269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#6848 Ha van rá ekkora kereted akkor csak egy kis pihi van. Különben szüleid nem szokták megemlíteni,hogy bazmeg fiam megint mi a szart vettél? -
#6847 Naja végtelen pénzt bele lehet ölni és leállás nincs róla max hosszabb rövidebb szünetek. -
#6846 most számolom, hogy egy hónapnyi gyűjtés utáni kiadásaim összege: 231ezer ft! basszus le kéne álnom, mert lassan dobhatom be az 1:1-esem a zaciba :D -
#6845 Szééééépek!!!!
Két héten belül most már nekem is megkell jönnie a DTM Mercimnek.
(Ezt jól megaszontam) -
#6844 Mossmá le kéne védetned a nevet:D -
#6843 tehát mai szerzemények! árat nem írok, mert abból mindíg csak a botrány van :D (amúgy nem sokkal több, mint a neten talált példányok ára!)
-
#6842 Akkor majd veszek,ha lesz rá pénzem:D -
#6841 Na még egyet!
Vélemény első Norevemről
+
Az első benyomás, az összkép, teljesen korrekt.
A méretek (arányok) kiváló.
A fényezés, az apró feliratok szépek
A lámpák jólkidolgozottak, élethűek.
A féktárcsák szépen forognak a kerekekkel a féknyerget illendően állva hagyva.
Az ajtók rendes zsanéron nyílnak.
A motortér szép és részletes, bár a gépháztetőzsanér elég bumszli és ez rendesen csúfit az összképen. (tegyük hozzá, hogy az autógyártók a mai trendnek megfelelő burkolt motorok gyártásával nagyban megkönnyítik a modellgyártók életét, nem kell gyújtókábelekkel meg egyéb apróságokkal szarakodni.)
-
A csomagtér burkolatlan „kopasz” műanyag, de így legalább a fél disznó szállítása után könnyen kitörölhető a vér.
Az illesztéseket akár közepesnek is mondhatnám, ha az első ajtónyitásra az egyik oldalon nem pattant volna le egy kis festék az ajtóról, mert beleért a sárvédőbe. (persze lehet, hogy ez egyedi hiba)
A hűtőmaszk sorjás !!!
A gép egy hatásában elég rosszul sikerült carbon tetővel rendelkezik, ugyanis inkább valami carbon maszatolásra emlékeztet.
A belsőtér is kopasz szőnyeg nélküli, viszont szépen részletesen kidolgozott. Ami rettenetes, az a vastag gumiszalag biztonságiöv és a lágy gumi ülések!! De olyan lágy, hogy az üléstámla könnyedén nyeklik-nyaklik mindenfelé. Viszont – gumi mivoltának köszönhetően – ezt rugalmasan, alaktartóan teszi. (Csak úgy belegondoltam, ha az igazi is ilyen lenne, akkor egy kellemes kis gyorsulás alkalmával a bent ülők simán hanyattvágódnának)
Az már csak igazi kukaccoskodás, hogy elöl-hátul merev tengellyel vannak szerelve a kerekek, így persze nem is kormányozható. (és a differenciálás?) Nem is értem milyen indíttatásból lett ez ilyen! Ha az volt vele a cél, hogy az ötéves Móricka egy nagy lendületet véve jó messzire el tudja gurítani az autót, akkor ezt sikerült a gyártónak megvalósítani.
A csomagolás egy műagyag ketrec vitrines papírdobozzal, az autó két csavarral és négy alátámasztással fixen van rögzítve. A műanyag keret ugyan jól véd egymásra pakoláskor, de egy oldalról behatoló tárggyal szemben védtelen az autó. A nyitható részek egy elég széles dupla rétegű szilikon szalaggal vannak rögzítve. Ezek nagyon puhák, jól védenek, viszont eltávolításuk után foltot hagynak a fényezésen. Persze ez egy kis vaxxal pikk-pakk eltávolítható.
