269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Harly18
    Sajnos nem nagyon találkoztam még Vento-val. Ebay-on szokott lenni néha 1-1 darab, de nem olcsóak, a szállítás meg főleg nem. Attól függ, hogy mennyit áldoznál rá. Ebay.de-n nézelődj, de az sincs kizárva, hogy tudsz rendelni 1-2 modellboltban...
  • Vento99
    Nem tudom, hogy valamelyőtök tud-e segíteni, én VW Vento modelt kersnék, ha létezik. Ha valaki tud segíteni, akkor várom jelentkezését a [email protected] e-mail címen.
  • labdacs
    azanyja...
  • Harly18
    Nemrég ilyen VW-ket szereztem, csak mindkettő bordó színű...
    1:16-os méretarányúak és Made in China :)

Lehet csak engem hoznak lázba a VW-k, de ezeket nagyon szeretem :)
  • Harly18
    Nem szokott valaki járni a Nyugati-nál lévő bevesárló központ játék boltjaiba? Talán ott lehet ilyen? Én fél éve voltam, akkor nem láttam ilyesmit, de azóta lehet...
  • Harly18
    Nincsen nekik Max rendelni tudnának, de...6 féle színben van eredetileg és csak 2 félét tudnának rendelni Ennyit a több ezer márkáról és típusról...Pedig nem egy különlegesen ritka kocsiról van szó...
  • Harly18
    Igen és ha azt vesszük nem is olyan drága. Bár a hátulja kicsit elnagyolt, mert túl nagy lámpái vannak és a motorháztetőn lévő rácsozás is más, de amőgy tényleg szép. És végre eltalálták a tipust és ez tényleg 1302, mert általában mindig összekavarják a tipusokat....
  • cenobite
    Hű, ez a kettő gyönyörű!
  • Harly18
    Persze, végülis megértem, hogy ezek nem tömegcikkek és hogy csak pár ezer készül belőlük, meg ezek nem gyerekeknek valók és az is tény, hogy ezek gyönyörűek, de ettől függetlenül ez a fajta hobbi erősen a drága hobbik közé tartozik, mert ugyan nekem is van kb 160 VW-m, a pici 1-2 cm-estől az 1:17-es ekig, de ez valamivel olcsóbb, bár nem is ilyen részletes többségük, sőt van, amire azt is nehéz ráfogni, hogy bogárról mintázhatták :)

Ez a bogár, amit keresek, ez hiányzik nagyon a gyűjteményemből, remélem lesz ebben a boltban...Azért teszek be képet, hátha valaki tud egyéb helyet is, ahol kaphatóak...
    1:34-es és 1:24-es méretarányban kaphatóak, normál és cabrio kivitelben, kb 5-6 féle színben....A kisebb, ha jól tudom 700-800 Ft körül van a nagyobbik pedig 2200-2400 Ft körül....

• NSTSpider
    Ilyenek az árak ,az 1:43 ért én is sokallom a 10 et de a jobb 1:18 20 körül van és felette.
  • Harly18
    Ez lenne az? Egyébként biztos sok kocsijuk van, csak az a bibi, hogy iszonyat drága minden... :( GEy 1:43-as modell 10 ezer? Majdnem dobtam egy hátast....Én még 1:18-as ért is sajnálnám ezt a pénzt....De ez nagyon tetszik...
  • Harly18
    Ilyenem már van és kifejezetten olyat akartam, mint amit írtam...
  • NSTSpider
    Igen a Victor Hugo utcában az a Váci utról indul kb. a Lehel csarnoktól a Duna felé és merőleges a Vácira.Hívd fel őket elöször.
  • Harly18
    Ismerem, de itt nincsen olyan, mint amit én keresek már régóta... És Pesten van valahol a Nyugati térségében olyan játékbolt, ahol baromi sok modell autó van? Hátha szerencsével járnék, mert sima játékboltokban csak a gagyi autók vannak...
  • Harly18
    Ránézésre mindegyik ugyan úgy néz ki kis túlzással, mondjuk biztos mindegyik más-más, de én nem értek a ferrarikhoz...
  • NSTSpider
    Mai jövevényem:

• NSTSpider
    Ez a kép akkor pont ide illik egy kinti fórumon találtam:
  • cenobite
    Szép gyűjtemény!
  • labdacs
    Sziasztok!
    Új vagyok itt, de a témához talán hozzá tudok szólni. Én 1:18-as Ferrarikat gyűjtök. Egyelőre eddig jutottam a témában.
    labdacs
  • cenobite
    Bogár makett lelőhely. :)

Gondolatban már több havi fizumat elköltöttem itt. :D
  • NSTSpider
    Találtam a vaterán egy bogarat próbáld meg hátha megvan még.
  • NSTSpider
    Új galant.Mi a méretarány?
  • NSTSpider
    Az általad belinkelt modellboltot én nem nagyon ismerem de megint csak az ez a helyettudom ajánlani érdemes felhívni őket sok modell van készleten.
  • Harly18
    Ismeritek ezt a modellboltot? Az a helyzet, hogy szeretnék egy itt található modellt venni, de sehol máshol nem találok (Tatabánya messze van, postaköltség meg rablás :) Egy ilyen modellt szeretnék venni. Nem tudtok Pesten olyan játékboltot, ahol ilyen lehet? Gondoltam, hogy akik modelleket gyűjtenek, biztos rendszeresen járnak ilyen boltokba és hátha láttak...
  • DJ RUSH99
    kira,beteszi a képet.. akkor folytatom

• DJ RUSH99
    Na ez a nem semmi

• NSTSpider
    köszi :P
  • NSTSpider
    Naja :P de láttam már olyan gyűjteményt amin percegik pislogtam :D
  • Harly18
    Nem semmi pénzeket lehet elkölteni ilyen modellekre...
  • DJ RUSH99
    ISTENÁLLAT
  • NSTSpider
    Na ne :P

• DJ RUSH99
    Maketteztemwaze:D Amúgy grat az audihoz,ha nem kapunk még képeket gyanús levél fog érkezni a címedre
  • NSTSpider
    Hovátüntéwazze? :DDD
  • DJ RUSH99
    Na látom a képeket megint nem rakta be ez a #>&@&°²¢^·#&>;
  • DJ RUSH99
    Sziasztok:)) Tudom rég jártam erre,és most is offolni jöttem:D

Elkészültem az Evo-val:)

bővebben
  • NSTSpider
    Persze, az nagyon jó ár.
  • Harly18
    Egyébként nagyon durva árak vannak mostanában. Ebay-on néztem és ott Touareg 4-5000 körül volt, ami az itthoni árakhoz képest nagyon olcsó. Szerinted 3-4000 Forint-ért megérne egy Touareg?
  • NSTSpider
    Kérdezz rá az automodellszalonban nekik nagyon sok modelljük van az ára meg szerintem egy tizes körül mozoghat.
  • Harly18
    Hi! Ismét szeretnék kérdezni valamit, gondolom naprakészek vagytok ebben. Egy Bburago 1:18-as modell ára érdekelne, természetesen körülbelül, hátha valaki nemrég körbenézett és tudja. Egy VW Touareg lenne, gondolom számít az is, hogy milyen modellről van szó. Nem nagyon tudom, hogy hol nézhetnék utána, mert nálunk nem láttam még ilyet...
  • NSTSpider
    Ebből így tényleg nem látszik a gyártó...