RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha egy kicsit jobban odafigyelsz a szövegre, ezek csak az alapkövetelmények. Szóval az kaphatja meg a shield-et, aki ennél többet ajánl. (mert a 12 loads coalt páran már megajánlották, ha elolvasod az ajánlatokat, sõt valaki a 10 loads (300db) gold nugget-re is rábólintott, szóval azért fel kell kötni a gatyát! De hát tegnap lenyomtuk az Ice giantokat mint a ****-t, s tudtommal jelenleg nincs erõsebb monster nála. Akkor meg minek még erõsebb shield? 😊))) )
Persze ha csupán presztizsbõl akarsz egyet szerezni magadnak, akkor természetes, hogy benne vagyok a buliban! 😊))))))))
Hangianix
Ha belegondoltok: Mithril Plate:5.5k, Adamantite Plate: 40k, akkor nem is rossz ar, a Mithril Kite-hoz kepest. (kb. 5k-rt vesztegetik). Amorce, lehet, hogy ezentul sznet fogunk banyaszni? ;-)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Az a 360 coal nem is olyan durva, 2-3 nap alatt meg nekem is megvan. Ha meg jo aron veszed
50-60gp, akkor csak 18-21.6k.

Bár Atomy-nak talán van egy egész picike esélye, hogy szerezzen egy adam shield-et. Ki tudja? 😊)))))))
ADAMANTITE SHIELDS kell valakinek ? Hát itt egy link ahonnan lehet szerezni. De én azt ajánlom jól kösse fel a gatyáját az illetõ. (aki nem akar venni annak is érdemes megnéznie, mert új értelmet nyer a DRÁGA szó😊))))) )

Adamantite shield
Bith
Hehhe, csak nema fórum lenne az? 😊

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Rincewind

FRISSITÉS!!!

Megcsináltam azt a dolgot, amit már régóta szerettem volna, de sose volt rá idõm. Igazából egy tök haszontalan valami, de eddig nem volt teljes az oldalam nélküle! Most már az 😊
Sokat nem fogjátok használni, de azért nézzétek meg mirõl beszélek 😊)
Pretorian
Lehet, hogy ez alatt a néhány nap alatt megtérítették õket. Na, Klántagok! Akkor meg kéne dumálni ezt a klántalálkozót!(Ha érdekel valakit még Rincewind-en kívül). A Múmia 2. tényleg k*rva szar! (Szerintem az elsõ rész is az volt!)

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Amorce:

Aha, tudtam hogy TE állasz az egész mögött. Te.. te álcázott giant! 😉

Hmuda
Még hogy nem veszélyes! Én ugyan oda nem megyek mégegyszer 50 es szint alatt az biztos. Nekem maradnak a sima óriások. Sõt egy mossie ki is nyírt. De csak 3 tárgy volt nálam 😊)))))))).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hangianix
--> Amorce
Irmagjukat se hagytuk a pitlak Ice Giant-eknek ;-)))))

Rincewind
GEM téma:

Itt nincs olyan, hogy innen meg onnan jobban vagy kevésbé lehet gemet találni!!! Mindenhol csak azon múlik, hogy mennyire vagy szerencsés!!!
---> Tastie
Ma majdnem megkaptad az XP-t az Ice giant-októl... 😊))))))

---> Hmuda
Na látod, nem is olyan vészes ugye ?

---> Hangianix
Na ez a mai jó móka volt! 😊))
Hála Rince óriási diiplomáciai érzékének 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rincewind
>>>Klántagok

Visszaírt a gyerek, aki "hasonló" néven futott mint mi! Tök normálisan megmondta, hogy mi gyõztünk, és ok megváltoztatják a nevüket. Obszcén kifejezés nem hangzott el!!!

Látjátok, el lehet ezt békésen is intézni 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))
SteveH:
Bezony, tastie vagyok.

Amorce:
Nem nem XPt kérek!!! :|
---> SteveH
Nem, a játékban Tastie a neve.

---> Tastie
Na a fenti mondatot (SteveH-nak) kapod XP helyett, jó? 😊))))))))
Gem:

Nekem egy BK (ejtsd béka, gyengébbek kedvéért blacknight 😉 dobott 1szem zafírt. Amúgy megfigyeltétek, hogy most már a WK (white knightok) is dobnak cuccokat. Pénzt, fegyvert...

Steve, Rincewind:
A múmia visszatért nem lehet komolyan végignézni. Egyértelmûen paródiája önmagának+csomó más filmnek ("jaj ne, megint az a nyálas rész jön..."😉. Egyébként szvsz egyszer fogyasztható film.

Amorce:
Mission completed, kérem az XPt. Amúgy CHAZARE azt üzeni, hogy majd meglátjuk 😉.
Hmuda
Csak a gem bányászathoz van hozzáfûznivalóm: nekem pl egy clay rock-ból esett ki egy diamond. Teljes egészében mák fügvénye.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hát, ha véletlenül hozzájutnál, akkor mondjuk meg tudnád nézni, hogy melyik monsterbõl mi potyoghat ki, ha megölöd. Azután már könnyen eldöntheted, hogy milyen monsterre érdemes vadásznod a közeljövõben. (a programozáshoz sajnos én sem értek, de ha értenék sem használnám a tudást a játék módosítására, vagyis csalásra!)
Egyébiránt ráuszítottam egy szakembert a témára, aki talán meg tudja mondani, hogy kamu-e az egész, vagy sem. Remélhetõleg hamarosan megosztja velünk itt a fórumon szerény véleményét. (na ezt 18h elõtt ne nagyon várjátok)
Lacc
És mit kéne kezdeni azzal a forráskóddal, Amorce? Alig konyítok valamit a programozáshoz, úgyhogy nincs sok 5letem.
Érdekes dolgokat találhat az ember a következõ link-en. Ajánlom mindeki figyelmébe.

