269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#883 Te kértél képet anno képet nem ? :D -
#882 Ez nem semmi...Te csinálod jól, nem a mennyiségre, hanem a minőségre mész. Ha nem öltem volna vagyonokat a Bogár gyűjteményembe, akkor én is hasonlóan gyűjteném a modelleket, annyi különbséggel, hogy nálam többségben lennének a veterán/hétköznapi kocsik... -
#881 te beteg állat -
#880 Már nem, eccer néztem meg viszont van friss kép a verdáimról :D
-
#879 áááááááááááá ezek a bimmerek gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebay-en tudod hol van ez? mert látom ebay-es kép.. -
#878 Gondoltam :D De ha tudok ilyenről akkor szólok. -
#877 Ezt persze nem neked írtam, hanem általánosságban csak a válasz gombot megnyomhattam még az elején :) -
#876 Ha már a Bburago Beetle-nél tartottunk, nemrég kitörött a leopárd mintás Beetle-m hátsó kereke :( Aki tudna esetleg 1:18-as Bburago Beetle-ről az szóljon, hátha valakinek van otthon, mondjuk a gyerek erősen leamortizála, de a tengelyek és maga az alja még rendben van, s eladná jutányos áron az nagyon jó lenne. Kit-ben vettem még nagyon rég és szerelés közben törött le, s még nem is láttam összeszerelt állaotában, de újat nem szeretnék venni, aukciós oldalakon meg ha van is, akkor használt és drága, sérült meg nem szokott lenni :( Köszi! -
#875 Ja kb. olyan összeg amit Harley ír de a legjobb tényleg ha valaki megveszi neked ott csak előtte csörögj rájuk. -
#874 Ha vaterán veszed, akkor 730 FT, de ha boltból rendeled, akkor általában utánvéttel küldik, ami 1200 FT... -
#873 postaköltség kb mekkora lenne? de lehet szólok valami ismerősnek vagy valakinek hogy vegye meg, mert 20án megyünk pestre, nem hiszem h akkor nyitva lesz, de elmennénk érte:)
-
#872 Létezik 1:64-es változata is, az olcsóbb, bár nem hiszem, hogy az ár nagyon lényeges, mert nem vagy gyűjtő....De később biztos lesz utcai verzió is... -
#871 A 819 es hsz-t nézd meg hívd fel őket hátha van még belőle. -
#870 Itt tudsz rá licitálni, mivel nem vette meg senki, így meghosszabbították az aukciót... -
#869 huh nagoyn jó az a lacetti:D bár nem utcai, de már ha egy ilyen tulajdonosa lennék, az már húha:)
csaj az a baj hogy az van kiirva hogy (Árverés befejezve).
Gondolom akkor már nem lehet neten rendelni.
-
#868 Nem baj legalább pórög a topic:D -
#867 És mára tényleg leállok a VW modellekkel, mert a végén még megárt :) -
#866 Minichamps 1970 VW 1600 L - Ez az ami nekem soha sem lesz, és nem azért mert nem lenne rá pénzem, hanem azért mert 20-25 ezret egyzserűen sajnálnék kiadni érte, bármennyire is hihetetlen gyönyörű...
Persze mindenképpen olcsóbb, mint az igazi, kis helyet is foglal és nem is fogyaszt túl sokat :) -
#865 Maisto VW New Beetle - Csak azért mert most volt róla szó :)
-
#864 Igen, hát kicsi a világ...Szerintem nincs ember a Földön, aki ne került volna közelebbi kapcsolatba Bogárral, olyan meg pláne nincs, aki nem ismerné :) -
#863 Bogárról jut eszembe nemrég ültem egy szépen felújított bogárban porsche motorral, a kollégáméknak meg T2 kisbusz van automata váltós. -
#862 Maisto - Gridez VW Käfer 1951 - Amilyen randák a pipik, olyan drágák is, ha külön veszi meg az ember... :S
-
#861 Igen, épp ezért tetszenek ezek a modellek, mert élőben én nem "gyaláznék" meg Bogarat ezzel az átalakítással, mivel nemes egyszerűségében, ahogy kigördült a gyárból úgy a legszebb....Persze nem néznek ki élőben rosszul 1:1-ben sem ezek az autók, csak szerintem egy idő után, ha az ember minden reggel ezt látja, akkor megunhatja, mig az eredetit nem..... -
#860 :D Modellben még elmegy de megcsinálják igaziban is :D -
#859 Alapvetően nekem azért tetszenek ezek, mert olyan VW modelleket is megformáznak, amik eddig sehol nem voltak megcsinálva, s nem veszik fel a versenyt egy realisztikus 1:'8-as modellel szemben, de szerintem nagyon királyak ettől függetlenül és egy gyűjteményben jól tudnak mutatni, annak ellenére is, hogy én nem vagyok oda a tuningolt modellautókért, de vennék vagy 10-et szerintem ezekből :) -
#858 Ezek is azok, több méretben vannak, s ezek 1:24-esek és 5000 körül vannak, de szerintem nagyon klasszak, jó kis színfoltok....Remélem nem godn, hogy ennyi képet teszek be, s hogy mind véletlenül VW :D
Csak az a kiszúrás, hogy annyi színben és verzióban adjákk i ezeket, hogy lehetetlen lenne mindet megvenni :( -
#857 A JADA gyárt ilyen low ridereket nekem annyira nem jönnek be. -
#856 Maisto - GRIDEZ VW Bus 1:24
-
#855 1:24-esek ugyan, de ezek sem rosszak...Maisto Gridez VW 1600 Notchback
-
#854 Tényleg és mostanában nem is látni új Bburago modelleket... -
#853 Régen a Bburagóból Dunát lehetett rekeszteni annyi volt mint a szemét aztán csődbe ment de elvileg valaki felélesztette őket.Nekem is volt egy Bburago ferrari GTO de a költözésnél elkeveredett :( -
#852 Igen, sajnos a Bburago-ról van csak 1000 kép az interneten, a többiről nem sok. Nekem New Beetle-m van 5 darab, két 1:18-as és három 1:24-es, amiket kit-ből lehetet összerakni. Virágos, leopárdos és herbie-s mintás...Nem rosszak, jól mutatnak, csak látszik az idő rajtuk, mert nem tegnap vettem őket, s az a nagyon vékony matrica szerű (vízzel kell ráragasztani) is kezdi megadni magát...:( -
#851 Ezt csak úgy lehetne megállapítani ha mind a kettőt össze tudnád hasonlítani egymás mellett de ha nincs nagy különbség akkor nem érdemes a drágább.A Bburago inkább játék. -
#850 Egyébként Ebay-on láttam már kis képen én is, nem rossz, bár nem sokban különbözik a Maisto-tól, mert az is szépre seikeredett. Épp ezért nem tudom, hogy megéri-e, hogy az 3-szor drágább... A Bburago az ami sajnos elég elnagyolt lett...
Bburago
Masito
Igazából csak a lámpa más formájú és az oldalán lévő ablakok részletesebben vannak megcsinálva. Ez a Maisto 5000-6000 között van, gondolom az Auto Art 15 000-től indul.... -
#849 Az Auto Art is gyártja az új bogarat.
-
#848 -
#847 Egy kevésbé jól sikerült átalakítás, bár itt is inkább csak a festéssel van baj, a többi az nem lenne rossz...
New Beetle Ragster
-
#846 Persze :) Nem is találtam nagyobb felbontású képet még az olasz ebay-on sem... -
#845 Még az elmegy kategória:D -
#844 5 perce nézegettem én is ezeket a képeket, csak gondoltam nem teszem ide be, mert nem valami jó minőségűek...:)