Nem hasonlítom ezt a gépet egy Kyosho-hoz, mert azért azt nem lehet, viszont azt megkell jegyezni, hogy a főbb vonásokban (méretpontosság, az öntvény minősége, fényezés ) azért versenyben van, bár a részletekben rendesen alul marad. És ugye az örög a részletekben lakik.
Végsősoron ezért az árért egy nagyon jó különleges modellt kaptam ( a lányomnak ez tetszik a legjobban, látszik hogy laikus ) és mivel a Norev nem gyárt más BMW típust azzal nincs is több gondom, hogy a továbbiakban válasszam-e a Norev-et. Viszont, ha a jövőben kihoz esetleg olyat amit más nem, gondolkodás nélkül meg fogom venni.
Modellkritika By Dofekné :o)
-
#6840 Nan szép szeressem. -
#6839 Jah, és az új Impreza bizony 1:18-as és gyönyörű, de mégsem őt vettem meg, mert jobbkormányos, és engem zavarna, akármilyen apró részlet is egy modellen :) -
#6838 Az Omega DTM piszok gyönyörű! sztem csapj le rá :) -
#6837 nah megjöttem a vh-ból, mingyárt rakok fel képeket! :)
-
1/18Kyosho -
davos80 #6835 Köszi! -
#6834 lesz az 130 is a végére -
#6833 Revell nincs ilyen szép. -
#6832 Isten éltessen!
Látszik hogy kyosho! -
labdacs #6831 mármint az ötös BMW -
labdacs #6830 szép -
labdacs #6829 hétvégén megszülöm őket. elöljáróban annyit, hogy az Anson Dino nekem nagyon tetszik, a Mira 348 meg olyan, mint egy téligumis tégla, az egyedüli extra rajta az a nyitható bukólámpa. -
davos80 #6828 Megjött a gép,szülinapom alkalmából:
-
#6827 Na akkor ezeket az összehasonlításokat kérném először.
Dino (HW-Anson)
348 tb (BB-Mira)
Az Anson-nak ugyanis van egy-két BMW-je, a Mira-ról pedig a veryszar hír járja.
Bár itt kritikus lesz az a tényező, hogy nevezetesen a BB és a Mira kűzd leginkább a méretpontossággal. -
#6826 Elaléltam a gyönyörtől, mikor ezt a bogarat megláttam...Hogy az AUTOart milyen fantasztikusan megcsinálta a bogarat...Ezért éldemes volt élnem, végre egy tökéletes bogár modell...Most hogy megfájditottad a szivem vele, most muszáj lesz rendelned nekem, nem számit mennyi az ára, de nekem kell ilyen!!!!! -
#6825 50 ojró, és még egy nap hátravan, 80-90ig felmegy szerintem :S -
#6824 Ez bitang egy autó,csak mocskos egy ára van. -
#6823 Bentley Arnage T2002
-
labdacs #6822 ez aránytalan és részleteiben elnagyolt.. :-) -
#6821 -
labdacs #6820 -
#6819 Harly!!bogár -
labdacs #6818 kár ezekért a hatalmas felnikért...
ez az enyém:
-
#6817 hááááát.... széééép. -
#6816 megjött az enzo -
#6815 Laci azt mondta,hogy van 1:18-as is. Ma hívtam fel. -
labdacs #6814 ok, rajtam ne múljon, ezeket az összehasonlításokat tudom megigérni:
F40 (BB-HW)
TR 84 (BB-HW Elite)
250 TR (BB-HW-Shell Classico)
250 GTO (BB-HW)
348 tb (BB-Mira)
550 (BB-Maisto)
Dino (HW-Anson)
333 SP (HW-HW Elite)
-
#6813 Hát nem tudom...1:43-nál azért mégis csak kisebbek az alkatrészek. -
#6812 biztos 1:43-as...És látszuik rajta, hogy nem 1:18-as szerintem... -
#6811 1:43-ban sokkal szebb autókat lehet csinálni, mint 1:18-ban... -
#6810 én is ezt néztem, azért is hittem hogy 1:18!
vagy lehet hogy csak elírták a méretet és valójában tényleg 1:18? -
#6809 De ez nem néz ki 1:43-nak,sokkal inkább 1:18-nak