Link
Rincewind
>>>Steve

Neked tetszett a Múmia visszatér?
Szerintem ez az elsõ rész paródiája! Rakétameghajtású léghajó 15 köbméteres ballonnal, 50 centis pigmeusok, stb. És az a szörny a végén, brrrrrr, mintha valamelyik Mortal Kombatból lépett volna ki! Na mind1 izlések és pofonok, meg aztán 1szer azért meg lehetett nézni. Ja igen Imothep nõje valami kib****ttul ku**a jó nõ! 8P
Jobb lenne Tasty, ha inkább felugranál játszani, mert Chazare-t úgyis lenyomjuk mint a ****-t. 😊))))
Hangianix
Tasty, mar mastol is hallottam az infot, csak nem volt benne biztos a srac.

>>>>Lacc (ugye schyte):
Hogy tetszik az osztálytársam?

---> Hmuda
Szerintem a remek társaság és a segítõkészség mûködik klánok nélkül is. (csak, hogy egy példát mondjak: egy remek, segítõkész ember kölcsönadott nekem 10k-t, hogy megvehessem az adamantite páncélomat... 😊))))
A lényeg a barátság szerény véleményem szerint, azt pedig megölhetik a klánszabályok.

---> Disno
Hát akkor hamar regisztráld magad és már védett is a neved! 😊
Hangianix
Vegre nekem is kiesett egy szornybol dragako. Igaz, hogy csak zafir...

Hangianix
---> Amorce
Sajnos csak rossz hireim vannak Viasat ugyben. Szereztem egy foldi antennat, de nem jon be
UHF47-n rajta. :-(
Emberek, akinek megvan az elso 4 resz a Rem rendesbol az szoljon nekem pliiiiiiiiz.

Hangianix
--->Muhahaha, ize Amorce
Ugy dontottem, hogy a T(izen)T(uliak)T(arsasaga) mintajara megalakitom a K(lanon)K(ivuliek)K(lubjat). ;-)
Ha jol viselkedsz, akkor lehetsz a notafa. ;-))))))))

---> Hangianix
Úgy hallottam, most már birtokában vagy a legfõbb információnak a Viasat ügyében. Dobj ide egy örömújjongást, ha sikerült. 😊))))
Nem, Hmuda, nyugodj meg nem mentem el semmilyen klánhoz. Éppen az a szép az egészben, hogy mi Hangianix-szal örökre szabadok maradunk (javíts ki Hangianix kérlek, ha nem így van!) és csak a kedvteléseinknek élhetünk (gold mining, giant killing, etc... 😊 ). 😊))))))
Amúgy meg ugye vitázni kéne a klánbecsületrõl, aztán meg rá kellene költeni azt a rengeteg pénzt amit megkeresünk mindenféle házinénire (player houses) 😊)))))
Szóval jobb ez így mindenkinek. 😊))))))
Mivel már mindenki copyright-olta a nevét, hát én is megtettem 😊

---> Hangianix
Muhahaha, ez tetszett. Bár nem azt ítam (ha figyelmesen elolvasod), hogy meghaltam, hanem hogy megõrültem. De még így is jó beszólás volt te klánnélküli 😊)))))))))))
Copyright próba...
Hangianix
--->Amorce
Nem is azt hittem, hogy meghaltal, azt hittem, hogy a t*k*dre esett egy szikla ;-)))))

Rincewind
Én tudom!
Rakj fel Winzip-et 😊
A klántalálkozó meg nem rossz ötlet! Valaki hoz egy csomó sört, aztán lefényképezzük a bulit 😊)
Pretorian
Tudja valaki,hogy ha nincsen WINZIP a gépemen, akkor hogyan tudok kibontani tömörített file-t?(Rohadt Windows NT 2000).

Pretorian
Emberek!
Lehet, hogy halálra ítélt ötlet, de gondoltatok már olyasmire, hogy kéne szervezni egy Dark Angels klántalálkozót? Akit érdekel, az szóljon hozzó, plz!

Lacc
Hát, ezzel nem vagy egyedül...
Bith
Így van, én például még soha életemben nem láttam drágakövet 😊. Másét sem.
Pedig a miningem 54-es (vagy 53?).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Lacc
Nuki, drágaköveket 1-es miningtól is lehet találni. Csak szerencse kérdése.
Mi az a saphire?
mert:
Bányásztam 7-es miningel és hirtelen kiírta:
You find saphire!

Én ott meg is haltam.

Hangianix
Emberek, miert nincs meg fent senki? Unalmamban elkezdtem varazsolgatni...
Mar az eddig elerhetetlennek hitt 12-es erteknel tartok ;-)))

Lacc
Lol, én nem mondtam, hogy emeld el. =))
Rincewind
B.meg Lacc! Megpróbáltam és majdnem megmurdéltam! Hajszálon múlott az életem! Kovács vagyok, nem harcos, többet ilyet nem játszok! 😊)
Lacc
Amúgy valaki már el tudta emelni azt a bort a káosztemplomban? Biztos lesz a késõbbiekben valami quest ezzel a templommal, meg ezzel a borral kapcsolatban.
Lacc
Lacc
Huh, most látom, ezért az egész cuccért Andrew évi 50,000-et perkál! Nemtudom, mennyi jut neki, de nem hiszem, hogy túl sok. Rendes manus ez, hogy ezt szinte ingyen csinálja nekünk.