269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Willi Betz
    Ha van rá ekkora kereted akkor csak egy kis pihi van. Különben szüleid nem szokták megemlíteni,hogy bazmeg fiam megint mi a szart vettél?
  • NSTSpider
    Naja végtelen pénzt bele lehet ölni és leállás nincs róla max hosszabb rövidebb szünetek.
  • w77d
    most számolom, hogy egy hónapnyi gyűjtés utáni kiadásaim összege: 231ezer ft! basszus le kéne álnom, mert lassan dobhatom be az 1:1-esem a zaciba :D
  • Willi Betz
    Szééééépek!!!!
    Két héten belül most már nekem is megkell jönnie a DTM Mercimnek.
    (Ezt jól megaszontam)
  • NSTSpider
    Mossmá le kéne védetned a nevet:D
  • w77d
    tehát mai szerzemények! árat nem írok, mert abból mindíg csak a botrány van :D (amúgy nem sokkal több, mint a neten talált példányok ára!)

• Willi Betz
    Akkor majd veszek,ha lesz rá pénzem:D
  • Dofekné
    Na még egyet!

Vélemény első Norevemről
    +
    Az első benyomás, az összkép, teljesen korrekt.
    A méretek (arányok) kiváló.
    A fényezés, az apró feliratok szépek
    A lámpák jólkidolgozottak, élethűek.
    A féktárcsák szépen forognak a kerekekkel a féknyerget illendően állva hagyva.
    Az ajtók rendes zsanéron nyílnak.
    A motortér szép és részletes, bár a gépháztetőzsanér elég bumszli és ez rendesen csúfit az összképen. (tegyük hozzá, hogy az autógyártók a mai trendnek megfelelő burkolt motorok gyártásával nagyban megkönnyítik a modellgyártók életét, nem kell gyújtókábelekkel meg egyéb apróságokkal szarakodni.)
    -
    A csomagtér burkolatlan „kopasz” műanyag, de így legalább a fél disznó szállítása után könnyen kitörölhető a vér.
    Az illesztéseket akár közepesnek is mondhatnám, ha az első ajtónyitásra az egyik oldalon nem pattant volna le egy kis festék az ajtóról, mert beleért a sárvédőbe. (persze lehet, hogy ez egyedi hiba)
    A hűtőmaszk sorjás !!!
    A gép egy hatásában elég rosszul sikerült carbon tetővel rendelkezik, ugyanis inkább valami carbon maszatolásra emlékeztet.
    A belsőtér is kopasz szőnyeg nélküli, viszont szépen részletesen kidolgozott. Ami rettenetes, az a vastag gumiszalag biztonságiöv és a lágy gumi ülések!! De olyan lágy, hogy az üléstámla könnyedén nyeklik-nyaklik mindenfelé. Viszont – gumi mivoltának köszönhetően – ezt rugalmasan, alaktartóan teszi. (Csak úgy belegondoltam, ha az igazi is ilyen lenne, akkor egy kellemes kis gyorsulás alkalmával a bent ülők simán hanyattvágódnának)
    Az már csak igazi kukaccoskodás, hogy elöl-hátul merev tengellyel vannak szerelve a kerekek, így persze nem is kormányozható. (és a differenciálás?) Nem is értem milyen indíttatásból lett ez ilyen! Ha az volt vele a cél, hogy az ötéves Móricka egy nagy lendületet véve jó messzire el tudja gurítani az autót, akkor ezt sikerült a gyártónak megvalósítani.

A csomagolás egy műagyag ketrec vitrines papírdobozzal, az autó két csavarral és négy alátámasztással fixen van rögzítve. A műanyag keret ugyan jól véd egymásra pakoláskor, de egy oldalról behatoló tárggyal szemben védtelen az autó. A nyitható részek egy elég széles dupla rétegű szilikon szalaggal vannak rögzítve. Ezek nagyon puhák, jól védenek, viszont eltávolításuk után foltot hagynak a fényezésen. Persze ez egy kis vaxxal pikk-pakk eltávolítható.

Nem hasonlítom ezt a gépet egy Kyosho-hoz, mert azért azt nem lehet, viszont azt megkell jegyezni, hogy a főbb vonásokban (méretpontosság, az öntvény minősége, fényezés ) azért versenyben van, bár a részletekben rendesen alul marad. És ugye az örög a részletekben lakik.

