269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#923 az utolsó mondatoddal sehol nem értek egyet!:)
"baromi drága": nem csak a 10.000-es kategória létezik :)
"lehetetlen szépre megcsinálni": türelem, idő kérdése az egész! értelemszerűen aki csak egy makettet akar építeni, mert tetszik neki az adott típus, és akar egy díszt otthonra, de nem kíván onnantól a makettezéssel foglalkozni, az ne is számítson sikerre!
"idővel nagyon csúnya lesz": tárolás kérdése az egész! pl ezeket is vitrinben kell tartani, és akkor nem eszi meg a por! -
#922 Csaknem szereted a VW-ket? Olyan makett, amit ragasztani kell?
Mert a topic címében is kis félreértés van, mert ezek az 1:18-as modell autók ezek modell autók és nem makettek, csak ez eszembe jutott.
Én már régóta nem veszek műanyag összeragaszthatós modellt, mert baromi drága és lehetetlen szépre megcsinálni, s idővel nagyon csúnya lesz.... -
#921 Mellesleg én sem adnék ki,talán már 10ezret sem egy modellértigaz nemrég vettem 8ezerért a 4es golf makettem szal nem vok sokkal jobb -
#920 Viszont ha megy hozzád ismerős,haver és megnézi a nagy fal modellt ( ahogy SPIDER-nél is van:DD) akkor legalább annyira leesik majd az álla mintha egy nagy plazmatv lenne a szobád közepén hifivel felszerelve:)) -
#919 -
#918 Nem rossz, bár egy kicsit kilóg a gyűjteményedből :) -
#917 Ilyen
-
#916 Maisto a Hummerem.Kb. egy kategória bár ez a Hummer teljesen OK. -
#915 "A Maisto minden évben izgalmas, új modellekkel jelentkezik. Az egyik legismertebb és legszebb modellautókat gyártó cég."
Egy modellautókat is forgalmazó bolt oldalán olvastam.....Szerintem meg nem sokkal szebb, mint a Bburago, bár az tény, hogy kicsivel részletesebb. Bár modellt gyártó cégnek vannak olyan modelljei általában, amik kevésbé sikerülnek szépre, Bburago-ban is láttam olyat, ami baromi szép volt, meg sok olyat is, ami kevésbé...Csak a Bogarat tanulnák már meg rendesen lemásolni!!!!!!!!! -
#914 Nagyon ritka ebben a kékben.Régen Bburagoból baromi sok volt. -
#913 ja, gondolom, hogy nem ilyenekkel van tele a piac! :) emlékszem anno az 1/18-as Bburago Modenát vettem 5-6 ezerért, de rég is volt -
#912 Így van 1:18 én pl. csak azt gyűjtök. -
#911 Ez mondjuk egy extrém eset persze baromi sok érte a 60k csak ilyen is van. -
#910 szép! bár makettban (ha lenne) akkor olcsóbban meglehetne úszni! még ha vesz hozzá feljavítót az ember akkor is! bár makettban autók terén 1/24 a nyerő, ez meg gondolom 1/18 -
#909 na ja, mondjuk 1/72-es U-Bootba is beleöltem már vagy 26.000-et:D (lassan bekéne fekezni :S) nem tudom, nekem sok lenne ez a 60k! -
#908 Ismerek olyat aki megveszi... De van olyan aki egy nap alatt többet szór el a discoban... Szóval minden relatív. -
#907 Én ezt ki sem merném venni a dobozból, nehogy poros legyen :P -
#906 ha kijön akkor rendelnek de ebben a színben csak eredeti Bentley dobozosban jön ki azért a dupla ár itt vannak még képek a többi féléről Arnage T, GT, GTC
-
#905 Igazad van, de ez is ugyanolyan hobbi, mint bármi más, amikbe ugyanúgy beleölsz havonta nagyon sok pénzt. Csak ez maradandó és sokkal jobb annál, ha az ember ezt a pénzt állandóan elinná a kocsmában. Drágának drága, de az ember megengedhet magának olykor drága dolgokat is... -
#904 omg! kinek éri meg ennyiért ilyet venni? p.k.-val együtt majdnem 60.000-ért!:D jó akinek van pénze, de ha lenne pénzem sem vennék ilyet, akkor már valami olyat amit tudok is használni, és nem csak egy dísz! már a 10.000 Ft körüli makett autóra azt mondom álljunk meg egy szóra, mi ezen 10.000!? :D -
#903 Igen, azért ez nem semmi, itt aztán minden apróságra ügyelnek. Postaköltséggel tényleg húzós, de mondjuk ilyet nem lehet rendelni modellboltban? Csak nem verik rá a teljes postaköltséget a vevőre... -
#902 100 euro az olyan 25 ezer forint és ebben nincs benne az esetleges postaköltség ami + kb. 25 euro. De ez a Bentley Azure ebben a színben 200 ba kerül.
