RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más, én nem azt mondtam, hogy a Runa szar! Ha így lenne nem töltenék el vele annyi idõt (rengeteget [!!!]). Viszont azt be kell látnod, hogy ez nem egy olyan project amiért bárki is egy fillért fizetne. Mert, ha már fizetni kell érte, akkor az ember azt más jati fogja áldozni. A Runescape addig él amíg ingyenes. És én nagyon szeretem és a kedvenc játékom!
▓▓▓▓▓Рунэскэп▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
► ◄
▲
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
A lopással, meg lehet, hogy neked van igazad, de azért elég feltûnõ volt!
Azért ne ítélj hirtelen szerintem!
1. Valljuk be, hogy Andrew is lopkodott ;)
2. Nem tudjuk, hogy UO2-ék fizettek-e érte (nem lepne meg)
Sajna én attól tartok, hogy a mostani formájában nem lehet sokig ingyenes a RS :(. A mostani foram alatt azt értem, hogy bannerek vannak, amikre senki nem kattintgat :( (én igen, és tegyétek Ti is (már aki eddig nem)). Emiatt is sejtem a 2. pontban írtakat, mert az tuti, hogy, ha megkeresik Andrew-t, hogy: Figyuzz, itt van X dolcsi, mert láttunk 1-2 jó 5letet, eladod? Erre Andrew: Naná! Így is kivan a seggem a gatyából, köszi, hogy megkerestetek.
Na, ezt csak azért írtam, hogy kerek legyen :).
Engem eléggé érdekel az online szerepjátékok világa, úgyhogy néha utána szoktam olvasgatni! Itt is elsõsorban az Everquest, de általában elmondható, hogy nyitott vagyok minden újra! Épp ezen ok miatt a PCGuru Online-on olvasgattam az Ultima Onlin 2 leírását. És, hát elég érdekes párhuzamokat fedeztem fel az a jati és a Runescape között. Mondhatnám, szinte teljes egészében lekoppintották a Runa képzettségrendszerét. Ott is ugyanezek vannak: Kovácsolás, bányászat, sütés, stb. És õk ebbõl rendesen profitálnak is persze. Ez egy akkora pofátlanság, hogy majd szétdurrantam, mikor elolvastam!!! Persze mondhatnátok, hogy honnan veszem, hogy õk koppintották a rúnát és nem fordítva! Nos a rúna Január óta létezik, az UO2 képzettségrendszerét meg csak most írják! Eddig csak a grafikus motort csiszolgatták. Szóval nagyon kényelmes egy másik ember bevált ötletét ellopni, és abból profitálni... Egyszerûen hánynom kell tõlük! És az a szörnyû, hogy szerintem Andrew nem is tudja, hogy ellopták a munkáját :(
Rince
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Valaki tudna adni egy címet ahonnan le lehetne tölteni a Skynet teljes verzióját?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Éppen csak odaérek a Barbarian Village-i coal sziklákhoz, mikor máris látom, hogy valaki tradelni akar velem! Gondoltam megnézem mit akar, szenet biztos nem, mert látta, hogy most jöttem! Erre berak 8 db. szenet és rögtön accept-eli is! Szóval hozzámvágtak 8 ingyen szenet. Megkérdeztem, hogy miért kaptam, erre õ:
- Welcome
És ez is kilépett.
Nem értem, õrangyalokkal vagyok körülvéve vagy mi?????
Szoktam én is jótékonykodni (nem is keveset), de a sok általam mondott szólás közül a "jó tett helyében jót várj"-t még soha nem láttam beigazolódni! Talán most... :)
Nincs szótárad, vagy mi?
Valaki foglalja már össze a lenti magic-os szöveg nagyját, mert nem mindent értettem. A varázslatok okésak, de ezeket az új rúnák mire lesznek jók??? Stb...
Mindenki merev-részegen fetrengett és közben 20 utcával lejjebb tisztán lehetett hallani a zenét! Én is eléggé kész voltam, de a gépig már nem juttottam el... :D
-free gold nuggets
Mindenhonnan lol-ok tûnnek fel, mire én:
-Let's see - és tradelek
Erre a faszi ingyen és bérmentve hozzámvág 11 darab aranytömböt!!!
Kérdeztem miért, eere õ:
- I never lie - és kilépett
Én meg csak néztem mint a barom és nem tudtam felfogni, hogy vannak ilyenek. Én is szoktam jótékonykodni, de ez már durva!
:)))))))))))
Lenne egy ajánlatom: Mivelhogy egy klán vagyunk, mi lenne ha megosztanánk egymás között a munkát? így sokkal jobban járna mindenki... arra gondoltam hogy vennék tõletek szenet, kovacsolnék belõle valamit, és amennyiért eladom, az a tiétek.(minimum 60gp) Ez lehet akár 100-150gp is!!!(jelenleg kb.80gp (smithing lvl:46))
Hogy miért is jo ez?
1. Lenne sok pénzetek -> vehetünk házat
2. A klánnak lenne egy jól képzett kovácsa nem pedig több kevésbé képzett, több pénzünk lenne és jobb felszerelésünk.
Minél nagyobb szintet érek el, annál többet tudok fizetni, és így tovább...
Aki szintén a smithinget növeli azt lehet hogy ez nem érinti, de fontoljátok meg, szerintem megéri!
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
De szerintem az elsõ az sokkal jobb volt.
A skorpió manus az meg full gagyi volt a végén :((.
Erre 3 ok vihet rá:
1. magyar a stuff
2. muszály (mint pl. a Diablo2)
3. mert MEGÉRDEMLI (és legtöbbször ez egybevág az elsõ ponttal is) (pl. Black&White)
Rince: itt is 700-ért írogatnak, akik írogatnak. Én speciel letöltöm a cuccokat, aztán kiírom magamnak (és már így sem látok ki a CD tengerbõl...nem is tom minek van ennyi, mert alig van olyan, amivel 1-2 óránál többet játszom...mondjuk azokkal meg jóóóóval többet :)).
Egy jóféle Philips CD meg 170Ft (éppen tegnap vettem egy 10-es csomagot, tehát friss az ár).
Minden mûködik az interneten, csak a runescape-re nem tudok csatlakozni! Sõt még a weboldalt sem tudom megnézni! Nem értem, olyan mintha le lennék tiltva a szerverrõl!
???
Most rohadhatok itthon és bámulhatom a monitort, ahelyett, hogy kint a fesztiválon buliznék, nõznék és hülyére innám magam! Nincs igazság...
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Sárga szakáll, fekete sapka, rózsaszín szoknya, barna kötény, piros palást. Ennél szebb öltözetet még nem láttam :-)))
Kinek van CD-írója?