Végsősoron ezért az árért egy nagyon jó különleges modellt kaptam ( a lányomnak ez tetszik a legjobban, látszik hogy laikus ) és mivel a Norev nem gyárt más BMW típust azzal nincs is több gondom, hogy a továbbiakban válasszam-e a Norev-et. Viszont, ha a jövőben kihoz esetleg olyat amit más nem, gondolkodás nélkül meg fogom venni.

Modellkritika By Dofekné :o)

• NSTSpider
    Nan szép szeressem.
  • w77d
    Jah, és az új Impreza bizony 1:18-as és gyönyörű, de mégsem őt vettem meg, mert jobbkormányos, és engem zavarna, akármilyen apró részlet is egy modellen :)
  • w77d
    Az Omega DTM piszok gyönyörű! sztem csapj le rá :)
  • w77d
    nah megjöttem a vh-ból, mingyárt rakok fel képeket! :)
  • gabamano

1/18Kyosho
  • davos80
    Köszi!
  • gabamano
    lesz az 130 is a végére
  • Willi Betz
    Revell nincs ilyen szép.
  • Dofekné
    Isten éltessen!
    Látszik hogy kyosho!
  • labdacs
    mármint az ötös BMW
  • labdacs
    szép
  • labdacs
    hétvégén megszülöm őket. elöljáróban annyit, hogy az Anson Dino nekem nagyon tetszik, a Mira 348 meg olyan, mint egy téligumis tégla, az egyedüli extra rajta az a nyitható bukólámpa.
  • davos80
    Megjött a gép,szülinapom alkalmából:

• Dofekné
    Na akkor ezeket az összehasonlításokat kérném először.
    Dino (HW-Anson)
    348 tb (BB-Mira)
    Az Anson-nak ugyanis van egy-két BMW-je, a Mira-ról pedig a veryszar hír járja.
    Bár itt kritikus lesz az a tényező, hogy nevezetesen a BB és a Mira kűzd leginkább a méretpontossággal.
  • Harly18
    Elaléltam a gyönyörtől, mikor ezt a bogarat megláttam...Hogy az AUTOart milyen fantasztikusan megcsinálta a bogarat...Ezért éldemes volt élnem, végre egy tökéletes bogár modell...Most hogy megfájditottad a szivem vele, most muszáj lesz rendelned nekem, nem számit mennyi az ára, de nekem kell ilyen!!!!!
  • autoszimulator
    50 ojró, és még egy nap hátravan, 80-90ig felmegy szerintem :S
  • Willi Betz
    Ez bitang egy autó,csak mocskos egy ára van.
  • autoszimulator
    Bentley Arnage T2002

• labdacs
    ez aránytalan és részleteiben elnagyolt.. :-)
  • Willi Betz
  • labdacs
  • gabamano
    Harly!!bogár
  • labdacs
    kár ezekért a hatalmas felnikért...
    ez az enyém:

• gabamano
    hááááát.... széééép.
  • norbi56
    megjött az enzo
  • Willi Betz
    Laci azt mondta,hogy van 1:18-as is. Ma hívtam fel.
  • labdacs
    ok, rajtam ne múljon, ezeket az összehasonlításokat tudom megigérni:
    F40 (BB-HW)
    TR 84 (BB-HW Elite)
    250 TR (BB-HW-Shell Classico)
    250 GTO (BB-HW)
    348 tb (BB-Mira)
    550 (BB-Maisto)
    Dino (HW-Anson)
    333 SP (HW-HW Elite)

• Willi Betz
    Hát nem tudom...1:43-nál azért mégis csak kisebbek az alkatrészek.
  • Harly18
    biztos 1:43-as...És látszuik rajta, hogy nem 1:18-as szerintem...
  • Harly18
    1:43-ban sokkal szebb autókat lehet csinálni, mint 1:18-ban...
  • w77d
    én is ezt néztem, azért is hittem hogy 1:18!
    vagy lehet hogy csak elírták a méretet és valójában tényleg 1:18?
  • Willi Betz
    De ez nem néz ki 1:43-nak,sokkal inkább 1:18-nak