269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#6648 De alapvetően egyik sem rosz belőle,szerintem. -
#6647 Én úgy ülök, és vér laza vagyok :DDDd -
#6646 Tudom,csak gondoltam elmondom erről a saját álláspontomat. -
#6645 Én sem úgy ülök az autóban,csak vicceltem. -
#6644 Szerintem istentelenül kényelmetlen ülés pozíció. -
#6643 Csak az a bej,hogy nem szokásom másokat utánozni,főleg ilyen rossz tulajdonságokat. Attól,hogy van könyöklő egy autóban nem kell rátehénkedni fél oldalasan. Astrámban is van könyöklő mégsem tehénkedek rá,csak ráteszem a könyökömet,hogy csuklóból tudjak váltogatni. De persze ma már ez a menő,ha ugy ülsz az autóban mint vmi gerincbeteg. -
#6642 Sajna AA E10 touringom nincsen így nem tok róla nyilatkozni,de ismervén az AA minőségét valszeg a hangyesznyit jobban kidolgozott,mint az MC E10 touring -
#6641 Most jól megnéztem, a Minichamps féle Touringban is játszik a kormányhiba!
Neked melyik jön be jobban az E10-esekből az MC, vagy az AA kiadvány?
-
#6640 BKV val utazik csak látta mások hogyan csinálják:-D -
#6639 Hááát...mivel nincs gerincferdülésem ezért nem:D -
#6638 te is úgy ülsz benne :DDDD -
Bocsánat a művészektől:-)) -
#6636 De nem megmondtam, hogy ótóartot köll venni! Az nem ferde!(persze nem is adott ki ilyen kabriót)
Nem a Minichamps a hibás, hanem aki ilyen bénán fényképezte, hogy ennyire feltűnő a hiba.
-
-
#6634 Miért, A Skoda mikróbusz ugyan ilyen a kormány/ülés viszony és a Trabantban sem élvezet nagyterpeszben középen nyomni a gázt. -
#6633 Na azokat én utálom mocskosul. Csodálkozom is,hogy-hogy nem fáj este a derekuk -
#6632 Azért elvezetném valahogy ha lenne egy ilyen gépem 1:1 ben:-)) -
#6631 Olyan vagy, ez már megelőzte a korát.... Miért te még nem láttál kapucniban derékból "elfacsarodott" menőgyerekeket vezetni?
Szerintem dirrekt nekik gyártanak ilyen autót -
#6630 jól látom, hogy a kormány el van csúszva az üléshez képest??
elég kényelmetlen lehet így vezetni! -
#6629 hehe XD -
Új gép érkezett,egy BMW 1600 Cabrio
Köszönet Don,hibátlan csomagolás! -
#6627 Mondjuk a norev néha odafigyelhetne olyan apróságokran hogy az opel manta nem traktor, és nem terepjáró -
#6626 egyszer fent, egyszer lent :( -
#6625 kiestünk a top10ből :S -
#6624 Igen modell. Átküldöm honnan vásárolnék.
Hát tényleg benyomhatnának mégegy börzét! -
#6623 Laci!
Sikerült megcsípni? -
#6622 Sajnos normálisnak számít....
Ha modell, és van valami mellé ami engem is érdekelhet,szólj hátha osztani tudjuk a postaköltséget.
A kiállításhosszabbításról ez a véleményem
Azért megkérdeztem hogy cserébe a cuccainkért,amivel úgy néz ki tetszés szerint rendelkezik a kedves múzeum, nem szeretnének e egy börzécskét rendezni..... -
#6621 Gábor!
Mit szólsz a kiállításhosszabbításhoz?
Tán kevés volt eddig a látogató?
Más
Ugye az Én aspektusomból egyetlen Norev kiadvány létezik és egy büdös rossz szavam nem lehet rá. Messze felette áll egy Maisto-nak, Welly-nek meg ilyesminek. -
#6620 Ki tudja?
Az USA-ból 27 Dolláros postaköltség normálisnak mondható? -
#6619 Jó rendszám :D
-
#6618 Egymásmellé tenném a norevvel egy Dofekné féle összehasonlításra :D -
#6617 nem igazán szép a kidolgozása -
#6616 Ez pl: maisto -
#6615 de várom már az új jövevényeket, pedig még egy kis idő, mire itt lesznek :)
márcsak egy maybach 62 kéne, de kikészít, hogy sehonnan nem lehet szerezni:( -
#6614 Csak ezzel a színvonallal lehet elérni valamit: -
#6613 Az áremelés nem tesz jót neki azé Kyosho még nem lesz. -
#6612 Kénytelen,de mindent elront a Francia központ hihetetlenül pongyola, nehézkes ügyintézésével.És az áraikat is emelik ám szépen csendben , havonta, két havonta 2-3-5-9euróval.....
-
#6611 Igen? Nan jön föl a norev. -
#6610 ó már mikor....
csak most sikerült még egy darabot szerezni.
Már égen földön nem volt. -
#6609 Kiadta a Norev? Nem néz ki rosszul.