RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem az a probémám hogy nem tudok adni.Általában van bajom a KÖTELEZÕ dolgokkal. (Talán mert mostanában túl sok számlát kéne befizetnem :-))Mondtam hogy szívesen adok, de nem legyen muszáj.
Abban viszont igazad van hogy meg kell oldani a pénz azonnali rendelkezésre állását ha itt az ideje. Az egy helyen gyûjtés szerintem nem az igazi, bár jobb még nem jutott eszembe.(lehet hogy üldözési mániás, paranoiás állat vagyok, de én még magamban sem bízom) Nem mintha attól félnék hogy valamelyikõnk ellopja, de akármi megtörténhet!
Bocs, hogy olyan témában szólok, ami nem ide tartozik, de tudom, hogy van itt egy-két szerepjátékos is. Az érdekelne, hogy megvan-e valakinek a Call of Cthulhu-hoz a Horror on Orient Express címû modul? Ha magyarul megvan, az a legjobb, ha angolul, az sem baj. A neten nem találtam meg, csak konverziókat az 1990-es évekre, meg hasonló dolgokat. Az eredetit beszerezni lehetetlen, ha mégis van valahol, akkor annak igen "borsos" 60 USD körüli ára van.
Ezért kérem hogy ha valaki tud, segítsen.
THX A LOT.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
1. Én nem azt mondtam, hogy én alakítom a klánt, hanem azt, hogy úgy alakult ahogy az elején megálmodtam. Ez két homlokegyenest különbözõ dolog. Úgyhogy mielõtt lefikázod a másikat, elõtte legalább olvasd el rendesen, hogy mit írok!
2.Bizony rohadtul nagy összeg a heti 1000 arany. Ha alább olvasol akkor láthatod, hogy valaki heti 30-at (!!!) szed össze.
3. Senki nem mondta, hogy ha be kell fizetni heti x összeget akkor megszûnik a barátság. Egyszerûen annyi, hogy itt nincsenek kötelezõ dolgok! Mint mondtam ez egy baráti társaság és mindenki azt adja amit jónak ítél!
4. Senki nem mondta, hogy pénzszerzésrõl szól. Ismét csak azt tudom mondani, hogy tájékozódj mielõtt baromságokat írkálsz.
5. Fürdõskurva... Egy hülye bukó vagy! Már meg ne haragudj, de tényleg egy hülye bukó vagy!!!
Koszi, asz'em leugrok arra ;-)
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Bocs en nem figyeltem a link beszuras oran. ;-)
Persze a szakbolton kivul... ;-))))
VALAKI ÁLLANDÓAN LEGYEN FENT A RUNÁN ÉS, HA BEJÖN A KLÁN-RENDSZER MINDEN KLÁNTAG FEL VAN JOGOSÍTVA, HOGY MEGALAPÍTSA KLÁNT HIVATALOSAN IS, NEM KELL A VEZETÕKRE VÁRNI! NAGYON FONTOS, MERT ELLOPHATJÁK A NEVÜNK!!!
your clan name nicely or action will b taken. OK!
If you wanna argue with me and my clan u hungarian pig then feel free my
user name is stresso3k and i am the leader of the true dark angel clan
Én benne vagyok a pénzgyûjtés dologban, akár napi 1000 gp-vel is. De nem kéne ezt ahhoz kötni, hogy aki nem ad bele, az repül.
Félre ne érts, én is nagyon ritkán veszek Gameszart, és nekem is elõ van fizetve a Guru, mer' az a legjobb. Na mind1, ha nem, hát nem. Kár, hogy nem megy a CS. Egyszer felraktam, de nem ment semmi, úgyhogy le is vágtam a HL-t is a géprõl. Azóta nem próbálkozom.
Sajnos szoktam néha dolgozni is, és tanulni is. Aludni pedig imádok. Egyébként pont ma mondtam fel a munkahelyemen. MÚÚÚÚÚÚHAHAHAHAHAAAAA SZABAD VAGYOK!!!!
>>>Mindenki
Ha tud valaki egy jó állást egy harmadéves informatikusnak Budapesten szóljon!(Mindenhez értek: programozás, hálózatok, 2D-3D grafika, design, Web, irodai-ügyviteli programok) Köszi.
