RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Ehhh...
Lacc
Lacc
Nem jó. Nem törli ki a www.supergamez.hu-t, és mellé írja!
Lacc
Lacc
Lacc
Lacc
>>> Pretorian
Szerintem vegyük úgy, hogy megcsináltad a questet. Bocs, de engem úgy levágott, hogy nem tudtam visszalépni jó ideig. Ha rajtam múlik, felvettünk, de egyezzen bele még Steve és Rince is.
Pretorian
UNATKOZOK........

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hujevagyok, de nemtom miert eri meg 2 karival bentlenni egyszerre. Magyarazzatok mar el pls!!!:>
Pretorian
>>>>>Rincewind, Steveh, Lacc
Akkor most mi van? megvan a goblin armor, és a "mágikus szem", hogyan és mikor tovább?

Rincewind

Dark Angels Rulez
Rincewind

Dark Angels Rulez
Rincewind
Lacc
>>> Disno
Oszd már meg velem azt a titkot, hogy hogy kell linkelni! Plz.
Rincewind
Épp felvételiztetünk a klánba. A 3 vezér meg Pretorian vizsgazik! Ebbõl a négybõl én vagyok bent...
I.C.ram
hu de moka a jatek!!!!!!
IGEN TETSZIK!!

de hogyan erhetlek el titeket?
Rincewind
Levágott es nem tudok csatlakozni 😞(((((((((((
Enyém a 2009. 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

I.C.ram
milyen jatek ez? es hol talalhatok rola infot vagy honnan tolthetnem le?
Lacc
Tudjátok, sokáig koncentráltam. Vért izzadtam, de megcsináltam! =)))
Rincewind
NE KEZDJÉTEK MÁR MEGINT!!!
Wow! Gratulálok a 2000. üzenethez! Hogy csináltad??? :-)))

Pretorian
Huh!! Kész vagyok a questekkel!

Lacc
Jeee. Enyém a kétezredik! =)
Lacc
2000
Lacc
2000
Lacc
1998
Pretorian
Kösz! Wow, enyém a kétezredik üzenet?!

Rincewind
Igen!
Beszélj elõször Aggie-vel, hogy mi kell a kék festékhez, aztán menj el a Faladori kertészhez, és õ el fog adni neked. 20 aranyért kell venni kettõt!
Pretorian
TUDJA VALAKI, HOGY LEHET FALEVELET SZEREZNI?

Ez nem szerencse kérdése, hanem profizmus :-)

Pretorian
>>>>>Bith
Örök hálám, thx a lot.

Rincewind
Nekem sose mûködött, szerencsés vagy!
Néha kapok ilyen hibaüzeneteket:

De 10-bõl 7-szer mûködik.

Igy szoktam trade-elni sajat magammal :-)
Tényleg mûxik!

Bith
Persze érdekes állatfajta lehet, aki mithril cucccot dob el.......

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Az nem biztos ám, hogy random (mondjuk bányák mellett valóban szokott nyomni ércet rnd), hanem valaki ledobta mondjuk, és ugyebár Te csak 1 perccel azután láthatod ezt...

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Más:
nemtom miért nem tudtok linket nyomni, ugyanúgy kell, mint ahogy eddig is, semmi nem változott
sima html kóddal...nem vagyok supergamezes (még...LOL)
nyahh mára ennyi 😊))

Bith
Pretorian!
Bökj ide jobb lentre. Elméletileg ahhoz a hozzászólásomhoz jutsz, ahol leírtam a goblinos quest-et. De röviden újra (mivel nekem 2x kellet emgcsinálnom a bug miatt, így már nagyon tapasztalt vagyok ebben):
- ami kell: 3 goblin armour....egyik narancssárga, másik kék, harmadik a default, ami kiesik a goblinokból (gy.k. a sima goblinokból pottyan ki a goblin armor)
- a quest a Port Salim (nagyon dél) beli kocsmáros által kezdõdik (tehát nem(!!!) a goblin faluban)
- festéket Aggie gyárt, ahogy már másik quest-bek is, ahol ez kellett (a sárga kellett a herceg kiszabadításánál)
- a sárga és a piros festék együtt narancsot ad...

Spy quest:
- Faladorban kapod...kastély bejárattól balra (kelet) az elsõ torony....fel a létrán...van ott egy faszi aki a fehér lovagok fõnöke...õ adja
- markolj fel a monostorban egy kápooszát (térkép ajánlott, mint mindíg)
- szükség lesz egy bronz medium helmet-re, meg egy iron chain mail-re, hogy bejuss
- a fõbejárat zárva, a fekete lovagok kastélyának "üzemi" bejáratán keresztül lehet bejutni (a kastély keleti oldalán leledz)
- ha bementél a szoba északi falán át lehet menni....fel a létrán
- listen grill...aztán vissza le...vissza az ál falon
- ajtó nyit....õr ugat, hogy nem kéne, de sebaj...bent megtámad egy black knigth...elfut...balra (dél) van egy ajtó...kinyit....fekete lovag támad...na emiatt kell az, hogy le legyenek foglalva (erre 2 lehetõség van: 1. viszel haverokat, akik lefoglalják mindet...2. mákod van, és valaki(k) pont irtják õket (nálam ez volt))
- ha sikerált bejutni az ajtón, akkor nyertügyed van...fel még 1 emeletet
- használni kell a káposztát a lyukon, hogy elcseszd a speckó fõzetet (lyukat tesék megkeresni, nem nagy ügy)
- miután el van cseszve a fõzet, vissza a fehér lovaghoz Faladorba

Pretorian
Nem enged fel ez a szemét.