-
#901 Csak 100? Az nem sokkal több, mint a gyűjteményed átlag ára, nem?
Nem értek nagyon az árakhoz, de sok modelled közelít a 20 ezerhez, mi ez a 100 ojró akkor?! :P -
#900 Lehetetlennek nem lehetetlen csak kell 100 ojró darabonként kb. :D -
#899 Értem. És ezek léteznek mind modellben, igaz? Nem lesz lehetetlen összegyűjteni őket :) -
#898 Bentley Arnage T,Azure, Continental GTC és megvan a Continental GT -
#897 Milyen Bentley sorozatot? -
#896 Én a Bentley sorozatot néztem ki abból 1 már van. -
#895 Erősen szinpatizálok még ezekkel, de természetesen a Bogarak az elsők:
-
#894 Igen mert a pillanatnyi euro ár határozza meg az árat.Jobb élőben látni és is annak a híve vagyok. -
#893 A másik, hogy árat sosem tudnak mondani, csak mikor már megérkezett. S közben meg van, ahol sokkal olcsóbb, de utólag meg már mindegy... -
#892 Egyébként nem ritka modellek ezek, amit eddig is írtam, a Welly-től, Maisto-tól meg a Revelltől Bogarak....Csak a Revell lenne necces, azt kéne látnom élőben, mert az nem kis pénz, a többit kb tudom milyenek, csak egy modellboltban nincs meg mindegyik, külön 3-ból meg nem szívesen rendelnék... -
#891 Persze, sok olyan bolt van, akik kipostázzák, csak épp azt mondom, hogy ha már költök tizen ezreket rá, azért nem lenne rossz megnézni előtte, mert lehet, hogy képen jól mutat, de élőben....Volt már ilyen, hogy képről azt hittem, hogy valami hiperszuper kidolgozottságú, s élőben meg átlagos volt... -
#890 Azt szokták mondani ,hogyha megtudja venni az ember a modellt és van is akkor meg kell venni mert legközelebb nem lesz, és ez milyen igaz én is jártam már így.Amúgy az automodellszalon kipostázza neked a modellt ha kell. -
#889 Van kb 5 modellautó, amit szeretnék megvenni, eddig szinte mindegyik az utamba került, de mindig mondtam, hogy ráér, hátha lesz szebb-jobb vagy olcsóbb, s most mikor venni szeretnék sehol nincsen egy darab sem...Komolyan soha nincs szerencsém ezekkel....Rendelhetnék, de ugye ha az ember rendel, akkor minél többet kell, hogy a posta is olcsóbb legyen, de ha már az ember ennyit költ, akkor azért az minimum lenne, hogy élőben is láthassam, nem? Utazgathatnék Pestre az összes modellboltba, hátha, de fölutaznom is egy vagyon lenne, egyben meg vonaton cipelni 6-8 dobozt......szóval jó megoldás nincsen :( Csak pech, de az mindig... -
#888 PÓKállat :D -
#887 De igen,de akkoris állat vagy:DD -
#886 Persze értem :) -
#885 Persze hétköznapiak, bár én olyanokra gondoltam elsősorban, mint amikből baromi sok rohangál az utcákon, VW, Opel, Ford, Renault, Citroen és a többi, s ezeknél is inkább a 70-es, 80-as és 90-es évekből való verziók, amik valamilyen szinten meghatározták az akkori autós életet. Legyen az kisautó, mint a Golf, Polo vagy Fiesta vagy bármilyen kategória, de szerintem érted, így nem magyarázom túl... :) -
#884 Ismerek olyan gyűjtőt aki csak BMW-t gyűjt te csak bogarat jó az.Amúgy ezek is hétköznapi verdák :D