33479
12316971501353788406.png
  • Atrium
    nem ismerem a nagy neveket és arcokat. melyikük Zoli?
  • a zsírkereskedő
    lee jól nyomta:D
    zoli meg hatalmas volt
    amúgy elég nagy lökdösődés volt...láttam már pár versenyt de ez most kicsit durvulás volt
  • CeeZee
    Találtam 2 videót a hétvégi versenyről (bár nem csúcsminőség). Íme az egyik

Kb. a közepétől izgalmasabb, ott már Zoli is felbukkan elég gyakran. A másikat feleslegesnek érzem belinkelni, mivel egymás mellett vannak.
  • a zsírkereskedő
    majd egyszer kitapasztalom ha nagyobb leszek:D
    most felhúzás evezés t-rudas evezés húzódzkodás szélesen és szűken ahát program...
    eddig bejön:D
  • jazzy
    Grat Zolinak nagyon szep helyezes! Vegre nethez jutottam, sajna az alberletben meg mindig nincs:( Vettem L-karnitint, multi-x -et, Feherjet, es indulhat a kemeny dieta!
  • CeeZee
    A hétvégén lezajlott az 1. Pro Division-féle Night Of Champions!
    Eredménylista!

Garatula Vörös Zolinak a 4. helyért!
  • CeeZee
    Láttam, hogy hogyan csinálod úgyhogy ne magyarázz! Nem csodálom, hogy nem érezted!
    Ráadásul egy alapgyakorlatról kimondani, hogy szar elég nagy hülyeség! Max. neked nem jön be, de ez nem a gyaksi hibája.
    A hiba az ön készülékében van Vágó úr!
  • CeeZee
    Ha jól emlékszem egyedüli indulóként a kategóriájában első lett!
    Talán Siklósi Józsinak hívják. Nem gyenge arc az biztos. Egy ilyen fazon után milyen érzés lehet látni pl a Tóth Danit a színpadon?!?
  • CeeZee
    Attól függ mennyi fehérjét viszel be pl hússal.
  • a zsírkereskedő
    az annyira nem gáz az nem azt jelenti h sztem iylen egy tetsépítő:D mert akkor texas szülöttjét ronniet rakom be :D-ő tetsépítő
    incredible meg wellnesses:D
  • FFX
    háát ennél azért én is nagyobb izomzatot akarok
  • vg
    Szerintem ez egyáltalán nem bodys kínézet... inkább olyan strandos.
  • a zsírkereskedő
    nem tudom hány kiló lehet de nem 80 az biztos
    annyira nem gáz a kinézete, de ne menjen így senki se versenyezni:)
    ami gáz az a pózolása de az nagyon... amikor láttam beszakadtam:)
    na csak kis felvezetőnek szántam a superbodyra:)
  • vg
    Ezmiez? Láttam a videót is, ennél szerintem nem nehéz nagyobbnak lenni. Hány kiló, 60?
  • a zsírkereskedő

incredible
  • Brolly
    Aham, de akkor most naponta hány grammot kéne nyomni, vagy itt is úgy van mint a sima fehérjéknél, hogy ahány kiló vok annyi gramm?
  • a zsírkereskedő
    nyugi sztem is szar
  • Atrium
    köszönöm a segítséget! legközelebb ki is próbálom. ebben a pucsítás dologban eddig nem votlam biztos, mert van aki nem úgy csinálja a teremben. Gondoltam ha olyan nagyra nőtt, akkor biztos jó úgy.
    MÁS: Egy ismerősöm azt mondta hogy fontos a húzódzkodás széles fogással, és szinte kötelező gyakorlat. Igaz ez? Mennyire legyen ez széles? elég válszélességnél kicsit kintebb, vagy fogjam a rudat a szélén?
    megint más! nem érdemes csomagolt húst venni! én mindig a pultból választok. az midnig frissebb.
  • CeeZee
    A 4kg csirkemellre szavaznék! Ja, az nem volt benne a listában?

Ha kevés a pénzed akkor inkább V35.

