269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
-
#962 SZIG-nek van egy ilyenje pirosban,az kell nekem -
#961 Na ez tényleg szép láttam egy olyat amihez volt egy komplett BRABUS szett nem volt egyszerű :D -
#960 ez sem egyszerű darab
-
#959 Ez egy külön kategória :D Majd eccer rászánom magam a versenyverdákra de egyenlőre utcaiak mennek. -
#958 zanyád -
#957 Látom :) Szép. De erre gondoltam :
-
#956 Úgy tervezem, csak tényleg jó alap képeket szeretnék felhazsnálni, az meg kevés van, meg jó lenne, ha hasonló képek lennének. A legegyszerűbb az lenne, ha valaki házigazda jogot igényelne, mert akkor lehetne a topicot szerkesztgetni... -
#955 Jólenne,és kis képeket is kéne belerakni modelleket hogy pofás legyen. -
#954 Nemton.M3 GTR em van 880 as hsz. bal alsó. -
#953 Igen, köszönöm :) Ezt vajh gyátják GT versenyváltozatban is? De az igazi versenyautó szerelmem a 2004es BMW M3 GTR marad :) Csak sajnálom rá a pénzt :) -
#952 Ok, akkor elintéztetem... -
#951 Erre gondolsz?
-
#950 nabamme
-
#949 Ilyen ment ma előttem live csak feketében. -
#948 Az angol jó lenne tecc. -
-
#946 Ma megnéztem a Merci Safety Cart meg az SLR-t 'élőben' a bótban. Kiábrándultam mind a kettőből :) Viszont beleszerettem egy Viperbe :) Esetleg nincs képetek egy 1:18as Ferrari 550esről? -
-
#944 Szerintem jól is néz ki....Közben csináltam egy ideiglenes bannert, bár elég ratyi lett....Gondoltam berakatom, de ha eddig megvolt anélkül, akkor ellesz még egy ideig, amig a végleges kész nem lesz, csak szép képeket akarok keresni hozzá, és ez nehéz......
Az új topic cím valami olyasmi lehetne, hogy 1:18-as Modell Autók vagy valami hasonló vagy angolul 1:18 Model Cars....ezt írtam bannerbe is egyébként :) -
#943 Van ebből M6 Safety Car is. -
#942 Na igen, ami ilyen dobozban van, az biztos nem 5 ezer forint :( -
#941 Én akartam erre irányuló dolgot felvetni, csak nem akartam azt, hogy nemrég jöttem ide és máris olyannak tűnjek, aki rendezkedni akar rögtön...... -
-
#939 mi tudjuk,a többi le van sza*va
-
#938 Mostanában nagyon trendy az ilyen fekete felni :D -
#937 Megint találtam pár szépséget, gondoltam megmutatom, még akkor is, ha senkit nem érdekel...gyurok, hogy 1000 hozzászólás legyen itt :)
-
#936 Mikor nézegettem anno ,hogy mit vegyek ez volt amibe nem találtam hibát :D -
#935 Anno én is maketteztem(hajók,repülők) egy idő kellett mire belejöttem de a végefelé már elég jól ment. -
#934 De mindenestre szép darab... :) -
#933 Nem lehet átírni a topic címét? Mert ezek tényleg modellek ,makettos topic külön van. -
#932 Ez volt a legelső darab :D -
#931 Kivételek mindig vannak :) Biztos vannak sokan, akik megengedhetik maguknak... -
#930 olcsóság:)) -
#929 Én nem ezt mondtam, csak annyit, hogy nem sokan tudnak szépen makettezni, ennyit röviden és tömören. Mondjuk azt nem értem, hogy hogyan tudnak egyesek 1:87-es és 1:120-as méretarányban makettezni... -
#928 Hát azért ez az összeroppan meg nemtommi.. ha nem vagy HULK meg nem akkorák az ujjaid mint a ház és nem csak úgy tudsz szorítani mindent,hogy szétroppan a kezedben akkor nincs miről beszélni:DDD Rengetegen maketteznek,autókat is,nem csak tankokat..
körül lehet nézni külföldön is:)
akkor mi mind kiválasztottak vagyunk mert tudunk makettezni? -
#927 Szépek, de akkor is nagyon sok olyan makett autó van, amit nagyon nehéz megcsinálni. Az meg nem könnyíti meg a dolgot, hogy olyan vékony műanyagból vannak, hogy szinte összeroppan, ha az ember megfogja.
Igazad van sokmindenben, de szerintem én sem mondtam akkora baromságot, mert ezek is előfordulnak... -
#926 Tessék nézd meg az én autóimat..
és messze nem vagyok profi! És szerintem szépek,legalábbis én örömmel nézek rájuk:) -
#925 Már bocs de ez butaság:) Jópár maketten túl vagyok és nem éppen így van ahogy te mondtad.. egyébként tudom,hogy ez modelles fórum,csak megemlítettem a makettem -
#924 Igazad van, de.....
Drága....sok helyen interneten is meg boltokban is vannak olyanok, amik megközelítik a 10 ezret, persze ezek nagyon "realisztikusak" és persze vannak olcsók is, amik tudnak szépek lenni....
Szépre megcsinálni lehetetlen......Nagyon profinak kell lenni ahhoz, hogy tényleg tökéletes legyen, de egy olyan ember számára, aki eddig egyetsem vagy csak párat csinált meg, annak biztos nem lesz az, mert a ragazstó nem mindig fog, meg folyik is, ált, a karosszériát festeni kell, de ezt sem lehet szépre, a matricázás (vizbe kell mártani) azok nagyon vékonyak, felhólyagosodnak, idővel meg csak úgy lejön az autóról és a vitrinben is kap port, én már csak tudom, mert 200 autót kellene havonta tisztítgatnom, mert zárt helyen vannak, de nem ér semmit...
Csúnya lesz....A ragasztó megsárgul egy idő után meg a matrica is, amit említettem........Igaz amikor én csináltam ilyet, akkor kicsi is voltam meg tapasztalatlan, s persze megvan a "varázsa", hogy te rakod össze, s valahol egyedi is lesz ettől, de inkább veszek egy szép modellautót, amit nem lehet elrontani...
Nekem 5 makett autóm van, nem gagyik (IMAI, TAMIYA, GUNZE SANGYO, bár ez lényegtelen :) És sajnos egyik sem szép már, mivel 5-6 évesek....Nagy szívfájdalmam, mert nem 100 forintba kerültek...