Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marlowe
Nocsak Version megint baromkodik....

A beta teszttel kapcsolatban: Én úgy tudtam nem lesz végül, de ha kijött szóljatok holvan, aztán felkerül a commandos 2 helyére az ftp-n 😊)

\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"

Hmuda
Akkor plussz egy kérdés: honnan leshet leszedni, és hogy publikus béta teszt-e?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rincewind
Erős a gyanum, hogy egy tréfa áldozata lennék, ha elkezdenék keresgélni ,de mivel megtettem és nem találtam, gyötör a kétely , HONNAN???
Hmuda
publikus a teszt?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Ki jott a LETOLTHETO BETA TEST!!!!!!! en most toltom le!! es mar nagyon varom!!!!!!
Petyus_
gyere fel topic! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Hehe, én nem fogom megvárni őket, az tuti! 😄

marlowe
Most olvasom, hogy az egyes fajok eltérõ sebességgel fognak mozogni...azaz a kis gnómok eléggé le fognak maradni a játékban...😊)

MuERTe:
AO-t nem bántottuk, ellenben volt egy Mirror of lifetraping-unk amibe foglyul volt ejtve egy troll. (Ha még jól emlékszem...) Ő volt a szerencsés "friss agy" jelölt. 😉
Azért nagy szívás volt a végén a varázslók között megjelenni. Én is a menekülést választottam és kivetettem magam a torony ablakán. Biztam a Cloak of the bat-emben meg abban, hogy kicsit gyorsabb leszek mint a magic missile sorozatok. Majdnem sikerült...

Amúgy... Bosszú!!! 😉

MuERTe
A Káosz szíve a legjobb az összes történet közül. Nem semmi agymunka lehetett a megalkotása. Tényleg legyaktátok szegény AO-t?? A könyvben csak egy álmot kért😊)))
MuERTe:
Szerintem ha RPG, ha AD&D vagy D&D akkor nem lehet annyira offtopic. 😉
Egyéként nekünk anno a DM lemesélte a Káosz szavát és a Káosz szívét. Mondanom sem kell, Én voltam a gonosz (törpe)pap. 😊
AO az agyszívó rulez! De Morfeist a macska is nagy szívás volt. 😉
Azt is megállapítottuk, ha megölsz egy druidát kettő másik jön helyette.
Oh, régi szép idők!

MuERTe
Off

Most olvastam, hogy elkészült a Káosz RPG. De jó lenne abból játékot csinálni😊))) Kóborolni Worlukon és irtani a mocskos Fehérbotos Markh'yennon (vagy hogy a francba írják) követőit láncos buzogánnyal 😊)))

On
marlowe
Az rpg.rulez.org-ról kiindulva nem találtad?

Petyus_
Sziasztok! Bocs, ha nem tudok írni, de a vált. kedvéért részeg vagyok. Mióta levizsgáztam, iszok, bulizok, nőzök... ha magamhoztértem szólok! 😊

skorpio7
Kössz a támogatást ! 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
OFFTOPIC

MuERTe !
Erre vess egy pillantást ! 😊))

PC-DOME
Legutóbbi pályázataink nyertesei:
Egy Logitech Marble Mouse trackballt kap Demeter Ákos (Bp. VI.). Max Payne játékot nyert: Liebe Ferenc (Bp. XIV.), Zrinyi István (Várpalota). Max Payne posztert kap: Babos Örs Levente (Ózd), Horváth János (Bp. XI.), Szabó Rezső (Érd), Tóth Gábor (Füzesabony), Tóth Sándor (Szolnok)
Gratulálunk, a nyerteseket hamarosan e-mailben értesítjük.

MuERTe
Te meg kapcsold be az icq-t😊)
MuERTe
Inkább ostobaságnak.
skorpio7
Jobb lenne , ha az unokatesómat nem sértegetnéd ki pöcs .
Te még új fiú vagy itt és sikerült több régi aktív SG.-es fórumozó előtt sikeresen bemutatkoznod .
Így én is csak azt tudom ajánlani neked , hogy húzd össze magad kis pöcsikém és takarodj oda vissza , ahonnan számunkra tök feleslegesen előbujtál .
Majd akkor gyere elő , ha esetleg valami számunkra érdekeset , értelmeset is tudsz mondani .
Szóval jó lenne , ha összehúznád magad "farok" .

MuERTe
Ezt pedig játékfórumnak nevezik.Roszkor vagy rosz helyen.Az indulat nem indok arra amit csinálsz,mivel nem kell azonnal lereagálnod itt semmit,ráérsz akkor,ha már megnyugodtál.Szünj meg.
MuERTe
Kombájn lécci add meg az emilcimed ennek az idiótának és a fórumon kívül intézzétek el ezt a dolgot.Vagypedig kúrógép nyisson egy erről szóló topikot a gumiszobában,de innen takarodjon az anyjába.
Aquli
bocsi mikorra is van most eppen kiirva a megjelenes? ja es nem tudjatok hogy hany cd lesz kb? szerintem en nem tudom megszerezni sajna. most bg2-t gyurom. de ez is nagyon kircsi lesz ha minden igaz. megiratni nem akarom, mert akkor nem tudok multizni, az eredetire meg sajnalom a penzt...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Ha nem KOMBI-ról lenne szó, akkor lehet, hogy nem törödtem volna vele sokat. De, mivel KOMBI-t személyesen is ismerem és átéltünk néhány szerepjátékos kaladot együtt, néha pedig Ő szenvedet KM-i kezeim között a többiekkel, ezért a gyomrom nehezen vette/veszi be, hogy egy arctalan senki így ír róla. Ez is egy jó ok egy aktívan moderált, regszitráció köteles fórum mellett.
Bocs mindenkitől ha off voltam!

