269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#6528 nekem a zonda szép :D talán mert merci motor a lelke :p -
#6527 Amikor kitalálta ezt a formát Ferdinand Porsche akkor ténylegesen formabontó volt,de ma már csak azt mondom rá,hogy "Jajj de aranyos!" -
labdacs #6526 ez a szép nemszép dolog teljesen értelmetlen. mindenkinek az a szép, ami tetszik neki érdek nélkül. ahogy a klasszikusok mondták. ha valkinek a Zonda tetszik, azt látja szépnek, ha pedig a bogár, akkor azt. sosem értettem, hogy egyes fórumokon miért mennek vérre menő viták arról, hogy ki mit tart szépnek. -
#6525 Akármennyire is próbálom más szemmel nézni, de a bogár szerintem nagyon szép autó... -
#6524 Zonda az tényleg hót ronda -
#6523 Inkább itt az igazság nem pedig az a gond, hogy a bogár csúnya és két féle volt csak belőle (látszik nem sok bogarat láttál eddig :)...) Sok az ív rajta, de ettől még nem értem, hogy liszensz alapján, miért nem tudják pontosan megcsinálni. Mert itt nem csak az ívek nem stimmelnek, egy rendes tengelytáv vagy megfelelő felni méret nem hiszem, hogy annyira bonyolult..
Biztos elfogult vagyok, de ezen mi a csúnya?
Én néhány sportautóval vagyok úgy, hogy bűnronda, de sok helyen meg mindenki majd elájul tőle...Például...
-
#6522 Az igazat megvallva Bogárból elég nehéz valósághű modellt csinálni,mert jóval több rajta a görbület/ív mint más autókon.Egy Mercin jóval kevesebb ilyen forma van. De érdekes módon Mercinél a 140-es bálnát még a Minichampsnek sem sikerült igazából valóságosra megcsinálnia. Bár az hozzá tartozik,hogy a Bogár beletartozik elég rendesen az autótörténelembe. -
#6521 Ez valószínűleg azért van, mert Merci, BMW, akármi típusból van ezer féle-fajta. Bogárból meg csak kettő, valjuk be igen csak "nem szép" típus.
Megnéz egy bogarat az emberfia bogár és kész. De Merciből pölö nézhet ötszázat.És ez érvényes szerintem az I-es golf utáni összes Golfra is. -
labdacs #6520 nna, erre mondtam a vakuljakmeget. :-) -
#6519 Nem, maga a modellautó aránytalan...A motorháztető is a valóságban más formájú, nem bezsélve a sok apró részletről....Mert a sárvédők, tengelytáv, kerekek, lámpák, mind-mind vagy kisebbek vagy nagyobbak, mint a valóságban...Annyi BMW meg Merci modell van, ami tényleg félelmetesen valósághű, ehhez képest ez meg...Tökre nem....De majd valahogy ha lesz időm, akkor ebből is csinálok valami összehasonlítást, bár a korábbi Maisto Beetle- Bburago Beetle és Welly Golf- Bburago Golf nem aratott nagy sikert, bár egyik kép sem, mert 1-1 ember írt rá valami commentet csak... -
#6518 Na meg a C70, 100 dodo..
-
#6517 Mer felvásárolnám az egész készletet :DDD Amúgy nem tudom, nagyon kevés Volvo van 1:18ban, a szervízben láttam egy kiállított XC70est, az 1:18nak tűnt, de nem forgott a kereke, szerintem. -
#6516 Ilyen mé nem jön ki 1:18-ban? -
#6515 Mert gondolom aránytalanságnál te arra gondoltál, hogy a tájhoz, úthoz, fűhöz képest pici, nem hogy a kocsi van arányaiban elcseszve.. -
#6514 Muhaha: -
#6513 Igen, nekem bogár szemem van...Akartam szemléltetés képpen keresni hasonló szögben lévő bogár képet, de nem találtam, de majd keresek...
De azt elhiszitek remélem, hogy ez a bogár nem az a kategória, hogy az ember erősen vacilál, hogy vajon ez modell vagy egy valódi autó-e, s ha ránéztek a képekre, akkor csak furcsán hat, mintha nem lenne valami okés, nem? -
#6512 muhahaha lecsaptam egy volvo S60-ra, olyanra mint enyém, fekete is. 1:43, de jobb mint a semmi :PP Vele jár egy S80 is, ha kell vkinek, eladó féleség :)
-
#6511 Jah, azt hittem az Audi végterméke :D -
#6510 Azoktól kiráz a hideg. -
#6509 Nekem PÓK szemem van:D -
#6508 CL az Merci(kiszjány) koma -
#6507 nekem volvo meg audi szemem :P nameg CL, nagy duzzogva :P -
#6506 nekem jó kis merci szemem van XD -
#6505 Akkor nekünk meg Merci szemünk?:D
Csillag formában látunk. -
#6504 Harleynak már bogár szeme van :D -
labdacs #6503 vakuljak meg, de nem látom, hol aránytalan... :-) -
#6502 Bevallom nem nézegetem a méretüket, és amiket pont néztem, az 50-70 közötti volt, a szürke bogárnak nem néztem pl. a méretét meg, és mivel nem akkora a kép, mint mondjuk 1024X768-as, így nem is gondoltam, hogy nagy lehet....De figyelek erre legközelebb... -
#6501 köszi... -
#6500 ugggyanmááár ha van valami csak szójjá. -
#6499 (223479 byte) ez a szürke bogár mérete volt
(59399) ez meg egy ekkoráé.... -
#6498 maisto -
#6497 Köszi!! -
#6496 Ezek pl 50 KB-osak...Nagy méretűek, de ezeket már feltöltöttem korábban, így ezeket már belinkelem, aztán később meg akkor kicsinyítem...
-
davos80 #6495 Azért az a kipufogó érdekes. -
#6494 Nem nagyok a képek, még a méretük sem...(Így is kb az van, hogy külön szedegetem le oldalakról a képeket, azokat külön feltöltögetem, a kezem már kivan. Lekicsinyíthetem, kérdés, mennyi látszik majd belőlük....)
Viszont holnaptól senki se számítson ennyi szép képre, max hétvégenként párat - most biztos sokan sírnak :)
Szóval kicsinyíthetem, bár ezek sem nagy képek, ennél kisebben...hát...Nem lehet, hogy a géped nem okés, csak azért, mert nekem simán betölti pillanatok alatt, pedig a gépem nem mondható egy ultra szuper high tech-nek.... -
-
#6492 Harly!
Vedd már a fáradságot légyszi és kicsinyítsd már le egy kicsit a 200 fölötti képeket. Úgy lassít mint a nemtudommi.....
Ez az ecsettel lefestett bogár valami gyönyörúűűűűű -
#6491 Micsoda véreb őrzi... -
-
#6489 VW Jetta (Golfból átalakítva...)