generatorral illetve editorra nagyon rafogok epulni 😊) nagy RPG fan vagyok foleg DnD3e, aDnD es Warhammer (RPG es a rendes strategia jatekot is birom sot gyujtom is 😊
I.C.ram
szerintem az is jo unokatesommal ketten nyomjuk a single campaign multiban medium fokozaton es eleg nehez tud lenni neha es akkor kiraly a jatek mert eddig nem votl olyan rpg ahol nehezsegekbe botlottam (en nem lattam meg ilyet) pedig jatszottam a BG1-2-vel IWD-vel egy kicsit, D2-vel bar az szar, Arcanummal, stb
marlowe
A mi oldalunkon lévő faq-t olvastad?
Mert ott már elég régi a helyzet :o)

Dungeon Siege:
Szerintem is csodaszép, az engine-meg kisértetisesen hasonlít arra, ami az NWN lesz...
De az tény, hogy a DS engine-je nagyon el van cseszve, mármint az optimalizálást illetően...
(vagy egyszerűen kifelejtették ezt a fázist a játék készítésekor)
( MOHAA 2-4x annyi fps-t ad..., Summoner...brutálisan gyors engine, igaz nem ilyen szép, de cel 366@550, 128Mb ram, GF256 egyszer sem szaggatott be anno a végigjátszás alatt....

Amúgy az NWN... valami rengeteg fényforrást tud kezelni, kezedben fáklya lehet, nagyon szépek az elementálok és a varázslatok (lásd modelviewer)

dracoon
Hat a dungeon siege nek lehet hogy jo volt a grafikaja, de csak az volt jo, amugy egy nagy sz*r.

Az nwn t meg nemtom, szerintem juniusban sem adjak ki. Elolvastam a faq t, aztan az jott le, hogy meg sehol sem tartanak. Olyan mint a tavaly oszi megjelenes. Tul nagy faba vagtak a fejszet??

I.C.ram
ahh

Dungeon Siege haverom p2-es 300-an 1024-ben akads nelkul futott igaza 768 RAM-ja van 😊) de akkor is nem hinnem hogy az NWN-nek nagyobb kell majd mert szerintem nem valami csodaszep a grafekja a mai vilaghoz kepest de legalabb nem szaggat
dracoon
Required

Processor Pentium II 300 MHz or AMD K6-2 350 MHz
RAM 96 MB
Video Card 16 Meg TNT2-class, OpenGL 1.2

Hat ja, ha valaki csak kepkockakat akar latni, akkor biztosan eleg ez a konfig. De en le nem ulnek vele 1Ghz 256ram 32gef2 alatt. Szerintem ez a MINIMUM. Amin MEG futni fog 😊))

dracoon
juni 11 ... lehetseges volna? mar lehet elorendelni a hivatalos oldalrol... lehet hogy tenyleg kiadjak?? 😊))))))

marlowe
Megkaptam a fordítást, Kwish összes anyagát ki is tettem, de a tiednél nem tudom, hogy kit írjak szerzőnek! :o(
Légyszi válaszolj a mailomra!

Mindenki másnak: Lehet küldeni bátran saját írásokat, fordításokat, saját képeket..

I.C.ram
KIRALY! 😊)
marlowe
Jó hírem van, elkészült az új oldal, még kicsit béta, de felkerültek újabb nyilatkozatokból fordítások (persze megint csak kwish-től :o)
Van mit olvasni :o)
Letöltési rovat is kibővült, amint tudom a galéria is frissül, az anyagok már itt pihennek nálam.

Szóval nézzétek meg, várom a vélemyényeket!

http://www.neverwinternights.hu

hun-ter
hááát nem tudom az hogy ők mit mondanak... a BG2 nekem pl (nemtom hány óra) kb 15 nap alatt napi 4 órás alvásokkal ment persze úgy hogy angol tudásom nem a legjobb és bizony minden egyes mondatot megpróbáltam lefordítani, megérteni...
na jó mondjuk NWN multiban ez természetesen nem "megengedett"😊))
marlowe
Nagyon remélem :o)

dracoon
hat ja, de majd egy honap mulva mar elkezd olvadni az biztos 😊))

Huh, itt valahogy megfagyott az élet.....
marlowe
+kaptam thx.
Lassan már csak a hírek/cikkek régió nincs kész az új oldalból, szóval hamarosan kikerülnek.

