34579
RuneScape
-
Cht #9650 De tényleg hogyan?
-
#9649 vazz h keeper ez eleg szar dolog!! pontosan hogy történt??? nekem meg van mindenem. azt ajánlom hetente változtasd a jelszavad, és a privacy question-t!!! és csak olyan biztonságos helyen regisztrálj. ahol pl lightining moderátor! ott biztos nem lopják L a jelszavad. -
#9648 Vazz, ez eleg ciki. Nekem meg a pajzsomat nyultak le, nemtudom hogyan, de trade kozbe basztak at mar megint...(pedig mar egyszer megfogadtam, hogy kecseg amcsival nem tradelek tobbet...) -
#9647 a kurva kibaszott anyukat eltüntek a fegyvereim bassza meg 1 rune med 1 rune long sword 1 rune leggs 1 adam plate 1 adam kite mi a fasz történt itt bazz már 1 éve játszom az összes lovém ebbe öltem és most semmim sincs a kurva életbe asszem abbahagyom ha hasonlót tapasztaltatok irjatok plz -
#9646 ja és 1 question:ki fog elő fizetni??? -
#9645 tehát 5$ lessz [vagy 45$ 1 évre]! bankkártyával v. csekkel lehet majd fizetni! ja és áttudod vinni a karidat, marcus:0D -
#9644 forditsátok le:We are planning on a launching a new optional service called 'RuneScape members' fairly soon. This is in ADDITION to the existing 'RuneScape freeplay' service which we intend to keep running.
Being a member gives lots of great new features and skills. We currently plan to make it $5/month or $45/year, and to accept both credit-cards and money-orders. The prices are in us-dollars, but we will also accept other currencies. The idea is that the revenue from 'RuneScape members' will enable us to add even more improvements to the game and allow us to keep it going for many more years.
We're now in the final stages of preparing our members service, so over the next few days you might start seeing new areas and quests in the game which you can't reach. These will then be opened up for members when we are ready.
The members service is NOT yet available, so there is no need to e-mail asking how you can get it. As soon as it's done you'll be able to subscribe from this website. We don't have an exact launch date, but obviously it will be as soon as possible.
-
#9643 © csekken -
#9642 1. szerintem nem eggyütt lesznek a fizetősek, és a nemfizetősek, mert az új helyeket akkor a régiek is használhatnák, uyanakkor, mikor a fizetősek.
2. nem cskken kell befizetni :) olvasd el a www.runescape.com on a arunescape newsokat! Ott beszélnek erről...
3. Tud valaki valamit egy bizonyos orosz szerverről?????????? -
#9641 En el tudnam kepzelni azt is, hogy a fizetos ha kuzd egy nem fizetossel, a skilljei duplan szamitananak:)) -
#9640 es hogy derul ki, hokihez tartozik a csekk?
A hatuljara irjam ra, hogy hungary?
Nem lehetne utalni?
Es akkor forintban utalhatnam :))
-
#9639 nekem se -
#9638 Fingom sincs... -
#9637 Szerintetek a régi karival lehet fojtatni a fizetősben? -
#9636 Szadista állat :-)
Egyébként fenn van a még csengécske oldalam, RPG, Manga/Anime cuccok lesznek rajta, infóval kezdem, Midik környékén kissebb leírásokkal.
A cím : (WWW nélkül) Metalgarurumon.fw.hu
-
#9635 végre valahara meg van a woodcutting 41
azaz eddig 438 fat vagtam ki?
-
Cht #9634 Az jó!
Van már runa cuccod?
Kéne!
-
#9632 ( C ) (C) (c) ( c ) -
#9631 ® Aha!
-
#9630 © ezt egyébként emg lehet csinálni? -
#9629 (c) cool, végre, valahára, megvan a prayer lvl 40 -
Cht #9628 B) -
#9627 © Bruce 2001. feb. 02. 15:04 | Válasz erre | #1
Aki szokott ezzel játszani akkor írjon ide tippeket illetve küldetésket. És persze időpontokat vagy helyeket :).
Pont 1 eve indult a topic. (na jo meg ugy 100 valahany perc hatra van :-))) ) ezalatt 9626 bejegyzes (napi 26.37!!!). Nem is rossz! ;) -
Nuki #9626 Nekem csak 1 bajom van a FreeStartal Hagane:
Írtó szar hogy 1 órája próbálkozom a fellépéssel de nem megy... ( osztálytársam is free-re fizetett :) elő és nekik kellett megcsinálni a gépet. Én special 64k isdn-t használok...From AXELERO!!!! -
#9625 + Taranov -
Cht #9624 Ja B) -
#9623 Van egy uj frissites!
Mikor belepsz kiirja,hogy ne hasznalj chateket blablabla es hogy mikor voltal utoljara bejelentkezve. -
#9622 Az axeleroban amugy az nagyon jo,hogy iszonyu gyors!Pl.:A mudclientet(111k)kb.3 masodperc alatt betoltotte -
#9621 Mondja ma el valaki,hogy mi az a freestar!Legyszi!:) -
Cht #9620 Hova?Kit?Mikor? -
Cht #9619 B) -
#9616 Tudjátok mit szeret csinálni ez a genya Freeszopó?!
Ledob, visszajövök, és 400-800 bájtot mutat, ÉS NEM MEGY!
A DPG offline meg színtén, pedig ha feltárcsázod, MINDÍG ment ....legalábbis nekem.
Mi a f@&! van már?!
-
#9615 Ja, a "Rohadt stáb"?
Konkrétan anyáztam de nem rájuk!
Az olyan mint amikor azt mondod "Hülye szar Freestart", mert akkor nem a konnekcióra hanem a gyenge kapacitású szerverre gondolsz, amit a spúr emberkék nem tudtak megvenni.
Viszont Skullnak is igaza van ---*kuckuc*
-
#9614 Hé, mondtam valamit! (#9612)!
-
#9612 1 : Nem genyáztam, Gányoztam - ökörség.
2 : Nem sok, az egy dolog, a havi zsebpénzből futtya, de ...
3 : ...nincs kártyám se, amivel elküldeném.
4 : Miért van megkülömbözetés?
5 : ....fáj a fejem!
-
#9611 Hagane nem tudom miért genyázod a Gower-éket. szerintem elég nagy teljesítmény hogy, 1 évig fent tudták tartani a game-t INGYEN! És az téged miért izgat hogy ők ezért pár 1000 dollárt bezsebelnek? neked csak azt az 5$-t kell befizetned!/ami 1400 huf. és szerintem ez nem sok\ -
#9610 "Kicsit" - na épp ez az!
-
#9609 de egy kicsit lehet vele játszani -
Cht #9608 -
#9607 Az akkor van ha már nem vagy fenn vagy kúrvűra nem stimmel valami ; szerintem legyen FreeRevolt!Hehe