MuERTe
Ugyan minek reagáltad le?Fölösleges...
Öreg, baromi közönséges vagy!
Elég valószínűnek tartom, hogy sem a való életben, sem a szerepjátékok terén nem ismered KOMBI-t. Ezzel a hozzászólással csak magadat minősítetted. Ha valami nem tetszik mond meg neki e-mailben, de ne ebbe a topicba fröcsögj! Ja, ehhez már kevés vagy...

marlowe
Szerintem is érdemesebb 😊)

MuERTe
Akkor már inkább előről kezdem😊
marlowe
MuERTe:

Benne lesz, de vagy elõlröl kezded, vagy nem lesz "beszámítható" azaz nem tekintik a serverek legitim karakternek. ( persze ettõl egyes szervereken engedélyezni lehet majd a részvételt ) Valamint persze átírja a játék D&D 3 karinak is.

MuERTe
Amugy még mindig benne van az a lehetőség a játékban,hogy a BGII karakterekkel játszhatunk?Épp most tápolok egyet😊)
MuERTe
Akkor már leszünk egy páran😊
marlowe
Mateos: Ezt nem igazán itt kéne, pláne nem az összes fórumon

marlowe
Én vagyok, megkaptam az anyagokat, kösz, igyekszem ahogy tudok, de valahogy úgy alakult, hogy vizsga előtt jobban ráértem, de nem felejtem el az oldalt.

Bocsi!
anglonál=angolnál

KHKH:
Az anglonál gondlom a vámot rakják rá, a magyarnál meg a fordítási költséget. 😉) De ez csak tipp. Az is lehet, hogy inkább a dátumot számolták hozzá.

Rincewind
lol 😊
Mondjam azt, hogy sejtettem? De egy törptől mit is várhatna el az ember? 😉)
Ha jól sejtem az 3E nekem is ki fog maradni egy jó darabig.

skorpio7
Tényleg köszönöm ! 😊

Rincewind
Csak kötözködésből írtam 😊)

Egyébként nekem sincs 3e és nem is lesz! Sajnálnám, ha kárbaveszne az az rengeteg AD&D kiegészítő meg miegymás, amit az elmúlt tíz év alatt halmoztam fel...
Úgyhogy nekem már marad a jó öreg AD&D 😊)
Meg a CoC meg a Vampire 😊
MuERTe:
Én is DM-kedtem. Viszont mielőtt itt is belekezdek, előbb kicsit meg akarom ismerni a játékot. Aztán lehet, hogy készítek néhány modult Én is. Kombi már ismeri a stílusomat. };]]

KOMBÁJN:
Ha jól sejtem ismerjük egymást. 😉
Még mindig várom tőled a mailt 3E-vel, meg egyebekkel kapcsolatban!

Rincewind:
Azt hiszem mára már kicsit elavultak az ismereteim. A legutsó Ad&D könyvemen, ha még jól emlékszem TSR volt. 😉 Változnak az idők, meg még a 3E sincs meg. De mint ahogy az előbb már írtam ez a lényegen nem sokat változtat.

I.C.ram:
Azért ha a gyökereit és hagyományait nézzük a SONY mégiscsak japán "eredetű". De a lényegen ez nem sokat változtat, azthiszem. 😊

MuERTe
Akkor majd megkereslek😊 Nagyon jó lenne,ha kialakulna egy magyar közösség több tehetséges DM-el.
skorpio7
KOMBÁJN !
Hol olvastad ?
Csak megnézném én is .

Rincewind
Héé kombájn!
Nem nyomultunk mi régebben a Runescape.ben??? Cobble volt (még most is) a karakterem neve!
Varrockban öltük a guardokat!
Rincewind
Nem a TSR, hanem a WotC kezébe, hogy pontos legyek 😊
I.C.ram
Gabo: hehe ugye ezt gondoltad komolyan amit a sony-rol irtal! merthogy a Sony nem "csak" japan ceg! es azt is tudom hogy az amerikai reszleg ami a zene illetve jatekok kiadasaval foglalkozik az amerikai!!
Hmuda
Én majd próbálkozom egy-két modul összehozásával. Van egy kis írói vénám. De ezt az IP felvásárlást hagyjuk már mert már herótom van tőle. Ha megveszi valaki akkor megveszi és kész. Na ennyi...

MuERTe
Hát ezt magyaráztam én is.
Félig Off...
Nem értem miért kell pánikolni az Interplay miatt. Ha jól tudom europai illetőségű cég. Ha egy keleti cég felvásárólná nem lenne olyan hülye, hogy egy jól befuttatot nevet tönkretegyen azzal, hogy a saját területükön elfogadott de a nyugati piactól idegen stílust erőltessen. Ha megveszi a céget a piaci poziciója miatt is teszi azt.
Ráadásul ha példaként megnézzük az EverQuestet, az is a SONY kezében van. Annak ellenére, hogy a SONY japán cég, az EQ nem tekinthető egy manga/anime stílusú anyagnak. Ráadásul a szervereit is elég rendesen üzemeltetik a világ minden részén.
Ha az Interplay-t felvásárolnák, akkor se hiszem, hogy az NWN-t mint potenciális fejős tehenet, mint már most jól befuttatot nevet csak úgy sutba vágnák. Iszonyú sok munka fekszik már a játékban és valószínűleg a lényegi része már rég működőképes, elkészült (engine, netcode, grafikai munkálatok). Ez a majdnem kész program is emeli az IP értékét és ezzel a potenciális vevő is tisztában van. A megszerzett jogokról nem is beszélve. Valószínűlg nem kevés pénz került a TSR kezébe a licenszek miatt, ezt elpazarolni szintén nagy baki lenne.
Véleményem szerint várjuk ki a végét!
Félig On...