269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#6488 VW T1 Doka
-
#6487 VW Bogár 1302 S 1:18 Revell (Van aki nem ismeri? :P)
Utolsó képen egyértelműen látszik mennyire aránytalan :(
Ennek ellenére, hogy mindig szídom, be kell érnem ezzel, viszont nektek 100 gyártó csinál BMW-ket, meg Merciket jobbnál jobb minőségben....(irígykedik...) -
#6486 Lehet zsacskós szórhatót, illetve papíralapú lapon lévő méretrevághatót kapni.Itt megnézheted
De ha olcsón szeretnél kijönni, ajánlom a minden szombaton a Láng művelődési otthonban megrendezett Vasútmodellbörzét,sokan szoktak kiegészítőket árulni.
A szórható fű sztatikus, tehát száradás előtt egy feldörzsölt műanyagfésűvel fel lehet állítani minden fűszálat.
A lapot ajánlom mert (bár én többnyire szórhatót használok)lényegesen könnyebb bánni vele -
#6485 Készül a Porsche Cayenne is belülről.
-
#6484 Hülye kérdés percek következnek Gábortól:D
Műfüvet hol tudok venni,ha jól tudom iyen zacskós kiszerelésben lehet kapni. A játék-makett oldalon nem találtam:(
-
#6483 Na hát ha ilyen precizem ki tudom fúrni, és a led pont csak ennyire látszik ki, akkor megcsókolom a makkomat:D -
#6482 Nem, nincsen. Ez a gyári xenon imitáció, de ha rak bele az ember, akkor kb. pont ugyanigy kell hogy kinézzen és igy is fog kinézni. Ugye milyen megtévesztő? -
#6481 nah jo, marad világítás nélkül XD -
#6480 Na most ebben a 3-as Bmw-ben ugye vannak ledek jól látom? -
#6479 Amúgy lehet venni kész ledes "korbácsot" is, azt csak be kell építeni. Ha te csinálod azért némi ellenállásokat is szerkessz bele.
A gagyibb úgynevezett "csapos" lámpákkal egyszerűbb a dolgod, mert csak porrá szeded az autót, a lámpa csapjának elsütött végét lekapargatod, kiveszed a lámpát, rövidebbre csíped a csapot, a kasztniban a likat felfúrod LED méretűre, visszaragasztod a lámpaüveget, hátulról behelyezed a ledeket, elvezeted a kábeleket, az autot összerakod.
Az igényesebb lámpákkal már nehezebb a dolgod, mert itt magát a lámpatestet is meg kell fúrni, mégpedig szép precízen, központosan és a LED-et ebbe a furatba kell illeszteni és nem mindegy milyen mélyen.Valszeg a lámpa mögötti kasztnirészen is kell alakítgatni.
-
#6478 Venned kell
-kb 2 méter hajszál kábelt ami 12 voltot bír
-9 V elem
-12V kapcsolót(On-OFF bármilyen jó)
-5-6 db fényes LED
Ez után már csak neked kell mindenhova beszerelni a ledeket rá a kábeleket és a 9 V elemen a "-" jelre kötni a kapcsolót:)
-
#6477 Okos -
#6476 Szép mind2:) -
#6475 erről eszembejutott h a memkarit előszőr úgy akartam kiszedni telóból h csipesszel megfogtam és kihúztam XD aztán rájöttem h be kell nyomi :p -
#6474 De tessék akad itthon egy ráncfelvarratlan hetes világos belsővel. És persze egy Individual szintén világos belsővel.
-
#6473 Én egy kést tettem a fékbetét mögé, és szépen óvatosan, kocsitól ellentétes iranyban, kis, határozott mozdulatokkal feszegettem. Aztán kiderült, hogy csavaros -
#6472 De az egyik kerék letörése után már a többit nagy valószínűséggel épen letudja szenni, mer már látja a technológijáját a dógognak -
#6471 Igen, van olyan is, ami csak szorosan illeszkedik és van amelyik kis többkarommalkapaszkodó. -
#6470 Csak nem szabad oldalirányba feszegetni, mert eltörik.
Milyen modell? -
#6469 csak simán lehúzom nemkell semmit pattintani meg ilyenek? -
#6468 kár hogy most nem annyiba kerül, megmaradt volna egy tizesem :( -
#6467 Ezt nem már árulják.... Ezt megint árulják.....
A modell és makett a múlt év közepén adta el az utolsókat 10990ft volt.
Majd egy évig rohadt mindenki nyakán, mert senkinek sem kellett.
Amióta ismétlik a filmet azóta kell mindenkinek.
Én fél év alatt adtam el annó a két darabomat, aminek nem volt meg a doboza azt 8000ft ért. -
#6466 az a baj, hogy mindenhol ennyiért adják! egy pár külföldi helyen olcsóbb, de ott a behozatás meg a rizikó is szerepel!
amúgy azért linkeltem be mert meglepődtem, hogy már itthon is árulják -
#6465 Facelift-es szebb.(világos a belseje) -
#6464 Mit nézzek rajta hogy mennyiért lehet eladni egy 12000ft-os ERTL modellt?
-
#6463 ezt lessétek meg :) -
#6462 sok a fölös img tag, és azokat számolja, ha az tíz, akko tíz :D -
#6461 na még ez a kettő kéne a gyűjteményembe -
#6460 Ha már BMW a téma akkor itt a régebbi és a ráncfelvarott hetes egymás mellett:
-
#6459 Esetenként előfordul :D -
#6458 Valószínűleg :P -
#6457 világítást hogy lehet varázsolni egy 1:18-asba?? mi kell hozzá? hogy rakjam bele? valaki tud felvilágosítást asni? a maisto sl amg-n tudnék kísérletezni :) -
#6456 szép e31:) -
#6455 miért érzem a rosszindulatot XD -
#6454 Harly, te is színvak vagy? [apro](csak kérdezem) -
#6453 Akkor meg Én rakom fel bénán a képeket -
#6452 Szerintem ezeket a plusz [IMG]-ket is képként fogja fel.... -
#6451 na lebuktam, színvak vagyok :D -
#6450 hányas voltál matekból?! a hét az több mint tíz !!! -
#6449 Ugyan má'! Hipsz-hopsz össze lehet rántani egy ilyet.
Egyébként miért van az, hogy beraktam 7 képet és erre asszongya, hogy egy hozzászóláshoz maximum csak 10 képet lehet hozzátenni? Nem nagyon tud ez a rendszer számolni? A hét az kevesebb mint a tíz!!