Pretorian
Hogyan tudok uncut sapphire-t csiszolni? Egyáltalán hogy tudok csiszolni?

Pretorian
>>>>>Mindenki
Emberek! Le tudná írni valaki vázlatszerûen a Spy Quest-et, és azt az új goblinos questet? Nagyon megköszönném.

Rincewind
Margaret Weis-rõl és Tracy Hickman-rõl már nem is beszélve!
Rincewind
Erre most hirtelen nem is tudok mit mondani...
Én ugyan nem nagyon olvastam tõle, de tidom mit éreznék, ha mondjuk Salvatore vagy Pratchett halna meg 😞 Sajnálom!
Rincewind
Ja, igen. És nem tudom, ti is észrevettétek-e, de random meg szoktak jelenni tárgyak a földön. Mész a földön nincs semmi, a köv. percben, meg már egy mithril chainmail fekszik ott. Nekem esküszöm ez volt 😊 Sõt, egyszer mikor bányásztam, 15-20 másodpercenként megjelent a földön egy coal. A szokásos 9-10 perc helyett, most 5 perc alatt összejött a 18. Ennél jobb bugot... 😄

Mégvalami. Gondolom már mindenki tudja, de azért megírom. Mostmár mindenkinek van esélye arra, hogy találjon GEM-et!!! Ugyanis mégsem az aréna rendszerrel lehet, majd nyerni, hanem minden rock alapból tartalmazza az összes fajta gem-et, legyen az síma tin, vagy éppen adamantit rock. És mindíg mikor bányászol belõle, lesz egy bizonyos esélye, hogy érc helyett drágakövet találsz! Ugyan az esélyek eléggé kicsik (rohadt kicsik, állítólag ahhoz, hogy diamond-ot találj, 1 a 600-hoz az esély! Persze Hmudának sikerült >;o ), de legalább bárkinek esélye lehet gem-et találni.

Rince
Hali

Bocs gyerekek, tudom hogy nem ide tartozik, de ha már a hangulatoknál tartunk, régen voltam ennyire magam alatt. Az ok: meghalt Douglas Adams. 49 éves volt. 😞((((((

Rincewind
A Runescape-rõl és egyáltalán az online szerepjátékokról!

Már tudjatok a szomorú hírt, hogy Gladiator végleg itthagyja a Runescape-et, és ezáltal a Dark Angels klánt is. Kár érte, hisz már a kezdetektõl fogva velünk volt! Sajnálom, hogy elmegy. Holnaptól, már nem találjátok meg õt a tagok közt 😞 Mindenesetre ez a dolog rákényszerít arra, hogy megosszam veletek néhány gondolatomat és tapasztalatomat:

Bizony volt már olyan, hogy én is beleuntam a játékba! Ez mindenkivel elõfordul. Ilyenkor elvan valamilyen single player játékkal és ez jó. Én például a Runescape mellett Black & White-ozom, meg persze ott van még a Baldurs Gate II. Ám elõbb utóbb úgy is visszatér ide. Ha más nem a kíváncsisága által, hogy na ugyan mit frissítettek mióte nem voltam fent? Viszont a Runescape pont az a játék, amit elvileg az ember sohasem tud megunni! Több okból is:
1. A legfontosabb, hogy állandóan frissítik, ezáltal mindíg van valami újdonság a játékban! Ha belegondoltok, akkor szerintem beismeritek, hogy elõttetek is lebeg legalább 5-6 olyan dolog, amit már alig vártok. (nálam az elsõ helyen Karamja áll aztán a Player Houses, Papi varázslatok és a Runafegyverek).
2. Az, hogy ez online, ad a játéknak egy olyan légkört, amit egy single player játék vagy akár egy lanon játszott multi, sohasem fog nekem megadni. Például egy sgl jatiban nem tudom megcsinálni azt, hogy kiállok a tér közepére és elkezdem hangosan árulni a portékámat, mint egy igazi kufár. És tudom, hogy aki odajön az nem egy gép által irányított bot, hanem egy másik ember. Mikor alkudozom akkor azt úgy csinálom, mint a való életben, csak mondjuk nem 2 kiló répára, hanem egy runite plate mailre csinálom! Sok tekintetben nagyon életszerû ez az egész! És emiatt olyan élvezetes!
3. A klán. Nincs mégegy játék ahol ennyire érezném azt, hogy vannak barátaim, akikre minden tekintetben számíthatok. A klán olyan mint egy nagy család! Mindenki ismer mindenkit, mindenki cimbi mindenkivel. Én még, ha le is állnának a Runescape fejlesztésével (ami persze nem fog bekövetkezni, hisz amíg fejlesztik, addig van pénzük), tudom magamról, hogy akkor sem szívesen hagynám ott a társaim, akik annyi bajban és mókában voltak mellettem! Persze ezek nem csak a klántársakra igazak!!!
Mindenkivel megeshet, hogy beleun valamibe. Én is beleuntam már többször is a Runescape-be, de aztán mindíg jött valami új, valami érdekes és azon vettem észre magam, már hajnal 3 van, de én még mindíg csak játszok. Erre nekem a Baldur's Gate-en kívül még egy játék sem volt képes. Csakhogy egyszer annak is vége szakad. A Runescape-nek viszont...

Hát ennyi lenne, remélem nem volt nagyon unalmas, viszont eléggé tanúlságos!

Rincewind