>>>RinceWind
Engem érdekelne a CT, meg a Q3
Én sajna a Pc-Gurut veszem (van elõfizetve), és, ha fegyverrel kényszerítenének sem vennék GameStart :)
Ez van...
Ja, és (ez elég offtopic lesz...) megvan vkinek a State of War? Most adták a Gamestar-hoz. Nem rossz, lehetne vele nyomulni multiba.
Szinte bármilyen jatit meg tudok szerezni! Majd utána kérdezek az általad említett játékoknak, de hogyan tudom eljuttatni hozzád? Vagy majd, ha jöttök Krisz-el?
Aki akar úgyis fog adni, aki nem akar ki fog találni valamit hogy ne kelljen. (Bár én még nem hallottam senkirõl aki ne akarna) Egyébként mindenki mást csinál a játékban: én ha bányászok könnyen összeszedek 5-10k-t, de aki pl. sokat varázsol egész szép összegeket el tud költeni rune-ra. Inkább gyúrjon magic-re, én befizetem helyette is a lóvét. Egy jólfejlett varázsló mindíg jól jön :-) Mindenki csinálja csak azt amit szeret. Ezt hívják munkamegosztásnak. Én szívesen odaadom az összes pénzem a házra, de NE LEGYEN KÖTELEZÕ MERT AZT UTÁLOM!!!
Ne rontsuk el srácok!
Mikor annak idején megalapítottam a klánt, akkor egy olyan klán lebegett a szemem elõtt, amely inkább hasonlít egy baráti társaságra, mintsem kifejezetten klánra. És ez eddig be is jött. Én úgy érzem, hogy bárkire számíthatok a klánon belül és ez fordítva is igaz. Ha bármelyikõtök odajön, hogy csináljak neki ezt azt, biztos lehet benne, hogy segítek. Bárkinek (klánon kívülinek is) csinálok bármit Ironból és most már elég sok mindent Steel-bõl ingyen és bérmentve. Örülök, ha segíthetek!!! Sõt én még néha szoktam kis kiruccanásokat tenni, mikor iron platet osztogatok ingyen a kezdõknek. Mert jó érzés mikor hálálkodnak ( :) ), meg egy ilyen klánba tartozom. Igaz vannak olyanok, akiket nem annyira ismerek. Fõleg az újak közt, de ott is Zsooo és Atomy már olyan, mintha hónapok óta játszanék velük. Én egy olyan klánt hoztam létre, ahol mindenki a társainak él, és ezt el is várom, hogy betartsák! Aki ezt nem érzi magának az nem közénk való!! Éppen ezért nem tudom elhinni, hogy, ha arra kerülne a sor, hogy fizetni kell, akkor mindenki félrenézne fütyürészve és azt mondaná nincs pénze, oldja meg más. Biztos vagyok benne, hogy, ha majd eljön ez a klánház dolog, akkor mindenki azt adja amit nélkülözni tud, ki többet, ki kevesebbet, én mindennek örülök majd! De, ha bevezetjük ezt a klándíj dolgot, az megöli ezt a baráti jelleget: FIZESS VAGY KIDOBLAK!!! Nem ez nem a Dark Angels klán. Ez a BKV. Én ellen vagyok ennek a díjszedésnek! De persze, ha ti ketten már megszavaztátok, akkor nincs mit mondanom, ugyanannyi szavatok van, mint nekem. Mindenesetre szerintem nem kéne, de, ha úgy gondoljátok...
Uff, én beszéltem
Én egy kör bányászattal keresek annyit, mint a belépési díj!!! Szóval adok bele. Viszont nem titkolt szándékom, hogy én bizony akarok sajátot is (persze csak, ha már a klánnak megvan!!!). A Bundi Bélának már írtam levelet korábban, akkor azt mondta, hogy még játszik, az más kérdés, hogy mi sosem láttuk. Majd írok neki még, de valszeg ki kell dobni...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Love and marriage....love and marriage...
:)))))
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Megpróbáltam finoman lerázni, de nem száll le. Csak azt kérdezi folyton, hogy "Why?". Elküldtem már a jó édes anyjába, meg mindenhova, de benyomta a követést, és azóta követ. Remélem nem várja meg, amíg újra bejelentkezek.