OFF: Tegnap vettem csirkét a teszkóban és bizony volt olyan tálcás csirkemell filé aminek kg-ja 1945Ft volt!!! Annak ellenére, hogy nem azt vettem, ez elég durva! Hát csesszék meg a ferivel együtt! Ráadásul a tejsavót is drágábban vettem, bár ott tényleg csak az 5%-os emelést éreztem meg.
    Bocs az OFF-ért, de ez most felcseszte az agyam!
    ON
  • CeeZee
    Mindkét dolog lehetséges. Az a gond, hogy nem látom, hogyan hajtod végre a gyakorlatot. A hátazás egyik fontos alapfeltétele amúgyis a jó agy-izom kapcsolat. Nekem több év kellett, hogy megtanuljam helyesen érezni a gyakorlatot és még most is előfordul, hogyha nem tudok ott lenni teljesen agyilag az edzésen akkor nem érzem annyira a hátamat.
    Annyit tudok tanácsolni neked így látatlanba, hogy ha ki akarod küszöbölni a kar túlzott munkáját (na ezt jól megfogalmaztam :D), akkor ezekre figyelj:
    - A könyököd közel legyen a törzsedhez és a hasadhoz húzd a súlyt semmiféleképpen se a melledhez.
    - A könyököd mozgására figyelj inkább és a hátad összepréselésére.
    - A hátad legyen homorú (akár teccik akár nem, pucsítani kell), a törzsed pedig feszes (ebbe beletartozik a hasad is).
    - Leengedéskor a hátad nyúljon ki (a karodnak nem kell teljesen kinyúlnia).
    - Amikor a felső pozícióban megfeszíted a hátad ne forogj el a törzseddel (ha sok a súly vagy már fárad az ember akkor hajlamos erre, viszont ez azontúl, hogy csalás ráadásul még veszélyes is lehet).
    - A mozdulat - ha belegondolsz - nem teljesen függőleges, nézz meg valakit (aki feltételezhetően helyesen végzi) oldalról amint végzi a fűrészelést. Van egy bizonyos szöge, nem csak fel és le mozog a súly. Az alsó ponton a melled alatt helyezkedik el, viszont a felső ponton a hasad vonalában.

Próbáld ki néhány hétig és majd aztán meglátod, hogy valóban neked való-e ez a gyaksi.
  • Brolly
    Hali!
    Szerintetek melyik éri meg jobban, 3kg V35 v. 2270g Myomax(amúgy 78 kg vok)
  • Atrium
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Lehet olyan hogy valakinek nem válik be egy gyakorlat, amire mások esküdni mernek hogy nagyon jó és az a kedvencük? A fűrészelésről beszélek. Valahogy nem érem el vele a kívánt hatást. De leginkább arra gondolok hogy szarul csinálom a gyakorlatot. Szóval odafigyelek, hogy ne a karommal rángassam a súlyt.
  • CeeZee
    Ha megnézed a shopban van a 870Ft-os meg van egy ami 1290Ft (ha jól emlékszem). Na a drágábbik kb 3 hónapig bírta aztán szétfoszlott, de én még úgyis tudtam használni, csak éppen fosul nézett ki. Amit most használok (az olcsóbb), azt kb 1,5 hónapja rendeltem és semmi gondom egyenlőre vele. Egyenlőre biztosabb vele a fogás, mert a másik elég hamar "kisimult" és már eléggé csúszott is. Eltűntek ezek az érdek róla. (lehet, hogy érdesítettet kellett volna vennem :D)
    A shop-on meg az én hsz-emet olvasd el! :D Nem akarom ismételni magam.

• a zsírkereskedő
    mivel 20g egy adag-2szer akkora mint az attack ha jól tudom-és drága ezért igen
    amúgy amit mondtál gurtni az bírja rendesen? mert írtak hozzá hsz-ben olyat h nem sokáig bírja...-hozzáteszem úgyis csak hátedzéshez kell
  • CeeZee
    Csak edzés előtt fogod inni?
    Multivitamint vettél már kolléga?
  • CeeZee
    Ha ennyire spórolni akarsz akkor inkább ne is vegyél kreatint. Kérdéseidből ítélve még kezdő szinten vagy (ami egyáltalán nem baj, csupán egy tény) Ha nem táplálkozol rendesen amúgysem fog semmit sem érni. Én a helyedben nem foglalkoznék vele.
  • Panzermeyer
    Hm-hm... Hát igen, csak ez még mindig sokba kerül :-/
    Mellesleg én még kreatint nem szedtem (ezért is kérdezősködtem tőletek), de most próbaként unokatesómmal hozatok szegedről egy 600 gr-os Scitec kreatin monohidrátot.
    Érdekesség: Hogy-hogy ugyanebből a termékből az 1 kilogramos kiszerelésnek 100 gramja többe kerül, mint a 600 gramból szintén 100 gram? Pedig a logika szerint annak olcsóbbnak kellene lennie.
    Scitec kreatin monohidrát 300 g - 100 g: 1327,-
    Scitec kreatin monohidrát 600 g - 100 g: 912,-
    Scitec kreatin monohidrát 1000 g - 100 g: 996,- !!!
    Hosszú távon érdemes ezt is figyelembe venni szerintem. Aki már tudta, attól bocsánatot kérek, hogy untattam :)
  • Panzermeyer
    Igen, többek között ezt is olvastam. De azért köszi :)
  • vg
    http://body.builder.hu/pub_creatine.htm4
  • a zsírkereskedő
    ha szar minőségű akkor lehetnek ezek a mellékhatások... bár a vesegyulladást erősnek tartom...nem hinném h ilyen durva hatása lenne bárkinél is...

amúgy én no-burst-ot vettem nagy dobozzal - tegnap edzés előtt (hátedzés) ittam-annyira még nem éreztem h bedurrant volna jobban mint szokott
    ma mellezés előtt ittam-a hatása mit is mondjak több mint kielégítő
    nagyon jól bedurrantott, és még most is 1 órával edzés után is telt és még mindíg be van durranva...igaz h közel 10e de sztem ha ilyen végig akkor simán megéri - a tömegnövekedést még értelemszerűen nem tudom mérni mert 2napja szedem
  • Panzermeyer
    Üdv!

