269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#643 Hehe, szuper papucsok nekem van hozzá mergám :PPP -
#642 az agyad az -
#641 nagy ez a doboz hallod:D:D:D:D:D:D -
#640 akkoris berakom
-
#639 mai szerzemény,már csak a merci hiányzik hozzá
-
#638 Köszi mindenkinek -
#637 Szuper !!! -
#636 királyos lett -
Huncolin #635 jó képek -
#634 ó,hogy a fájás jönne az sg-re..
1
2
3
4
5 -
#633 bazzeg képet rakjadmánbe
-
#632 nah csak összehoztam
-
Huncolin #631 spider:, bár most egy kicsit sokallom, jövő hónapban, szerintem kibirnám, meg láttam tescoban 1/4-es mercit kb 1m hosszú, elég durva volt, pláne hogy 45e-ről volt 23e-re leárazva -
#630 Barbár:D de itt akár vehetsz is :P -
#629 Egy ilyen limo nekem is kell:P Kiskoromban kaptam egyet grafitmetál színben de tönkretettem:( pedig frankó volt! -
#628 komoly:P Én is akartam csinálni képeket a hóban,de mire hazaértem elolvadt a hó:((((((((( -
#627 múltkor már csináltam mind1-ről képet csak elfelejtettem feltölteni,és véletlenül letöröltem őket.... -
#626 a work in progress bmw(maisto)850i-ről hozok képet holnapra;) -
#625 :DDD -
Huncolin #624 spider, kemszy, rush, valakinek valami jó képe?
egyéb, találtam otthon porsche 959-et, asszem dakar-projekt beindul,
ha egyszer újra lesz időm vmire -
Huncolin #623 Mielőtt kihal a topic, itt van két kép, elakadtam a limóval :)
-
#622 szép,főleg a Z4 -
Huncolin #621 itt a kép, a méret különbség az sztem elég jól látszik, meg minden más is
-
Huncolin #620 ezt kifejezetten nekem találták ki, sztem tök jól néz ki, ennyi pénznél, sztem a felni nem nagyon téma, hogy ne offoljam szét a topicot én,
szereztem egy BMW M3 Cabriot meg egy BMW Z4-t 1/43-ban, márkája "tins toys",+ rá van irva, hogy eredeti licensz alapján és szuper a kidolgozása, sőt első kerekes hátrahúzos(!)
minnnyjá csinálok képet -
#619 ez nagyon retek lett....kicsit egyfajta bmw-s vonalvezetést látok amúgy benne -
#618 Annyira nem csúnya persze ez az én véleményem :P -
#617 Erre a ,,mercire,, nem csak ma vagyok az:P -
#616 Ma nagyon finnyás vagy :P -
#615 a C-hez képest egész tűrhető... főleg,hogy nem az a szar felni van rajta -
#614 Ilyenem van:
-
#613 Új S átszabott arccal:P -
#612 a szín szép,csak az a vajasdoboz picsánrúgva amire ráfújták,na az nem szép:P -
#611 Monnyuk tehettél volna be egy előnyösebb képet főleg nem ilyen fosbarnát:P -
#610 erre büszkén lehet mondani,hogy merci:P
-
#609 szerintem egy ,,vigyélaroncstelepreolyanocsmányvagyok,,-ra akar hasonlítani -
#608 Nem zavar ,hogy az S osztályra akar hasonlítani?:D -
#607 nézd már meg milyen az eleje! HÁNYINGER:D mint akit pofánb*tak... szegény macskám vágott néha ilyen fejeket:P -
#606 Mi a bajod az új C-vel? -
#605 na ez még a modellnél is ocsmányabb... borzalmas
-