34579
RuneScape
  • Lord Novi
    >>>Sir Ams

nem eladnek, haen mvennek, es mar csak 1 runelongot vennek, az se biztos, es 25k-ert vennek.

>>>Mindenki
    Akinek runiteore kell, az keresse fel Talamarimage -et! Ha valaki tud kovácsolni runecuccokat, akkor olvasztani is tud. És csak 25k-ért adja, vagy 100 naturért, vagy 80 silverért, vagy asszem még 100 coalért per darabját...
  • Ams
    mennyiért adod marcus?
  • Horny Keeper
    hehe az öcsém pass-t váltott semmi gond jöhet a stuff cht
  • Cht
    Az első még anno nem skinnes volt
  • Cht
    Én is második karakterrel vagyok
  • Hagane
    Tudom én milyen az amikor újrakezdesz, de ne menj.Maximum ha tényleg nem tudunk megállítani, ú
    gy tizen ...
  • Horny Keeper
    köszönöm srácok hogy 1 ideig veletek gamelhettem de én ujra nem kezdem az biztos további sok sikert néktek.
  • Horny Keeper
    opppsz nem tudok belépni a nevemmel :
    "invalid name or password" mindjárt sirok de komolyan végre ráveszem magam hogy játszak és nem tudok belépni
  • Horny Keeper
    megköszönöm mindet cht
  • Ams
    sorry ez lemaradt: plus 2 rune bars
  • Ams
    vagyis ezek közül valamelyiket!
  • Ams
    Hungary tájékoztató:
    mctavish
    Special Forces

From: USA, Maryland
    Posted: 2002-02-06 20:40
    --------------------------------------------------------------------------------
    1k natures

1.5k mixed new runes

10k old runes

1k coal in certs

2k iron ore in certs

500 steel bars in certs

500 mith ore in certs

300 mith bars in certs

1k iron bars in certs

500 mix of steel bars and mith ores in certs

1k mix of natures and coal

3 sets of runite armor 3 plate, 3 legs, 3 larges

2k raw lobbies in certs

10 rune ores or bars

200 death 800 air and 1k fire Plus 2 runite ores
  • Cht
    Egészségedre
  • Hagane
    A játékban, mustár.Heheh, valami idióta szokta időről időra árulni a hülyeségeit ISZONYATOSAN olcsón, a nevét viszont nem tudom.Annyit hallottam hogy full ironban mászkál Lumbridge és Falador között, közben horgászva edz és néha a Wizard's Towerbe is felmegy, már ha fenn van.
  • Bazsi89
    Jaja,mazlista!
  • Cht
    az jó!
  • Hangianix
    Lol, 1 honapnyi kihagyas utan is meg a 97. vagyok a ranged listan. ;-)))
    Most mar biztos, hogy max. csak addig jovunk vissza Amorce-szal, amig nem szerezzuk meg a DAoC-t.
  • Cht
    2?
  • Lord Novi
    ha van valakinek elado runelongja, akkor hozzámforduljon. 2 db kéne.
  • Hagane
    Majd holnap megbeszéjük.nyugodtan küldj levelet, benne árakkal.A fele "HE?!" lesz, dehát :-)
  • Cht
    Tudok adni Rune medet is
  • Cht
    Mindenféle coal és iron certet veszek!
    Ja meg gold bart és ékköveket is!
  • Cht
    Miről van szó?
  • Ams
    Vagy legyen a háttér átlátszó? Jobb úgy?
  • Ams
    ez nektek tetszik?
  • Lord Novi
    én igen, lehet, hogy még taranov, bone01, lorwin, fattgannet is fog fizetni. (ezek mind magyarok)
  • Ams
    CSá all!
    Ki fog fizetni a runeáért?
    Álíítólag Február 11.-én fog bejönni,ameddig a pénzem futja én fogom. ti?
  • Cht
    Megveszem az összeset!
  • Cht
    adam battle is jó?
  • Horny Keeper
    na jó most már nem siránkozok de ha valaki megdobna legalább egy rune long swordel azt megköszönném idővel biztos ledolgozom vagy nem lehet ajándék is :)))))))na abba fejezem pá
  • Horny Keeper
    az lehet de én nem a saját hülyeségem miatt vesztettem el de ha kezdek játszani akkor tutti hogy kibányászok először 2000 szenet lehet rá jelentkezni:))))) ha elkezdem megint
  • Horny Keeper
    kedves hungary pajtás én régota hanyagoltam ezt a játkot kb 1 hónap vagy több amikor bejöttem azt se tudtam mit ir ki az elején
  • Horny Keeper
    kérlek ugy történt hogy minden rajtam volt és nem játszottam 1 hónapot kb most modom játszok nincs rajtam semmi nálam se 1 kockacukor se mondom biztos a bankban van benézek észre se vettem hogy hiányzik a stuff megyek wildbe ...monodm ide kell valami hasogato szerszám vissza megyek bankba felvenni a cuccot had nézzen az a kis mayer wildbe gondoltam legyakom erre mivan??? üres a bnak van 15 karfiol meg pár runa hát ezt nevezem szemétségnek. ma kérdezem öcsém a bankba rakta a cuccokat? azt mondta nem magán hagyta mert ő játszott legutsónak mondom rajtam semmi nem volt viszont ugyanazon a helyen kezdtem a játékot ahol öcsi abbahagyta csak ugye a több 100k érő fegyverek rajtam voltak és most nem volt. ez elég érhető magyarázat? jól megkevertem mi? ennyi a lényeg ......jah ez megint kibaszás......előszőr ott huztam fel magam hogy a 40k adam platet levitték 16k ra de azon még meg tudtam szedni magam ugyhogy az nem ment kárba de megszivhattam volna azt is:)))) de ez már sok semmi stuff semmi pénz mi a faszt csináljak bazz tippeket könyöradományokat elfogadok. thx én voltam
  • Lord Novi
    ez meg hogy történt? Én már rettenetesen sokmindent vesztettem el a saját hülyeségem miatt, de még mindig játszok.
  • Lord Novi
    köszi! csekkben is be lehet? Akkor NEM csak kartyaval leeht. Egyébként akkor én elő fogok fizetni.
  • Bazsi89
    Valahogy meg tudjak azt csinalni,hogy mikor mindketten(trade kozben)accepteltetek es kiirja,hogy mit adsz ill. kapsz elveszik azt a cuccot,amit kapsz...Nem tom,hogy csinaljak,de ez nagyon nagy szemetseg...Nekem egyszer azon mult,hogy veletlenul megloktem az egeret:)
  • Cht
    Azzal csak az a rossz ha nem aznap megy fel!
    mert m indig más Ip!
  • hungary
    a jatek kiirja, honnan es mikor jelentkeztek be legutobb.
    Nem nezted meg ugye, hogy honnan es mikor jelentkeztek be :((
  • Cht
    Ja és lev 39 voltam
  • Cht
    De azért ne hagyd abba!
    Engem is megöltek már szemét modón de én is folytattam.
    Pl Wildernessben 75lev rune szerkós nyirbált meg amikor mith cuccal voltam!