269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#6888 engem kékfehér ikarussal :D -
#6887 Nekemn szimplán halál félelmem volt benne:D -
#6886 amúgy engem suliba először Mazda 323-al, majd Hyundai Pony-val, F Astrával vittek :) -
#6885 Nivaval egyszer majdnem felborultam
Magas volt neki a padka út mellett
De én nem nagyon szerettem,mert izom szervó volt benne és az is rohadt módon kemény volt. -
#6884 jó is a Niva! :)
Ismerősöm szerzett egyet amikor mentünk a Bükki Nemzeti Parkba tavaly, kimondottan kalandos volt vezetni :D -
#6883 Olyannal eccer vittek osztálykiránduláson hátul voltunk majd megfulladtunk az utvégére. -
#6882 Dobozossal...
Később már Nivával na kevés autót is szeretek jobban mint a Nivát....
Azon tanultam meg vezetni... -
#6881 Parancsnoki UAZ vagy mentős dobozos? -
#6880 A legjobb az volt, amikor leesett a hó, vagy nagyobb volt a sár mindíg UAZ-zal vittek.
Fent laktunk erdészházban a Bükkben és nem volt más.
Abból arra emlékszem,hogy mindíg hidegebb volt a kocsiban mint kint :o) -
#6879 Én mindenhova gyalog:D -
#6878 Engem sárga! 1-es Golfal hordtak ovodába.
Iskolába már gyalog jártam. -
#6877 Volgában én is ültem sofőr volt hozzá vezérigazgatóé volt. -
#6876 csak nagyon halkan merem megsúgnyi engem még hordtak csajkával meg m21es volgával alsótagozatba.... -
#6875 Igen ismerem,pörög nagyon:)
Volt időm vele hosszabban beszélgetni. -
#6874 A Dezső egy akkora jó arc hogy keresni kell még egy olyan palit....
Nagyon kevés ember van a gyűjtők között, már akikkel Börzén itt ott találkozok,akit annyira bírok mint őt. Hihetetlenül korrekt ember. -
#6873 A lényeg böszme autó volt :D Nem tudom van e belőle még épp darab. -
#6872 Akkor jól sejtettem:) -
#6871 Elvileg hodály :D -
#6870 Azért ennyi mert az okoska (a maga 16 évével) megveszi H.Krisztiántól a modellt, és megpróbál ráduplázni. Nézd meg a 29 eurós volgát mennyiért árulja.... -
#6869 Jónagy hodály/j(nem tudom milyen Jével köll írni) volt biztos:) -
#6868 tökjó lehetett, át kellet volna festeni... :)
LADA xD -
#6867 Ilyet én láttam élőben. -
#6866 Nekem marha régen volt egy ilyen sg.hu felirat kék Lada Nivam aminek nyílt mindene még a kereke is kanyarodott,rugózott is. Csak egy baja volt szarul volt lefestve és egy idő után elkezdett kopni a festék róla. 1:43-as volt különben. Azt,hogy kigyártotta nem tudom,de kb 10 éve vettem a Pólus Centerben és akkor került 3ezer forintba. Már nincs meg különben! -
#6865 Mert a szovjet verdákat mindig méregdrágán árulják, mert hogy nem túl gyakoriak. Persze ennyit nem ér, de az eladó reménykedik, hogy talál el balekot, aki kiad érte ennyit, miközben töredéke a valós értéke... -
#6864 Ez miért ilyen lotyó drága?
Csajka -
labdacs #6863 nekem egy Kyosho 308 GTB, egy ERTL 275 és egy Mythos van tőle. -
labdacs #6862 most hívtak otthonról, megjött a zöld GTO-m. este képekkel emlékezem meg az eseményről. :-) -
#6861 Én annak idején tőle vettem a 123-as Mercimet. Csak most találtam meg a névjegykártyáját,azért kérdeztem:D
Pedig a sárga nem is fűződik annyira Enzo Ferrarihoz,inkább a fiához Dinohoz. -
labdacs #6860 igen, ismerem. vettem is régebben tőle ezt-azt. néha ide is szokott írni yellow néven. legutoljára valamelyik börzén láttam. akkor azt mondta, azért yellow, mert az összes Ferrarit eladja a sárgák kivételével. -
#6859 labdacs!
Puskás Dezsőt ismered?
Ferrari 1/18-as modellekel foglalkozik Biatorbágyon lakik.
Az oldalát biztos ismered: www.118modellautocenter.com -
#6858 eltaláltad :D -
#6857 Egyik 20 alatt másik talán felette van :D -
#6856 de jó lesz, ha Gabamanónak köszönhetően itt lesz a két Mercim is :) -
labdacs #6855 nálam szerencsére támogatás van feleség oldalról. sőt, néha-néha ő is vesz magának egy-egy kisautót. pedig az autók maguk igazán nem érdeklik, sőt.. de van pár forma, ami tetszik neki. -
#6854 Nekem is,de inkább a Mercedesek. Ezzel nem azt akarom mondani,hogy az Astra rossz autó,de a családban már többször is voltak Mercik és panaszom/panaszunk nem volt rájuk. -
#6853 én egyetlen droggal élek: az autókkal :) imádom a kis Opelemet terelgetni, imádok autókat nézegetni, olvasni róluk, és modelleket gyűjteni :)
nekem az autók határozzák meg az életem! -
#6852 Akkor nálatok sem fenékig tejfel az élet ezekről. Bár inkább ilyenekre költsél mint drogokra meg hasonló "reptető" dolgokra:D -
#6851 nálunk is ez van, csak még betársul a nővérem XD -
#6850 Én öregemnek is tetszenek,de anyum az kézzel-lábbal ellenzi őket
Igaz én még nem adtam ki egy hónap alatt ennyit modellekre. Max. 80-100-at. -
#6849 apámnak tetszenek :D