269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#843 Hát azt hiszem nem lesz nekem világító autóm :) -
#842 Én úgy voltam vele hogy csak a saját új cuccaimat rakom be de ha érdekel akkor teszek majd be képek újdonságokról is mindig figyelem mi jön ki.Itt a kis fityó :D
-
#841 Led-ek párszáz forintba kerülnek, a jobbak, amik szép fényesen világitanak, kábelek sem vészes összeg, de persze kellene forrasztó is, az már drágább kicsit. Elem meg kellene valahova persze, kis gombelem is elég ha nem világitasz vele egésznap. -
#840 És ez pénz tekintetében mennyi lenne, ilyen ledek meg kábelek árát tekintve? Meg ehhez elem kellene az aljába, mint a távirányítós autóknál? -
#839 A világitást megcsinálni nem bonyolult, persze miután már szétszeded az autót ügyesen, csak kis elektronikai tudás kell, led-ek, kábelek, kapcsolók. Én egy régebbi távirányitós Ferrarimat csináltam meg világitosra, be-kikapcsolhatósra, egész kis pöpec volt, ahogy sötétben ment:) -
#838 :( Ebből a topicból azt hiányolom, hogy nem tesz be senki sem újdonságokat. Mondjuk: most jelent meg a Fiat 500 és máris van 1:18-as változata is. Nagyon klassz lenne most itt a topicban gyönyörködni benne, s ha tényleg mindig, minden újdonság szerepelne itt, bár ez nagy meló és sok idő... -
#837 Nemtom, talán nincs is. -
#836 Amúgy ki a házigazdája a topicnak? Mert úgyegyszerűbb bannert betenni, esetleg cserélgetni, na meg tehetne be mindig új modelleket, hogy legeltessük a szemünket... -
#835 Kéne, én örülnék neki. -
#834 Abban benne lennétek, ha csinálnék bannert? Valami klassz kis modellautósat...Nem mondom, hogy holnap meglenne, nem akarnám összedobni... -
#833 Igen, ez a Golf végülis olcsó, mert 6000 körül van, bár nekem nem lenne szívem ezt tenni vele, csak akkor, ha ott csücsülne a polcomon vagy 10 ugyan olyan :)
Én egy fórumon olyat is láttam, hogy egy balesetet illusztrál a srác és lefényképezte minden pillanatban, s ha gyorsan viszed le az egérrel az oldalt, akkor olyan, mintha film lenne.....az is nagyon állat... -
#832 Tényleg jók Az ilyen műveleteket érdemes olcsó cuccal kezdeni,bár az alsó képemen az egyik verda egy maybach :D -
#831 Találtam egy francia fórumot, ahol 3 Golfon mutatják be, miként is tuningolják. Valami hihetetlen, mert teljesen átalakítják az autót és a végeredmény......olyan, mintha eleve ilyenre csinálták volna meg magát a modellt a gyárban....nagyon tudnak....az más kérdés, hogy 1-2 modellt biztos tönkrevágtak, mire belejöttek....Nekem biztos nem lenne merszem. De ezt gondolom nem lehet házilag megcsinálni, mert kellenek szerszámok, na meg a gittelés.....nem sok ember tud otthon ilyet :)
VW Golf GTI
VW Golf GTI (2)
VW Golf Cabriolet -
#830 Hát jah én sem tudom de nagyon királyul meg tudják csinálni. -
#829 Igen, sok ilyet látni ebay-on, bár sehol nem találtam infót arról, hogy hogyan csinálják meg a világítást rajta meg az ültetést... -
#828 Ilyen leültetős, "xenonos", tuningfelnis képeim nekem is vannak :D
Sőt találtam olyat is ,hogy balesetet szimuláltak :D
-
#827 Természetesen a topic érdekében kérdezek minden félét, hogy TOP10-esek legyünk :P
Sok tuningolt gépet látni, amin pl.: kereket cserélnek, de én nem nagyon merem leszedni egyik kocsim kerekét sem, mert olyan gyengének tűnik, s lehet eltörném. A másik az ültetés, azt sem értem, hogy csinálják, de hátha valaki itt tud megoldást :)
Bár ennek legnagyobb akadálya, hogy nincs más kerék, amit fel lehetne tenni :S -
#826 Valaki nem tud olyan oldalt, ami leírja, hogy hogyan lehet egy modellt megcsinálni úgy, hogy világítson a lámpája?
