269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • DJ RUSH99
    basszus de rég voltam itt,a fórum meg pörög
  • Gundark
    Wow. :) Láttam Elite Special Edition Ferrari 575 GTZ by zagatot :) ööö 77 ezer forint :) Tudom hogy nem autó de egy kérdés. Repülőt szeretnék fémből, egy Messzer 109est. Régen a revell gyártotta 1:48 ban és 1:32 ben. Persze nem lehet kapni sehol. Nem láttatok véletlenül egyet valahol? :)

Minstrel : nem a Ferrari F1 Hot Wheels
  • Minstrel
    Vannak Fast&Furious autók a Modellboltban
  • NSTSpider
    Amúgy ismerek olyat aki megvette a CMC verziót ott a merci ragaszkodik ahoz ,hogy a festéke megegyezzen az eredeti festékkel. Az árát ne kérdezd :D
  • NSTSpider
    Jaja ez nagyon jól néz ki.
  • NSTSpider
    Pislogok felé :D
  • Harly18
    És arra pályázol? :)
  • Minstrel
    Ez nem arany áron volt szerencsére, mondjuk Hot Wheels, és nem is elite széria meg ilyesmi. Csak nemtudom, hogy a csomagtartója hogyan nyílik

akyyy, amúgy Te nem Lacetti WTCC-t keresel?
  • Minstrel
    biztos lehet, én itthon még nem láttam.
  • NSTSpider
    Ez az F430 ezüstben zárt tetővel klassz elvileg a BBR is kihozza majd arany áron...
  • NSTSpider
    Október körül jön ki az Auto Art Porsche Cayenne :D
  • Harly18
    Igen, most is itt figyel a polcomon a gép felett :)
  • NSTSpider
    CMC-t ? :DDD
  • NSTSpider
    Szép kis hármas.
  • Harly18
    Itt vagy talán itt. S még ezt is megpróbálhatod, de én ilyeneket még nem láttam, szóval ezek csak tippek...Talán 1000-3000 között lehetnek, ha matchbox méretűek...
  • akyyy
    melyiknél tudok? és menyniért?:)
  • worms3
    Tud valaki nekem szerezni egy '70 boss 302 mustang alkatrészeket???

Nagyon meg tudnám köszönni.
  • redbull0304
    És boltba nem lehet megveni?
  • Minstrel
  • Harly18
    Igen, bár a postaköltség annyi volt, mint maga a kocsi, de nekem is tetszik, bár a Welly-től én picit szebb kidolgozást vártam volna, de így is szép. Egy kis kozmetikázás ráfér, itt-ott fekete alkoholos filc és nagyon jól mutat majd, mert még a hátsó ablaknál is kihagyták a fekete csíkot, amit nem tudom hogy hívnak :D
  • Gundark
    Szép. Én nem sokára egy Mercedes SLR-t akarok. Lehetőleg vörösben :)
  • Harly18
    Én egy ilyennel lettem gazdagabb, nem újonnan vettem és nem is hibátlan (1-1 kis karc itt-ott), de legalább fillérekbe került :)
  • Minstrel
    ez a Fast & Furious Tokyo Drift széria, a teszveszen van egy csomó eladó.
  • Harly18
    Ezek már rég nem aktuálisak. Nem tolongott a tömeg eddig sem, csak gondoltam közlöm....
  • Minstrel
    az F1 Ferrari is Maisto?
  • Harly18
    Biztos, bár több infó kellene róla. Bár ezek nem lehetnek túl nagyok...
  • redbull0304
    Ez nagyon komoly! Ilyeneket belehet szerezni?

• Harly18
    Szerintem ha annyira szeretnél olyat, akkor biztos tudsz valamelyik bolton keresztül rendelni...
  • akyyy
    Én meg leltem egy lacetti wrc makettet eBayen, csak nemtudok onnan rendelni:(
  • Gundark
    Beszállnék én is a bizniszbe :)

Cadillac Eldorado Biarritz, 59es

Mercedes Benz CLK-GTR

és végül egy Ferrari F1

• Minstrel
    Maisto versenymotor maketteket hol lehet kapni magyarországon? Pár hete kettőt tudtam venni egy kis boltban, de azóta ott se lett több.

Ezekre gondolok Maisto
  • akyyy
    hello

mondjátok hogy itt vannak chevrolett ( vagy más márkájú) lacetti makettek :SSS
  • Harly18
    Lexus SC430 1:18 Maisto

Jaguar X-Type 1:18 Maisto

• Harly18
    Van nekem 2 Bburago modellem, csak sajnos a hátsó kerék tengelye bele törött a kerékbe mindkettőnél, de más helyen :( Próbáltam odaragasztani a hülye fejemmel (12 éves voltam), de mégjobban bele szorult. Nincs valakinek ötlete mit lehetne csinálni? Vagy nem lehet alkatrészeket beszerezni valahol? Bár gondolom nem olcsóak :(

Nem akartam photoshoppal órákig szemléltetni, ezért ilyen lett, de szerintem látszik a lényeg...

A piros vonalnál törött le...
  • DJ RUSH99
    ahhá
  • NSTSpider
    Jogos wazze :D
  • DJ RUSH99
    annyira utállak,hogy lusta vagy lekapni őket és b*zi netes képeket teszel be
  • djukel
    Ezek a 1:18-as Bburago modellek milyen fémből készülnek? És mi a különbség a diamond és a gold kollekció között?
  • NSTSpider
    Tegnapi újdonságom:
  • Vento99
    Köszi