269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#6568 famintázatot lehányták? elég csúnya színe van :D -
#6567 Főleg a kék színben. -
#6566 ÚÚÚÚÚ de mocskosul szép!!!
Feszítenék benne mint poloska a gázolajban -
#6565 gyönyörű autó, de valahogy nem az én világom.... -
#6564 Bentley Azure feketében most jött ki.
-
#6563 -
#6562 -
#6561 -
#6560 Ezek nem rosszak. -
#6559 -
#6558 Hű ez tetszik, én is mostanában veszek majd egy 1:87-es ifácskát, a modelltec gyártja barna színű pótos -
#6557 Hot Rod, de csak ez a stílus.
Az 1920-as30-as évek autóiból készített HotRod, a nyitott motorházú, vagy kiemelt motorú autók már egyáltalán nem tetszenek -
#6556 Nagy valószínűséggel nem.
Amíg nyígtak hogy állítsunk ki,addig be volt ígérve egy két napos börse.Amikor már le voltak zárva a vitrinek, hirtelen amnézia lett úrrá a múzeum vezetőségén. -
#6555 Nem tiszta!
A Hot Rod jön be, vagy a Woody -
#6554 igazán szép, büszke lehetsz rá -
#6553 Jók ezek a hotrod-ok. -
#6552 Gabiiiiiiii!
Lesz még valamillen börse bontás előtt?? -
#6551 Én pedig ezekért a modellekért vagyok "meghalva"
Egyre erősödik bennem egy vitrinnyi ilyen autó levadászásának terve: -
#6550 Állapotra meg így nem tűnik rossznak. -
#6549 Én minden nap vonzódom az IFA-hoz
Hát itt egy adag 1:120 vagyis TT,
vagy itt az 1:1 vagyis az enyém.
(nem gázoltam el senkit, csak a szerelő esett alá)
-
vass17 #6548 -
#6547 500 as jól teccik látni és ez már az utolsók közül való de nan jó állapotú. -
#6546 Ahogy látom ez már az uccsó évjárat. És nem 12 hengeres De attól még gyönyörűségességes. Még azt fűzném hozzá,hogy hosszított is.Hátul motoros fotelek vannak,ez által 4 személyes "csak". -
#6545 Egy pár kép bálnaügyileg :D
-
#6544 Na igen persze az nekem is etalon:D -
#6543 Ezek speciel rat-road hatást keltenek. -
#6542 Nekem mégis a bálna tecc. -
#6541 De ha megnézitek szinte ebben az időben készült E-osztályt akkor ugyan ezekkel a formákkal találkozunk.
-
#6540 Kicsit nagyok a képek...sorry...
-
#6539 Sajnos szinte mindenkiben ez az aranyosság van, ami nem biztos, hogy jó...
Ezek aranyosak? :)
Volkswagen topicban sok-sok hasonló kép van... -
#6538 én nemtudom milyen okból kifolyólag, vonzódom a kockalada és az IFA iránt, nekem nagyon tetszik a formája! Ha meglátok az utcán egy Ladát ami tele van afromagyarokkal és teljesen ül a segge, de nem a tuningtól, akkor bezony elszomorodom, mert sokak szemébe csak ennyi a Lada... -
#6537 nem csak az, hogy szép, de ránézel és sugárzik róla az, hogy aranyos, kedves kis autó, mintha szíve lenne, két nagy kerek lámpája a két nagy bamba szeme :D
szerintem nagyon aranyos -
#6536 Ez igaz, mindenkinek más jön be... -
#6535 Így van jól mondod. Sajna a magyar a sok suttyó rontotta el a jó hírnevét. -
#6534 egyik kedvencem -
#6533 Nekem meg ez tetszik piszok módon és milyen sokan mondják rá,hogy cigány verda meg elhibázott lépés volt a Mercitől és még sorolhatnám. De szerintem ez szép autó.
-
vass17 #6532 hát igen ezt sokkal inkább sorolnám a mestermüvek közé (lehet hogy az is benne van a dologban, hogy ez ritka, nem láthatsz minden sarkon)).. -
#6531 Ez igaz,de külsőre olyan mint egy picsán rugott béka aminek felcsúszott a nyakára a valaga:D -
Huncolin #6530 halihó
tudod, "ízlések és pofonok" szokás mondani...
az én storim, hogy nyáron vezettem nagyon sok autót, és pl a porsche is nagyon szép autó, de az istenért se vennék, de ha meglátom, akkor azt mondom, hogy álomautó....
....vagyis inkább meghagyom álomnak, mert úgy szép ás jó, persze a valóság mindig más.
és hogy kicsit on legyek.
Opel modelleitek nincsenek véletlenül?főleg senator, admiral, diplomat, kapitan? -
#6529 Így van mindenki más ezért mindenkinek más teszik valakinek valamelyik verda a gyönyör a másik szerint meg fúj de ronda.