269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#803 basszus de rég voltam itt,a fórum meg pörög -
#802 Wow. :) Láttam Elite Special Edition Ferrari 575 GTZ by zagatot :) ööö 77 ezer forint :) Tudom hogy nem autó de egy kérdés. Repülőt szeretnék fémből, egy Messzer 109est. Régen a revell gyártotta 1:48 ban és 1:32 ben. Persze nem lehet kapni sehol. Nem láttatok véletlenül egyet valahol? :)
Minstrel : nem a Ferrari F1 Hot Wheels -
#801 Vannak Fast&Furious autók a Modellboltban -
#800 Amúgy ismerek olyat aki megvette a CMC verziót ott a merci ragaszkodik ahoz ,hogy a festéke megegyezzen az eredeti festékkel. Az árát ne kérdezd :D -
#799 Jaja ez nagyon jól néz ki. -
#798 Pislogok felé :D -
#797 És arra pályázol? :) -
#796 Ez nem arany áron volt szerencsére, mondjuk Hot Wheels, és nem is elite széria meg ilyesmi. Csak nemtudom, hogy a csomagtartója hogyan nyílik
akyyy, amúgy Te nem Lacetti WTCC-t keresel? -
#795 biztos lehet, én itthon még nem láttam. -
#794 Ez az F430 ezüstben zárt tetővel klassz elvileg a BBR is kihozza majd arany áron... -
#793 Október körül jön ki az Auto Art Porsche Cayenne :D -
#792 Igen, most is itt figyel a polcomon a gép felett :) -
#791 CMC-t ? :DDD -
#790 Szép kis hármas. -
#789 Itt vagy talán itt. S még ezt is megpróbálhatod, de én ilyeneket még nem láttam, szóval ezek csak tippek...Talán 1000-3000 között lehetnek, ha matchbox méretűek... -
#788 melyiknél tudok? és menyniért?:) -
worms3 #787 Tud valaki nekem szerezni egy '70 boss 302 mustang alkatrészeket???
Nagyon meg tudnám köszönni. -
#786 És boltba nem lehet megveni? -
#785 -
#784 Igen, bár a postaköltség annyi volt, mint maga a kocsi, de nekem is tetszik, bár a Welly-től én picit szebb kidolgozást vártam volna, de így is szép. Egy kis kozmetikázás ráfér, itt-ott fekete alkoholos filc és nagyon jól mutat majd, mert még a hátsó ablaknál is kihagyták a fekete csíkot, amit nem tudom hogy hívnak :D -
#783 Szép. Én nem sokára egy Mercedes SLR-t akarok. Lehetőleg vörösben :) -
#782 Én egy ilyennel lettem gazdagabb, nem újonnan vettem és nem is hibátlan (1-1 kis karc itt-ott), de legalább fillérekbe került :)
-
#781 ez a Fast & Furious Tokyo Drift széria, a teszveszen van egy csomó eladó. -
#780 Ezek már rég nem aktuálisak. Nem tolongott a tömeg eddig sem, csak gondoltam közlöm.... -
#779 az F1 Ferrari is Maisto? -
#778 Biztos, bár több infó kellene róla. Bár ezek nem lehetnek túl nagyok... -
#777 Ez nagyon komoly! Ilyeneket belehet szerezni?
-
#776 Szerintem ha annyira szeretnél olyat, akkor biztos tudsz valamelyik bolton keresztül rendelni... -
#775 Én meg leltem egy lacetti wrc makettet eBayen, csak nemtudok onnan rendelni:( -
#774 Beszállnék én is a bizniszbe :)
Cadillac Eldorado Biarritz, 59es
Mercedes Benz CLK-GTR
és végül egy Ferrari F1
-
#773 Maisto versenymotor maketteket hol lehet kapni magyarországon? Pár hete kettőt tudtam venni egy kis boltban, de azóta ott se lett több.
Ezekre gondolok Maisto -
#772 hello
mondjátok hogy itt vannak chevrolett ( vagy más márkájú) lacetti makettek :SSS -
#771 Lexus SC430 1:18 Maisto
Jaguar X-Type 1:18 Maisto
-
#770 Van nekem 2 Bburago modellem, csak sajnos a hátsó kerék tengelye bele törött a kerékbe mindkettőnél, de más helyen :( Próbáltam odaragasztani a hülye fejemmel (12 éves voltam), de mégjobban bele szorult. Nincs valakinek ötlete mit lehetne csinálni? Vagy nem lehet alkatrészeket beszerezni valahol? Bár gondolom nem olcsóak :(
Nem akartam photoshoppal órákig szemléltetni, ezért ilyen lett, de szerintem látszik a lényeg...
A piros vonalnál törött le... -
#769 ahhá -
#768 Jogos wazze :D -
#767 annyira utállak,hogy lusta vagy lekapni őket és b*zi netes képeket teszel be -
djukel #766 Ezek a 1:18-as Bburago modellek milyen fémből készülnek? És mi a különbség a diamond és a gold kollekció között? -
#765 Tegnapi újdonságom:
-
Vento99 #764 Köszi