269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#603 Lol -
#602 izé,semmi:DD -
#601 mi ez a greg benz?:D -
#600 semmi,unatkozom:D -
#599 ?:D -
#598 szeretlek lackó
-
#597 húzzel -
#596 Hívd fel őket és megmondják. -
vass17 #595 Nem akartam senkinek válaszként írni, sry. -
vass17 #594 nem tudjátok hogy a Hot Wheels "elite" Ferrari Fxx mennyibe került az Autómedell szalonban???
Csak azért mert írja, hogy utánrendelhető...
Egyébként láttam, hogy a Hot wheels kétféle Fxx-et gyárt és árban nagy különbség van közöttük, de nem jöttem rá, hogy miért?
-
Mpower100 #593 Sziasztok! Van 2 db. vadi új eladó BMW Kyosho modellem 1/18 méretben. Az egyik egy új 3-as (330i) sedan ezüst színben, a másik egy új 7-es (750i) középszürke színben. Áruk 14.000 Ft/db. Ha érdekel valakit az ajánlatom, küldjön e-mail -t. [email protected] -
#592 Persze lehetne szebb is de az E mercimen is ilyen van és nem rossz. -
#591 Azt aláírom.. bár abba az összképbe is belerondít a felni -
#590 Pedig az összhatás elegáns. -
#589 szerintem a felnije is gagyi:P mint vmi 15éves rallye autó -
#588 Valahogy azért az előzőnél elegánsabb. -
#587 Az egész valahogy nem tecc... köze nincs a mercihez! az emblémát leszámítva -
#586 Köszi, lesz majd az is. Gondolom a lámpái miatt nem tecc? Olyan japános. -
#585 Grat:P ( rakjámárendesképeketvaze) A merci nekem nemgyerebe.. sztem ez olyan nemmercis ,,merci,, -
#584 ja meg most jut eszembe,van egy skoda suberb-m is.de ez elég szar.Ajndékba kaptok anno mikor mentünk megnézni egy skodát a szalonba.Már a g umik leszárdtak róla.... -
Huncolin #583 nekem ott a képen, a 406-osom, de a tied szebb -
#582 Köszi
Mindkettő nagyon szép de nekem inkább at Audi jön be. -
#581 hihi nem jól mondtam.kicsit összekevertem a dolgokat.Ilyen 406 pezsőm van de 1/72-es.sry
hja és herpa a márkája -
Huncolin #580 jah, a moci 1/18-as -
Huncolin #579 köszi, hogy kijavítottál
Andrixz: nincs mit -
Huncolin #578 Hot wheel-es moci
Autó méretes kép:
-
Huncolin #577 Spider: grat, főleg a merci tecciknekem
Andrixz: örülök, hogy sikerült döntened,
minnyjá lesz fotó, még töltöm fel -
#576 Mai két befutó egy Audi Q7 Kyosho ezüst és egy Mercedes Cl fekete Auto Art.
-
Andrixz #575 Utánanéztem a dolgoknak. Egyik haverom mutatott egy 1/87-es kisautót, de az tényleg nagyon kicsi. Ma elmentem a Tescoba, és körbenéztem egy kinti eladónál. Láttam a Hongwell modelleket, és nagyon megtetszettek. Valószinüleg 1/43-ban fogom öket gyüjteni. Az áruk elég olcsó (2500 ft),és elég szépen vannak kidolgozva. Ja és Huncolin kösz az infókat. -
#574 Hongwell lesz az. -
Huncolin #573 1:43 bburagora: Autómodell szalontól kell meg kérdezni, ők tudnak egy jó boltot pesten, :( már nem emlékszem hol, pedig jártam oda
egyébként meg: Autómodell szalon vagy Fóton a Cora (asszem még van ott ilyen bolt) vagy Tesco, Auchan(!), Metró esetleg
Mindennek van ára, pl (1/43) burago 300-600 Ft, a márkásabbak 2-13000 Ft
1/kisebbek: majorette asszem 2-600 Ft, jobbak 600-4000 Ft
Ha engem kérdeznél én 1/43-at vagy 1/72-öt gyüjtenék a helyedben,
ha most kezdeném akkor 1/10, vagy 1/18 vagy 1/24 :)
-
Huncolin #572 pontositok a kinain: nem arra gondoltam, bár az sem rossz
ez valami "Honyowell" vagy hasonló
jele: négyzetben zöld alapon h betű, mellette függőlegesen a név
méretarány: kb 1:72
kidolgozottság: szerintem nagyon gazdag (majd hozok képet)
ára: 6-800 Ft sajna drága
ehhez hasonlóm van, ugyan igy jobb kormányos, kis gyári vitrinben
-
#571 ja nem egy egy1/43 kocsi...csak elfelejtettem a válaszgomb-ra kattintani -
#570 ez rc? -
#569 nekem van egy ilyenem.EGy puegeot 406.Pont így nézz kicsak hófehérben -
#568 sajnos nem...de a keresztesóm igen.elég sokat foglalkozutnk.a tt-01.pontosan a kezdéshez való,meg hobby szintre is tökéletes.És lehet tunningolni is elég jól.
Viszont profi szinten én speciell a hpi-t ajánlom
Itt körül nézhetsz hpi téren.
Ez pedig egy 3. rlég ismert márka (kyosho).Róla nem sokat tudok.
A hpi-nél a kezdésnél olyan 70-80e ft kell ahogy nézem.Ott maga az avláz 45-55e forint körül van+ két csatornás távirányító, motor, szabályzó, akkumulátor, töltõ ezek kellenek hozzá -
#567 Az 1:43-nál kisebb az már szerintem nagyon apró de te tudod, az 1:43- ban nagyon nagy a választék és sokan is gyártják, bár én csak 1:18-at gyűjtök. -
Andrixz #566 nem, nem terepasztalban, csak kicsi a lakás:( a matchbox az vhogy nekem nem jön be. a kínai asszem valami cararama,de nem tudom,az tényleg jól néz ki. a mjorette-t meg megnézem majd valahol. köszi
-
Huncolin #565 huh, terepasztalban gondolkozol?
hát van a matchbox, majorette, meg a kínai(nem az, csak hirtelen nem jut eszembe a neve), sztem ezek szuperek, sajna berkinát nem ismerem, de biztos jön majd valaki okosabb -
Andrixz #564 Sziasztok!
most kezdtem modellekkel foglalkozni.milyen márkájú modelleket ajánlanátok? fontos lenne h. olcsó (3k. alatt), és 1/43-omnál kisebbek legyenek, meg a kidolgozásuk is legyen jó. én a Berkina márkájúakra gondoltam. az szerintetek milyen?
thx a választ mindenkinek