A kreatinról (kreatin monohidrátról) szeretnék egy-két dolgot kérdezni.
    Olvasgattam róla, és azt találtam, hogy lehet olyan, hogy a feltöltési időszakban hasmenést okozhat. Továbbá lehet h valakinél vesegyulladást idéz elő a kreatin szedése, vagy éppen csak a gyomrát "piszkálja".
    Volt-e már valakinek ilyen nem kívánatos mellékhatás a szedése közben, illetve hallott-e már valakit ezek közül valamelyikre panaszkodni.

Más:
    A Scitec Creatine Monohydrate termékén kívül van-e még másik minőségi színtiszta kreatin? Azért kérdem, mert spórolni próbálok, de azt csak olyan határon belül, hogy ne vmi olcsó porított kutyaszarral szúrják ki a szememet :)
    Szóval?
  • CeeZee
    Ja, és most szombaton Pro Division-féle Bajnokok Éjszakája New Yorkban, ahol Vörös Zoli is indul!

• CeeZee
    Nagyon komoly versenynek ígérkezik a Superbody! Ha azoknak a versenyzőknek akiket én hallottam mindössze a fele indul csak , akkor is mindenféleképpen megéri elmenni. Remélem tényleg nem kell tovább várni, hogy egy színpadon láthassuk a Tóth Danit és a Németh Pistit!
    Ráadásul haver most szeretne először versenyezni és valószínű, hogy itt (itt is) indul majd!
    Viszont a Remzső Feriről nem hallottam semmit.

Ami pedig a Mr. Olympia-t illeti, kicsit már kezd unalmas lenni, hogy az első két hely az utóbbi jónéhány évben mindig ugyanúgy alakul. Meg a verseny előtti "hírmorzsák", pletykák, hogy most Jay tutira veszi a győzelmét, aztán Günther (nem bántom, mert az egyik nagy kedvencem) mennyit nőtt és végül Ron bejelenti, hogy még 120 évesen is versenyezni fog. Kéne már oda valami újdonság. Például Ronnie visszavonulása (nincs vele semmi bajom, ne értsétek félre), ezzel tuti megmozdulna a Pro testépítés, hogy jó irányba-e azzal lehetne vitatkozni, de legalább izgalmasabb lenne egy ideig.
  • a zsírkereskedő
    ma összefutottam németh robival az eltén...(bbtv-8.rész)
    tényleg oda jár és jó arc, meg kvanagy háta van...
    megkérdeztem indul-e superbody-n azt mondta h nem mert nincs formában...szóval minusz 1 jó versenyző

amúgy már csak 3 hét és mr olympia... mindenkiről szállnak h mekkora-günter 144kg ronnie megint gigantikus lesz és melvin anthony is állítólag hatalmas...gustavo badell is jó formában van szóval jó lesz az is
  • a zsírkereskedő
    a szénhidrátban nioncs zsír...-fehérje zsír szénhidrát a három fajta tápanyag
    igen a kenyér szart se ér... illetve ha zsíros akarsz lenni egyed csak
    neked sztem simán tömegelni kéne

én is utálom a zsírt magamon meg másokon de kibírom most mert tömegelek...
  • hykao #4018
    Az az érzésem, hogy te egyszerre akarnád a világot...
    30 perc? Az nem kardió, az túró!
    170 centihez 66 kiló az elég karcsúnak tűnik...főleg ha azt mondod, alig van rajtad zsír, akkor nagyon úgy tűnik, hogy az egyetlen ok, amiért nincs "kockás" hasad az lehet, hogy nincs hasizmod...el kéne kezdeni csinálni nem?
  • KeKKSZike
    Az a baj, hogy csak a hasamon van egy kis zsír! Mármint csak annyi, hogy vastagabb a bőröm! De nem vagyok kövér, mint már említettem 170cm és 66kg! De egyszerűen képtelen vagyok magamat feltenni a futópadra 30 percen keresztül!

Kevesebb szénhidrát? Mert az zsíros?? Vagy mi?

Tényleg... Kenyér jó amúgy tömegnövelésre? :D Mert elvileg szénhidrát!
  • a zsírkereskedő
    egyél kevesebb szénhidrátot de már multkor írtam valakinek egy részletes tervet amiben fogyni zsírból és hízni izomra lehet...
    keress vissza nem olyan rég volt az
  • hykao #4015
    Lehet! Felteszel a tűzhelyre egy kiló disznózsírt, és alágyújtasz... :P
  • vg
    Lehet, diétázol...