269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#683 erre nem akar gurulni? -
#682 Nemrég ez gurult be az ajtón :P
-
#681 Meg a Sun Star is gyárt de kétségkívűl a Kyosho a legjobb a csapatban. -
#680 ó,hogy dögölnél meg
akkor kulaezsgésen -
#679 ilyenért változatlanul ölni tudnék
-
#678 ahogy néztem vmi ricko gyárt még 92-es deltát,de az nincso lyan jól megcsinálvam int akyosho -
#677 Én láttam ott múltkor de valszeg nem kyosho volt.Ha viszont kyoshot akarsz az nem lesz olcsó. -
#676 deltát nem tartanak.Makettként már van egy 92 wrc deltám,és mellé akarok még egy utcai verziót is -
#675 Ha Kyosho kell akkor itt érdeklődj. -
#674 jó kérdés......majd körül nézek,hogy hollehet ilyet kapni,na meg persze hogy hogy-é adják -
#673 Szép ez a Lancia Delta! Hol veszed? -
#672 ez marha szép auto... -
#671 kyosho tól én majd ilyet fogok venni
-
#670 A Bburago,Welly és társaik inkább játéknak tekinthetők mint komoly gyűjteménybe való dolgoknak.amik drágák: Auto Art, Minichamps ,Kyosho a CMC-ről és az Exoto-ról már nem is beszélve.A Norev nem egy régi gyártó jó minőséggel nekem vab egy olyan A6 kombim tőlük ami olyan minőségű mint a Kyosho de fele áron van. -
Huncolin #669 egyébként, vannak szép dolgok a fórumban, grat mindenkinek -
Huncolin #668 fogalmazhatsz igy is, hogy olcsobbik márka, én inkább ugy mondanám, hogy nem annyira részletes a kidolgozása, mint mondjuk egy "Norev"-nek. igen, az ár nagyban függ attól, hogy milyen autóról van szó, de ezt inkább a "reál" piac határozza meg hogy hány gyártó gyártja pl ferrarit majdnem minden gyártó csinál, trabantot kb a fele, de a minőség(részletesség) az mondjuk sztem sokkal fontosabb. Welly, az belülről érdekes, de sztem nem rossz cuccokat gyárt. -
#667 Bburago az olcsóbbik márka? Azt vettem észre, hogy az ár már függ attól is, hogy milyen autóról van szó. Régen minden 1:18-asnak volt egy fix ára, most meg 5-15 ezer között változik, s egy ferrari 6 ezer egy trabant meg 12 ezer. Ez kicsit gáz :) Azért kérdeztem, mert egy Bburago Golf V-öt 2500-ért tudnék venni, s ez biztos olcsóbb, mint a bolti. Az kb 6 ezer lehet?! :) -
#666 Ha Welly az nem olyan vészes de itt van egy ami Norev GTI ill. ez még olcsóbban de körülbelül ilyen áron futnak. -
#665 Újonnan mennyibe kerül egy 1:18-as Welly Golf V? -
#664 Nem rossz.....Csak elég kevés van ezekből :( -
#663 Hahhh.... Egy ilyen elkelne nekem is. :) Itt van "élőben":
-
#662 wehehe ide is jársz?egyébként logikus:) Az üveg miatt öntik átlátszóból,meg így lehet belülről festeni ami azért nem rossz:P Bár sztem az csak fekete színnél jó,másnál nem.. Mondjuk az szopó,hogy semmi maszkolócuccot nem adtak hozzá,szenvedhetek majd vele.. -
#661 Köszi. Mindkét oldalt szoktam olvasgatni, de ilyet nem láttam még. A német ebay-on elvétve látok ilyet, de onnan megvenni nagyon drága lenne a postaköltség miatt. Mondjuk ha kérésre szerzik be, akkor is van vagy 10-15 ezer :( -
#660 Valszeg igen nézd meg itthátha van ill érdemes felhívni őket hátha van vagy lesz ill. szerintem be is szerzik neked próbáld meg. -
#659 Ez tök jó, de meg is lehet ezeket venni Magyarországon? Arra jó, hogy az embernek csurog a nyála némelyik kocsitól, de....... :)
Ilyet látott már valaki? Hihetetlenül szép...... :) -
#658 érdekes megoldás a Tamiyától ez az átlátszó tető :S -
#657 thx,ez jó -
#656 Nézd meg itt talán van. -
#655 Hali!
Tud adni valaki egy oldalt ahol találok amcsi kocsikat?Főleg "muscle cars" vagy hot-rodok,vagy Shelbyk,Challangerek és egyéb klasszikusok.
Magyar lenne a legjobb:) -
#654 Aha -
#653 Kétlem.. nekem viszont megjött az 1/24-es
katt -
#652 Köszi! 1:18-as hoz nincs valahol? -
#651 de... háromszor annyiért amennyiért én vettem:DDD (pk-t beleszámolva) -
#650 Boltban nem lehet valahol kapni ? Nem nekem kéne. -
#649 Egy haveromtól -
#648 Hol vetted? -
#647 Ez ekkora :D -
#646 -
#645 neked meg -