RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ha csupán presztizsbõl akarsz egyet szerezni magadnak, akkor természetes, hogy benne vagyok a buliban! 😊))))))))
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
50-60gp, akkor csak 18-21.6k.
Adamantite shield
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Aha, tudtam hogy TE állasz az egész mögött. Te.. te álcázott giant! 😉
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Irmagjukat se hagytuk a pitlak Ice Giant-eknek ;-)))))
Itt nincs olyan, hogy innen meg onnan jobban vagy kevésbé lehet gemet találni!!! Mindenhol csak azon múlik, hogy mennyire vagy szerencsés!!!
Ma majdnem megkaptad az XP-t az Ice giant-októl... 😊))))))
---> Hmuda
Na látod, nem is olyan vészes ugye ?
---> Hangianix
Na ez a mai jó móka volt! 😊))
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Visszaírt a gyerek, aki "hasonló" néven futott mint mi! Tök normálisan megmondta, hogy mi gyõztünk, és ok megváltoztatják a nevüket. Obszcén kifejezés nem hangzott el!!!
Látjátok, el lehet ezt békésen is intézni 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bezony, tastie vagyok.
Amorce:
Nem nem XPt kérek!!! :|
Nem, a játékban Tastie a neve.
---> Tastie
Na a fenti mondatot (SteveH-nak) kapod XP helyett, jó? 😊))))))))
Nekem egy BK (ejtsd béka, gyengébbek kedvéért blacknight 😉 dobott 1szem zafírt. Amúgy megfigyeltétek, hogy most már a WK (white knightok) is dobnak cuccokat. Pénzt, fegyvert...
A múmia visszatért nem lehet komolyan végignézni. Egyértelmûen paródiája önmagának+csomó más filmnek ("jaj ne, megint az a nyálas rész jön..."😉. Egyébként szvsz egyszer fogyasztható film.
Amorce:
Mission completed, kérem az XPt. Amúgy CHAZARE azt üzeni, hogy majd meglátjuk 😉.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egyébiránt ráuszítottam egy szakembert a témára, aki talán meg tudja mondani, hogy kamu-e az egész, vagy sem. Remélhetõleg hamarosan megosztja velünk itt a fórumon szerény véleményét. (na ezt 18h elõtt ne nagyon várjátok)
Neked tetszett a Múmia visszatér?
Szerintem ez az elsõ rész paródiája! Rakétameghajtású léghajó 15 köbméteres ballonnal, 50 centis pigmeusok, stb. És az a szörny a végén, brrrrrr, mintha valamelyik Mortal Kombatból lépett volna ki! Na mind1 izlések és pofonok, meg aztán 1szer azért meg lehetett nézni. Ja igen Imothep nõje valami kib****ttul ku**a jó nõ! 8P
Hogy tetszik az osztálytársam?
Szerintem a remek társaság és a segítõkészség mûködik klánok nélkül is. (csak, hogy egy példát mondjak: egy remek, segítõkész ember kölcsönadott nekem 10k-t, hogy megvehessem az adamantite páncélomat... 😊))))
A lényeg a barátság szerény véleményem szerint, azt pedig megölhetik a klánszabályok.
---> Disno
Hát akkor hamar regisztráld magad és már védett is a neved! 😊
Sajnos csak rossz hireim vannak Viasat ugyben. Szereztem egy foldi antennat, de nem jon be
UHF47-n rajta. :-(
Emberek, akinek megvan az elso 4 resz a Rem rendesbol az szoljon nekem pliiiiiiiiz.
Ugy dontottem, hogy a T(izen)T(uliak)T(arsasaga) mintajara megalakitom a K(lanon)K(ivuliek)K(lubjat). ;-)
Ha jol viselkedsz, akkor lehetsz a notafa. ;-))))))))
Úgy hallottam, most már birtokában vagy a legfõbb információnak a Viasat ügyében. Dobj ide egy örömújjongást, ha sikerült. 😊))))
Amúgy meg ugye vitázni kéne a klánbecsületrõl, aztán meg rá kellene költeni azt a rengeteg pénzt amit megkeresünk mindenféle házinénire (player houses) 😊)))))
Szóval jobb ez így mindenkinek. 😊))))))
---> Hangianix
Muhahaha, ez tetszett. Bár nem azt ítam (ha figyelmesen elolvasod), hogy meghaltam, hanem hogy megõrültem. De még így is jó beszólás volt te klánnélküli 😊)))))))))))
Nem is azt hittem, hogy meghaltal, azt hittem, hogy a t*k*dre esett egy szikla ;-)))))
Rakj fel Winzip-et 😊
A klántalálkozó meg nem rossz ötlet! Valaki hoz egy csomó sört, aztán lefényképezzük a bulit 😊)
Lehet, hogy halálra ítélt ötlet, de gondoltatok már olyasmire, hogy kéne szervezni egy Dark Angels klántalálkozót? Akit érdekel, az szóljon hozzó, plz!
Pedig a miningem 54-es (vagy 53?).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
mert:
Bányásztam 7-es miningel és hirtelen kiírta:
You find saphire!
Mar az eddig elerhetetlennek hitt 12-es erteknel tartok ;-)))