-
#825 Ez meg a másik, ami még mindig várat magára...
-
#824 Úgyhogy csak a képnézegetés marad egy kis ideig, itt az én kék csodám...
-
#823 Megérdeklődtem.........És nincsen egy olyan sem, ami nekem kellene :( -
#822 Egyébként engem érdekelne 1:24-es vagy 1:18 modellautó, amik sérültek, vagy a festésük sérült vagy hiányosak, teljesen mindegy, lehet bármilyen tipusú autó is, biztosan meg tudunk majd egyezni...:) Privátban lenne a legjobb, mert akkor biztos értesülök róla... :) -
#821 nem tudok róla
de újpest központtól nincs meszze villamossal egyszer voltam már ott ill telefonon érdemes érdeklődni -
#820 Köszi! Nincs weboldala a boltnak? -
#819 Játék és Modell Bolt
1042.Budapest, Görgey Artur u. 4.
Tel: 370-4008
Nyitva: H-P 10-18, SZ 10-13.
szenci a tulaj -
#818 Szenci? Ő ki? Neki rendes boltja van pesten? Hol? -
#817 Ha szenci árulja akkor valszeg újpesten a boltjában meg is kapod. -
#816 Vaterán is fent van -
#815 itt igaz DTM-esnek van irva, de csak mert valami láma autósport szagértő hirdeti Lacetti WTCC -
#814 Igen bogaras szemmel biztosan máshogy fest :D
10 rongy is sok egy modellért de sajna az árakat nem mi szabjuk meg. -
#813 Ez a narancs bogár cabrio hála istennek 10 ezer alatt van, ez még az az ár, amit még kifizetek és nem sajnálom rá a pénzt, mert bár sok pénzem van modellekben, de egyben kiadni ennyit értük nem nagyon szoktam. Sajnos ez a legjobb modell bogár, nincsen szebb, mivel ez is, ha jól megnézi egy bogaras, akkor láthatja, hogy sok részlet hibádzik rajta és eléggé aránytalan is, de ettől még nagyon szépen mutat.... -
#812 -sima utcai lacettinek jobban örülnék, de ha csak oylanban van, már nekme az is tökéletes:d ebayen láttam multkor 1-et, de nemtudom onnan hogyan lehetne rendelni:( se kártyám meg sömmi. :( -
#811 Nem csak a 20 ezres kategóriában vannak jó modellek én anno nem így terveztem de sajna rá kellett jönnöm ,hogy itt is a minőségnek ára van... Inkább legyen kevesebb modellem de jó minőségű.Amúgy az 1:18-as így is sok helyet foglal :D -
#810 Nem saját képek, de ilyeneim is vannak többek között:
VW Bogár 1951 Cabrio (Maisto)
VW Bogár 1951 (Maisto)
Erre fáj a fogam nagyon, csak kékmetál színben, de erre kicsit még gyűjtök, mert igaz, hogy hülye fejemmel sokat költök modellekre, de nem hogy egy szép nagyot vennék, én sok kicsit szoktam :( De ez lesz a következő :)
VW Bogár 1302 LS Cabrio (Revell)
-
#809 Akkor jó, én is csinálok képeket majd, bár az én modelljeilm nem azok a 20 ezres kategóriából valóak, mint azok a csodák, amiket ti vesztek, bár tervezek 1-2 komolyabbat venni, ami biztos nem hoz lázba titeket, de nekem álmaim modelljei...
-
#808 Nem, ha visszakapom a fényképezőgépet teszek be képet a pillanatnyi állásról. -
#807 Az hülyeség lenne, hogy mindenki betegyen a gyűjteményéről egy képet? Amin minden láthatóan rajta van? -
#806 Wazze merre tekeregté? :DDD
Pörögjön csak a topic :D -
#805 Hát ahhoz képest ahogy legutóbb láttam:D
De azért az utóbbi pár napban alkottatok szépen -
#804 Pörög? Hetekig senki nem szólt ide, de remélem most bekerülünk a Top10-be :)