RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hétfõ-péntek

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Mert erdei Suliban* leszek.

*: Aki nem tudná mi az az erde iskola annak leírom: Ugyanolyan mint egy tábor csakk ott is tanulunk 😞

>>>Kkrisz
Jók a képek!

>>>Rincewind
Jövõ héten szóba jöhetne egy felvételi?

Rincewind
Elment a újra is, de meg kéne, hogy érkezzen a másik is, mert nem jött vissza a levél, hogy nincs ilyen cím!!!
Lacc
Valami nincs rendben. Nem találom a mailt! Küldd már el légyszi erre a címre: [email protected]
Rincewind
>>>Lacc & (S)teve

Elment a küldi!!!
Cool! Mining level 50

Lacc
Én úgy tudom, hogy Laughing out Loudly, de tökmind1.
Rincewind
Lought
bocs...
Rincewind
>>>Atomy

Kösz szépen! Ez tényleg fantasztikus lesz, ha kész lesz!!! Bár kissé emlékeztet, az Everquestre, de oda se neki... 😊

LOL = Lot of Louht azaz HAHAHA
Nem hinném hogy értelmesebb vagyok, ez majd kiderül abbol amit írok, de azért megpróbálm lefordítani :-)
A játéktéren lesznek olyan zónák ahol lehet harcolni, meg olyanok ahol nem(pl. nagyobb városok, bányák).
Azoknak akik harcolni akarnak egymással lesz egy új terület a térkép szélén ('The Wilderness') ahol a harc mindíg engedélyezett. Mindenki harcolhat mindenkivel.
Ez veszélyes zóna, de több kincset lehet találni vagymi, ha megkockáztatod a belépést.
Ha a zónán kívül akarsz harcolni valakivel lesz egy kereskedelemhez hosonló új opció, ahol mindkét félnek bele kell egyeznie a harcba, meg kell állapodni a tétben, egyéb szabályokban(közben használnak-e kaját, varázslatot, elfutni szabad-e)
Nagyjából ennyi volt a lényeg, ha valahol tévedtem javísatok ki.
Szerintem nagyon jó lesz így, lehet hog átváltok PK-ra ha megcsinálja.

Egészen más: könyörgöm mondja már el valaki mi az hogy :`lol`

Rincewind
Valaki, aki értzelmesebb nálam, nem tudná lefordítani, hogy mik az új lehetséges PK rendszer alapjai? Annak amirõl lehet szavazni! Nagyon érdekelne milyen újításokra gondolt Andrew!!!

Rincewind
Rincewind
>>>Ja, Disno

Bocs majd megpróbálok feltenni néhányat, de jelen pillanatban mással kell, hogy foglalkozzak és nincs idõm az oldal frissítésére!
Rincewind
>>>Steve & Lacc

Akkor majd én nyomok egy questet. 10 éve vagyok dungeon master AD&D-ben. Van már némi gyakorlatom... 😊

>>>Zsooo

Biztos, hogy ez így. Az erõsség egyedül a bartól függ, nem pedig a csinált tárgytól. Tehát a steel sokkal többet javít, mint mondjuk az iron!!!

>>>Nuki

Nem vaqgy csak nem vettem észre. Majd legközelebb jobban figyelek! 😊

>>>Atomy
Akkor ma este nyolckor! Mondjuk a cooking guild mellett!!!

Rince.
Bith
Ja! És persze nem cask bányászatnál jön be, hanem mondjuk ércolvasztásnál is ugyanez a helyzet.
Nekem ezelõtt elõfordult olyan nemegyszer, hogy valakinek olvasztottam, és szegény aszitte, hogy meglépek a cuccával, mert kiszaladtam a házból. Holott én csak véletlen valakin használtam az ércet, mivel bejött közben a furnace és a pointerem közé, így odaszaladt a karakterm, hogy rajta használja az ore-t (aminek persze semmi értelme nincs).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Mostmár csak azt kérdezném, hogy vajon hova a búbánatba mentette el a file-jait a windows-os kliens?? Mert most nem csinált ilyen runescapefiles könyvtárat, tehát valahol egész máshol van cucc. (de mér'?)

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Hi skacz!
Csak azért írok mert kibaszott jó ez az új irányítás! 😊) A bányászok álma! Végre nem kell centizgetni (il. milliméterezgetni), hogy eltaláljam a sziklát a csákánnyal, és ne egy manuson használjam, mivel végre az alap az, hogy a sziklán használod! 😊) Naggyon bejön!
Ráadásul mostmár a kezdõ bányászok sem tudják eldobálni véletlen a csákányt.
Szal Rulez! 😊

Mázlista vagy. Én másfél óráig püföltem egy követ, és semmi.
Egyébként az újratermelõdés attól is függ mennyien vannak fent a szerveren.

Hangianix
Hihi, 2x mentem banyaszni gem-t es talaltam 1 sapphire-t es 1 ruby-t. :-)
Mindezt 14 perc alatt. Akkor hogy is van ez a 30 percenkenti ujratermelodes?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Disno, tart meg az ajanlatom most talaltam meg egy sapphire-t

Hangianix
Ha valaki meg nem csinalta meg az Ernestes kuldetest a Draynor Manorban, annak tudok Oil Can-t adni! Van vagy 4 felesleg belole.

Hangianix
Egy megjegyzes ahhoz, hogy az iron ore-bol csak 50%-os valoszinuseggel lesz iron bar.
A bronznal ez szinten 50, mivel 2 ore-bol lesz 1, mig a steel-nel, mar csak 33, mivel 3-bol lesz 1 es igy tovabb...