marlowe
Ugye az alap küldetést meg lehet szintén multiban végigcsinálni :o)

dracoon
ehh nekem ha 60 ora jatekidot mondanak, akkor az maximum 1 het de meg annyi se 😊))

MuERTe
Szerintem az első hónapban ugyis mindenki a single rész nyúzza majd. Max csetleni megy majd höl a netre. Én legalábbis biztos így teszek 😊
Elküldtem a fordítást, Marlowe.
marlowe
Csak remélem, hogy tényleg kijön a linuxos verzió kiadással egyidőben, és akkor tudok szervert csinálni :o)

marlowe
Viszont az interplay jelenleg elég szarul áll...
Attól, hogy nagy cég szerintem nem szarja le a dolgokat....a Bioware az meg már bizonyított...

dracoon
Azert nyugodtabb lennek, ha az interplay adna ki, mert az foglalkozna is vele rendesen, nincs 1000 jatekuk, amik kiadasra varnak, igy megbecsulik azt, ami kimegy. Hangokat, animokat is csinaltak volna a game ba. Nem hiszem, hogy az infrogames foglalkona ilyenekkel, ugyhogy az egesz melo a bioware re marad szerintem. Azert biztos vagyok benne, hogy jol meg tudjak csinalni.

marlowe
Akinek meg véletlen nem lenne divx5-je....

INNEN szedje

marlowe
Ja, megcsináltam divx5-ben is a videókat, bár szerintem már mindenki leszedte :o)
Mindegy, feleakkora a mérete így, majd kiteszem az oldalra is, hátha a modemeseknek kedvez.

Na, jó már fennt van az oldalon :o)
640x480 divx5 30Mb

354x288 divx5 15Mb

marlowe
Hamarosan fel is teszem azt a jókora kis paksamétát, amit Kwish küldött, (csak a régi oldalt nem akarom már buherálni, az újjal meg van még meló...) Amúgy jöhet ide a fórumos mailormra, vagy a [email protected] is.

Az valóban szép már, hogy van egy önálló háttere az egésznek, de szerintem itt lenne az ideje annak, hogy egy önálló NWN oldal megszülessen végre. Elvégre, régebben volt egy ilyen oldal, és az egész korrekt volt. Egyébként jó újra látni Marlowe😊 Sikerült Kwish-t utolérned a fordítások miatt? Ha megírod az emil címedet, én küldhetek párat, amelyet szorgalmas barátaim ügyködtek át angolról magyarra...
marlowe
Viszont a hátterük jelent valamit....nem is keveset...tehát azért nem annyi, hogy:
-Lécci ádjátok má' ki...
-Ok, kűdjétek a CD-t..

(pl. anno az NWN korábbi kiadója az interplay is csinált volna valamit a game-ban, meg fejlesztési segítséget is adott (volna), csak ugye nem sok minden lett belőle...)

(ja és infogrames, elírtam :o)

dracoon
veriel: mondjuk az infrogames nek koze nincs ezekhez a jatekokhoz, csak megkerestek, hogy adja ki oket, de mind1. nekik mind1, ezrevel nyomatjak a hulladekot is ki 😊))

marlowe

Ó hatamas Vezír! Dobod hívó szavára gyütünk mink is! Vezess minket csatába! Ha nem fegyvert, akko' puszta agyarink mélyesztjük ellenink nyakaiba. Ruhhk! Ha ke'!

Veriel
Ja az infrogames elegge belehuzott, Neverwinter, Unreal, ezek tudnak valamit.

Mondjuk nem az elso jo, amibe belenyulnak, lasd Alone in the dark.
marlowe
Amúgy végre beindultak a Bioware-nél....Jót tett ez az inforgames egyezség nekik nagyon. Már van modelwiever, videó, walpaperek....így kell kérem egy játékot beharangozni, de ha nem adják ki 2002 nyarán, akkor megyek és toborzok egy ork hordát ellenük az tuti!

marlowe
Na visszatértem, teszem fel KHKH híreit, meg a videókat, modellwievert, galériát is ki kéne pofozni, meg updatelni....hát 1-2 napon belülre igérem...

Veriel
Hat ez tok aranyos 😊)

Hmuda
Ez az oldal se mai darab. Már vagy egy hónapja innen nézem a híreket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nagyin jó hír!!!!
Megnyílt a játék hivatalos weboldala, a www.neverwinternights.com -on. És a másik jó hír, hogy a játékot előre lehe már renedelni!!!!