269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
labdacs #6688 megnyugtatlak, hogy a legtöbb német autóban, így a VW-ekben is ott van lent alul a kormányoszlop mellett olyan fontos kapcsolók között, mint a műszerfalvilágítás állító, és nem nagyon okoz problémát bal kézzel kezelni. ahogy az indexkart is bal oldalra teszik és az sem tragédia. ok, a japán autóknál jobban ki van találva, hogy az indexkar végén van egy kis tekerentyű, amivel a lámpát kapcsolod, de azt is bal kézzel kell tekerni. -
#6687 Jórégi :) -
#6686 -
Miura - semmi extra, csak a festés... származási hely: japán -
#6684 bár lehet h csak beállítási probléma, vagy rosszul fotózta... (optimista vagyok ;) -
#6683 igen - tényleg kicsit fura - de ettől függetlenül: KELL :) -
vass17 #6682 a kocsi gyönyörü de az elsö kerekével mintha nem lenne minden rendben -
#6681 Norev
-
#6680 Ez jól néz ki. -
#6679 azt hiszem a tiltott weboldalak közzé teszem az ebay-t... a végén még elsírom magam....
UPS special...
-
#6678 ezt úgy is lehetne nevezni Lamborghini Murcielago SE - nagyon szép... -
#6677 Murcielago LP640 - Norev
-
#6676 nem volt kadettem, tehát nem tudom abban hol volt -
#6675 az elöző Lambok sajnos elérhetetlenek... 25 db készült belőlük...
de az újabb kiszemelt... semmi extra...van is belőle egy példányom, de mivel az nem a legjobb állapotban van, ezért inkább "frissitem" a modellt...a másik ok amiért nem bírom ki h meg ne vegyem, a színe... nem piros és nem is narancssárga... úgy a kettő között van... nagyon érdekes
(persze lehet h csak sokat hagyták a napon állni... :) /
-
-
#6673 Nem ott van ahol anno a kadettnek volt? -
#6672 én sem vagyok balkezes, mégis tudom kapcsolni ;) -
#6671 És hányan bal kezesek? Nem a többség, szóval nem a legtutibb azon az oldalon...:) -
#6670 nincs az rosz helyen! baloldalt a kormány mellett -
#6669 Mivel Opel, így igen a válaszokm :) -
#6668 Játék-Udvar, a Mester utcában van. De interneten megtalálod az oldalukat a Google-ban...De az 1:43-as árából kiindulva azoknak sem lehet semmi az ára...Érdemesebb másol venni szerintem...Milyen 1:72-esek érdekelnek? Nekem van egy rakat régi Mini Cooperem és mind különleges verzió... -
#6667 kérdezd Harlyt....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:P:P:P -
#6666 itt 1:72-esek is vannak? melyik bolt is ez? :) -
#6665 W77d: Igaz,hogy a Corsanak idióta helyen van a lámpa kapcsolója? -
#6664 Má hiányoltam a Dofekné féle összahasonlításokat :P -
#6663 Gerincferülésben szenvedők előnyben:D -
#6662 Nemleszezígyjó. -
#6661 Már többször voltam azon az oldalon, de úgy néz ki, mintha pár hónapja/éve kihalt volna...
Sokan mondták, hogy milyen baromi jó bolt, de az árak...Biztos jó olcsón beveszik a használt dolgokat és ilyen baromi drágán árulják...pedig egy antikváriumban nem kéne drágábbnak lennie, mint egy rendes boltban... -
#6660 Értem, bár a legjobb valamilyen pesti bolt lenne....Tudtommal Auchanban meg Tesco-ban szokott lenni 600 Ft körül, csak ezek mind úgy vannak Pesten, hogy elég sokat kellene utazgatnom értük úgy, hogy nagy az esély, hogy fölöslegesen...Annyi időm meg nincsen, hogy poénból utazgassam végig fél Pestet... -
#6659 Ha megkérdeztél volna mielőtt betévedsz a Játékudvarba, elmondtam volna mire számíts.
Kikeresed a gugliban a hongwell gyűjtők magyar honylapját és ott biztos segítenek neked. -
labdacs #6658 amit én ismerek helyet, ott 6-7 euróért vannak 1:43-asok, de nincs sok. VW egy sem. -
labdacs #6657 for sale 2:
-
labdacs #6656 for sale:
-
#6655 Na én úgy levagyok maradva itt az eseményekkel, hogy már visszanézni sem tudok semmit :( Majd hétvégére marad többszáz hozzászólás...:S
Egy kérdés...1:43-as Cararama/Hongwell/Autocraft modellek érdekelnének. Nem tud valaki olyan helyet, ahol olcsón vannak? Mert egy h elyen megnéztem ma, tiszta Cararama-kánaán volt a bolt, de 1500 FT volt mindegyik, holott más helyeken 600 körül van... :( -
Mathiasse #6654 Szép!
jókis klasszikus... -
#6653 Akkor egy szépség a Norevtől: -
#6652 de srácok ha semmit nem írtok, nem is fogunk visszakerülni a top10-be.... -
#6651 nah jo, majd kitalálok valami kompromitálóbbat :D -
#6650 hát olyat, hogy nem vagyunk benne a top10-be.... :D -
#6649 milyen vitatémát indítottam meg :D