Nekem tetszik az új irányítás, de szokatlan.
>>>Rincewind
Találkoztál egy bizonyos Caterpie2 vel? Mert õ látott téged... (magyar)

>>>leltarkari
Nem kell uj, csak valtoztassuk meg a kodot. Lehetoleg valami kodszerure, ne darka legyen.
A vezetoseg tegye meg a szukseges lepeset. 😊

>>>Rincewind, smithing
Ez a 'kovacsolt bar-ok szama ~ smithing fejlodes' arany biztos igy van? Mennyit szamit, hogy steel vagy iron?

Lacc
Én már letettem egy questet az asztalra. Most nincs kedvem újat kitalálni, de szerintem ne az legyen.
Rincewind
Ja, egyszerre tényleg, csak egy vizsgázhat, mert elég sok idõ, mire végzünk!

>>>Lacc & Steve
Csináltok kalandot?
Lacc
Egyszerre csak egyre van idõ.
ott leszek

Lacc
ok
Rincewind
Akkor csütörtök 8 óra!!!
Lacc
Én tudok pofázni küzdés közben. Szerintem nem rossz az új rendszer. Majd egyszer hozzászokok. Ja, és nekem is csütörtökön jó, 8-tól!
Rincewind
Jó lehet, hogy vannak negatív oldalai az új irányításnak, de ezt bõven ellensúlyozzák a pozitívak. Szerintem az arány kb.: 10-90.
Rincewind
>>>>>Lacc & Steve<<<<<

Írjatok már egy idõpontot, amikor lehet felvételiztetni, mert Atomy már tûkön ül!!!
Nekem mindegy, majd megpróbálok hozzátok alkalmazkodni, csak ne holnap legyen, de még a héten!!! És nem is õ az egyetlen!!!

Rincewind
Rincewind
>>>Disno

Pont ez a lényeg!!! Nem tudsz nyúlni mástól (ami egyébként szerintem gerinctelen és undorító), de ami jó, hogy tõled sem tudnak lopni. Tehát nem kell órákat szobrozni egy szörny cuccai fölött, várva, hogy elmenjenek a lámerek!
Sõt egyenesen, csak és kizárólag azt veszed fel amire neked szûkséged van, a többit meg hagyod a picsába! Szerintem ez elég jó.
De persze amúgy izlés dolga... 😊

Rincewind
Rincewind
Vélemény a változásokról

Huhh! Nem semmi: átalakult az egész kezelés! Szerintem ez elõnyére válik a játéknak, mert miután megszokja az ember, már sokkal biztosabban tudja kezelni a játékot. Mostantól nemlesz olyan, hogy bányászat közben eldobod a csákányod és mivel a sok barom nem hajlandó arrébbálni, át kell szelned az egész világot egy másikért! Tömegben nem kell várakoznod a szabad helyre, hogy mozoghass! Nem lopják el a nehezen megölt ellenfél loot-jait és nem tudsz véletlenül eldobni egy 6000 arany értékû adamantit gatyát, mikor te csak fel akartad venni ( 😊 ), stb. Szerintem rengeteget javít a játszhatóságon ez az új irányítás!!! Sokkal komolyabb lett tõle a jati. Bár nem tudom, ki, hogyan látja, de nekem ez a véleményem!

Rincewind
Gladiator
jóvan rájjöttem....

Gladiator
Milyen újítások vannak mostanában? Hogy kell harcolni??

Lacc
Nekem is kábel.
Lacc
A Runescape játékosoknak majdnem 1%-a magyar! Így tovább! =)
Rincewind
>>>Steve & Lacc

Kéne vizsgáztatni, mert vannak jelentkezõk!!!
Rincewind
>>>Smithing

Teljesen mindegy, hogy mit csináltok a barokból, mert az a fejlõdés szempontjából lényegtelen!!!
A kikovácsolt bar-okat számolja a gép, és ez alapján fejlõdsz!
Lacc
Öööö, akarod mondani magadnak is egyet, nem? =)
Nekem sehogyse akar fejlõdni a Defense. Pedig nem lenne rossz, ha magasabb lenne, mer' nincs rajtam páncél, csak az gúnya. Na mind1, most arra gyúrok!
Tudja valaki hogy a smithing hogy fejlõdik jobban, ha sok alacsony szintû izét(fegyvert, páncált) csinálok, vagy ha kevesebb magas szintût?
Ezen az oldalon azt vettem ki hogy nem kell erõltetni a magas szintû dolgokat:
http://www.tip.it/runescape/index.php3?page=smithinglevels.htm
Jól értelmeztem? Megnéznétek ti is?
Tud errõl valaki valamit?

Én még mérgesebb vagyok

Ti tudtok játszani? Engem nem enged fel

Bith
Van az 40%-os esély is, sõt... 😞((
A rekordom, ha jól emléxem, akkor 25ore-bõl 3bar. Fasza mi?
Persze volt pozitív rekordom is, amikor 25-bõl asszem 20 jó lett, de ez a ritkább sajna.
általában ha másnak csinálom akkor jobban sikerül érdekes módon. Olyankor nem is olyan ritka az 5-bõl 5, vagy 4 jó sem.

Csak két szén kell és egy vas hozzá...

Jó kis pukkasztó dolgot találtam, avagy hogyan lehet helyet csinálni a sötét varázslóknál. Ugye mindenki beáll 2 kõ közé, na ekkor jön a fear varázslat és szétoszlatjuk a varázslókat és a tömeget, Jó szórakozás....
Rincewind
Sehogy.
A sima iron 50% eséllyel nem sikerül.
Ez ilyen 😞

De vigasztaljon a tudat, hogy a steel már 100%-os 😊
Bith
Köszike!
Akkor most kicsit barangolok is asszem 😊.

Rincewind
De nem venném a lelkemre, ha meghasadna a szíved, tehát:

thx Krisz