RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
*: Aki nem tudná mi az az erde iskola annak leírom: Ugyanolyan mint egy tábor csakk ott is tanulunk 😞
Jók a képek!
>>>Rincewind
Jövõ héten szóba jöhetne egy felvételi?
Kösz szépen! Ez tényleg fantasztikus lesz, ha kész lesz!!! Bár kissé emlékeztet, az Everquestre, de oda se neki... 😊
LOL = Lot of Louht azaz HAHAHA
A játéktéren lesznek olyan zónák ahol lehet harcolni, meg olyanok ahol nem(pl. nagyobb városok, bányák).
Azoknak akik harcolni akarnak egymással lesz egy új terület a térkép szélén ('The Wilderness') ahol a harc mindíg engedélyezett. Mindenki harcolhat mindenkivel.
Ez veszélyes zóna, de több kincset lehet találni vagymi, ha megkockáztatod a belépést.
Ha a zónán kívül akarsz harcolni valakivel lesz egy kereskedelemhez hosonló új opció, ahol mindkét félnek bele kell egyeznie a harcba, meg kell állapodni a tétben, egyéb szabályokban(közben használnak-e kaját, varázslatot, elfutni szabad-e)
Nagyjából ennyi volt a lényeg, ha valahol tévedtem javísatok ki.
Szerintem nagyon jó lesz így, lehet hog átváltok PK-ra ha megcsinálja.
Egészen más: könyörgöm mondja már el valaki mi az hogy :`lol`
Rincewind
Bocs majd megpróbálok feltenni néhányat, de jelen pillanatban mással kell, hogy foglalkozzak és nincs idõm az oldal frissítésére!
Akkor majd én nyomok egy questet. 10 éve vagyok dungeon master AD&D-ben. Van már némi gyakorlatom... 😊
>>>Zsooo
Biztos, hogy ez így. Az erõsség egyedül a bartól függ, nem pedig a csinált tárgytól. Tehát a steel sokkal többet javít, mint mondjuk az iron!!!
>>>Nuki
Nem vaqgy csak nem vettem észre. Majd legközelebb jobban figyelek! 😊
>>>Atomy
Akkor ma este nyolckor! Mondjuk a cooking guild mellett!!!
Rince.
Nekem ezelõtt elõfordult olyan nemegyszer, hogy valakinek olvasztottam, és szegény aszitte, hogy meglépek a cuccával, mert kiszaladtam a házból. Holott én csak véletlen valakin használtam az ércet, mivel bejött közben a furnace és a pointerem közé, így odaszaladt a karakterm, hogy rajta használja az ore-t (aminek persze semmi értelme nincs).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Csak azért írok mert kibaszott jó ez az új irányítás! 😊) A bányászok álma! Végre nem kell centizgetni (il. milliméterezgetni), hogy eltaláljam a sziklát a csákánnyal, és ne egy manuson használjam, mivel végre az alap az, hogy a sziklán használod! 😊) Naggyon bejön!
Ráadásul mostmár a kezdõ bányászok sem tudják eldobálni véletlen a csákányt.
Szal Rulez! 😊
Egyébként az újratermelõdés attól is függ mennyien vannak fent a szerveren.
Mindezt 14 perc alatt. Akkor hogy is van ez a 30 percenkenti ujratermelodes?
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
A bronznal ez szinten 50, mivel 2 ore-bol lesz 1, mig a steel-nel, mar csak 33, mivel 3-bol lesz 1 es igy tovabb...
>>>Rincewind
Találkoztál egy bizonyos Caterpie2 vel? Mert õ látott téged... (magyar)
Nem kell uj, csak valtoztassuk meg a kodot. Lehetoleg valami kodszerure, ne darka legyen.
A vezetoseg tegye meg a szukseges lepeset. 😊
>>>Rincewind, smithing
Ez a 'kovacsolt bar-ok szama ~ smithing fejlodes' arany biztos igy van? Mennyit szamit, hogy steel vagy iron?
>>>Lacc & Steve
Csináltok kalandot?
Írjatok már egy idõpontot, amikor lehet felvételiztetni, mert Atomy már tûkön ül!!!
Nekem mindegy, majd megpróbálok hozzátok alkalmazkodni, csak ne holnap legyen, de még a héten!!! És nem is õ az egyetlen!!!
Rincewind
Pont ez a lényeg!!! Nem tudsz nyúlni mástól (ami egyébként szerintem gerinctelen és undorító), de ami jó, hogy tõled sem tudnak lopni. Tehát nem kell órákat szobrozni egy szörny cuccai fölött, várva, hogy elmenjenek a lámerek!
Sõt egyenesen, csak és kizárólag azt veszed fel amire neked szûkséged van, a többit meg hagyod a picsába! Szerintem ez elég jó.
De persze amúgy izlés dolga... 😊
Rincewind
Huhh! Nem semmi: átalakult az egész kezelés! Szerintem ez elõnyére válik a játéknak, mert miután megszokja az ember, már sokkal biztosabban tudja kezelni a játékot. Mostantól nemlesz olyan, hogy bányászat közben eldobod a csákányod és mivel a sok barom nem hajlandó arrébbálni, át kell szelned az egész világot egy másikért! Tömegben nem kell várakoznod a szabad helyre, hogy mozoghass! Nem lopják el a nehezen megölt ellenfél loot-jait és nem tudsz véletlenül eldobni egy 6000 arany értékû adamantit gatyát, mikor te csak fel akartad venni ( 😊 ), stb. Szerintem rengeteget javít a játszhatóságon ez az új irányítás!!! Sokkal komolyabb lett tõle a jati. Bár nem tudom, ki, hogyan látja, de nekem ez a véleményem!
Rincewind
Teljesen mindegy, hogy mit csináltok a barokból, mert az a fejlõdés szempontjából lényegtelen!!!
A kikovácsolt bar-okat számolja a gép, és ez alapján fejlõdsz!
Nekem sehogyse akar fejlõdni a Defense. Pedig nem lenne rossz, ha magasabb lenne, mer' nincs rajtam páncél, csak az gúnya. Na mind1, most arra gyúrok!
Ezen az oldalon azt vettem ki hogy nem kell erõltetni a magas szintû dolgokat:
http://www.tip.it/runescape/index.php3?page=smithinglevels.htm
Jól értelmeztem? Megnéznétek ti is?
Tud errõl valaki valamit?
A rekordom, ha jól emléxem, akkor 25ore-bõl 3bar. Fasza mi?
Persze volt pozitív rekordom is, amikor 25-bõl asszem 20 jó lett, de ez a ritkább sajna.
általában ha másnak csinálom akkor jobban sikerül érdekes módon. Olyankor nem is olyan ritka az 5-bõl 5, vagy 4 jó sem.
Jó kis pukkasztó dolgot találtam, avagy hogyan lehet helyet csinálni a sötét varázslóknál. Ugye mindenki beáll 2 kõ közé, na ekkor jön a fear varázslat és szétoszlatjuk a varázslókat és a tömeget, Jó szórakozás....
A sima iron 50% eséllyel nem sikerül.
Ez ilyen 😞
De vigasztaljon a tudat, hogy a steel már 100%-os 😊
Akkor most kicsit barangolok is asszem 😊.